Jun 1, 2010, 2:52 PM

Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Πραγματικά όμως νομίζω το thread έχει γίνει πολύ κουραστικό για όλους και ιδιαίτερα για κάποιον που θα θελήσει να μάθει καποια πληροφορία για το νέο astra. Επί 10 σελίδες προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι το αστρα είναι το θιγμένο αυτοκίνητο του ελληνικού τύπου μετρώντας τα δέκατα των δεκάτων. Έκανες μια επιλογή, η οποία απ ότι λες σε ικανοποιεί πλήρως. Απο κει και πέρα τι σε νοιάζει ρε αδερφέ τι κάνει το golf, το bravo και το leon; Δε πα να νε 10 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το άστρα, θα αλλάξει κάτι; Το αυτοκίνητο το πήρες γιατί σου άρεσε, πάει και τελείωσε. Ένας υποψήφιος αγοραστής θα βάλει κάτω τα συν και τα πλή και ή θα το επιλέξει ή θα το απορρίψει. Είτε είχε 17άρες είτε 19αρες το αστρα, το γκολφ θα ήταν γρηγορότερο, παρτο χαμπάρι. Πρόβλημα της οπελ που το στέλνει με 19άρες χάρην εντυπωσιασμού. Δε με νοιάζει τι εχουν τα άλλα. Το αποτέλεσμα με νοιάζει. Επίσης δε με νοιάζει τι γράφουν τα περιοδικά. Το καθένα απευθύνεται σε ελαφρώς διαφορετικό κοινό, κι ας είναι όλα μικρομεσαία. Θες να σου λυθούν και σένα οι απορίες; Πήγαινε κάνε τα test drive. Αλλά προσπαθώντας εδώ και 10 σελίδες να μας αποδείξεις πόσο αδικημένο είναι το astra καταντά απίστευτα βαρετό. Και δε νομίζω να είμαι ο μόνος που βαρέθηκα σε κάθε ποστ να βλέπω νούμερα ρεπρίζ και αποκλίσεις κοντέρ. Έλεος δηλαδή. Ούτε σε ανάβαση δε γίνονται αυτά. Πήρες αμάξι που το γούσταρες, τελεία και παύλα. Άσε τα άλλα για τους άλλους και χαλάρωσε

+1