-
Ο χρήστης doule έγραψε:
@ manosk
Μια είναι η λύση. -
Περαστικα, Μανο. Σημασια εχει οτι ειστε καλα.
-
Ε, περίπου. Κολάρο φοράει η οδηγός, κάτι εγκαυματάκια από τον αερόσακο... Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα βέβαια, ειδικά αν, σύμφωνα με τις παραινέσεις κάποιων φορουμιτών , το πάταγε επειδή είχε προτεραιότητα.
-
Περαστικα!!Νομιζα οτι μονο λαμαρινες ηταν η ζημια
-
Περαστικά!
-
Περαστικα Μανος-Κ
-
-
Περαστικά φίλε. Υγεία πάνω απ'όλα. Τα σίδερα επανέρχονται εμείς όχι.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_3277.htmlαν βέβαια μπω εγώ στο αμάξι μου και ξεκινήσω φταίω που θα πέσει από το καπώ και σαβουρωθεί και μετά της κάνω και μήνυση για καταστροφή ξένης περιουσίας?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αν βέβαια μπω εγώ στο αμάξι μου και ξεκινήσω φταίω που θα πέσει από το καπώ και σαβουρωθεί και μετά της κάνω και μήνυση για καταστροφή ξένης περιουσίας?
Η σκηνή που προσπαθεί να τον χτυπήσει με την τσάντα δεν έχει πολύ γέλιο?
-
-
-
Περαστικά φίλε, ευτυχώς δεν έγινε τπτ χειρότερο. Πάλι καλά να λέμε. Προσοχή στους δρόμους. Όσο για τον άλλον με το αμάξι μπροστά από τον ΟΤΕ είναι πανμέγιστο ζώο με περικεφαλαία σαν του Κολοκοτρώνη
-
-
Την πλαινη αποσταση των πρωτων 2 αυτοκινητων.......
-
Μηπως εχουμε γινει πολυ δυσκοιλιοι τωρα τελευταια? Λεω μηπως...
-
Για μενα το λες???
-
Ναι.
-
Το να κινησε σε περιφεριακη οδο και να τοποθετεις το αυτοκινητο στην διπλανη λωριδα κατευθυνσης ενω εκει βρισκεται αλλο αυτοκινητο ειναι οτι ποιο φυσιολογικο σωστα???
Τωρα βεβαια αν θεωρεις οτι ο δημοσιος δρομος ειναι πιστα παω πασο...... -
Ειδικά στον περιφερειακό που οι λωρίδες είναι έτσι και αλλιώς μικρές, είναι μ@λακία να μην προσέχεις πού είσαι τοποθετημένος.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]