May 27, 2010, 4:08 PM

Ειλικρινά λυπάμαι που ο επί τριάντα χρόνια φίλος και συν-οδηγός μου πήρε(?) την πρωτοβουλία αυτή χωρίς καν να με ενημερώσει εκ των προτέρων! Λυπάμαι για τις επαφές που έκανε εν αγνοία μου καθώς και ότι άφησε να εννοηθεί ότι ενεργούμε απο κοινού!

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας!

Α.Ιγγλέσης

Ηρέμησε Κάστορ. Φρένα.
Συνοδηγός σου ή όπως αλλιώς, όχι υπάλληλός σου...
Με 33 χρόνια συνεχούς εμπλοκής σιγά μη χρειαζόταν να σε εμπλέξω για να δώσω βαρύτητα στην όποια κίνησή μου.
Επί προσωπικού ενημερώθηκες. Αρνήθηκες-έγινες ένθερμος οπαδός-ξανααρνήθηκες-σήμερα;...
Μέχρι εδώ αφού 30 χρόνια σχέσης δεν γίνονται θέμα διαδικτύου. Αρκετά παίξαμε το παιχνίδι των όποιων έχουν συμφέροντα καρέκλας και τσέπης εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες των σκόρπιων ερασιτεχνών.
+1000 Δήμο.
Άξιοι της τύχης μας.
Περισσότερα από Σάββατο στο Autoblogger.gr, έτσι για να τιμούμε και το ψωμί που τρώμε δίνοντας ειδήσεις από μέσα, όχι 'μου είπαν, άκουσα, διάβασαν, εγώ δεν είδα αλλά...'.
ΕΛΠΑ, Ομοσπονδίες, Λέσχες, Σύνδεσμοι και λοιποί συγγενείς μην ανησυχείτε καθόλου. Οι που... sorry οι οδηγοί αγώνων σας ανήκουν, μαζί και τα λέφτά τους. Οι καρέκλες σας στέκουν ακλόνητες στις πλάτες φίλων και εχθρών σας...

ΝΤ