-
Ο manosk πρεπει να εχει παρτιδες με τον επιτιμο..δεν εξηγειται αλλιως..προχθες φλατζα, σημερα αυτο..Πετα το..
-
Χθες, τι προχθές. Μέσα σε ένα 24ωρο βγήκαν εκτός και τα 2 αυτοκίνητα. Καλά να 'μαστε.

-
Περαστικά Μάνο. Ελπίζω να είστε καλά όλοι.
-

-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χθες, τι προχθές. Μέσα σε ένα 24ωρο βγήκαν εκτός και τα 2 αυτοκίνητα. Καλά να 'μαστε.
Αυτα δεν γινονται ρε φιλε!!
-
'Αλλο κακό να μην σας έβρει...
-
τελικα μαθαμε ποιος ηταν ο σκοπος τους
να τραβηξουν μαζικα τη προσοχη -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, λίγο.ωχ
-
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορουμε να λεμε 'κακως τον περναγες με +20 χαω', κ οτι μαλλον επαιξαν πολλοι παραγοντες ρολο για την εκταση του γεγονοτος. Δηλαδη με ποσα να προσπερναμε?
-
Αύριο, του Αγ. Πνεύματος, λειτουργούν τα συνεργεία αυτοκινήτων, γνωρίζει κανείς;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αύριο, του Αγ. Πνεύματος, λειτουργούν τα συνεργεία αυτοκινήτων, γνωρίζει κανείς;Λειτουργούν κανονικά εντός της Αττικής.
Το γνωρίζω, γιατί θα πάω αύριο για αλλαγή φίλτρου βενζίνης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Αυτα δεν γινονται ρε φιλε!!
+1
Τι να πει κανείς... Μακριά από άλλες αναποδιές πλέον.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αύριο, του Αγ. Πνεύματος, λειτουργούν τα συνεργεία αυτοκινήτων, γνωρίζει κανείς;
Λειτουργούν κανονικά εντός της Αττικής.
Το γνωρίζω, γιατί θα πάω αύριο για αλλαγή φίλτρου βενζίνης.
Ευχαριστώ.
Και τους υπόλοιπους για την καλή σας κουβέντα.
-
περαστικα
-
παλιολαμαρινες ειναι, μην αγχωνεσαι, συμβαινει σε ολους.
-

Το ογκώδες αντικείμενο κρατιέται μόνο από την μοναδική ταινία στην μέση αυτού (από αυτές που βάζουν στα εμπορεύματα κατά την μεταφορά τους με φορτηγά).
-
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως έχει και στο πλάι ιμάντα.
-
Περαστικά ρε φίλε τι να πω... ποιος σας έκανε ποδαρικό στα αμάξια σας ο μητσοτάκης ?
-
Κανε ενα ξεματιασμα.. οπως προτεινε ενας φιλος πιο πανω με τον αγιασμο...... Παντως πλεον με βαση τη στατιστικη καθαρισες για 10-15 χρονια... Μα και τα δυο....
-
@ manosk
Μια είναι η λύση.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]