-
Πριν απο 3 τεταρτα περιπου στην Αθηνων- Λαμιας στο υψος της ΦΑΓΕ ενα αυτοκινητο (που δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν) εμβολισε ενα Smart. Ευτυχως δεν επαθε τιποτα κανεις.. Το εβλεπα ομως και με ειχε πιασει η καρδια μου (ειμαι νεος οδηγος ) Επισης ευτυχως που δεν ντελαπαρισε το Smart...
-
τον εμβολισε εν κινηση στην εθνικη ?
-
Μαλλον ναι γιατι ολη αριστερη πλευρα του Smart ηταν κατεστραμμενη. Ειχε βγει ακομα και το λαστιχο απο την πισω αριστερη ζαντα. Βεβαια ειναι πιθανο και αλλο ενα σεναριο, τωρα που το ξανασκεφτομαι. Το αλλο αυτοκινητο να ηθελε να αλλαξει λωριδα και να χτυπησε πανω στο Smart, το οποιο ισως να μην ειχε δει Παντως οταν περνουσα εγω απο το σημειο πρεπει να ειχαν περασει περιπου 20 λεπτα απο την ωρα που ειχε γινει το ατυχημα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στη δουκισσης πλακεντιας σημερα κατα τις 17.30 ειχε γινει μεγαλος χαμος ακριβως στο φαναρι μετα τις μαντρες μεταχειρισμενων ανταλλακτικων..
Ενα avensis βρισκοταν στο ρευμα προς χαλανδρι πολυ ασχημα χτυπημενο μπροστα με τη μουρη να κοιτα προς την αγια παρασκευη και μια a class καθετα στο αλλο ρευμα με τη μουρη πανω στο κρασπεδο και την πλευρα του συνοδηγου σε ασχημη κατασταση..Ευτυχως μοιαζαν ολοι καλα αν και προφανως ενας απο τους 2 πρεπει να παραβιασε το κοκκινο.. Η a class λογικα κατεβαινε προς χαλανδρι και απο δεξια πρεπει να βγηκε ο αλλος και απο το χτυπημα να τον εστειλε απεναντι..ευτυχως που δε πετυχε κανεναν στο αλλο ρευμα..Το πως διαολο γυρισε το toyota μια στροφη γυρω απο τον εαυτο του δε μπορω να καταλαβω..To είδα και εγώ ρε συ. Και αναρωτιώμουν πως στο καλό είχε γυρίσει ανάποδα το Avensis. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως στο καλό έγινε...
Γενικά σε εκείνο το σημείο, επειδή το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, έχω δει πάρα πολλά ατυχήματα και με μεγάλες υλικές ζημιές. Ένα μείον είναι ότι ψιλογλιστράει εκεί ο δρόμος. Αλλά φαντάσουν να μην είχε και φανάρι.
-
Εκεί, στην Ηρακλείτου και στην Κλεισθένους ΠΟΤΕ δεν ξεκινάς αμέσως μόλις ανάψει πράσινο. Περιμένεις και μετράς τα ΖΩΑ που περνάνε με κόκκινο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εκεί, στην Ηρακλείτου και στην Κλεισθένους ΠΟΤΕ δεν ξεκινάς αμέσως μόλις ανάψει πράσινο. Περιμένεις και μετράς τα ΖΩΑ που περνάνε με κόκκινο.+10000000
-
+οο σε ολους..Οντως εχει πολυ κακη ασφαλτο η πλακεντιας και ειναι και στενη αρκετα..Επισης οπως λεει ο pro στο συγκεκριμενο φαναρι εχουν γινει κι αλλες φορες μακελια..
-
Mito ειναι ? Πως καταφερε και το γυρισε ο τυπος
**Ατύχημα στου Παπάγου **
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1768.html
-
Το μεσημερι εγινε τροχαιο στη Καθοδο της Παραλιακης (στο τερμα του ΤΡΑΜ) ωπου αναποδογυρισε ενα Fiat Doblo ή μαλλον τουμπαρε στα πλαγια επισης δεν διεκρινα τον μπροστινο και τον πισω του μιας και ηταν τα δεντρα στη μεση. Πυροσβεστικες,ασθενοφορα,αστυνομια ολοι μαζι εσπευσαν και στο ρευμα καθοδου της παραλιακης να γινεται της μουρλης το πανηγυρι απο κινηση. Πως τα καταφερε ο τυπος......,υποτευομαι πως μονος του πρπει να την εκανε τη δουλεια.
-
του skye είναι η μιτο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
του skye είναι η μιτοEλα ειναι παιδιου του φορουμ ? ειναι καλα ο ανθρωπος στην υγεια του ?
-
Ο skye καλα ειναι?
Δε πιστευω να φαρσαρεις.. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
του skye είναι η μιτο -
just trolling skye
-
Λιγο κακογουστο δε νομιζεις?
-
η απ οτο φορουμ εδω ειναι η απο το αλφιστι φορουμ.
δεν αγοραζει και κανεις αλλος μιτο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Λιγο κακογουστο δε νομιζεις?o σκαης θα γελούσε
-
Δεν είναι του σκάι, δεν έχει σπασμένο παρπριζ από αναρχικούς
-
Σήμερα, κατά τις 20.45 που περνούσα έξω από το 'Γεννηματάς' επί της Λ. Μεσογείων, μόλις είχε γίνει ατύχημα. Μάλλον μηχανή vs αυτοκίνητο. Η μηχανή ήταν πεσμένη στο έδαφος και κοντά της, ανάμεσα σε σπασμένα τζάμια, μπρούμυτα πεσμένη μια κοπέλα που ούρλιαζε σπαραχτικά από τον πόνο (ακόμα ηχούν στ' αυτιά μου οι κραυγές της). Λογικά κάτι είχε σπάσει. Και για να φωνάζει έτσι, υποθέτω δε θα είχε χτυπήσει στο κεφάλι (δε φορούσε κράνος). Το καλό της υπόθεσης ότι έγινε έξω από το νοσοκομείο.
Μακάρι να είναι καλά και να της έγινε μάθημα να το βάζει το γ@μημένο το κράνος κι ας της χαλάει την κόμμωση. -
Χτες βράδυ όπως ανέβαινα την Κηφισίας, στην πρώτη γέφυρα φρένα μπροστά μου. Φρένα και εγώ, αλάρμ και βλέπω ένα παλιό Πούντο να κοιτάει ανάποδα και μια κοπέλα με βλέμμα τρόμου-απορίας. Τι έιχε γίνει? Ερχόταν ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΡΕΥΜΑ, κάποιος -λέει- με μια Μερσεντες την έκλεισε και έκανε τιμονιά να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να περάσει ΠΑΝΩ από το διάζωμα εκεί πέρα. Εννοείται οτι τα είχε ξηλώσει όλα από κάτω και εννοείται οτι είχε άγιο που δεν άρχισε τις τούμπες κατά πρώτον και που δεν πέρναγε κανείς από κει με καμια 120ρια χαω να γίνει μακελιό κατά δεύτερον.
Απαράδεχτοι οι ΠΑΠΑΡΕΣ που αγνοούσαν το τρίγωνο, παρότι πήγα ίσα με 200 μέτρα πιο πάνω να το βάλω, πριν αρχίσει να 'βουτάει' ο δρόμος, για να είναι εύκολα και εγκαίρως ορατό. Ένας μάλιστα πέρασε και από πάνω. Άκουσε τα μπινελίκια του και έστρωσε όμως.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#