-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επισης σημερα πετυχα ενα daihatsu travis (νεο-ρετρο χαζομαρα σε διαστασεις παλιου mini)
και μια φορτηγιδα με μια νεα cl ,μια lotus elise, 2 maserati grand sport και ενα κοκκινο honda capuccinoΝομίζω οτι το capuccino είναι Suzuki...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Επισης σημερα πετυχα ενα daihatsu travis (νεο-ρετρο χαζομαρα σε διαστασεις παλιου mini)
και μια φορτηγιδα με μια νεα cl ,μια lotus elise, 2 maserati grand sport και ενα κοκκινο honda capuccinoΝομίζω οτι το capuccino είναι Suzuki...
Σωστος δεν υπαρχει honda capuccino...
Τις προαλλες ειδα ενα Honda Logo..... Ειτε εγω ειμαι πολυ μικρος γιατι το βλεπω πρωτη φορα ειτε δεν κυκλοφορησε πολυ....
-
Λευκη ferrari 458 με μαυρη (; ) οροφη, ή ηταν ηλιοροφή; Anyway , λιγο απο πισω την ειδα, μια ξερογκαζια( ) με εκανε να την προσεξω, για αυτο no picture
edit: και αυτο ειναι το 458ο ποστ μου, αν δεν ειναι αυτο συμβολικο , τοτε τι ειναι
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σωστος δεν υπαρχει honda capuccino...
Τις προαλλες ειδα ενα Honda Logo..... Ειτε εγω ειμαι πολυ μικρος γιατι το βλεπω πρωτη φορα ειτε δεν κυκλοφορησε πολυ....
Τα αντιστοιχα μικρά roadster είναι το Suzuki Capuccino και το Honda Beat. (Κάποια δεξιοτίμονα Capuccino είχαν έρθει με ανεξαρτητη εισαγωγή και εδώ στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος).
Το Logo κυκλοφόρησε μόνο ως δεξιοτίμονο και εδώ στην Ευρώπη υπήρξε μόνο στην Αγγλία και στην Κύπρο. Αντικαταστάθηκε απο το Jazz (προηγούμενη γενιά). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα αντιστοιχα μικρά roadster είναι το Suzuki Capuccino και το Honda Beat. (Κάποια δεξιοτίμονα Capuccino είχαν έρθει με ανεξαρτητη εισαγωγή και εδώ στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος).
Το Logo κυκλοφόρησε μόνο ως δεξιοτίμονο και εδώ στην Ευρώπη υπήρξε μόνο στην Αγγλία και στην Κύπρο. Αντικαταστάθηκε απο το Jazz (προηγούμενη γενιά).To capuccino αν θυμάμαι καλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα στην Ευρώπη. (αμάν αυτοί οι Γιαπωνέζοι, τα καλά τα κρατούν για πάρτη τους πάντα )
Εδώ που φτάσαμε, ώρα να αρχίσουν να έρχονται kei cars νομίζω
-
Παιδια εχετε δικιο ηταν suzuki capuccino..
@cavalino
Δεν ειχε φτασει στο λιμανι οταν την ειδα..ηταν στην εισοδο της πατρας (toyota παρασκευοπουλος).Σημερα πετυχα μια μαυρη m6.
-
Απολογισμός αυτής της εβδομάδας στον περιφερειακό.
(Πρωτότυπη, ψαρωτική αλλά όχι ιδιαίτερα όμορφη) κόκκινη BMW X6 M με Αυστριακές πινακίδες και (πανέμορφη, εκπληκτική) μαυρη BMW 5 GT με Αθηναικά νούμερα! -
Audi R8 και Ferrari 456 στην πιστα των Μεγαρων. Το R8 γυρισε και μερικες φορες ...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Λευκη ferrari 458 με μαυρη (; ) οροφη, ή ηταν ηλιοροφή; Anyway , λιγο απο πισω την ειδα, μια ξερογκαζια( ) με εκανε να την προσεξω, για αυτο no pictureedit: και αυτο ειναι το 458ο ποστ μου, αν δεν ειναι αυτο συμβολικο , τοτε τι ειναι
Διχρωμία είναι. Που την είδες την θεά;
-
τις τελευταιες μερες ειδα...
Mazerati 250S
Ferrari 599GTB F1
Ferrari Scuderia F430
Ferrari Scaglietti.
Bugatti Type 35A
Alfa Romeo 6C
Mercedes 300 SL
Osca 750S
Ferrari 250 SWB
BMW 328 (1939)
Ferrari 250MM
Giannini 750 Sport
Porsche 550A
Mercedes SSK
Ferrari F40
Fiat 8V GT
250LM
και ενα καρο αλλα που δεν τα θυμαμαι...βασικα ακολουθησα το Mille Miglia σε Bologna/ Firenze...
φωτο δεν εχω γιατι πλεον δεν παιρνω φωτογραφικη ποτε μαζι μου..
δεν το αντεχω εδω που ειμαι... -
Την κόκκινη Enzo και την F50 δεν τις είδες;
-
ειδα μονο την F50.
Την Ενζο δεν την ειδα.δεν καθησα ολη μερα και ολη νυχτα να τα περιμενω...
οσα προλαβα προλαβα...
Εσυ που ησουν;αυτα που ανεφερα ειναι αυτα που με εντυπωσιασαν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λευκη ferrari 458 με μαυρη (; ) οροφη, ή ηταν ηλιοροφή; Anyway , λιγο απο πισω την ειδα, μια ξερογκαζια( ) με εκανε να την προσεξω, για αυτο no picture
edit: και αυτο ειναι το 458ο ποστ μου, αν δεν ειναι αυτο συμβολικο , τοτε τι ειναι
Ξεχασα να το αναφερω ε;
Κηφισια Αττικης , εκοβε βολτες στο κεντρο της, ψαχνοντας να παρκαρει μαλλον
Ο ηχος της παντως πρεπει και νεκρους να ανασταινει, αν κρινω απο το μικρο χαιδεμα στο γκαζι που της εκανε ο οδηγος της...εχω πετυχει και την μαυρη στην παραλιακη πριν 2 βδομαδες(που ειχε δει και ο qsis), μηπως να παιξω κανα τζοκερακι;
-
Ξεχασα να το αναφερω ε;
Κηφισια Αττικης , εκοβε βολτες στο κεντρο της, ψαχνοντας να παρκαρει μαλλον
Ο ηχος της παντως πρεπει και νεκρους να ανασταινει, αν κρινω απο το μικρο χαιδεμα στο γκαζι που της εκανε ο οδηγος της...εχω πετυχει και την μαυρη στην παραλιακη πριν 2 βδομαδες(που ειχε δει και ο qsis), μηπως να παιξω κανα τζοκερακι;
Να παίξεις και με τα κερδη να πάρεις την δικιά σου!
-
Uploaded with ImageShack.us
-

Μερικά χλμ πιο κάτω στην Α.Ο μια ferrari 360, παραλίγο να πέσει πίσω από ένα ZX :doh.
Δεν ξέρω πόσο πιο αποτελεσματικό είναι το GTR, αλλά η όψη και ο ήχος της 360 :inlove
-
Λευκη ferrari 458 με μαυρη (; ) οροφη, ή ηταν ηλιοροφή; Anyway , λιγο απο πισω την ειδα, μια ξερογκαζια( ) με εκανε να την προσεξω, για αυτο no pictureedit: και αυτο ειναι το 458ο ποστ μου, αν δεν ειναι αυτο συμβολικο , τοτε τι ειναι

-

-
13ρι με την κλασσικη ραλοζαντα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
13ρι με την κλασσικη ραλοζανταEδω που εχουμε φτασει, πολυ αμφιβαλω αν εναι 13αρι ...
Εχω 4 φιλους με τετοιες καροτσες, μονο το 1 ειναι 1,3
Carspotting [#6]