-
Η καταστροφολογία που επικρατεί είχε επαναληφθεί και πέρσι το καλοκαίρι όταν και καλά πηγαίναμε ολοταχώς για πανδημία γρίπης.Είδαμε όμως τελικά οτι τίποτα δεν έγινε.
Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο προσπαθούν να μας το προβάλλουν.Τόσα χρόνια η Ελλάδα ζει με δάνεια.Γιατί τώρα πρέπει να πανικοβληθούμε και οχι τη δεκαετία του '90;;
Και στην τελική και τι έγινε αν απο 1000ευρώ μείνουμε με 500;Στην κίνα περνούν το μήνα με 50-100 ευρώ.Εκεί πως τα καταφέρνουν;
Λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει.Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'Εκδηλώσεις συμπαράστασης στους εργαζόμενους απεργούς που διαδηλώνουν στην Ελλάδα πραγματοποιούν συνδικάτα και φορείς στην Αργεντινή έξω από την ελληνική Πρεσβεία.'
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=28465148Το είπαν και χθες στις ειδήσεις και μου έκατσε κάπως!
Ποιος ξέρει τι μας ... περιμένει και δεν μας το λένε!
Στα μπαλκόνια όλοι να χαιρετάμε τραγουδώντας το 'Don't cry for me ... Grecia'σου λέω, μου είχε κάνει εντύπωση η ενημέρωση που είχαν αυτοί οι φίλοι μου απ την αργεντινή για τα τεκταινόμενα, βλέπεις όποιος έχει καεί τον πονάει το θέμα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή η κουβέντα ήταν γύρω από τα νεα μέτρα θεώρησες σκόπιμο να βάλεις ένα βίντεο με επεισόδια από τις πάμπες της Αρτζεντίνα.
Είσαι οικονομολόγος και κρίνεις ότι οι περιπτώσεις είναι ίδιες; Έχεις πάρει χαμπάρι ότι αρχίζουν να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι. Και τότε θα δούμε αν θα σπεύσουν σε κάποιον παρόμοιο μηχανισμό στήριξης ή αν θα πουν 'δεν πληρώνουμε'. Πριν λίγο είδα στις ειδήσεις ότι συζητούν στας Βρυξέλας, στην **κεντρική κομαντατούρ **Έντυ αρχίζεις και χρησιμοποιείς τη σωστή ορολογία.......
-
http://www.guardian.co.uk/business/cart ... sis-greece
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και στην τελική και τι έγινε αν απο 1000ευρώ μείνουμε με 500;Στην κίνα περνούν το μήνα με 50-100 ευρώ.Εκεί πως τα καταφέρνουν;
Παραδινομαι!!!!
Ελεος ρε παιδια, τοσο πολυ επιτελους??
Καταντησαμε να βλεπουμε την εξαθλιωση ως παραδειγμα προς μιμηση και ως φαρμακο??
Και στο Πακισταν τις μπαλες adidas τις φτιαχνουν οχταχρονα παιδια, στο Μαλι και στο Κογκο ζουν με κατω απο ενα $ την ημερα και στο Βιετναμ 12 χρονοι κατασκευαζουν τα Nike Air...
Αυτη ειναι η προοδος??Εκει θελουμε να φτασουμε?? -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.guardian.co.uk/business/cart ... sis-greece
Tέτοιες χαριτωμενιές τις δημοσίευε η Guardian όταν επί Θάτσερ οι ανθρακωρύχοι απεργούσαν για ένα χρόνο ή φοβήθηκαν για την ακεραιότητα του κώλου τους;
-
@ druze eddie
δεν ξέρω πού βρίσκεις τις τεράστιες διαφορές με την Αργεντινή, απλά έχε υπ όψιν σου ότι η οικονομία της αργεντινής μάλλον ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απ της ελλάδας.
Και βιομηχανία εχει, και τεράστια κτηνοτροφία και γεωργία και ορυκτό πλούτο.μάλλον σε χειρότερη μοίρα απ την αργεντινή είμαστε...
@BEAMS εγώ το βρίσκω χαριτωμένο πάντως
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Παραδινομαι!!!!
Καταντησαμε να βλεπουμε την εξαθλιωση ως παραδειγμα προς μιμηση και ως φαρμακο??
Και στο Πακισταν τις μπαλες adidas τις φτιαχνουν οχταχρονα παιδια, στο Μαλι και στο Κογκο ζουν με κατω απο ενα $ την ημερα και στο Βιετναμ 12 χρονοι κατασκευαζουν τα Nike Air...
Αυτη ειναι η προοδος??Εκει θελουμε να φτασουμε??Τα 500 ευρώ είναι εξαθλίωση;Εδώ σου λέω οτι άνθρωποι ζουν με 50..Και ίσως είναι και πιο χαρούμενοι απο εμάς.Η πρόοδος ποιά είναι;Να έχουμε όλοι cayenne και να γίνουμε monaco;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
πες μου ότι κάνεις πλάκα
εδιτ. μιλάς σοβαρά
-
Με 500€ τι πρωτοπληρωνεις τον μηνα;Το ενοικιο;Το ρευμα;Το νερο;Την τροφη σου;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Παραδινομαι!!!!
Αυτη ειναι η προοδος??Εκει θελουμε να φτασουμε??Τα 500 ευρώ είναι εξαθλίωση;Εδώ σου λέω οτι άνθρωποι ζουν με 50..Και ίσως είναι και πιο χαρούμενοι απο εμάς.Η πρόοδος ποιά είναι;Να έχουμε όλοι cayenne και να γίνουμε monaco;
Eμπρός λοιπόν. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Ξεκίνα εσύ να ζεις με τα πεντακόσια (καβάτζες not included ) βιντεοσκόπησε μας τη χαρά σου και θα ακολουθήσουμε μετά οι υπόλοιποι να χαρούμε όλοι μαζί.
-
Δίνεις ιδέα για καινούργιο ριάλιτυ, τράβα να κάνεις καμιά πατενταρισιά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ druze eddieδεν ξέρω πού βρίσκεις τις τεράστιες διαφορές με την Αργεντινή, απλά έχε υπ όψιν σου ότι η οικονομία της αργεντινής μάλλον ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απ της ελλάδας.
Και βιομηχανία εχει, και τεράστια κτηνοτροφία και γεωργία και ορυκτό πλούτο.μάλλον σε χειρότερη μοίρα απ την αργεντινή είμαστε...
η οικονομια της αργεντινης εχει τα χαλια της εδω και πολλες δεκαετιες,
μιλαμε για πολυ φτωχεια.μην την συγκρινουμε τωρα με ελλαδα οπου ο καθενας εχει το σπιτι του ,την αμαξαρα του κτλ.
-
Εγώ δεν είπα οτι το να περνάς με 500ευρώ είναι ευχάριστο.Σϊγουρα όμως είναι εφικτό όταν άλλοι περνούν με 50ευρώ.Σίγουρα θα αλλάξει ο τρόπος ζωής αλλά θα επιβιώσουμε.
Στην κατοχή δηλαδή πως αντέξανε οι παπούδες μας;Πως πληρώνανε το νοίκι και το ρεύμα τότε;Τότε δεν είχαν ούτε να φάνε και επιβιώσανε. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
@ druze eddie
δεν ξέρω πού βρίσκεις τις τεράστιες διαφορές με την Αργεντινή, απλά έχε υπ όψιν σου ότι η οικονομία της αργεντινής μάλλον ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απ της ελλάδας.
η οικονομια της αργεντινης εχει τα χαλια της εδω και πολλες δεκαετιες,
μιλαμε για πολυ φτωχεια.μην την συγκρινουμε τωρα με ελλαδα οπου ο καθενας εχει το σπιτι του ,την αμαξαρα του κτλ.
....τη μπουλντόζα του....
-
BEAMS που κολλαει τωρα αυτο;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ δεν είπα οτι το να περνάς με 500ευρώ είναι ευχάριστο.Σϊγουρα όμως είναι εφικτό όταν άλλοι περνούν με 50ευρώ.Σίγουρα θα αλλάξει ο τρόπος ζωής αλλά θα επιβιώσουμε.
Στην κατοχή δηλαδή πως αντέξανε οι παπούδες μας;Πως πληρώνανε το νοίκι και το ρεύμα τότε;Τότε δεν είχαν ούτε να φάνε και επιβιώσανε.Ψάξε να βρεις το βιβλίο της φωτογράφου Βούλας Παπαιωάννου για τον χειμώνα του 1941 στην Ελλάδα.
Θα σου πρότεινα να μην έχεις φάει πρώτα.
Μετα ξανασυζητάμε. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
.......
Στην κατοχή δηλαδή πως αντέξανε οι παπούδες μας;Πως πληρώνανε το νοίκι και το ρεύμα τότε;Τότε δεν είχαν ούτε να φάνε και επιβιώσανε.Ειχανε ρευμα στην κατοχη;Που τους μαζευε το καρο τους νεκρους απο την ασιτία;
Μαλλον εχουμε χασει το μετρο.
-
απλως ο PG220 θελει να πει οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.
οτι ειμαστε σαν λαος σπαταλος δεν υπαρχει αμφιβολια.
-
Ειναι οτι οταν ημασταν παιδακια, κανεις δε μας χαρισε αυτο:
http://books.matia.gr/logotechnika-vivl ... s-zei.html
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!