Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καταρχας το κακογουστο να το πω αλλη μια φορα ειναι υποκειμενικο!
Επισης το led ειναι led, ετσι ειναι η κατασκευη του...μικρες μπιλιες φωτος! (τεχνολογικα ειναι αξιοθαυμαστο)
Τα φωτα ημερεας δε θα ναι τα led???
Τελος, αν εκαναν οτι η Audi θα ειχαμε κι αλλους που θα ελεγαν το μακρι τους και το κοντο τους οτι μοιαζει με Audi!
Δυστηχως δε μπορει μια εταιρια οποια και αν ειναι αυτη, να τους ευχαριστει ολους! Ετσι δεν ειναι?
τα φώτα ημέρα είναι απλά φώτα θέσης με μη δυνατότητα απενεργ την ημέρα...
οχι αγαπητε μου φιλε, τα φωτα ημερας δεν εχουν καμια σχεση με τα φωτα θεσης
αν κοιταξεις στο αυτοκινητο μου ή σε διαφορα ΤΤ (προ facelift ) χωρις led με xenon θα δεις οτι υπαρχουν τα μικρα φωτα θεσης και τα bixenon που ειναι μεσαια +μεγαλα (2 σε ενα)
ΟΜΩΣ υπαρχουν και 2 αλλες μεγαλες λαμπες που πολλοι δε καταλαβαινουν τι σκατα κανουν και οπως ειχε σχολιασει ο λαμπας μου, ειναι και πολυ δυνατες
(εχουν 2 'κυκλους'τα φαναρια των pre f/l audi , στον ενα ειναι τα xenon στον αλλο ειναι τα φωτα που λεω)
αυτα λοιπον αγαπητο κοκκινο τερας ειναι τα φωτα ημερας τα οποια στο ελλαντα δεν ειναι ρυθμισμενα να αναβουν (σε αντιθεση με τις σκανδιναβικες χωρες)
τα αναψα μονο μια φορα με τον Καβουρα (με διαγννωστικο), να δω πώς ειναι και επειδη δεν εχω τον (εξτρα φυσικα για αουντι μιλαμε ) διακοπτη να τα κλεινω τα απενεργοποιησα αμεσα
αυτα λοιπον οταν εχεις τα φωτα σου τελειως σβηστα αναβουν, μολις γυρισεις το διακοπτη εχεις τα θεσης (και τα ημερας σβηνουν) , τα διασταυρωσεως πορειας κοκ..
απλα απο τοτε που εβαλαν λεντ , καταργησαν ουσιαστικα τα θεσης και τα λεντ εκτελουν χρεη θεσης και ημερας
ετσι εχει το πραμα..