Ο χρήστης nass έγραψε:
Το θεμα ομως για να μην ειμαστε εντελως off topic, ειναι οτι οπως ανεφερα και πριν θα επελεγα ΑΝΕΤΑ ενα χειροκινητο R8 σε ονειρικη διαδρομη για τους λογους που προανεφερα, χωρις να εχουν σχεση με τα οσα εχουν ακουστει για την 'ευαισθησια' του GT-R, ειδικα απο την στιγμη που θεωρω απλα οτι θελει οπως και η 997ΤΤ πχ λιγο περισσοτερη προσοχη (λιγο κοψιμο γκαζιου) ΜΟΝΟ σε υψηλες θερμοκρασιες, και αφου εχουν αναψει οι σχετικες υψηλες θερμοκρασιες/πιεσεις λαδιου...
Καλά θα το επέλεγες σε σχέση με το GTR, ΟΚ. Θα το επέλεγες όμως και σε σχέση με Ferrari, Lambo κτλ. ? Το ερώτημα που έθεσα, για να δείξω ότι η εταιρεία έχει πάρει το στραβό το δρόμο, είναι ότι αν σε μία τέτοια διαδρομή ένα Audi θα ήταν σήμερα η #1 επιλογή (γιατί πριν πολλά χρόνια ίσως να ήταν). That's all.
Τώρα τα περί αξιοπιστίας του GTR
Με βαση την πολυ μικρη επαφη που εχω με τετοιου ειδους κατασκευες, θα το επελεγα σε σχεση με μια 430 πχ, οχι γιατι η 430 προσφερει λιγοτερει ευχαριστηση ή λιγοτερη συμμετοχικοτητα, αλλα κυριως γιατι ανταποδιδει το μεγιστο αν θες σε 'χειριστες' οι οποιοι
ΗΔΗ εχουν εμπειρια και αρκετα χλμ με το πλαι σε τετοιες υπερκατασκευες, ωστε να μπορεσουν να 'ξεζουμισουν' και να αισθανθουν το ΑΠΟΛΥΤΟ της κατασκευης, κατι που αντιστοιχα το R8 δεν απαιτει απο το χρηστη του, ειναι εξαιρετικα φιλικο για την ιπποδυναμη του, και ιδιαιτερα παιχνιδιαρικο προσφεροντας υψηλο αισθημα ασφαλειας ταυτοχρονα.
Τελος για τα δικα μου τουλαχιστον δεδομενα, το να μην ειναι Νο1 επιλογη (γενικα) μια μαρκα στο ευλογο παραδειγμα σου, δεν σημαινει (για εμενα) οτι εχει παρει στραβο δρομο, εκτος αν μιλαμε -και δεν εχω καταλαβει εγω τοση ωρα σε πιο επιπεδο αναφερομαστε για 'στραβο δρομο'- αποκλειστικα για τον χωρο των Ραλλυ, οπου εκει πλεον συνειδητα δεν ειναι Νο1 (ουτε καν δηλωνει παρον), αφου ηρθε, περασε, κατεκτησε, και εφυγε για αλλες αναμετρησεις (βλεπε Les Mans πχ).