-
Αφού δεν έχω δει κάτι σχετικό σε εφημερίδες, αν και είναι κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει οι υπεύθυνοι των Ολυμπιακών, είπα να κάνω μια μικρή ψηφοφορία στο Forum:
Απευθύνεται στους κατοίκους Αθήνας (ζητώ συγνώμη από τους φίλους εκτός Αθήνας και εκτός Ελλάδας ) και είναι απλή: θα είστε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών ? Ετσι για να δούμε πόσοι θα είμαστε τότε... Ενας σχολιασμός για τους λόγους θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Εγώ (για να αρχίσω) θα είμαι, διότι εμπλέκομαι με τη διοργάνωση αλλά και για να τους παρακολουθήσω
-
Αφού δεν έχω δει κάτι σχετικό σε εφημερίδες, αν και είναι κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει οι υπεύθυνοι των Ολυμπιακών, είπα να κάνω μια μικρή ψηφοφορία στο Forum:
Απευθύνεται στους κατοίκους Αθήνας (ζητώ συγνώμη από τους φίλους εκτός Αθήνας και εκτός Ελλάδας ) και είναι απλή: θα είστε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών ? Ετσι για να δούμε πόσοι θα είμαστε τότε... Ενας σχολιασμός για τους λόγους θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Εγώ (για να αρχίσω) θα είμαι, διότι εμπλέκομαι με τη διοργάνωση αλλά και για να τους παρακολουθήσω
-
-
Μεχρι τις 6Αυγ υποχρεωτικα λογω δουλειας...
Μετα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ απο το κλουβι..
-
Οχι δεν θα ειμαι στην Ελλαδα καν κατα την διαρκεια των Ολυμπιακων... Θα το ηθελα παρα πολυ αλλα λογω σπουδων πρεπει να ειμαι στο Ηνωμενο Βασιλειο....
Θα ειναι μια μεγαλη γιορτη και οσοι παρεβρεθουν ειμαι σιγουρος οτι θα μεινουν απολυτα ευχαριστημενοι παρα την ολη ταλαιπωρια που θα υποστουν κυριως λογο των κυκλοφοριακων ρυθμισεων...
-
Δεν θα είμαι γιατι θα πάω Κύμη με την οικογένεια για διακοπές,αλλά θα γυρίσω τρείς φορές για να παρακολουθήσουμε τα αγωνίσματα που επιλέξαμε και για να συμμετέχουμε σε μια γιορτή που δεν θα ξαναζήσουμε στην χώρα μας!!!
Τα παιδιά μου θέλω πολύ να μπορούν να λένε οτι ηταν εκει!!!
-
θα φροντίσω να λείπω όο πιο πολύ χρόνο μπορώ. Και όσο καιρό είμαι Αθήνα με άδεια δεν θα μετακινούμαι καθόλου. Ούτε σκέψη για να τους παρακολουθήσω! Αρκετή ταλαιπωρία θα υποστώ όσο θα είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω στη δουλειά μου στον Άγιο Στέφανο κατά τη διάρκεια των αγώνων!
-
Θα είμαι στην Αθήνα; Αν το Λαγονήσι θεωρείται Αθήνα, ΝΑΙ θα είμαι. Φυσικά και θα παρακολουθήσω τους Αγώνες από κοντά
-
Ωραία ψηφοφορία, αν ψηφίσουν καμιά 150αρια μέλη πιστεύω ότι πάνω-κάτω αντιπροσωπεύουν ένα γενικό ποσοστό.
Όσο έλεγα πριν ένα χρόνο ότι θέλω όλον τον Ολυμπιακό Αύγουστο να είμαι σε μιά παραλία στην Κρήτη, άλλο τόσο τα έφερε η....μοίρα να είμαι στην Αθήνα. Είναι όμως για καλό σκοπό γι αυτό δεν παραπονιέμαι. Έτσι λοιπόν στο τέλος Αυγούστου περιμένω την γέννηση του 2ου παιδιού μου και τον τελευταίο μήνα πρέπει να ειμαστε standby χωρίς μετακινήσεις. Γι αυτό οι διακοπές αρχίζουν σε 10 μέρες και τελειώνουν την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.
Αφού λοιπόν δεν την γλιτώνω την Αθήνα και με την ευκαιρία κάποιας διανομής εισητηρίων από κάποιο χορηγό (δεν ξέρω αν θα πλήρωνα) που είχα μέσον, επέλεξα να παρακολουθήσω 1 στίβο και 1 κολύμβηση.
-
Θα έρθω στην Αθήνα για 1-2 μέρες για να παρακολουθήσω κάποια αγωνίσματα και μετά θα ξαναφύγω για διακοπές....
-
Θα είμαι έτσι κι αλλιώς λόγω δουλειάς αλλά θα τους παρακολουθήσω από την τηλεόραση και θα περιορίσω τις μετακινήσεις μου στις απολύτως απαραίτητες
-
Εγώ έχω προγραμματίσει έτσι τις διακοπές μου έτσι ώστε να μην χάσω ούτε μια ημέρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Στο μέλλον δεν νομίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο και η αλήθεια είναι ότι θέλω να απολαύσω την αγαπημένη μου πόλη ως... ολυμπιακή.
-
Θα είμαι εδώ και λόγω δουλειάς (το επέλεξα άλλωστε )
και γιατί θέλω να τους παρακολουθήσω μαζί με τα παιδιά μου.
Εχω πάρει εισιτήρια για 3 ημέρες στίβο και τον τελικό ποδοσφαίρου.Ψήφισα πάντως 'παρακολούθηση'.
-
Θα ειμαι εκει για να τους δω, πρεπει να εχω αρξετα εισητηρια (δεν ξερω ακριβως ποσα γιατι τα κανονισε ο πατερας μου αυτα )
-
Όλο τον Αύγουστο εδώ. Για να μιλάτε καλύτερα
Αν μπορέσω να παρακολουθήσω και κάτι, ακόμη καλύτερα. Θα είναι μια εμπειρία, πάντως, να ζεις - όχι να μετακινείσαι - στην Ολυμπιακή Πόλη -
Εγώ πάντως θα λείπω πολλά χιλιόμετρα μακριά..
Μόνο και μόνο τον κίνδυνο τρομοκρατίας να σκεφτείς δεν αξίζει να μείνεις! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πάντως θα λείπω πολλά χιλιόμετρα μακριά..
Μόνο και μόνο τον κίνδυνο τρομοκρατίας να σκεφτείς δεν αξίζει να μείνεις!Διαφωνώ με τον συλλογισμό...οριζοντίως και καθέτως!!
-
Μακριά όσο μπορώ, με εξαίρεση κάποιες (μια-δυο) ημέρες για κάποια αγωνίσματα (ελπίζω).
Να ζήσουμε κάτι που δεν θα ξανασυμβεί (και τα παιδιά μαζί) -
Τελικά παρόλη την (ακριβή τελικά) διαδικασία κατάφερε η μάνα μου να πάρει τα εισιτήρια των ΟΑ2004. Τώρα μένει να περιμένω να γυρίσω για να δω αν της έδωσαν τα σωστά ή αν της τα έδωσαν όλα...
Τέλοσπάντων, εγώ από τις τελευταίες ώρες του μήνα θα είμαι Ελλάδα και από την έναρξη των αγώνων μέχρι και μία εβδομάδα μετά περίπου (όπου και φεύγω) στάνταρ Αθήνα, αφού έχω αγώνα σχεδόν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! (εκ των οποίων 2Χ εθνική μπάσκετ και 2Χ εθνική μπέηζμπολ!! )
-
Εθνική Μπέιζμπολ:
Θυμάμαι τον αμερικάνο πρέσβη που έλεγε ότι η 'ελληνική ομάδα μπέιζμπολ είναι μέσα στις δέκα καλύτερες του κόσμου'. Ξέρετε πόσες ομάδες συμμετέχουν στους ολυμπιακούς; ΟΚΤΩ!
Θα είστε Αθήνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών