-
Θα μας π@δήξουν όλους παλιούς και νέους. Δεν υπάρχει ''σάλιο'' που είπε και ο υπουργός. Θα αρπάζουν απ'όπου μπορούν αφού ανάπτυξη γιόκ. Άρα άρμεγμα σε ότι έχει απομείνει μέχρι να τελειώσει και συτό.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα μας π@δήξουν όλους παλιούς και νέους. Δεν υπάρχει ''σάλιο'' που είπε και ο υπουργός. Θα αρπάζουν απ'όπου μπορούν αφού ανάπτυξη γιόκ. Άρα άρμεγμα σε ότι έχει απομείνει μέχρι να τελειώσει και συτό.Και μετα?????? και μετα???????
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα μας π@δήξουν όλους παλιούς και νέους. Δεν υπάρχει ''σάλιο'' που είπε και ο υπουργός. Θα αρπάζουν απ'όπου μπορούν αφού ανάπτυξη γιόκ. Άρα άρμεγμα σε ότι έχει απομείνει μέχρι να τελειώσει και συτό.
Και μετα?????? και μετα???????
μετα θα παραχωρηθει η εξουσια στην Ελληνικη Αριστερα και θα φαμε ολοι με χρυσα κουταλια.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Και μετα?????? και μετα???????
Μετα θα ερθει ο Αντωνιος ο Μακεδονομαχος και θα αναφωνησει κατι παρομοιο:
Youtube VideoΚαι θα πατε να τον ψηφισετε για να φυγει ο 'αχρηστος που σας πηδηξε στους φορους' και μετα απο πεντε μηνες θα τον βριζετε κι αυτον
-
και ενώ όλα αυτά θα συμβαίνουν εμείς θα http://www.youtube.com/watch?v=MwHWbsvgQUE
-
Και όταν βγάλει η BMW 1,6 τουρμπάτο όλοι μαζί...
Το ένα δημοσίευμα λέει για τέλη κυκλοφορίας και το άλλο για τέλος ταξινόμησης. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αυτό με τους ρύπους από πέρσυ το περιμενουμε...
-
Ακουσε κανένας χθες ειδήσεις?
Μου είπαν ότι τα νέα τελη θα ξεκινούν απο τα 1800 κυβικα (και τα 1800άρια) και πάνω ενώ τα μικρότερα δεν θα έχουν ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ακουσε κανένας χθες ειδήσεις?
Μου είπαν ότι τα νέα τελη θα ξεκινούν απο τα 1800 κυβικα (και τα 1800άρια) και πάνω ενώ τα μικρότερα δεν θα έχουν ...Μήπως ειπώθηκε προχτές που ήταν πρωταπριλιά;
-
Αυτό που ανακοίνωσαν χθες είναι ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα αυξηθούν τα τεκμήρια για αυτοκίνητα άνω των 1800cc
-
'Δευτεραπριλιά' και 'παρανόηση' δηλαδή ... Είπα και εγώ!!!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Αυτό που ανακοίνωσαν χθες είναι ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα αυξηθούν τα τεκμήρια για αυτοκίνητα άνω των 1800ccΕ ναι, τα 1.8 είναι η νέα μάστιγα των πλουσίων...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ε ναι, τα 1.8 είναι η νέα μάστιγα των πλουσίων...Και που είσαι ακόμα! Αν δεν τους βγουν οι υπολογισμοί θα έχουμε κι άλλους 'πλούσιους', στα 1600cc
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ε ναι, τα 1.8 είναι η νέα μάστιγα των πλουσίων...
Και που είσαι ακόμα! Αν δεν τους βγουν οι υπολογισμοί θα έχουμε κι άλλους 'πλούσιους', στα 1600cc
Bασικα με τα 1400αρια και 1600αρια τουρμπατα που βγαινουν ,η κυβερνηση θα χασει πολλα λεφτα. Να ειστε σιγουροι οτι θα φορολογουν αναλογως τους ιππους που εχει καθε αμαξι οπως γινεται και στην Γερμανια
-
Στο δελτίο του Mega:
Έρχεται πράσινος φόρος για τις εκπομπές καυσαερίων -
Κι άλλος πράσινος φόρος ; Προβλέπω τα φετινά τέλη να είναι τουλάχιστον σαν τα περσινά, για να μην πω κι αυξημένα, ενώ παράλληλα η βενζίνη ειναι 50 λεπτά ακριβότερη.. Ε ρε γλέντια... Κατά τ άλλα μετάνιωσε ο ΓΑΠ για τα περσινά τέλη
-
θα φέρει... άλλα πιο δίκαια
όπως έκανε και με το πράσινο ταμείο, από τους ημι-υπαίθριους
-
-
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει ανακοινωθεί κάτι για τα τέλη του 2011 ή όχι ακόμη; Είμαστε εντελώς στο σκοτάδι;
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει ανακοινωθεί κάτι για τα τέλη του 2011 ή όχι ακόμη; Είμαστε εντελώς στο σκοτάδι;μαλακες ειναι να πουνε απο τωρα?
θα τα ανακοινωσουν μολις δουν πσο εξω εχουν πεσει στα εσοδα που αναμενουν. -
όχι τίποτα ακόμα, νωρίς είναι άλλωστε ....
λένε ότι μας @$!#%$^@%^$% ασάλιωτα,
όποτε όταν έρθουν με την βαζελίνη θα είμαστε και ευχαριστημένοι ....
Τέλη κυκλοφορίας (merged)