Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    CITROËN FORUM
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. CITROËN FORUM
    • 1
    • 2
    • 664
    • 665
    • 666
    • 667
    • 668
    • 1096
    • 1097
    • 666 / 1097
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    93
    21938
    281510
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nonos last edited by

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        citrovag last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

@pavlos 21 To καστρο του ψιτροβαγκ δυσκολα πεφτει εχει μεγαλο στολο :

Θα μπορουσα να ειχα κανει και παραθεση τα μηνυματα σας αλλα θα λεγατε οτι το κανω για να γυρναμε ασκοπες σελιδες ενω δεν ειμαι τετοιος τυπος

δώστου ρε μία από τις δεκάδες ΖουΧου που έχεις στην πλάτσα λούτσα. Τι θα τις κάνεις ;:ysterical:

Την καλη την εδωσα μια monte carlo , τωρα οι αλλες ειναι μονο για ανταλακτικα δεν κανουν

Ρε Κάστρο του Τακέσι φτιάξτου ένα με ανταλλακτικά από όλα...

Αν κανω αυτο που λες βλεπω να περνει ενα ZX με υδροπνευματικη και φωτα περιστρεφομενα μπροστα

• elteo
          elteo last edited by

• P
            pavlos21 last edited by

Eγω δεν εχω προβλημα

• B
              beams last edited by

Γεια χαρά. Αφού δεν τσοντάρω στο ταμείο του ΓΑΠ για το χρέος και είναι νωρίς για τον Αντίλογο θα τσοντάρω στο ψιτροενοτοπικό για να τα χιλιάσετε
              Άλλωστε συχνάζει ένα σωρό καλός κόσμος εδώ με προεξάρχοντα τον αδελφό τρίφτη (το ότι είναι κωλοβάζελος το προσπερνώ ).

Λοιπόν να σας γράψω τις εμπειρίες που είχα με Citroen σ'αυτή τη ζωή.

Ας αρχίσουμε με αυτή η οποία συνέβη πολύυυυ πριν πάρω δίπλωμα.

Έτος 1975, εγώ έμπαινα στα 6 χρόνια, και η πρώτη Citroen στο σπίτι είναι γεγονός. Ήταν μια GS Pallas χρώματος καφέ, και κούτα παρακαλώ .

Κάτοχος η θεία, αεροσυνοδός της ΟΑ, γκομενάρα ολκής και ο συνδυασμός όπως καταλαβαίνετε ήταν αχτύπητος, αν αναλογιστεί κανείς πως στον Πειραιά εκείνης της περιόδου, οι ευκατάστατοι είχαν Fiat 124 τέταρτο χέρι ή Φλορέττες και Ζούνταπ

Για ένα πιτσιρικά της εποχής λοιπόν, μόνο το ταχύμετρο ήταν αφορμή για άσχημο κόλλημα. Βάλτε τώρα πως η θεία δεν είχε ακόμα δικά της παιδιά ήμουν και γόης ως νήπιο καταλαβαίνετε πως όποτε ζήταγα βόλτα την είχα.
              Σημεία που μου είχαν κάνει εντύπωση; Σχεδόν όλα. Από τον ήχο της μηχανής,από το κλείσιμο της πόρτας, από το πόσο γρήγορα το καλοριφέρ ζέσταινε τον χώρο (μη γελάτε οι νέοπες,ρωτήστε και κανέναν παλιότερο για τα καλοριφέρ της εποχής) από το φωτισμό του ταμπλώ το βράδυ,από τον τρόπο που ταξίδευε και ισοπέδωνε τις κακοτεχνίες των τότε δρόμων και φυσικά φυσικότατα από τον τρόπο που ανεβοκατέβαινε η υδροπνευματική. Είχε ψαρώσει όλη η γειτονιά τότε και ο υποφαινόμενος, έδινε τεχνικές εξηγήσεις στους γείτονες λες και ήμουνα μηχανικός της Citroen. Aξέχαστο αυτοκίνητο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το πρώτο Citroen που οδήγησα, ήταν το μακρινό 1987 και δεν ήταν άλλο από το θρυλικό 2CV.
              To είχε αγοράσει ο ξάδελφός μου και μάλιστα ήταν το πρώτο του αυτοκίνητο.
              Περιττό να πω, πως του το απαλλοτρίωνα συχνά.

Τι εξαιρετικό αυτοκινητάκι ήταν αυτό ... Ως οπαδός της σχολής, 'ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει' αυτό το αυτοκινητάκι το λάτρεψα. Θες γιατί το έπαιρνα όποτε ήθελα, θες γιατί ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα που οδηγούσα νόμιμα...μπορεί. Κυρίως όμως το λάτρεψα για τον τρόπο που έστριβε και ξεφτίλιζε τους πόζερους και φραγκάτους της εποχής εκείνης. Μιλάμε για επικό στρίψιμο
              Ιδίως στην στροφή που βρισκόταν ο παλιός ιππόδρομος και με κατεύθυνση από Πειραιά για Π.Φάληρο, είχα κεράσει την ετήσια παραγωγή της Κευλάνης σε τσάι.

Προβλήματα έβγαλε ελάχιστα, κυρίως κάποια ηλεκτρικά τα οποία φτιάχνονταν με ελάχιστο κόστος. Πραγματικά ήταν ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο ώθησε την αυτοκίνηση μπροστά, αλλά θεωρώ πως λείπει ο αντικαταστάτης του από την γκάμα της φίρμας πιο πολύ από κάθε άλλο.
              Τέλος, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ήταν και ιδρυτικό μέλος της λέσχης φίλων 2CV Ελλάδας. Φυσικά παραμένει μέλος μέχρι σήμερα και έχει επισκεφτεί τη μισή Ευρώπη με το δικό του, είτε για πανευρωπαικές συναντήσεις φίλων 2CV, είτε για τουρισμό.

Συνέχεια εμπειριών με Citroen DS.

Aλλού τελείως. Και να ήθελες να κρυφτείς, δεν μπορούσες με αυτό το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, μόνο μια βόλτα μέχρι Γλυφάδα με εμένα ως οδηγό και συνοδηγό και ιδιοκτήτη έναν ντιπ κακομοίρη, δεν μου αφήνει περιθώριο να γράψω πολλά. Το μπουτόν για τα φρένα θυμάμαι έντονα μόνο πέρα φυσικά από τα προφανή.

Μετά, το 1995 ήρθε μια ZX Volcane πολύ καλού φίλου, η οποία φόραγε ανάρτηση Βilstein.

Aυτό το αυτοκίνητο, έχω την αίσθηση πως έπεσε θύμα τρόμπα μηχανικού και δεν πρέπει να έβγαζε τόσες και τέτοιες ζημιές. Απίστευτο αυτοκίνητο, δυστυχώς όμως όταν δούλευε. Διότι δούλεψε σπάνια σωστά.

Δεν το δοκίμασα ποτέ με μαμά ανάρτηση για να κάνω συγκρίσεις, αλλά αν και τραπέζι με την Bilstein, αν και κάπου κάπου κοπάναγε στις γνωστές χαράδρες των δρόμων μας, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το Σχιστό με όλα και τόση σιγουριά, το ανεβοκατέβηκα μόνο με αυτή τη ΖΧ και χρόνια μετά, με ένα Lexus IS 300 του οποίου η ανάρτηση έκανε όσο τρεις ΖΧ.
              Αυτό και μόνο φτάνει. Αίσθηση ανεκπλήρωτου; Χμ... Ένα μοτέρ ανάλογο του πλαισίου γαμώ την τρέλλα μου γαμώ
              Τέλος πάντων, αν και το εν λόγω αυτοκίνητο του έβγαλε πολλά του φίλου μου, το γεγονός πως το θυμάται με νοσταλγία ακόμα και σήμερα λέει πολλά.

Τελευταίο, το Saxo της κουμπάρας που το έχω πάει μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα , γιατί επιμένει να το παρκάρει μπροστά στο γκαράζ όταν έρχεται σπίτι να μας δει. Το κιβώτιο ταχυτήτων ρε μαστόρια και ο επιλογέας, κάντε κάτι... ήμαρτον.

Αυτάααα. Ευχαριστώ για την ανοχή σας,μπορείτε να χώσετε ελεύθερα τα γκάζια σας αν θεωρείτε πως είπα τίποτα λαλακίες για τα καμάρια σας, αλλά μην ξεχνάτε τον σκοπό του πόστ. Οι 1000 σελίδες.

• R
                rx8_drifter last edited by

BEAMS πρέπει να τους ετοιμάσουμε χουνέρι για την χιλιάρα

• M
                  mirage last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
                  👍

Ναι αμέ

• G
                    georgefoto last edited by

Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
                    Γεια χαρά. Αφού δεν τσοντάρω στο ταμείο του ΓΑΠ για το χρέος και είναι νωρίς για τον Αντίλογο θα τσοντάρω στο ψιτροενοτοπικό για να τα χιλιάσετε
                    Άλλωστε συχνάζει ένα σωρό καλός κόσμος εδώ με προεξάρχοντα τον αδελφό τρίφτη (το ότι είναι κωλοβάζελος το προσπερνώ ).

Λοιπόν να σας γράψω τις εμπειρίες που είχα με Citroen σ'αυτή τη ζωή.

Ας αρχίσουμε με αυτή η οποία συνέβη πολύυυυ πριν πάρω δίπλωμα.

Έτος 1975, εγώ έμπαινα στα 6 χρόνια, και η πρώτη Citroen στο σπίτι είναι γεγονός. Ήταν μια GS Pallas χρώματος καφέ, και κούτα παρακαλώ .

Κάτοχος η θεία, αεροσυνοδός της ΟΑ, γκομενάρα ολκής και ο συνδυασμός όπως καταλαβαίνετε ήταν αχτύπητος, αν αναλογιστεί κανείς πως στον Πειραιά εκείνης της περιόδου, οι ευκατάστατοι είχαν Fiat 124 τέταρτο χέρι ή Φλορέττες και Ζούνταπ

Για ένα πιτσιρικά της εποχής λοιπόν, μόνο το ταχύμετρο ήταν αφορμή για άσχημο κόλλημα. Βάλτε τώρα πως η θεία δεν είχε ακόμα δικά της παιδιά ήμουν και γόης ως νήπιο καταλαβαίνετε πως όποτε ζήταγα βόλτα την είχα.
                    Σημεία που μου είχαν κάνει εντύπωση; Σχεδόν όλα. Από τον ήχο της μηχανής,από το κλείσιμο της πόρτας, από το πόσο γρήγορα το καλοριφέρ ζέσταινε τον χώρο (μη γελάτε οι νέοπες,ρωτήστε και κανέναν παλιότερο για τα καλοριφέρ της εποχής) από το φωτισμό του ταμπλώ το βράδυ,από τον τρόπο που ταξίδευε και ισοπέδωνε τις κακοτεχνίες των τότε δρόμων και φυσικά φυσικότατα από τον τρόπο που ανεβοκατέβαινε η υδροπνευματική. Είχε ψαρώσει όλη η γειτονιά τότε και ο υποφαινόμενος, έδινε τεχνικές εξηγήσεις στους γείτονες λες και ήμουνα μηχανικός της Citroen. Aξέχαστο αυτοκίνητο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το πρώτο Citroen που οδήγησα, ήταν το μακρινό 1987 και δεν ήταν άλλο από το θρυλικό 2CV.
                    To είχε αγοράσει ο ξάδελφός μου και μάλιστα ήταν το πρώτο του αυτοκίνητο.
                    Περιττό να πω, πως του το απαλλοτρίωνα συχνά.

Τι εξαιρετικό αυτοκινητάκι ήταν αυτό ... Ως οπαδός της σχολής, 'ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει' αυτό το αυτοκινητάκι το λάτρεψα. Θες γιατί το έπαιρνα όποτε ήθελα, θες γιατί ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα που οδηγούσα νόμιμα...μπορεί. Κυρίως όμως το λάτρεψα για τον τρόπο που έστριβε και ξεφτίλιζε τους πόζερους και φραγκάτους της εποχής εκείνης. Μιλάμε για επικό στρίψιμο
                    Ιδίως στην στροφή που βρισκόταν ο παλιός ιππόδρομος και με κατεύθυνση από Πειραιά για Π.Φάληρο, είχα κεράσει την ετήσια παραγωγή της Κευλάνης σε τσάι.

Προβλήματα έβγαλε ελάχιστα, κυρίως κάποια ηλεκτρικά τα οποία φτιάχνονταν με ελάχιστο κόστος. Πραγματικά ήταν ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο ώθησε την αυτοκίνηση μπροστά, αλλά θεωρώ πως λείπει ο αντικαταστάτης του από την γκάμα της φίρμας πιο πολύ από κάθε άλλο.
                    Τέλος, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ήταν και ιδρυτικό μέλος της λέσχης φίλων 2CV Ελλάδας. Φυσικά παραμένει μέλος μέχρι σήμερα και έχει επισκεφτεί τη μισή Ευρώπη με το δικό του, είτε για πανευρωπαικές συναντήσεις φίλων 2CV, είτε για τουρισμό.

Συνέχεια εμπειριών με Citroen DS.

Aλλού τελείως. Και να ήθελες να κρυφτείς, δεν μπορούσες με αυτό το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, μόνο μια βόλτα μέχρι Γλυφάδα με εμένα ως οδηγό και συνοδηγό και ιδιοκτήτη έναν ντιπ κακομοίρη, δεν μου αφήνει περιθώριο να γράψω πολλά. Το μπουτόν για τα φρένα θυμάμαι έντονα μόνο πέρα φυσικά από τα προφανή.

Μετά, το 1995 ήρθε μια ZX Volcane πολύ καλού φίλου, η οποία φόραγε ανάρτηση Βilstein.

Aυτό το αυτοκίνητο, έχω την αίσθηση πως έπεσε θύμα τρόμπα μηχανικού και δεν πρέπει να έβγαζε τόσες και τέτοιες ζημιές. Απίστευτο αυτοκίνητο, δυστυχώς όμως όταν δούλευε. Διότι δούλεψε σπάνια σωστά.

Δεν το δοκίμασα ποτέ με μαμά ανάρτηση για να κάνω συγκρίσεις, αλλά αν και τραπέζι με την Bilstein, αν και κάπου κάπου κοπάναγε στις γνωστές χαράδρες των δρόμων μας, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το Σχιστό με όλα και τόση σιγουριά, το ανεβοκατέβηκα μόνο με αυτή τη ΖΧ και χρόνια μετά, με ένα Lexus IS 300 του οποίου η ανάρτηση έκανε όσο τρεις ΖΧ.
                    Αυτό και μόνο φτάνει. Αίσθηση ανεκπλήρωτου; Χμ... Ένα μοτέρ ανάλογο του πλαισίου γαμώ την τρέλλα μου γαμώ
                    Τέλος πάντων, αν και το εν λόγω αυτοκίνητο του έβγαλε πολλά του φίλου μου, το γεγονός πως το θυμάται με νοσταλγία ακόμα και σήμερα λέει πολλά.

Τελευταίο, το Saxo της κουμπάρας που το έχω πάει μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα , γιατί επιμένει να το παρκάρει μπροστά στο γκαράζ όταν έρχεται σπίτι να μας δει. Το κιβώτιο ταχυτήτων ρε μαστόρια και ο επιλογέας, κάντε κάτι... ήμαρτον.

Αυτάααα. Ευχαριστώ για την ανοχή σας,μπορείτε να χώσετε ελεύθερα τα γκάζια σας αν θεωρείτε πως είπα τίποτα λαλακίες για τα καμάρια σας, αλλά μην ξεχνάτε τον σκοπό του πόστ. Οι 1000 σελίδες.

φιλε εκεινη την εποχη citroen ειχε μεγαλη περαση και ηταν σε μεγαλη υποληψη ακομα οι σχετικως σε καλη οικονομικη κατασταση αγοραζαν citroen μην ξεχνναμε εκτος απο την gs ηταν και η ds λιμουζινα εκεινης της εποχης .Ενας λογος ηταν οτι εκεινες της εποχες η citroen ηταν πρωτοποριακη εταρεια. Μετα την πηρε peugeot και την εκανε μια εταιρεια φθηνων αυτοκινητων βαζοντας στα αυτοκινητα της κινητηρες παναρχαιους πχ η γενια των tu κινητηρων κακα κιβωτια και εχουμε φθασει σημερα τα citroen συνωνυμα της ανεσης να κοπανανε στις ανωμαλιες οπως σε ενα c3 προηγουμενης γενιας που ειχα μπει

• P
                      pavlos21 last edited by

Αστο και εγω που εβγαλα διπλωμα με το c3 προσπαθω να το ξεχασω.Το μονο θετικο ηταν ο καλος εξοπλισμος σε σχεση με την τιμη του αλλα κατα τα αλλα πληρης απογοητευση

• G

Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
                        Αστο και εγω που εβγαλα διπλωμα με το c3 προσπαθω να το ξεχασω.Το μονο θετικο ηταν ο καλος εξοπλισμος σε σχεση με την τιμη του αλλα κατα τα αλλα πληρης απογοητευση

Σε καταλαβαινω.To c3 ηταν ακριβως ιδιο με το 206 μου κινητηρας παλιος με λιγη δυναμη και υψηλη καταναλωση, κακο κιβωτιο, χαλια πλαστικα, αποσβεση αναρτησης μηδενικη

• P
                          pavlos21 last edited by

Xμ,δεν εχω προσωπικη αποψη για 206 καθως δεν εχει τυχει ουτε μεσα να μπω ομως θεωρω οτι απο τη μητρικη εταιρεια και σαν αμαξι ηταν σε καλυτερη μοιρα απο το c3, το οποιο αν και πουλησε αρκετα εβλαψε την εικονα της εταιρειας.
                          Ευτυχως που επανακαμπτει με τη σειρα ds εστω και αν ειναι κολπο μαρκετινγκ και οχι φιλοσοφια Ψιτροεν που το κανει να ξεχωριζει.Δυστυχως η αγορα επιβαλει ελαχιστες διαφορες αναμεσα στα αυτοκινητα και τα περισσοτερα συγχρονα που εχω οδηγησει μου εχουν αφησει μια παρομοια στυφη γευση.

• G

παντως σε οσο καινουργια γαλλικα εχω μπει στο θεμα ανεσης ειναι κατωτερα του ανταγωνισμου peugeot 306 peugeot 206 citroen c3 εχω μπει στο θεμα ανεσης ειναι κατωτερα του ανταγωνισμου ενω τα αυτα που δεν κοπανανεν οπως στο citroen berlingo της δουλειας μου δεν κοπαναει βεβαια σαν τα c3 206 αλλα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο το doblo της δουλειας το ξεπερναει

• G
                              gez last edited by

Επιπλεον αν ρωτησετε αρκετα σιτροεν μετα-πεζω εποχης εχουν προβλημα ή στο σασμαν ή στην αισθηση του κουμπωματος του (που ομως με βαλβολινες της Τοταλ και μονο (δοκιμασα και την TRP δεν πιανει στα σασμαν ΜΑ) γινεται οσο πιο βουτυρο μπορει να γινει) για ρωτηστε κανα μηχανικο της παλιας εποχης θα δειτε οτι ουτε τα κιβωτια των gs-2CVειδων (ιδια οικογενεια) ούτε τα κιβωτια των DS-SM (επισης ιδια οικογενεια) είχαν ποτε προβλημα με το τελευταιο να το προτιμαει κιολας η Lotus για αρκετα χρονια!!!!!!! Δυστυχως ενα μεγαλο πλην της συμπραξης αυτης είναι οτι κανενα μοτερ της σιτροεν δεν εκσυγχρονιστηκε και μιλαω φυσικα για τον υπεροχο M25/666 της CX Turbo II και καθως για τα 4κυλινδρα αεροψυκτα μποξερ τα οποια σε τροπο λειτουργειας σε σχεση με τα αντιστοιχα μοτερ της πεζω ηταν η μερα με την νυχτα (το gsa τοτε τελειως αθορυβη λειτουργεια (ακομα και σημερινα μοτερ δεν φτανουν αυτην την ησυχια) ενω η πρωτη ΒΧ 11 και 14 ήταν σαν να ανακατευεις βιδες σε κουβα σε σχεση με την gsa). δυστυχως η πεζω νομιζε με τα χρονια οτι θα την κλεισει την citroen αλλα τα τωρα παιρνουμε το αιμα μας πισω (παρομοιος ογκος πωλησεων με σχεδον την μιση γκαμα!!!)

• elteo
                                elteo last edited by

Aφού σχεδιαστικά τα Σιτροέν είναι πολύ πιο όμορφα από τις χαζοχαρούμενες φώκιες της Πεζό...τι περίμενε!

• P
                                  pavlos21 last edited by

Ο χρήστης GeZ έγραψε:
                                  δυστυχως η πεζω νομιζε με τα χρονια οτι θα την κλεισει την citroen αλλα τα τωρα παιρνουμε το αιμα μας πισω (παρομοιος ογκος πωλησεων με σχεδον την μιση γκαμα!!!)

Κατι αντιστοιχο πηγε να γινει με τη Φιατ που εριξε ολο το βαρος της στην Αλφα Ρομεο και την Λαντσια θελανε να την κλεισουνε αλλα προς εκπληξη ολων τα Λαντσια με δυο μοντελα ειχαν τον ιδιο και μεγαλυτερο ογκο πωλησεων.

Γενικα ειναι κριμα να απογυμνωνουν τετοιους ιδιαιτερους κατασκευαστες οπως η Ψιτροεν απο τα χαρακτηριστικα που ολοι αγαπησαν και τους εκαναν να ξεχωριζουν

• A
                                    a-110-alpine last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
                                    👍

σκέφτεσαι να βάλεις το κολληταρι σου να το σταματήσει στο999
                                    εχω ένα κοφτακι που είναι ότι πρέπει για ιμάντα χρονισμού της xsara.

• P
                                      pienaf1 last edited by

Ο χρήστης citrovag έγραψε:

Ρε Κάστρο του Τακέσι φτιάξτου ένα με ανταλλακτικά από όλα...

Αν κανω αυτο που λες βλεπω να περνει ενα ZX με υδροπνευματικη και φωτα περιστρεφομενα μπροστα

ΑΥΤΗ την θέλω εγώ!

• P
                                        pavlos21 last edited by

Υπαρχει σειρα κυριος

• S
                                          saxon_747 last edited by

Aπο εδω:
                                          viewtopic.php?p=1852487#p1852487

Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:

Citroen ZX:
                                          Tα τακακια εχουν ακομα ζωη, οπως και οι δισκοπλακες.
                                          Υγρα φρενων εχει αλλαξει πριν απο περιπου ενα χρονο.
                                          Παρ'ολα αυτα το πενταλ θελει περισσοτερη πιεση σχετικα με το Punto πχ για να φρεναρει καλα και οντως φρεναρει καλα εαν το πατησεις αντρικα. (Ειχα και αρκετο καιρο να το οδηγησω και η διαφορα μου φανηκε πιο εντονη)

Ιs it a feature ή κατι θελει επισκευη? πχ Σωληνακια φρενων , κατανεμητης κτλ

Για πειτε οι ψιτροενακιδες...

• M
                                            markvag last edited by

Ο χρήστης georgefoto έγραψε:

Σε καταλαβαινω.To c3 ηταν ακριβως ιδιο με το 206 μου κινητηρας παλιος με λιγη δυναμη και υψηλη καταναλωση, κακο κιβωτιο, χαλια πλαστικα, αποσβεση αναρτησης μηδενικη

Μην μου προσβάλλετε το 206! Ευτυχώς, καμμία σχέση σε ανάρτηση! Το 206 είναι το τελευταίο με υστερούντες και το Ψ3 η πρώτη εκτέλεση του ημιάκαμπτου από την PSA, με τραγικά αποτελέσματα... Κινητήρες, κιβώτια οι ίδιοι βέβαια...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 664
                                            • 665
                                            • 666
                                            • 667
                                            • 668
                                            • 1096
                                            • 1097