-
Ήρθε το ανανεωμένο Lancer στα 1,6 98 άλογα και με τιμές απο 15,500€ έως 19000 €
Ο εξοπλισμός του θα είναι όλα τα ηλεκτρικά+abs+abd+aircondition+αερόσακοι+σποιλερ πίσω.

Τώρα τι τύχη μπορεί να εχει ανάμεσα στα νέα μοντέλα των opel, vw, seat, ford δεν το ξέρω!
-
Ο εξοπλισμός του θα είναι όλα τα ηλεκτρικά+abs+abd+aircondition+αερόσακοι+σποιλερ πίσω.

Τώρα τι τύχη μπορεί να εχει ανάμεσα στα νέα μοντέλα των opel, vw, seat, ford δεν το ξέρω!
-

-
Δεν μπορώ να πω πως με συγκινεί και πολύ...
Κάτι με χαλάει, ειδικά πίσω.... -
Δεν μ'αρέσει, μοιάζει με μοντέλο δεκαετίας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μ'αρέσει, μοιάζει με μοντέλο δεκαετίας.Μπράβο! Σωστός. Αυτό με χαλάει! Και δεν μπορούσα να βρω τι είναι!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τώρα τι τύχη μπορεί να εχει ανάμεσα στα νέα μοντέλα των opel, vw, seat, ford δεν το ξέρω!Καμμία τύχη. Μήπως έχετε δεί ποτέ κανένα απλό Lancer στους δρόμους? Εγώ πάντως όχι. Τα EVO πρέπει να είναι πιο πολλά
-
Δεν μ'αρέσει, μοιάζει με μοντέλο δεκαετίας.
Δεν μοιάζει με μοντέλο δεκαετίας, είναι μοντέλο δεκαετίας
-

-
.... μα... δε βλεπετε το προφανες!!!!!
ειναι μια πολυ εξυπνη κινηση! Θα γλυτωσει τους ιδιοκτητες lancer την εγκατασταση της α-λα EVO πισω φτερουγας!!
(εχετε δει κανενα lancer με ταμπουρο πισω, χωρις πτερυγα ?!?!? ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(εχετε δει κανενα lancer με ταμπουρο πισω, χωρις πτερυγα ?!?!? )Πάμπολλα, αλλά στα περισσότερα τα τάσια κρύβουν τα ταμπούρα.

-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι μια πολυ εξυπνη κινηση! Θα γλυτωσει τους ιδιοκτητες lancer την εγκατασταση της α-λα EVO πισω φτερουγας!!
εχετε δει κανενα lancer με ταμπουρο πισω, χωρις πτερυγα ?!?!?Αν έχουμε δει λέει?!? Το καλύτερο που έχω δει είναι ένα με bodykit ΕVO Tommi Makinen edition κόκκινο με λευκό (ξέρετε, όπως το τότε wrc)Eίχαν μαζευτεί και από πάνω καμιά δεκαριά άσχετοι ξερόλες και συζητούσαν για επιδόσεις κλπ!! Και τα ταμπούρα πίσω φάτσα κάρτα!!!!
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης όση ώρα εκείνοι χάζευαν, ερχόταν, έπαιρνε ένα cd από το αυτοκίνητο και το ξαναέφερνε μετά από λίγο για να πάρει άλλο, μόνο και μόνο για να δείξει ότι είναι δικό του το 'εργαλείο'.... Εεε ρε κράξιμο που ήθελε....
Λόγω αυτού του γεγονότος πιστεύω λοιπόν πως εξυπνότερη κίνηση θα ήταν να βγάζει το lancer με 'evo look' έτοιμο! Ακούς εκεί να κουράζονται τα παλικάρια για να βάλουν bodykit... Θα κουραστούν που θα κουραστούν στη συνέχεια με το πήγαινε έλα για τα cd....και ξέρετε πως το καβουροπερπάτημα (με το πλάι) είναι εξοντωτικό!!!! -
Καλο facelift, δεν λεω.... αλλα αυτο το πραγμα μονο για facelift κανει... γιατι εαν αυτο θεωρειται καινουργιο μοντελο τοτε πραγματικα τους λυπαμαι!
ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ, αυτοι οι ανθρωποι εχουν επιλεξει σταθερα να απευθυνονται σε ηλικιες 65+++ Η φτερουγα τους ελειπε...
-
Θα συμφωνήσω δεν είναι ωραίο, μοιάζει πολύ... παλιό! Βλέπω να ξαναλλάζει σύντομα! Κρίμα γιατί το νέο Colt είχε αφήσει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
εχετε δει κανενα lancer με ταμπουρο πισω, χωρις πτερυγα ?!?!?Αν έχουμε δει λέει?!? Το καλύτερο που έχω δει είναι ένα με bodykit ΕVO Tommi Makinen edition κόκκινο με λευκό (ξέρετε, όπως το τότε wrc)Eίχαν μαζευτεί και από πάνω καμιά δεκαριά άσχετοι ξερόλες και συζητούσαν για επιδόσεις κλπ!! Και τα ταμπούρα πίσω φάτσα κάρτα!!!!
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης όση ώρα εκείνοι χάζευαν, ερχόταν, έπαιρνε ένα cd από το αυτοκίνητο και το ξαναέφερνε μετά από λίγο για να πάρει άλλο, μόνο και μόνο για να δείξει ότι είναι δικό του το 'εργαλείο'.... Εεε ρε κράξιμο που ήθελε....
Λόγω αυτού του γεγονότος πιστεύω λοιπόν πως εξυπνότερη κίνηση θα ήταν να βγάζει το lancer με 'evo look' έτοιμο! Ακούς εκεί να κουράζονται τα παλικάρια για να βάλουν bodykit... Θα κουραστούν που θα κουραστούν στη συνέχεια με το πήγαινε έλα για τα cd....και ξέρετε πως το καβουροπερπάτημα (με το πλάι) είναι εξοντωτικό!!!!Στήν γειτονιά μου παρατηρήθηκε τό ίδιο φαινόμενο,μόνο πού αντί γιά Lancer,τό EVO VII ήταν...Carisma!!!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Λόγω αυτού του γεγονότος πιστεύω λοιπόν πως εξυπνότερη κίνηση θα ήταν να βγάζει το lancer με 'evo look' έτοιμο! Ακούς εκεί να κουράζονται τα παλικάρια για να βάλουν bodykit... Θα κουραστούν που θα κουραστούν στη συνέχεια με το πήγαινε έλα για τα cd....και ξέρετε πως το καβουροπερπάτημα (με το πλάι) είναι εξοντωτικό!!!!Κρίμα που κανείς δε σκέφτηκε να βγάλει στην αγορά το δισκόφρενο-look (με δαγκάνα μαιμού και αυτή,όχι η πλαστική αηδία που ήδη κυκλοφορεί). Χρυσές δουλειές θα έκανε.
-
..η mitsubishi (το αυτοκινητιστικό κομμάτι έτσι? όχι ο βιομηχανικός γίγαντας) δεν είναι υποψήφια για κλείσιμο? μάλιστα στην Financial Times προ μηνός υπήρχε άρθρο όπου η Toyota εξέφραζε την πρόθεση να προσλάβει το προσωπικό ενός εργοστασίου της mitsubishi όταν αυτό κλείσει
έχει αλλάξει κάτι?
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
..η mitsubishi (το αυτοκινητιστικό κομμάτι έτσι? όχι ο βιομηχανικός γίγαντας) δεν είναι υποψήφια για κλείσιμο? μάλιστα στην Financial Times προ μηνός υπήρχε άρθρο όπου η Toyota εξέφραζε την πρόθεση να προσλάβει το προσωπικό ενός εργοστασίου της mitsubishi όταν αυτό κλείσειέχει αλλάξει κάτι?
Ναι, τώρα πια δεν ενδιαφέρετε ούτε η Toyota
-
Παντως τωρα καταλαβα γιατι η mercedes την εκανε με ελαφρα πηδηματακια απο την Mitsu... Προφανως θα ειδαν τα σχεδια του νεου Lancer... οποτε σου λεει, θα φουνταρουνε που θα φουνταρουνε, μην μας παρει και μας η μπαλλα!
-
Μιά ζωή αυτή η εταιρεία απρόσωπα αυτοκίνητα σχεδιαστικά έβγαζε....
Πως σας φαίνετε ο Μήτσος? Νέο Lancer