-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι πλέον ψαγμένοι αγοράζουν fiat και αυτοανακηρύσσονται σχετικοί λαμβάνοντας επιβεβαίωση από αγοραστές του ίδιου προϊόντος μέσα στα φόρα? Τυχερό το group που απευθύνεται στην σκεπτόμενη μερίδα του αγοραστικού κοινού.. Άτυχο γιατί δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η μη σκεπτόμενη (btw προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε έναν κάτοχο ιταλικού αυτοκινήτου που να μην είχε οικογενειακό ιστορικό στα ιταλικά.. just for the record..)
είπες κανείς ότι οι ψαγμενοι αγοράζουν φιατ;
ΕχεΙς κάποια έρευνα;
Έχεις στοιχεία ότι η πλειοψηφία αγοράζει Ιταλικό κατα παράδοση;Αυτά που λες φαντάζουν το λιγότερο αστεία for the record...
Δεν ξέρω.. είπε? μάλλον έχω την ίδια απορία για να χρησιμοποιώ ερωτηματικό στο τέλος της πρότασής μου..
Έρευνα σχετικά με τι? Δεν ξέρω.. Ο dickdick έχει? δεν θέλω να πιστέψω ότι μεροληπτείς.. ε? όχι... όχι εσύ...
Είχα την εντύπωση πως γράφοντας 'προσωπικά δεν γνωρίζω' θα καθιστούσα σαφές ακόμα και σε άτομο προ νηπιακής ηλικίας ότι δεν αναφέρομαι σε αποτελέσματα ερευνών ή δημοσκοπήσεων αλλά σε προσωπικά μου βιώματα.. Λυπάμαι αν κατάλαβες κάτι λάθος.. Λυπάμαι, όχι για την παρεξήγηση αλλά που κάποιος μπορεί να είναι τόσο βιαστικός να υπερασπιστεί τα λατρεμένα του ιταλικά αυτοκίνητα ώστε να μην αφιερώσει καν τον απαιτούμενο χρόνο στο να κατανοήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται ο συνομιλητής του..Πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο λίγο (όπου 'λίγο' εννοώ 'καθόλου) με νοιάζει η άποψη σου για μένα.. είναι σαν να ρωτάω τον pasxo την άποψη του για το νέο golf.. ή το νέο focus.. ή το νέο μη ιταλικό... ελπίζω να σε κάλυψα.. αν όχι, εδώ είμαστε..
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Αυτη ειναι η ατακα του πλεον ασχετου με τα αυτοκινητα και την αγορα αυτων.
Ειναι αυτοι οι τυποι που αγοραζουν VW,TOYOTA,FORD (ακους Γιωργο;!) επειδη ειχε ο παππους,ο μπαμπας ο γειτονας κτλ.
Οι πλέον ψαγμένοι αγοράζουν fiat και αυτοανακηρύσσονται σχετικοί λαμβάνοντας επιβεβαίωση από αγοραστές του ίδιου προϊόντος μέσα στα φόρα? Τυχερό το group που απευθύνεται στην σκεπτόμενη μερίδα του αγοραστικού κοινού.. Άτυχο γιατί δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η μη σκεπτόμενη (btw προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε έναν κάτοχο ιταλικού αυτοκινήτου που να μην είχε οικογενειακό ιστορικό στα ιταλικά.. just for the record..)
Πρόσθεσε άλλον έναν μαζί με τον dickdick.
Όχι 1, όχι 2, αλλά 3(!) ιαπωνικά αυτοκίνητα έχει αγοράσει η οικογένειά μου,
και εγώ αγόρασα ένα . Δηλαδή και τι έγινε;Πήγα σε όλες τις αντιπροσωπείες και πήρα αυτό που μου άρεσε. Έπρεπε να έχω ;
εάν αγοράσεις Fiat; Μαζικός κατασκευαστής είναι, μέσα στο Top-5 της ελληνικής αγοράς.
Υπερσπάνια αμάξια δηλαδή...Εδώ μέσα κρίνουμε/συζητάμε για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και όχι για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ούτε για ομάδες, μερίδες, target group, και λοιπές παπαριές.ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ επιτέλους από τις ηλιθιότητες των περιοδικών και τις μπούρδες του (ψευτο) λάιφστάιλ.
, , , , , , κτλ κτλ κτλ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΗΛΑΔΗ να μας κατατάξουν σε μία ομάδα.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Δεν ξέρω.. είπε? μάλλον έχω την ίδια απορία για να χρησιμοποιώ ερωτηματικό στο τέλος της πρότασής μου..
Έρευνα σχετικά με τι? Δεν ξέρω.. Ο dickdick έχει? δεν θέλω να πιστέψω ότι μεροληπτείς.. ε? όχι... όχι εσύ...
Είχα την εντύπωση πως γράφοντας 'προσωπικά δεν γνωρίζω' θα καθιστούσα σαφές ακόμα και σε άτομο προ νηπιακής ηλικίας ότι δεν αναφέρομαι σε αποτελέσματα ερευνών ή δημοσκοπήσεων αλλά σε προσωπικά μου βιώματα.. Λυπάμαι αν κατάλαβες κάτι λάθος.. Λυπάμαι, όχι για την παρεξήγηση αλλά που κάποιος μπορεί να είναι τόσο βιαστικός να υπερασπιστεί τα λατρεμένα του ιταλικά αυτοκίνητα ώστε να μην αφιερώσει καν τον απαιτούμενο χρόνο στο να κατανοήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται ο συνομιλητής του..Πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο λίγο (όπου 'λίγο' εννοώ 'καθόλου) με νοιάζει η άποψη σου για μένα.. είναι σαν να ρωτάω τον pasxo την άποψη του για το νέο golf.. ή το νέο focus.. ή το νέο μη ιταλικό... ελπίζω να σε κάλυψα.. αν όχι, εδώ είμαστε..
Και εγω γι'αυτο λυπαμαι saligari magiko οσον αφορα το πρωτο σου ποστ που ηταν απαντηση στο δικο μου.Μια παρανοηση των γραφομενων μου δημιουργησε ολη αυτη την ανταλλαγη ποστ.Τελικα ποιος ειναι προκατηλημενος με το αγαπημενο του αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
το θέμα είναι πως ακόμα δεν κατάλαβα γιατί αντιδράσατε στο δικό μου 'προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε έναν κάτοχο ιταλικού αυτοκινήτου που να μην είχε οικογενειακό ιστορικό στα ιταλικά' και όχι στο
'Ειναι αυτοι οι τυποι που αγοραζουν VW,TOYOTA,FORD (ακους Γιωργο;!) επειδη ειχε ο παππους,ο μπαμπας ο γειτονας κτλ.' του dickdickΝαι ρε αντιδραστε με το δικο μου!Βαρατε εγω αντεχω
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Και εγω γι'αυτο λυπαμαι saligari magiko οσον αφορα το πρωτο σου ποστ που ηταν απαντηση στο δικο μου.Μια παρανοηση των γραφομενων μου δημιουργησε ολη αυτη την ανταλλαγη ποστ.Τελικα ποιος ειναι προκατηλημενος με το αγαπημενο του αυτοκινητο.
Θες να μου πεις τι εννοούσες και τι κατάλαβα εγώ? (ή τι νομίζεις ότι κατάλαβα) έστω και σε pm μιας και δεν δικαιολογείται η συνέχεια αυτής της συζήτησης στο παρόν topic ..Πιστεύω πως αξίζει ένας κόπος εφόσον κι εγώ προσπάθησα να ξεκαθαρίσω την θέση μου..
-
Τεσπα επειδη δεν θελω να δημιουργουνται ''ασχημες καταστασεις'' εξ αρχης εννοουσα οτι ειναι οι πλεον ασχετοι γιατι σχολιαζουν τα χρηματα που κανει το FIAT λεγοντας οτι ειναι πολλα για FIAT και δεν ξερουν οτι με τον ιδιο εξοπλισμο ενα αλλο αυτοκινητο καποιας αλλης εταιριας που εχει την ''απαιτουμενη κοινωνικη αναγνωριση'' κανει πολλα χρηματα παραπανω.
-
Έχω Ιταλικό αυτοκίνητο....είμαι Αποτυχημένος!!!
Είχα και παλαιότερα Ιταλικό αυτοκίνητο....ήμουν Αποτυχημένος!!
Είχα Ιαπωνικό και Γερμανικό....ήμουν πολτικά ορθώς!!!
Οταν με το καλό πάρω νέο αυτοκίνητο , θα είναι ένα Ιταλικό Αποτυχημένο μοντέλο!!!
Κάποιοι δεν πάνε καλά....οι εποχές μάλλον φταίνε
(παρ ολα αυτά δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε το κλίμα του Τοπικού)
Επάνοδος στην ομαλότητα λοιπόν...
Πολύ κίνηση στα βουνά μας 01/05 και 02/05 με πολλούς 'ιδιόρυθμους' οδηγούς και τις γυναίκες των Αθηναίων φίλων (που ήρθαν από Αθήνα με τις μηχανές τους) να ζαλίζονται , δεν μας επέτρεψαν να χαρούμε τις στροφές.(φάγαμε όμως! ).
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλε αυτο το καφε τι εχει απο κατω;
-
Εξάτμιση κάγκουρα είναι!!!!
-
Εξάτμιση κάγκουρα είναι!!!!Δεν μου λες πηγες να πιασεις το Μαη η' το Μαγιοξυλο;
-
Χαιρετώ την παρέα σας.
Εδώ και 3 βδομάδες το αμάξι μου αποδήμησε εις μπαριέραν, και έχω μείνει με την μηχανή. Χρειάζομαι λοιπόν αμάξι και ένας φίλος φίλου πουλάει ένα Bravo Dynamic με 150 άλογα. 6ος του 2008 με 22000 χιλιόμετρα και το δίνει 13 χιλιάρικα. Πως σας ακούγεται σαν τιμή;
Να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Έχει κάποια ιδιαιτερότητα το Bravo που πρέπει να προσέξω; -
Tρίζει!
-
Tρίζει!Πταίσμα αγαπητέ! Το S40 μου ήταν αρκετά κουδουνίστρα. Συνήθεια είναι.
-
Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που τρίζουν! Υπάρχουν: α) Υπερευαίσθητα αυτιά και β) Ηχοσυστήματα χαμηλής ισχύος.
Σοβαρά τώρα, μια χαρά γεροδεμένα είναι τα Φιατ. Stilo φίλου με 130κ χλμ έχει απλά λίγα μικρα 'τσικ'. Τα ίδια που ακούς και σε Corolla 130 χιλιάδων χιλιομέτρων...
-
Tρίζει!Μα δεν ντρεπεσαι καθολου;Γιατι διαβαλεις το αυτοκινητο ρε συ;
Μια χαρα ειναι φιλε μου το αυτοκινητο και με χωρους τα παει αρκετα καλα,αν εχεις οικογενεια και ενδιαφερεσαι.Οσο για γκαζι δεν ξερω καποιον που να παραπονιεται γι'αυτο.Καταναλωση σε λογικα επιπεδα για τα δεδομενα του.Προβληματα που να εχει βγαλει και να ειναι στανταρ στα Μπραβο δεν ξερω.Αν ξερει καποιος αλλος ας βοηθησει.
-
Ο χρήστης Buddha έγραψε:
Tρίζει!
Πταίσμα αγαπητέ! Το S40 μου ήταν αρκετά κουδουνίστρα. Συνήθεια είναι.
Αστειευόμενος το είπα...
Για τα χιλιόμετρα που έχει το αυτοκίνητο ,στα λεφτά που το παίρνεις...είναι 'λουκούμι'.
Απλά αν έχεις βαρύ πόδι λίγο τσιμπιμένη κατανάλωση έναντι του ανταγωνισμού.
Κατα τ αλλα...αστέρι!
Καλοτάξιδο να είναι! -
Εξάτμιση κάγκουρα είναι!!!!
Δεν μου λες πηγες να πιασεις το Μαη η' το Μαγιοξυλο;
Κωνσταντινε γιατι αποφευγεις να μου απαντησεις;
-
Μήπως ερωτεύτηκε την Monica?
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Μήπως ερωτεύτηκε την Monica?
Καλο!!!
-
Ο χρήστης Buddha έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα σας.Εδώ και 3 βδομάδες το αμάξι μου αποδήμησε εις μπαριέραν, και έχω μείνει με την μηχανή. Χρειάζομαι λοιπόν αμάξι και ένας φίλος φίλου πουλάει ένα Bravo Dynamic με 150 άλογα. 6ος του 2008 με 22000 χιλιόμετρα και το δίνει 13 χιλιάρικα. Πως σας ακούγεται σαν τιμή;
Να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Έχει κάποια ιδιαιτερότητα το Bravo που πρέπει να προσέξω;τα γνωστά που θα κοίταγες σε κάθε μτχ αυτοκίνητο , ακόμα και αν προέρχεται από φίλο...
βιβλίο σέρβις να υπάρχει , βαμμένο να μην είναι και....καλός ήρθες στη αγκαλιά του t-jet...
Fiat Bravο 2007