-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πριν λίγο. Ωραίο παρκάρισμα! Οτι πρέπει για να αλλάξεις τον τροχό.
Nταξ εκει ολα τα αμαξια με σχετικα μικρο μεταξονιο θα σηκωναν τροχο.
Δες εδω πως εβγαλα πισω τροχο σε βουλκανιζατερ για να μου βγαλει μια προκα που ειχε και τα 2 αναβατορια γεματα και βιαζομουνα!
κλικ για μεγενθυση
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δες εδω πως εβγαλα πισω τροχο σε βουλκανιζατερ για να μου βγαλει μια προκα που ειχε και τα 2 αναβατορια γεματα και βιαζομουνα!
κλικ για μεγενθυση
καλά πόσο μικρή διαδρομή έχει η ανάρτηση του 106 ;
Btw φαίνεται άψογος ο ράλλος και εξαιρετική η ελαφριά Kosei -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Από ακαμψία όμως σκίζει!!!
για άνοιξε την πόρτα
Είχα ένα τέτοιο για 307000 χλμ.....ακόμα 'γαζώνει' απ ότι ξέρω , άνοιγε κανονικά η πόρτα.
δεν εννοούν αυτό.
Λόγω (κακής) ακαμψίας, στη φωτογραφία έτσι όπως είναι το αμάξι, η πόρτα δεν ανοίγει ή αν ανοίξει δεν θα κλείνει.+1
Και δοκιμασμένο!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
κλικ για μεγενθυση
καλά πόσο μικρή διαδρομή έχει η ανάρτηση του 106 ;
Btw φαίνεται άψογος ο ράλλος και εξαιρετική η ελαφριά KoseiThanks , νταξ μωρε, το ανεβασα λιγο στην ραμπα εστριψα και τιμονακι, ε κρεμασε ο πισω τροχος, εδω το κανει την ωρα που στριβεις, σταματημενο ειναι ευκολο Ο βουλκανιζατερας (ενας πιτσιρικας) επαθε εγκεφαλικο, το ιδιο και ενα παλικαρι Ελληνας που μενει μονιμα στο μονακο και ειχε φερει μια μερκεντε με πινακιδα μονακο, με ρωταγανε πως γινεται κλπ
-
Που να εβλεπε τη xantia με 3 ροδες αλλα να την οδηγας ταυτοχρονα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Που να εβλεπε τη xantia με 3 ροδες αλλα να την οδηγας ταυτοχρονα..Οταν ειχα κι εγω το σαξο το 96 το εβαζα επιτηδες σε σημεια τετοια ωστε να σηκωνετε ο τροχος ,χαζευαν ολοι
-
Kαι πως εκλεινες την πορτα μετα στο suck-so ρε?
Αυτο παντως πρεπει να το καναμε ολοι οι καγκουρες με σαξοραλα οταν τα ειχαμε πρωτοαγορασει
-
Γυναίκα που οδηγούσε ένα Passat - ενός έτους - χτύπησε το αμάξι στην αριστερη πλευρά σε κάποια μπάρα ή κάποιο τσιμεντένιο διάζωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τρύπα που έσκισε στην κυριολοεξία τις 2 πόρτες και μασουπιέ κατά μήκος αλλά και να τρυπίσει και το μπροστά αριστερα ελαστικό.
Και τί κάνει η αθεόφοβη? Προσπάθησε να αλλάξει το λάστιχο αλλά δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει το γρύλο - τον έβαζε ανάποδα - με αποτέλεσμα κάποια στιγμη να τα παρατήσει, να μπεί μέσα στο αμάξι και να διανύσει μία απόσταση 30 χιλιομέτρων με σκασμένο λάστιχο. Κάποια στιγμη το ελαστικό έφυγε εντελός κι αυτη συνέχισε ακάθεκτη να πηγαίνει με τη ζάντα.
Αποτέλεσμα: Σίγουρα χρειάζεται 2 πόρτες, ένα ελαστικό, μία ζάντα αλουμινίου και ένα λαστιχάκι που έχει κοπεί, πιθανόν του ABS. Επίσης είναι άγνωστο αν υπάρχει βλάβη στα αμορτισέρ με το χτύπημα ή με το τρόπο που το οδηγούσε και είναι άγνωστο πώς θα φτιαχτεί η τρύπα στο μασουπιέ μεταξυ πίσω τροχού και πίσω πόρτας.
Χαλαρά ένα 10χίλιαρο λέω εγώ και δε ξέρω αν η μεικτη ασφάλεια που έχει θα την καλύψει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να της πεί ότι έπρεπε να φωνάξει την οδική βοήθεια? -
Τι ειναι το 'μασουπιε'; Ο μαρσπιες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ειναι το 'μασουπιε'; Ο μαρσπιες;Ναι
Τώρα θυμήθηκα μια φορά στην ενότητα με τις μηχανές που έγραφα εγώ για 'στέκα' και άλλοι μου έλεγαν για 'νύχι', 'stand' κλπ κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ειναι το 'μασουπιε'; Ο μαρσπιες;μα-(τι)-σουπια.
-
πριν απο λιγο ειδα κατι για το οποιο μαλλον θα φταιει η σταχτη απο το ηφαιστειο..
αυτες οι γυναικες παντα σε κανουν να χαζευεις ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροποερχεται μια με ενα πεζο βγαζει αλαρμ κανει οπισθεν παρκαρει βαζει χειροφρενο και σβηνει το μοτερ
ομως οχι το αναβει παει λιγο πιο μπροστα το σβηνει βγαινει και κλειδωνει το αμαξι αρχισε να πηγαινει πισω..
παει πισω ανοιγει βαζει χειροφρενο το κλεινει και ξεχασε να κλεισει το δεξι παραθυρο..
παει μεσα το κλεινει βγαζει χεορφρενο βαζει χειροφρενο κλεινει το αμαξι και αρχιζει:
τσεκαρει το αριστερο παραθυρο τσεκαρει την πορτα αμα εκλεισε(με πολλη δυναμη......) βλεπει τα πισω παραθυρα βλεπει το πορτμπαγκαζ.. τσεκαρει το αριστερο παραθυρο κλεινει τον καθρεφτη..κλεινει και τον αριστερο ομως μετα φευγει..
(λεω οκ αγχος θα ηταν)
μετα απο 5-6 δευτερα να την παλι ανοιγει το αμαξι ξεχασε να παρει την τσαντα της βγαζει χειροφρενο βαζει χειροφρενο περνει το r/cd μαζι ανοιγοκλεινει τα παραθυρα βγαινει εξω κλεινει κλωτσαει την πισω δεξια ζαντα( ) κοιταει παλι τα παραθυρα ανοιγει τον δεξι καθρεφτη κατι κοιταει στον καθρεφτη και φευγειποτε δεν θα μαθω τι ειχε πιει αυτη η κοπελα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποτε δεν θα μαθω τι ειχε πιει αυτη η κοπελα..Αυτο με το βγαζει βαζει χειροφρενο καθε φορα που μπαινει ειναι....
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γυναίκα που οδηγούσε ένα Passat - ενός έτους - χτύπησε το αμάξι στην αριστερη πλευρά σε κάποια μπάρα ή κάποιο τσιμεντένιο διάζωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τρύπα που έσκισε στην κυριολοεξία τις 2 πόρτες και μασουπιέ κατά μήκος αλλά και να τρυπίσει και το μπροστά αριστερα ελαστικό.
Και τί κάνει η αθεόφοβη? Προσπάθησε να αλλάξει το λάστιχο αλλά δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει το γρύλο - τον έβαζε ανάποδα - με αποτέλεσμα κάποια στιγμη να τα παρατήσει, να μπεί μέσα στο αμάξι και να διανύσει μία απόσταση 30 χιλιομέτρων με σκασμένο λάστιχο. Κάποια στιγμη το ελαστικό έφυγε εντελός κι αυτη συνέχισε ακάθεκτη να πηγαίνει με τη ζάντα.
Αποτέλεσμα: Σίγουρα χρειάζεται 2 πόρτες, ένα ελαστικό, μία ζάντα αλουμινίου και ένα λαστιχάκι που έχει κοπεί, πιθανόν του ABS. Επίσης είναι άγνωστο αν υπάρχει βλάβη στα αμορτισέρ με το χτύπημα ή με το τρόπο που το οδηγούσε και είναι άγνωστο πώς θα φτιαχτεί η τρύπα στο μασουπιέ μεταξυ πίσω τροχού και πίσω πόρτας.
Χαλαρά ένα 10χίλιαρο λέω εγώ και δε ξέρω αν η μεικτη ασφάλεια που έχει θα την καλύψει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να της πεί ότι έπρεπε να φωνάξει την οδική βοήθεια?Εγώ το οδόστρωμα που κατέστρεψε λυπάμαι.
-
Eγω παλι τον αντρα της.
-

βαρεθηκε να τον ακουμπουν στο παρκαρισμα -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
βαρεθηκε να τον ακουμπουν στο παρκαρισμαή αυτό, ή απλά έχει πολύ περίεργο γούστο.
-
Αυτο ειναι ακρως επικινδυνο !!!
-
μετά γίνονται έρευνες και ξοδεύονται πολλά χρήματα για την ασφάλεια των πεζών ....
Φαντάζομαι αυτό το 'πράγμα' θα περνάει και ΚΤΕΟ ....
-
Δεν εχω λογια...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]