Apr 11, 2010, 12:19 PM

Ο χρήστης fokal έγραψε:

• Εντυπωσιακό το 'βεντούζωμα' που έδειχνε στον δρόμο (μόνο σε άσφαλτο πήγε πάντως), αλλά μέτρια η εντύπωση που μου δημιούργησαν τα εξωτερικά πλαστικά του.

Ποια εξωτερικά πλαστικά εννοείς, 'προφυλακτήρες' και μαρσπιέ;

Ναι. Ειδικά τα πλαστικά της μπροστινής πλευράς, (η οποία είναι και τεράστια). Από το λιοντάρι μέχρι το κάτω μέρος του προφυλακτήρα η συνολική κατασκευή μου φάνηκε φτηνή και αρκετά 'χαλαρή'. Ακουμπώντας το χέρι λίγο αριστερά από το λιοντάρι, το πλαστικό βούλιαζε, ενώ με ένα απλό τράβηγμα στην μαύρη μάσκα (πάνω από το πλαίσιο της πινακίδας) είχα την εντύπωση πως θα μου έμενε στο χέρι.

Επί τη ευκαιρία, η λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων είναι καλή; Δεν τους χρησιμοποίησα, αλλά οι μπροστινοί μου φάνηκαν τεράστιοι, ενώ ο πίσω πολύ μικρός.

Αυτό ακριβώς είχα αναφέρει κι εγώ σε παλιότερό μου post! Και μενα μου φάνηκαν πολύ 'φτερό στον άνεμο'. Αλλά πρέπει να ισχύει αυτό που απάντησε ο rafi, και ο 106_4_ever παλιότερα.

Οι υαλοκαθαριστήρες δουλεύουν πολύ καλά (και το αυτόματό τους), και δεν αφήνουν ούτε ίχνος νερού, τουλάχιστον τώρα που είναι καινούρια τα λαστιχάκια. Το νερό καθαρισμού επίσης ψεκάζεται πολύ ομοιόμορφα.