Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Εγώ έχω βάλει μαύρο δερμάτινο από τον Βόλο (το αγορασα κι εγω απο Λαρισα). Μέχρις στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα και το στήσιμό του. Ευτυχώς που έβαλα γιατί έχουν χυθεί καφέδες και διάφορα άλλα απο τα παιδιά. Μου είπαν ότι είναι μόνο σε μαύρο αν και στυ Λάρισα είδα ενα 3008 με μπεζ. Το καλοκαίρι δεν ξέρω τι θα γίνει με τη ζέστη και την ηλιοροφή. Οψόμεθα.
Επί την ευκαιρία είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το αμάξι εκτό δρόμου. Δεν εχεί grip αλλά πηγα σε πολυ κακοτραχαλους δρομους με νεροφαγωματα και λασπες αλλα δεν κολλησε. Λογω όμως 17αρας ζαντας και χαμηλοπροφιλα λαστιχα μου φανηκε λιγο σκληρο στις εντονες ανωμαλιες και οχι ανετο. Παντως δεν βρηκε πουθενα αν και περνουσα απο χαντακια και νεροφαγωματα κλπ
Πολύ σημαντικό τελικά το αυξημένο ύψος από μόνο του (άσχετα από grip control, ή τετρακίνηση σε άλλα) για να βγεις και σε κανένα κακοτράχαλο χωματόδρομο (δεν λέω off-road, γιατί κανονικά off-road είναι να σκαρφαλώνεις βουνοπλαγιές και κατσάβραχα, και να διασχίζεις ρεματιές και ποτάμια ). Πέραν βέβαια της αυξημένης ασφάλειας στην πόλη λόγω καλύτερης ορατότητας στις διασταυρώσης. Και πέρα του πιο ψηλού χώρου αποσκευών, χάρη στο οποίο μπορείς να φορτώσεις όρθιο το ποδήλατο της κόρης χωρίς να ρίξεις τα καθίσματα
Έχω αρχίσει και γίνομαι φανατικός των ψηλών αυτοκινήτων Προχθές πέρασα από έναν δρόμο (άσφαλτο) στον Σχινιά, όπου πριν λίγο καιρό ήταν πλημμυρισμένο ένα μεγάλο κομμάτι του. Τότε, περνώντας είχα καταλάβει ότι έπεσα σε μια μεγαλούτσικη λακούβα η οποία δεν φαινόταν λόγω της πλημμύρας. Προχθές, περνώντας από εκεί είδα ότι η λακούβα ήταν ολόκληρο πηγάδι! Με χαμηλό αυτοκίνητο θα μπορούσα να πάθω χοντρή ζημιά. Επικίνδυνη, ειδικά για κανένα μηχανάκι. Αθάνατοι ελληνικοί δρόμοι