-
Ε αλλο αυτο...Εγω λεω ας παρει καποιος ηλικιωμενος να οδηγησει το αυτοκινητο αλλα να εχει ειναι υγιης και να εχει τα λογικα του.Βλεπεις τον θειο του πατερα μου που ειναι στο χωριο και δεν εχει κανενα προβλημα.Οδηγει τελεια!Και ειναι και 76...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Κοιταχτε μεσα στη πολη πες αντε μπορει να κυκλοφορει ενας ηλικιωμενος με ενα Ι.Χ. αλλα στον εθνικο για κανεναν λογο....Το ιδιο πραγμα ειναι.Στην πολη θα σφαξει φαναρι/STOP/προτεραιοτητα και τα πραγματα μπορει να πολυ χειροτερα.
-
Η ... (με το δεξί , το αριστερό ή και με τα δυο)..δεν είναι προνόμιο μόνο των ηλικιωμένων.
-
-
Από τα 65 και μετά (υποτίθεται ότι) πρέπει να επανεξετάζεσαι από γιατρούς για τις ανανεώσεις του διπλώματος.
Το θέμα είναι οτι, (1) πολλοί γιατροί υποκύπτουν σε παρακάλια (ή 'παρακάλια' ) των ηλικιωμένων ή των συγγενών τους και υπογράφουν ως ικανά άτομα εμφανέστατα ανίκανα να οδηγήσουν, και (2) ακόμα κι αν δεν ανανεωθεί το δίπλωμα, αυτοί συνεχίζουν να οδηγούν παράνομα και στηρίζονται στο ότι θα επικαλεσθούν την ηλικία τους για να γλιτώσουν τις συνέπειες σε έναν μελλοντικό (αλλά σπάνιο) έλεγχο.Ευτυχώς ο παππούς μου παράτησε από μόνος του την οδήγηση μετά την πρόσφατη εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη και γλιτώσαμε από έναν τέτοιο χάρο
-
Τροχαίο πριν 2,3 ωρες περιοχή Αβωρανη Αγρινίου.Λεον με δυο επιβαίνοντες νέους .Ισως οχι πανω απο 25 ετων,ενω κινούνταν με υπερβολική ταχυτητα 160,170χιλ/ωρα σε επαρχιακο στενο δρόμο ,σε στροφή ανοιχτη ,εχασαν τον έλενχο ,πήγαν ευθεία στο αντιθετο και έπεσαν πλαγια (συνοδηγο) σε επερχόμενο φορτηγό.
Ο ένας επι τόπου ο άλλος χαροπαλεύει.
Αντε μετα μιλάτε για γερόντια.
Μάταιο οτι και να πούμε.Οταν κυκλοφορούμε στους δρόμους το παίζουμε κορονα γράμματα στο αν μας βρει το μοιραίο. -
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123053&cid=4 -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Με ένα χειρόφρενο δε μπορούσε να το σώσει; Πήγε όλο ευθεία ρε γμτ..
Και δεν ήταν γεμάτα νερό τα εμπόδια.. -
Δεν ηταν γεματα τα εμποδια και σαφως δεν επρεπε να ειναι εκει οι θεατες.Τα μετρα ασφαλειας ηταν ανυπαρκτα.
-
Απαράδεκτο να είναι οι θεατές ακριβώς στην ευθείαν πριν την στροφή. Μα πόσο μυαλό να θέλει γαμώ το κέρατό μου, για να προβλέψεις ότι ο πρώτος που δεν θα καταφέρει να πάρει την στοφή θα σκοτώσει κόσμο??
Κατά τη γνώμη μου οι διοργανωτές πρέπει να ελεγχθούν ποινικά γι' αυτό που έγινε σήμερα. -
με χειροφρενο μαλλον θα εκανε τουμπες ετσι οπως πηγαινε..
χωρις νερο (η μαλλον μισοαδεια απο οτι φανηκε..)
θεατες στα πιο κοκκινα σημεια..
βλακας οδηγος που νομιζε οτι τα τετρακινητα νικανε την φυσικη
διοργανωτες για γελια οπως παντα..εδω κοντεψαμε μια φορα παλια να τραυματιστουν πολλα ατομα οταν σε εναν αγωνα dragster στο ελληνικο ειχαν ξεχασει να βαλουν τις ασφαλειες στις σκαλωσιες ουσιαστικα κρεμομασταν (το εμαθα μετα απο το Power)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φταίνε οι οργανωτές αλλά περισσότερο φταίνε** ΟΛΟΙ **οι οδηγοί οι οποίοι δέχονται να παίξουν με τα αυτοκίνητά τους όταν στα πιθανά σημεία εξόδου κάθεται κόσμος.δεν μπορεις να το προβλεψεις αυτο ειδικα εδω τι και αν σου πει οτι ναι δεν θα εχουμε αφου μετα ολο και καποιος θα βρει την λυση να πεταχτει εκει..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φταίνε οι οργανωτές αλλά περισσότερο φταίνε** ΟΛΟΙ **οι οδηγοί οι οποίοι δέχονται να παίξουν με τα αυτοκίνητά τους όταν στα πιθανά σημεία εξόδου κάθεται κόσμος.Οι οδηγοι γιατι φταινε???Δεν ειναι δικια τους ευθυνη η ασφαλεια της πιστας.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Φταίνε οι οργανωτές αλλά περισσότερο φταίνε** ΟΛΟΙ **οι οδηγοί οι οποίοι δέχονται να παίξουν με τα αυτοκίνητά τους όταν στα πιθανά σημεία εξόδου κάθεται κόσμος.
Οι οδηγοι γιατι φταινε???Δεν ειναι δικια τους ευθυνη η ασφαλεια της πιστας.
μαλλον θελει να πει οτι ηθικα φταινε διοτι ειπαν ναι χωρις να κοιταξουν εαν ολα τα μετρα ειναι σωστα (πραγμα που γινεται στις υπολοιπες σοβαρες χωρες(στις πιο πολλες βασικα ))
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ?
Ναι ρε Γιωργο αλλα δεν ειναι σε δημοσιο δρομο,ειναι σε πιστα στην οποια εχει διοργανωθει event οποτε μπαινουν να τρεξουν νομιμα το αν απεναντι τους βρισκονται θεατες τι ευθυνη μπορει να τους χρεωσει???
Εdit:Oχι εγω δεν θα το κανα.
-
Το ατύχημα στην πίστα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 9 χρονου παιδιού.
-
εμενα γιατι μου φαινεται οτι εφυγε σχεδον αφρεναριστος? ή κανω λαθος?
διοργανωσεις στημενες στο ποδι, ελληνικο ποδι
θεατες απαιδευτοι,
κριμα το παιδακι
παντως δεν ηταν αγωνας ραλυ, ουτε το αυτοκινητο αγωνιστικο, οπως λενε στην τιβι
οχι οτι στα ραλυ δεν υπαρχουν θυματα θεατες κατα καιρους
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φταίνε οι οργανωτές αλλά περισσότερο φταίνε** ΟΛΟΙ **οι οδηγοί οι οποίοι δέχονται να παίξουν με τα αυτοκίνητά τους όταν στα πιθανά σημεία εξόδου κάθεται κόσμος.Διαφωνώ!!!
Φταίνε ΤΥΠΙΚΑ οι οργανωτές, περισσότερο απ' όλους φταίνε όμως οι ίδιοι οι θεατές που πάνε και στέκονται εκεί που αν ένα αμάξι φύγει από την πορεία του θα γίνει το κακό.
Ο άνθρωπος είναι νοήμων ον και πρέπει πρώτα απ' όλα να προστατεύει ο ίδιος τον εαυτό του!!! -
Βασικά μια παρέα 16χρονων ας πούμε, με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι, δεν τους κόβει και πολύ να πάνε να στηθούν στο σωστό μέρος.
Αλλά και πάλι όπως φαίνεται στο video οι περισσότεροι στεκόταν εκεί πίσω. Μάλλον η πρόβλεψη των διοργανωτών ήταν να κάθεται εκεί ο κόσμος. -
Κριμα το παιδακι...Ποιος παρηγορει τον πατερα και τη καημενη τη μανα....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#