-
o chomsky στο παρίσι :
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
o chomsky στο παρίσι :Και τι μας το βαλες, για να το διαβάσουμε;
Έτσι είναι, αυτοί chomsky κι εμεις manosky -
δεν παίρνεις τη σούμπα και την τάσαινα λέω γώ
έχω εισητίρια -
Μα γιατί να ασχοληθείς με οποιαδήποτε άποψη καλέ μου Τάσε; Αφού έχεις βρει την αλήθεια σου επαναλαμβάνοντας λέξη προς λέξη όσα σου είπαν στα 15 σου. Καλά το πας.
-
:ysterical:δεν παίρνεις τη σούμπα και την τάσαινα λέω γώ
έχω εισητίριαΜπα, έχω αναθέσει την φιλοσοφική μου αναδόμηση στον μάνο, και το Λάππα, ήδη απο χθες το βράδυ δεν έχω σκοτώσει ούτε έναν αστυνομικό. Τι λέω, ούτε τζαμαρία δεν έχω σπάσει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
:ysterical:
δεν παίρνεις τη σούμπα και την τάσαινα λέω γώ
έχω εισητίριαΤι λέω, ούτε τζαμαρία δεν έχω σπάσει
τί έπαθε το σουμπαρού??
-
To Katyn δεν είναι μέρος για Πολωνούς πάει και τελείωσε. Όπως και να το κάνουμε θα υπάρξουν τρομακτικές αλλαγές στο τρόπο διακυβέρνησης της Πολωνίας καθώς δεν έμειναν και πολλοί. Πρακτικά το αεροσκάφος ήταν γεμάτο με εκπροσώπους της Κάτω Βουλής της Πολωνίας, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων (ο αεροπορίας μάλλον τη γλύτωσε), αντιπροέδρους βουλής, υπουργούς και βέβαια το Πρόεδρο.
Για την ώρα η λίστα έχει αναρτηθεί στο wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Polis ... -154_crash
-
σε βάζει σε σκέψεις...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Aπό το Πρώτο Θέμα:
http://endelehia.blogspot.com/2010/03/b ... t_955.html
http://deltio11.blogspot.com/2010/03/bl ... _1424.html
Τελικά, την μετέθεσαν? -
Κάπου στον Ποινικό Κώδικα ορίζονται τα αδικήματα της Προδοσίας κατά της Χώρας και της Εσχάτης Προδοσίας .
Υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο (120) του Συντάγματος, που επιτάσσει, εν ολίγοις, ότι η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων, καθώς και ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο στην κατάλυση του Συντάγματος... -
Άρθρo 120 του Συντάγματος:
Παρ. 4. H τήρηση τoύ Συντάγµατoς, επαφίεται στoν πατριωτισµό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται µε κάθε µέσoν, εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει µε τη βία.Κάτι τέτοια υποκείμενα να δούμε ποιός θα ξαποστείλει...
-
Προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ για τρομοκρατία
Έξι οι προσαχθέντες που σχετίζονται με τρομοκρατική οργάνωση που δρα τα τελευταία χρόνια.
Συνεχίζονται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις οι έρευνες για την τρομοκρατία που άρχισαν τα ξημερώματα με προσαγωγές και κατ’ οίκον έρευνες στην Αττική και την περιφέρεια.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, οι κινήσεις αυτές ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στο σοβαρό θέμα της τρομοκρατίας, το οποίο θα τραβήξει σε μάκρος και αναμένονται συνεχώς εξελίξεις.
Μέχρι στιγμής, ανακρίνονται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία τουλάχιστον έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ή δύο γυναίκες που θεωρούνται μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Στο σπίτι ενός στη Νέα Ιωνία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν προκηρύξεις, ιδιόχειρα σημειώματα που αφορούν κείμενα τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή βομβών. Έχει ερευνηθεί ακόμα ένα σπίτι στη Γαλάζια Ακτή και άλλα σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Οι προσαγωγές δεν έχουν εξελιχθεί σε συλλήψεις, αλλά αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια της μέρας θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τους αρμόδιους εισαγγελείς οι οποίοι εποπτεύουν τις έρευνες. Το υλικό που έχει κατασχεθεί συγκρίνεται με υλικό που έχει βρεθεί στους τόπους τρομοκρατικών επιθέσεων, αλλά και στους χώρους που έχουν ερευνηθεί στο πρόσφατο παρελθόν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει συσχετισμός.
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ για τρομοκρατία[...]Καλά, εγώ καλύτερα να μη γράψω τπτ, γιατί απλώς θα έχουμε ένα (tm) διάλογο σε replay
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ για τρομοκρατία[...]
Καλά, εγώ καλύτερα να μη γράψω τπτ, γιατί απλώς θα έχουμε ένα (tm) διάλογο σε replay
Ναι λιγη υπομονη δεν θα βλαψει κανενα..... ασε που θα γλυτωσουν απο τις λαθος εκτιμησεις.... οποιοι βιαστουν.....
-
Ο χρήστης fallenangel hermes έγραψε:
ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ STOP!!!
Μια εξαιρετική κίνηση απο χρήστες του διαδικτύου σε ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα της Πατρίδος....Αυτό κάπως ξέχασαν να το συμπεριλάβουν στην περιγραφή των γεγονότων :
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ για τρομοκρατία[...]
Καλά, εγώ καλύτερα να μη γράψω τπτ, γιατί απλώς θα έχουμε ένα (tm) διάλογο σε replay
απορω, δλδ τι θα μπορουσες να γραψεις?
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Κάπου στον Ποινικό Κώδικα ορίζονται τα αδικήματα της Προδοσίας κατά της Χώρας και της Εσχάτης Προδοσίας .
Υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο (120) του Συντάγματος, που επιτάσσει, εν ολίγοις, ότι η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων, καθώς και ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο στην κατάλυση του Συντάγματος...ελπίζω να δείξετε την ίδια ευαισθησία και για τα υπόλοιπα άρθρα του συντάγματος
-
Ναι ρε 224.v δίκιο έχεις... αλλά πραγματικά...
Σπύρο, δεν έχω τπτ φοωβερό να γράψω, κάποιο inside information δλδ, αλλά μου φαίνεται πως ό,τι και να γράψω (μέχρι και το πιο απλό του 'μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα') πάλι το γυρίζουμε σε... ε τέσπα.... θυμάσαι σε τι.
Ας δοκιμάσουμε :
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[...] βρέθηκαν προκηρύξεις, ιδιόχειρα σημειώματα που αφορούν κείμενα τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή βομβών.[...]Προκηρύξεις Αυτό είναι στοιχείο ενοχής -που το επαναλαμβάνουν με στόμφο όλοι οι δημοσιογράφοι-
Τι είναι οι προκηρύξεις ρε παιδιά; Τυπώνουν καμιά 300ριά να έχουν να μοιράζουν σα τρικάκια; Γιατί είχα την εντύπωση ότι στέλνουν ΜΙΑ σε κάποια εφημερίδα και τέλος.
Ή μήπως έχουν εκτυπωμένο κανά pool και κάνουν λοταρία για το ποια θα στείλουν την επόμενη φορά;
Τις κρατάνε για ενθύμιο μήπως;Το υλικό που 'θα μπορούσε' να χρησιμοποιηθεί, τι σκατά είναι πάλι αυτό;
Καθαριστικό πετρέλαιο και άδεια μπουκάλια μπύρας ΠΑΛΙ [sorry αλλά τι να κάνουμε, όταν στο παρελθόν έχει αποδειχτεί ότι υπήρξαν περιπτώσεις που κάτι τέτοια γενικόλογα 'θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βόμβες' κατέληξαν να είναι κάτι τέτοιες πίπες...]
Γιατί δεν είναι δλδ υλικό κατασκευής βομβών αλλά κάτι που 'θα μπορούσε' και γιατί δεν μας λένε συγκεκριμένα τι ήταν; Ξέρω γω, ΤΝΤ ή κάτι τέτοιο ΣΑΦΕΣ; [Είπαμε, η προϊστορία δεν δείχνει καλά πράγματα για αυτά τα θα]. Μην γίνει compromise η έρευνα;Τέσπα, χαλαρά μπορεί και να είναι έτσι τελικά, και όντως να έπιασαν τρομοκράτες. Δεν κρίνω.
Αλλά τα στοιχεία που επαναλαμβάνουν τα ΜΜΕ είναι πίπες. -
Υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο (120) του Συντάγματος, που επιτάσσει, εν ολίγοις, ότι η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων, καθώς και ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο στην κατάλυση του Συντάγματος...ελπίζω να δείξετε την ίδια ευαισθησία και για τα υπόλοιπα άρθρα του συντάγματος
Ναι θα προσπαθησω να ειμαι ευαισθητος, οταν το ΚΚΕ απαρνηθει αυτο που χρονια λεει στους σκοπους του στο τελος καθε συνεδριου του τελος παντων,οτι δλδ σκοπος του ειναι να εγκαθιδρυσει την δικτατορια του προλεταριατου.... Το κακο ειναι οτι κανεις απο του ςπαρισταμενους στη Βουλη δεν τους το υπενθυμηζει καθε φορα που σηκωνοται να μιλησουν στη βουλη για δημοκρατικες διαδικασιες..... και για το οτι νομος ειναι το δικιο του εργατη..... ΠΑΝΤΑ!!!!!!
-
Άκουσα κάτι για σεβασμό προς όλες τις διατάξεις του Συντάγματος;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]