-
Δειτε το και πειτε μου!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Δειτε το και πειτε μου!το ειδαμε και σου ειπαμε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δειτε το και πειτε μου!
το ειδαμε και σου ειπαμε
Καλα ντε μη βαρας! Συμφωνω παντως οτι το GTI θα ειναι καλυτερη επιλογη.
-
επισης η διαφορα στο bocanegra ειναι το εσωτερικο, που οι ραφες στα καθισματα στο τιμονι κτλ ειναι κοκκινες . Παντως οπως ειπε το παιδι πιο πανω να πας σε μια εκθεση να το δεις , εγω το ειδα στο πειραια και εμεινα με ανοιχτο στομα.
να και ενα βιντεο
Youtube Videoδειτε και εσωτερικα πως φαινεται
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δειτε το και πειτε μου!
το ειδαμε και σου ειπαμε
Παρακαλώ αν αγοραστεί ... να αντικατασταθεί (όπως κάναμε παλιά στο Αμεεέρικα ) ο αριθμός κυκλοφορίας με την λέξη :
** ' ΚάΓΚουρΑΣ '**
-
Να πουμε ομως την αληθεια δεν ειναι και αμαξι που το κρατας μεχρι τα 30 σου...γι αυτη τη δουλεια ειναι το σιροκκο...το συνιστω ανεπιφυλακτα αλλα 122 δεν λεει τοσο ειναι η αληθεια...
-
Γιατί βρε αχάριστα παιδιά γκρινιάζετε?????
Πριν δεν λέγατε ...'εεε!! , 23χρονος είναι!!!' ? -
ανικανοποιητη ανθρωπινη φυση...
-
To έφτιαξα ....
-
Υπερβολές.....(στους χαρακτηρισμούς).
-
Καλα δεν ειναι και κορσα ΟπιΣι...μια χαρα ειναι για μενα.Καλα οτι καγκουριζω ειναι δεδομενο παντως
-
scirocco 160
ξεκινα 24300
χωρις xenon,sportpack που θα ηθελα..αξιζει λετε εστω ετσι γυμνο?
αν τελικα βρω λιγα χρηματα παραπανω θα προτεινατε dsg αντι για αυτα τα δυο?
-
Ο χρήστης el04536 έγραψε:
scirocco 160ξεκινα 24300
ναι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
πολλα αλογα σε γουρουνια αυτοκινητα ομως
Μιλάει η πείρα...
γιατι ρε συ ειναι ελαφρια τα σημερινα αυτοκινητα?
στα παλιοτερα σαπακια και τα 80 αλογα ηταν καλα (με τετοιο ξεκινησα) , βαλε μου σε σημερινο αυτοκινητο 80 αλογα που να μην εχει βαρος σμαρτ ή πικαντο και πες μου αν πηγαινει αξιοπρεπως
αυτο ειναι θεμα κοινης λογικης
τα 120 τουρμποαλογα μια χαρα τα οδηγαει ο σημερινος 18αρης
-
scirocco 160ξεκινα 24300
Aν ειναι να πιεστεις οικονομικα για να φτασεις το σιροκο τοτε καλυτερα να πας στο ιμπιζα που ειναι πληρες απο εξοπλισμο εχει DSG κ γενικα θα σε καλυψει ενω θα σου μεινουν κ τα χρηματα αν δε, εισαι περισσοτερο... 'ευθειακιας' νομιζω πως ειναι ο,τι πρεπει
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
scirocco 160
ξεκινα 24300
Aν ειναι να πιεστεις οικονομικα για να φτασεις το σιροκο τοτε καλυτερα να πας στο ιμπιζα που ειναι πληρες απο εξοπλισμο εχει DSG κ γενικα θα σε καλυψει ενω θα σου μεινουν κ τα χρηματα αν δε, εισαι περισσοτερο... 'ευθειακιας' νομιζω πως ειναι ο,τι πρεπει
Και ομως στριβει πολυ ομορφα το ιμπιζακι και δεν του το χα!
-
Το ιμπιζακι καινουριο τιμη απο το site 3dr 1.4lt TSI 180hp CUPRA DSG τιμη λιανικης 23κ.Παντος πρεπει να ειναι πολυ καλο.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
scirocco 160
ξεκινα 24300
Και ομως στριβει πολυ ομορφα το ιμπιζακι και δεν του το χα!
E, τοτε ειναι Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ χωρις... 'αν' κ ενταξει ειναι εμφανισιακα δε συμβαδιζει με τα δικα μου γουστα κ αρκετων ακομα απ'οτι εχω καταλαβει αλλα 1) δεν εχουν ολοι τα ιδια κριτιρια/ γουστα κ 2) αν κατι μας καλυπτει κ μας συμφερει γενικα μπορουμε να κανουμε καποιες παραχωρησεις σε τομεις δευτερευουσης σημασιας.
Εγω θα προτεινα στο φιλο αφου εχει ξεχωρισει τα μοντελα που τον ενδιαφερουν να παει στις αντιπροσωπειες να παρει προσφορες κ φυσικα να τα οδηγησει για να βγαλει κ μονος του συμπερασμα
-
scirocco 160ξεκινα 24300
Δεν ξέρω τι εννοείς με το ''γυμνό'' ακριβώς αλλά να έχεις 2 πραγματάκια στο μυαλό σου.
1)Το αυτοκίνητο σου πρέπει να σου αρέσει εξώτερικά κ' εσωτερικά (πλάκα πλάκα μέσα θα είσαι όχι απ'έξω σαν Need for Speed) γιατί απλά είναι το ΔΙΚΟ σου αυτοκίνητο και κανενός άλλου
2)Αν έχεις παραπάνω λεφτά να βάλεις εξοπλισμό στο εσωτερικό. Μόλις πατήσει 3ετια το αμάξι και συνηθήσεις το ''γκάζι'' θα κολλάς στην κίνηση και θα λές ''τι καλά να είχα mp3,τα sport καθισματάκια,το GPS,το touchscreen'' ή το οτιδήποτε άλλο που θα σου κάνει την ζωή εύκολη ή πιο ευχάριστη.Και το λέω γιατί την έχω πάθει έτσι. -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το ιμπιζακι καινουριο τιμη απο το site 3dr 1.4lt TSI 180hp CUPRA DSG τιμη λιανικης 23κ.Παντος πρεπει να ειναι πολυ καλο.μηπως ειδες το bocanegra? διοτι φιλος μου πηρε το καινουριο ibiza cupra με 21 και κατι με τα ολα του μεσα.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ