-
Κι εμένα αυτό....
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web δεν εκδόθηκε από αξιόπιστη αρχή έκδοσης πιστοποιητικών.
Τα προβλήματα πιστοποιητικού ασφαλείας ενδέχεται να υποδεικνύουν μια προσπάθεια παραπλάνησής σας ή ανάσχεσης των δεδομένων που έχετε στείλει προς το διακομιστή.
Συνιστούμε να κλείσετε την ιστοσελίδα και να μην συνεχίσετε σε αυτήν την τοποθεσία Web.
Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε την ιστοσελίδα.
Συνέχεια στην τοποθεσία Web (δεν προτείνεται).
Περισσότερες πληροφορίεςΑν φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα κάνοντας κλικ σε κάποια σύνδεση, ελέγξτε τη διεύθυνση της τοποθεσίας web στη γραμμή διευθύνσεων για να βεβαιωθείτε ότι είναι η αναμενόμενη διεύθυνση.
Όταν μεταβαίνετε σε μία τοποθεσία στο web με διεύθυνση του τύπου https://example.com, δοκιμάστε να προσθέσετε τα γράμματα 'www' στη διεύθυνση, https://www.example.com.
Αν επιλέξετε να αγνοήσετε αυτό το σφάλμα και να συνεχίσετε, μην καταχωρείτε προσωπικές πληροφορίες στην τοποθεσία web.Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα 'Σφάλματα πιστοποιητικού' στη Βοήθεια του Internet Explorer.
Αλλα και για το το φορουμ εδω, τωρα μου λεει πως υπάρχουν σφαλματα με το πιστοποιητικό,....!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Α. @ mjacob Νομίζω ότι δεν καταλαβαινόμαστε.Το τελευταίο καιρό ποιοι βάζουν βόμβες. Μήπως είναι η 17Ν, η Χρυσή Αυγή, το Φωτεινό Μονοπάτι, οι Ολυμπιακοί που χάνουν το πρωτάθλημα, οι Παναθηναϊκοί που το κερδίζουν ...????
Το τελευταίο καίρο το σύνολο των βομβιστικών επιθέσεων γίνεται από τους Πυρήνες της Φωτιάς. Η συντριπτική πλειοψηφία των βομβιστικών ενεργειών εν Ελλάδι έχει γίνει από οργανώσεις που Δεξιές δεν θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις.
Τι πιο λογικό να είναι οι ίδιοι που έβαλαν το συγκεκριμένο μηχανισμό.
Θέμα πιθανοτήτων είναι και όχι πολιτικής άποψης. Όχι όμως εδώ εσύ θεωρείς ότι δεν είμαστε στο 99% αλλά στο 1% γιατί σκοτώθηκε κάποιος αθώος. Αν αυτό δεν είναι πολιτικό γυαλί τι είναι????
Για αρχή δεν ακολούθησε κανείς μια διαφορετική προσέγγιση από εσένα.
Ναι οι περισσότερες επιθέσεις έχουν γίνει τελευταία από ΠτΦ, οπότε εν αρχή σκέφτεσαι προς τα εκεί [δες ας πούμε πως απάντησα και στο Λάππα αρχικά, για να καταλάβεις ότι ΟΛΟΙ από εκεί ξεκινήσαμε]
Κάτι άλλο δεν διάβασες όμως σαν στοιχεία του γιατί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο; Σε αυτό περιοριστήκαμε; Ότι σκοτώθηκε αθώος ΑΡΑ φταίει κάποιος άλλος;
Γιατί εγώ νομίζω ότι γράφτηκαν συγκεκριμένα πράγματα. Τα διάβασες, ή τα έχεις αγνοήσει παντελώς, αφού 'όποιος έκανε τις προηγούμενες, θα έχει κάνει και τις επόμενες'.Δλδ είναι πολιτικό γυαλί το να λες 'τι έχει γίνει σε κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά' και όχι το 'όποιος έκανε τα προηγούμενα θα κάνει και τα επόμενα;'
Μα πραγματικά τώρα, σου αρκεί αυτό το σκεπτικό για να απορρίψεις συλλήβδην οτιδήποτε άλλο; Όποιος έκανε τα προηγούμενα θα έχει κάνει και τα επόμενα;
Αυτό είναι το φοβερό σου κριτήριο για να απορρίψεις οτιδήποτε άλλο αναφερθεί ως 'θεωρίες συνωμοσίας';
-
Εμένα μου αρέσει που ως σήμερα, παρά το ότι οι 'κατηγορούμενοι' δεν έχουν ακόμα απαντήσει θετικά ή αρνητικά για το αν ήταν αυτοί υπεύθυνοι, έσπευσαν διάφοροι να τους υπερασπιστούν προκαταβολικά υποστηρίζοντας ότι οι 'σαπιοκοιλιάδες' ήταν ενημερωμένοι και έτοιμοι να καταφθάσουν, ότι το ΕΚΑΒ είχε κρατήσει ασθενοφόρα για να τρέξουν κυριακάτικα στο στημένο μακελειό, ότι ιατροδικαστές και κανάλια είχαν συμμετάσχει σε συνομωσία μαζί με τους προηγούμενους.
The plot thickens....
-
αν εννοείς ως κατηγορούμενους τους ΠτΦ, τότε έχουν απαντήσει, απλώς συμφωνώντας μαζί σας δεν θα το έθετα ως κριτήριο του οτιδήποτε.
Τα κύρια στοιχεία δεν έχουν να κάνουν με ΕΚΑΒ και δημοσιογράφους ρε manosk. Έχουν να κάνουν [repeat]
Είδος Μηχανισμού
Που αλλού έχει χρησιμοποιηθεί αυτός
Θέση μηχανισμούΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο απίστευτα τραβηγμένο και σούπερ thick plot [κάτι άλλο είναι thick σίγουρα όμως]
Από εκεί και πέρα, και μάλλον για να κλείσω τη δική μου θέση:
Δεν λέω ότι σίγουρα έγινε από τους μεν ή τους δε.
Ναι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρ' ότι αρχικά όλοι σκεφτήκαμε ότι μάλλον είναι οι ΠτΦ, τώρα βλέπω ότι υπάρχουν αξιόλογα στοιχεία που δείχνουν ότι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.
Δεν αλλάζει κάτι φοβερό, είτε είναι οι μεν είτε είναι οι δε. Τέτοιου είδους βία, σαφέστατα δείχνει μια κοινωνική παθογένεια. Δεν είναι φυσιολογικό σε μια κοινωνία να σκάνε βόμβες από δω κι από κει, είτε τις βάζουν δεξιοί, είτε αριστεροί.Απλώς τα αίτια της παθογένειας [και συνεπώς το ποιο είναι το πρόβλημα] εγώ δεν τα εξηγώ βάσει του [sorry] τραγικά μικροαστικού σας 'όποιος διαταράσσει την ειρήνη και την ησυχία είναι επαίσχυντος' και δεν καταλήγω στο 'κλείστε φυλακή τους σχιζοφρενείς δολοφόνους τρομοκράτες'.
Αυτά, κι ελπίζω αντίο
-
ας το πιάσουμε πάλι απ την αρχή.
ΔΕΝ κρίναμε την ενέργεια.-
θέλετε να κάνουμε κουβέντα περί αντάρτικου πόλεων? οκ ας την κάνουμε.αυτό που σχολίασα, κια ήταν κάτι που είπα απ την αρχή όταν το έμαθα είναι, και μάλιστα τσακωνόμουν και με ένα φίλο Α, γιατί
(ακολουθούν FACTS)
η βόμβα μπήκε σε περίεργο σημείο
η βόμβα μπήκε σε περίεργη ώρα.
το προειδοποιητικό τηλεφώνημα που διέρευσε ότι έγινε το πρωί, ήταν περίεργο. Αφήσαν την βόμβα ορφανή για 15 ώρες?
παρακολουθούσα τα πλάνα απ τον τόπο της έκρηξης και δεν μπορούσα να δώ ούτε μια ζημιά. και λέω, ρε παιδί μου γκαζάκι σκάει και ένα δυο αμάξια γίνονται μπουρλότο, εδώ τί στο διάολο έσκασε και δεν φαίνεται ΑΠΟΛΫΤΩΣ τπτ?
πλζ μην αρχίστε πάλι να λέτε ο,τι να ναι, αυτο που ανέφερα, και μάλιστα η πηγή που έτυχε να το διαβάσω ήταν το βήμα, την επόμενη μέρα, είναι ότι πολύ πιθανόν να μην είναι οι πυρήνες.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πλζ μην αρχίστε πάλι να λέτε ο,τι να ναι, αυτο που ανέφερα, και μάλιστα η πηγή που έτυχε να το διαβάσω ήταν το βήμα, την επόμενη μέρα, είναι ότι πολύ πιθανόν να μην είναι οι πυρήνες.
το βήμα ελέγχεται υπογείως απο το indymedia
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το παρακράτος της αριστεράς και των διεθνιστούλιδων ξευτοκουλτουριάριδων κύριε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ξέρεις πια είναι η πλάκα?
Αυτός ο φίλος μου από κεκτημένη ταχύτητα έσπευσε να μου αιτιολογήσει την ενέργεια
δηλώνω Ψευτοκουλτουριάρης
-
-
Δική μου (ελεύθερη και ελαφρώς ανακριβής) μετάφραση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δική μου (ελεύθερη και ελαφρώς ανακριβής) μετάφραση.Πιο ελεύθερη δεν γίνεται. Το πιστοποιητικό ασφαλείας δεν ανήκει στα 'γνωστά' απο τον φυλλομετρητή πιστοποιητικά και σε ρωτάει αν θές να το δεχτείς. Δεν σημαίνει απολύτως τπτ αυτό για την ασφάλεια της σελίδας. Συνήθως αυτό σημαίνει οτι είτε υπάρχει ενα self signed certificate της σελίδας ή οτι η διεύθυνση της σελίδας είναι διαφορετίκη από αυτή για την οποία το πιστοποιητικό εκδώθηκε. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αλλά αυτοί είναι πιο συνήθεις
-
Θα αυτομαστιγωθώ απόψε. Ή, μπορεί να βάλω καμία κοπελίτσα να το κάνει.
-
Θα αυτομαστιγωθώ απόψε. Ή, μπορεί να βάλω καμία κοπελίτσα να το κάνει.Σου χω συνάδελφο έτοιμη...
http://www.yupi.gr/sex/c16874/Marianna_ ... gglik.html
-
Θα αυτομαστιγωθώ απόψε. Ή, μπορεί να βάλω καμία κοπελίτσα να το κάνει.Πώ πω κι εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σου χω συνάδελφο έτοιμη...http://www.yupi.gr/sex/c16874/Marianna_ ... gglik.html
Καθόλου κακή. Πρέπει να βρεθούμε να συζητήσουμε τα συνδικαλιστικά μας μια μέρα.
-
Σου χω συνάδελφο έτοιμη...
Καθόλου κακή. Πρέπει να βρεθούμε να συζητήσουμε τα συνδικαλιστικά μας μια μέρα.
http://www.youtube.com/watch?v=xjNoTeozvM0 και σε βιντεο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα αυτομαστιγωθώ απόψε. Ή, μπορεί να βάλω καμία κοπελίτσα να το κάνει.
Σου χω συνάδελφο έτοιμη...
In b4 the mods.
Το'δαμε και το βυζί μας σήμερις -
Βρε ανώμαλοι τι είδους σάιτ παρακολουθήτε...;
-
Αποζημίωση στον φοιτητή για την υπόθεση της ζαρντινιέρας
31/3/2010 9:49:47 πμΑποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ θα καταβληθεί στον Κύπριο σπουδαστή Αυγουστίνο Δημητρίου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς τη 17η Νοεμβρίου του 2006 στην Πλατεία Συντριβανίου στη Θεσσαλονίκη. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκδίκασε την αγωγή του νεαρού φοιτητή, που είχε υποβάλει αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ για ηθική βλάβη. Ο κ. Δημητρίου, που σε λίγες μέρες θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για αντίσταση κατά της αρχής, δήλωσε ότι βίωσε το θάνατο και καταστράφηκε η ζωή του από την ημέρα της επίθεσης.
-
Scarface School Play
-'I’ve got a fudging junkie for a wife..
-I'm leaving you, motherfudger!(δεν είναι πραγματική παράσταση αλλά κοινωνικό πείραμα)
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]