-
Σε καλη μερια ωρε κοπέλι!!!
-
Ευχομαι να αξιοποιηθουν -οπως εσυ θεωρεις- σωστα, σε καλη μερια
Περυσι μας την εκανες παραμονη πρωταπριλιας, ελπιζω να ισχυει το παρον
-
Αυτό το thread βασίζεται σε κάποιους διαδεδομένους κανόνες 'ευγένειας' των χρηστών οι οποίοι δεν 'διακινδυνεύουν' να κοροϊδέψουν ή να 'αποκαλύψουν' κάποιον που τους 'πουλάει' ένα γεγονός πολύ μεγάλης χαράς ή πολύ μεγάλης λύπης.
Πχ αν την πρωταπριλιά έβαζα θέμα 'εγκεφαλικό χτύπησε τη μάνα μου και έμεινε φυτό ' πόσοι θα τόλμαγαν να πάρουν το ρίσκο να μου πουν, αν και πρωταπριλιά, 'ρε άντε πάγαινε που μας πουλάς φούμαρα', λίγοι αν όχι κανένας φοβούμενοι έστω και 1 στις 1000 μήπως είναι αλήθεια...Ε το ίδιο κάνει το παρόν thread σε πολύ πιο ήπιο βαθμό, σεβόμενο με τη σειρά του κάποια ταμπού : δεν παίζουμε με θανάτους - αρρώστιες κλπ φτου κακά
-
Συγχαρητήρια και σε καλή μεριά.
Όπως είπες και συ: 'καλύτερο σπίτι και δουλειά' μη τα δώσεις σε κανένα αυτοκινητοβιομήχανο και σε 10 χρόνια αξίζουν ..τίποτα!
-
Συγχαρητήρια και απο μένα..Τόσο χρόνια που διαβάζω το forum είχα καταλάβει οτι είσαι καλός άνθρωπος οπότε χαίρομαι διπλά που τα λεφτά πάνε σε ένα καλό άνθρωπο.
Αλλά και εγώ θα το έκρυβα.Τα λεφτά αυτά είναι μεγάλη πρόκληση για κάποιος πεινασμένους. -
Μάνο έχω την εντύπωση ότι έχεις ένα ιστορικό πρόωρων πρωταπριλιάτικων πλακών στο φόρουμ
αν δεν είναι έτσι, τότε μπράβο σε καλή μεριά και φύλα τα για την κοράκλα γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο
-
Eυχομαι να αποκτησεις το δωματιο που ονειρευοσουν
http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXE ... re=related
Στο 0,20
-
Μπράβο!
Να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατό καλύτερα...
(και μην τα λες παραέξω... )
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μάνο έχω την εντύπωση ότι έχεις ένα ιστορικό πρόωρων πρωταπριλιάτικων πλακών στο φόρουμΠάντως αν είναι φάρσα το έχει μελετήσει γιατί το πεντάρι κέρδισε πράγματι 264k.
Αλλά θα έλεγα οτι αυτά δεν είναι αστεία.Θα είναι πολύ κρίμα να βγει φάρσα. -
Σε καλή μεριά. Φρόντισε τώρα να ενημερωθούν όλοι οι συγγενείς έως έκτου βαθμού, παλιοί συμμαθητές (και συμμαθήτριες ), συνάδελφοι στη δουλειά κλπ.....
Αν δεν το έχεις κάνει, μην το κάνεις.
-
Αλλη μια αποδειξη οτι ο θεος ειναι αδικος κ κομπλεξικος .Ειχα στηριξει πανω του ολες μου τις ελπιδες για ενα ταξιδι στην Νορβηγια κ αυτος μ' αδειασε δινοντας σ'εσενα ολα τα λεφτα Προφανως κ εδω υπαρχει διαπλοκη
-
Γιατί είναι ο Θεός της Ελλάδας. Αν ζητούσες ΣΚ στο Τολό, θα είχες πιο ευήκοα ώτα.
-
Στο Τολο να πας εσυ ,εγω τον θεο μου τον θελω κοσμοπολιτη
-
Χάθηκε ο φίλος!
λέτε να έχει ξεραθεί στα γέλια τώρα ή να έχει ξεκινήσει τις επενδυτικές κινήσεις?.... -
Συγχαρητήρια, σε καλή μεριά!
_
-
-
Μπράβο!!!!
Όταν βρεις χρόνο γράψε τι έγινε και έχασες το 6ο νούμερο? Ποιος σε καντέμιασε? Μήπως σου είπε καμμια πεθερά βάλε το 23? -
Σε καλή μεριά!!
-
Πόσα μας κάνει σε δραχμές, με την επίσημη ισοτιμία;
Πέραν της πλάκας: ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!
Κι αν είναι πρωταπριλιάτικο, δεν πειράζει. Καλό είναι ν΄ ακούμε και κανένα καλό νέο που και που, κι ας είναι και ψέματα!
-
ΤΖΟΚΕΡ
Επίσης, στη 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία που το καθένα κερδίζει € 264.333,61. Τα εν λόγω δελτία παίχτηκαν στα πρακτορεία: 17128 της κ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΟΥ ΔΡΟΣΟΥΛΑΣ στη ΑΘΗΝΑ και 30036 του κ. ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ στις ΣΕΡΡΕΣ.
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ