-
ΡΒΒ 947
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Από Sciroccoclub : ΧΑΙ 5678 Δόθηκε 18 ή 19/3Είναι λίγο ... περίεργο ως καγκουρικο, ειδικα πίσω... Και ακόμα σχεδόν δεν το πήρε
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΡΒΒ 947Από Sciroccoclub : ΧΑΙ 5678 Δόθηκε 18 ή 19/3
Είναι λίγο ... περίεργο ως καγκουρικο, ειδικα πίσω... Και ακόμα σχεδόν δεν το πήρε
+1000 Το μ@μησε το αμάξι , κυκλοφορεί και ένας ολόιδιος εδώ ΧΑΙ 347* αν δεν κάνω λάθος που κυριολεκτικά τα έβαλε ή την πρώτη ή δεύτερη μέρα , α και η μουσική εννοείται τέρμα
Λοιπόν σήμερα καθαιρούνται οι παλιές πινακίδες μου (δουλειά που ανέλαβε o father καθ΄τι συνταξιούχος με ποοολύ χρόνο για σκότωμα) , το πρωί πήγα στην ΔΟΥ όπου έκοψα παράβολο των 29,5€ σύν άλλο ένα των 20€ που το παίρνω από την Νομαρχία. Το κακό είναι ότι σήμερα Παρασκευή λόγω εξετάσεων οδηγών το κοινό στην Νομαρχία δεν εξυπηρετείται οπότε πάμε για Δευτέρα για νέες!
Στα του εσωτερικού των VW : Το δικό μου έχει ίδιο εσωτερικό με το EOS , αν και τα μοντέλα που πωλούνται τώρα είναι εντελώς αλλαγμένα με καντράν-τιμόνι από Golf VI και χειριστήρια clima στην κεντρική κονσόλα δηλαδή εντελώς διαφορετικά από τα MY 2008/2009 , το μόνο που θυμίζει Scirocco ΜΥ2008/2009 είναι η γενική σχεδιαστική γραμμή του εσωτερικού! Για το εσωτερικό θα σου πω τι έχω πάθει , είναι τόσο συντηρητικό μέσα που βγαίνοντας έξω λέω είναι το αμάξι που οδηγώ αυτό ??? Αφού να φανταστείς όταν περνώ από τζαμαρίες κοιτώ την αντανάκλαση να δω το αμάξι , θα με περάσουν και για ψώνιο , Τεσπα περί ορέξεως έτσι κι αλλιώς με το Scirocco θα μείνω
-
Αναφορά με sms από τον pjathan: ΜΗΒ-1546 και ΗΑΜ-4939.
Ο χρήστης mjr έγραψε:
O διεκπεραιωτής δεν επισκέπτεται την περιοχή που δηλώνεις ότι κατοικείς; Το λέω γιατί για να πάρω πινακίδα ΗΑΥ όταν έρθει το μηχανάκι, μου ζήτησε να του δηλώσω μια διεύθυνση στην Αμαλιάδα.Για την Αττική μιλούσα... Εκεί συμβαίνουν τα παράδοξα που αναφέρθηκαν, για την επαρχία δε γνωρίζω!
-
ΚΖΤ 9488 σ' αυτό: http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... ?pos=-6136
ΚΑΜ 3877 σ' αυτό: http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... ?pos=-6126 -
YNP 1975 skoda yeti
-
-
ΙΟΡ 3319 σε smart fortwo
ΖΧΜ 1495 σε ford focus
ΙΝΙ 9381 σε honda insight
-
Ταξίδι από Ξάνθη για Αθήνα και...
ΧΚΝ-1293, το πρώτο μου ΧΚΝ, σε Χ1, η πρώτη μου επίσης!
ΜΙΤ-3357
ΚΖΤ-9675 σε νέο Astra
ΡΕΜ-3742 σε Twingo
ΡΡΑ-7674 και ΜΗΟ-5189
ΚΧΧ-4688
ΙΟΡ-3904 σε νέο Astra
ΙΜΟ-5228 έβαζε βενζίνη πριν από μένα στον Βερόπουλο στην Κάτω Κηφισιά, ίσως την πρώτη του;Τα περισσότερα τα είδα στην παράκαμψη των Τεμπών, παράπλευρη ωφέλεια μαζί με την ενδιαφέρουσα
νέα διαδρομή. -
HAN-2626 σε Mercedes C 200 μάλλον
-
ΙΟΕ-42**
-
ΙΟΡ-3999 και μία σπάνια παρατήρηση ΡΑΕ-9834 (Αμύνταιο).
-
ΖΧΜ-191* σε Scirocco
ΖΧΜ-196* σε Prius
ΖΧΜ-1925 σε Dacia Logan van -
ΧΑΙ 476* μετά την μέση της δεκάδας
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΧΑΙ 476* μετά την μέση της δεκάδαςΚαλορίζικες
-
KOM 4047 new polo
-
ΙΜΟ-3791 σε επαγγελματικό, ΙΜΟ-432* σε επιβατικό, ενώ ο pjathan έχει αναφέρει ΙΜΟ-3702 σε D-MAX της
ΔΕΗ. Άρα τα επαγγελματικά του Χολαργού πήραν, μετά το ΙΚΕ-7100, από εκεί που τέλειωσαν τα φορτηγάκια
της ΔΕΗ, πιθανόν από ΙΜΟ-3751 αλλά όχι αναγκαστικά, μέχρι ΙΜΟ-4300 το πολύ.ΥΝΡ-1878, το πρώτο μου, σε Κασκάι έξω από τη Νισάν στα σίδερα Χαλανδρίου.
ΕΕΕ-1138 και ΕΕΕ-1730, το δεύτερο από αντιπροσωπεία στα νότια προάστια.
ΚΜΡ-3509 και σε δίκυκλο ΜΙΗ 737.
Στις αντιπροσωπείες της Κηφισίας τίποτα! Καμία σχέση με παλιότερες Μεγάλες Δευτέρες...
@D1FF: καλορίζικες, ε; Άντε, το γλύτωσες το 0 αυτή τη φορά, αν και στη θέση σου θα προτιμούσα να
αποφύγω το 8.Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΖΧΜ-191* σε Scirocco
ΖΧΜ-196* σε Prius
ΖΧΜ-1925 σε Dacia Logan vanΔεν αμφισβητώ τις παρατηρήσεις αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο (και αν έχει ξαναγίνει) η Ανατολική
Αττική να δώσει 50άδα ανάκατα σε επιβατικά και επαγγελματικά. Ούτε το Μάιο του 2004 με απόθεμα 500
νούμερα στις αποθήκες δεν το έκαναν... -
Κι όμως το Dacia (λευκό van) το κοίταζα και το ξανακοίταζα (ήμουν με τα πόδια) και κράτησα το νούμερο σημείωση στο κινητό για να είμαι σίγουρος (δίστασα να το φωτογραφίσω καθώς ήταν άτομα γύρω). Το αυτοκίνητο ήταν ολοκαίνουργιο (πεντακάθαροι οι θόλοι και όλα τα συναφή).
Το Scirocco το πέτυχα παρκαρισμένο 2 φορές. Το Prius το πέτυχα εν κινήσει και μου έκανε εντύπωση το τελείωμα της πινακίδας που είναι 'πονηρό' .
Δεν νομίζω πως έχω κάνει λάθος.
-
Μα είπα, δεν αμφισβητώ τις παρατηρήσεις σου, απλώς δείχνουν κάτι πολύ σπάνιο!
-
Θα προσπαθήσω να ξαναπεράσω από τα σημεία πάντως, μήπως τα ξαναπετύχω προς επιβεβαίωση.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά το καλό είναι ότι είναι μονά τα νούμερα όπως και οι προηγούμενες το κακό είναι ότι το τουτού μάλλον μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμο ...
Θα ανεβάσω και φωτό!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010