Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
... εγω νομίζω ότι είστε άδικοι ....
Η μετάδοση του Τακης είναι πάνω κάτω στα γενικά επίπεδα τηλεοπτικής κάλυψης της Φ1 εν Ελλάδι ( τωρα πια δεν υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη )
Να ρωτήσω κάτι? Τι είμαστε δηλαδή εμείς εδώ στην Ελλάδα? Τίποτα τελευταίοι? Δηλαδή δε πρέπει να έχουμε σωστή κάλυψη F1?
Δε πάει για σένα προσωπικά αυτό St.Devote...αλλά γενικώς στα σχόλια που γράφονται ότι 'ο Τάκης για Ελλάδα είναι μια χαρά'. Δε το καταλαβαίνω, ειλικρινά. Τίποτα παρακατιανοί είμαστε εμείς δηλαδή? Προφανώς και πρέπει να έχουμε τη καλύτερη δυνατή μετάδοση. Σε όλους αξίζει αυτό. Αν δεν κάνει τη δουλειά του καλά...να πάει στο καλό ΑΥΤΟΣ όχι η μετάδοση!
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Τάκη εκεί έξω.
... και βέβαια Νίκος δεν είμαστε παρακατιανοί και βέβαια μας αξίζει κάτι καλύτερο. Η ένσταση μου είναι η επικέντρωση των σχολίων στον ΤΠ. Κατά την άποψή μου , η περιγραφή του ΤΠ είναι στον μέσο όρο της μετάδοσης και δεν είναι ο παράγοντας που τον διαμορφώνει ( τον μέσο όρο )
Όσοι έτυχε να δουν κάλυψη από κανάλι εξωτερικού ( και εσύ ) μπορούν να επιβεβαιώσουν ( εγω έβλεπα 99-01 ..Τele+ ... χωρίς να είμαι σίγουρος για τις χρονιές )
-- εξαιρετική εικόνα ( σχεδόν κρυστάλλινη )
-- τέλειος ήχος
-- pre race ρεπορταζ
-- post race ρεπορταζ
-- συνέντευξη τύπου ( χωρίς μετάφραση ... μετάφραση και σχόλια μετά το τέλος της )
- θυμάστε τις υποστηρικτικές εκπομπές της ΕΤ3 για το motoGP ( SK αγώνα και Τετάρτη show )
Για να μην το κουράζω ... μπροστά σε σε όλα αυτά οι 5 κορώνες του ΤΠ και οι 2 'misleading τον τηλεθεατή ' καταστάσεις που δημιουργεί ειναι ψιλά γράμματα.