-
αμαν , ρε λες να ειναι τιποτα σοβαρο? κατι ακουσα πριν κατι μηνες για ενα αμαξι τσι που τυλιχθηκε στις φλογες. Επισης το ιδιο αμαξι εχει ο αδελφος μου σε 1.4 τσι. Ρε λετε να εχουν κανενα ελλατωμα? Πραγματικα φοβηθηκα μ'αυτο το γεγονος τωρα
-
πλεον ουτε παρκαρισμενα δε μπορεις να τα εχεις τα tsi...
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/02/2010_323874
Μάλλον μπέρδεψες την πρωταπριλιά με τα καρναβάλια
-
Τα TSI αγαπιούνται μεταξύ τους. Άμα βάλεις 2 δίπλα δίπλα, τέτοια μέρα είδικα, τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις??!?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/02/2010_323874Μάλλον μπέρδεψες την πρωταπριλιά με τα καρναβάλια
Ααααα δεν ξερω.... εγω σου εδωσα και screenshot... αμα το αλλαξανε μετεπειτα δεν ξερω
-
Και εγώ έχω ακούσει για γκολφ 5 τσι που πήρε φωτιά ενώ κινούταν στην εθνική (καθηγητής φίλης μου ο ιδιοκτήτης)
Μάλιστα το πήραν στην Γερμανία για να δουν τι έφταιγε.
Στις φλόγες επίσης είχε τυλιχτεί το προηγούμενο όπελ βέκτρα γνωστού μου.
Μάλλον τα γερμανικά έχουν ένα θεματάκι με το να αρπάζουν εύκολα φωτιά.
-
Να παψω να το αφηνω στο υπογειο Μην λαμπαδιασει και πεσουμε σαν το World trade center
-
-
αυτα ειναι... πρωτα καψαμε TSI, μετα VVTI... τι εχει σειρα?
Αυτο το τοπικ εχει μυρωδια καμμενου λεμε
-
ανα δυο καιγονται καθε φορα τα αμαξια? Κατι δεν παει καλα
-
Ο χρήστης fiestas87 έγραψε:
ανα δυο καιγονται καθε φορα τα αμαξια? Κατι δεν παει καλα -
+alfa gt λαμπάδα
-
-
cooooool.....η μονη περιπτωση να λαμπαδιασει σταθμευμενο αυτοκινητο ειναι απο βραχυκυκλωμα της μπαταριας,απο κει και περα παιζει ο εμπρισμος!!!Τωρα αν υπαρχουν θεματα σε εν κινηση......ναι ειναι πολυ σοβαρο και θελει ψαξιμο.....
-
Ακομα ο κοσμος αγοραζει γκολφ; Να τους αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου asap...
-
offtopik άλλα θα το πω .. το σαββατο έξω άπω το αργός δυο χιλιόμετρα άλφα 156 ίσος και 159 είχε βρομίσει την ατμοσφαίρα από την φωτιά που είχε αρπάξει...
-
Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς σας πότε έρχεται το Golf VI με τον κινητήρα 1.2 TSI 105 PS; Επίσης ποια θα είναι η τιμή του σε σχέση με το 1.4 TSI 122 PS; Ευχαριστώ...
-
εδιαφερομαι και εγω γι αυτο για μια φιλη...
ο πατερας μου με ρωταει αν και ποτε θα ερθει το ~R...
ξερουμε κατι...;
τιμη...; -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
offtopik άλλα θα το πω .. το σαββατο έξω άπω το αργός δυο χιλιόμετρα άλφα 156 ίσος και 159 είχε βρομίσει την ατμοσφαίρα από την φωτιά που είχε αρπάξει...εξω από το άργος προς τα που????
-
προς τα κει
VW Golf VΙ