-
Αυτός ήταν 'μη' πόλεμος....
-
Έχω μάθει οτι όσοι έλληνες φαντάροι πήγαν εκεί, δεν πήγαν σαν έλληνες αλλά σαν κύπριοι...
Δηλαδή μέχρι και πλαστές ταυτότητες τους έδωσαν (έχω δει μια). -
Για το θεμα των ειδικων δυναμεων αν δεν έχουμε στοιχεία περι αποτελεσματικότητας στην πράξη καλυτερα μην αναφερουμε τα σχολια περι αμορφωτων άνεργων γιατι αυτο δε μας λέει τιποτα στην ουσια .
Τις ταυτοτητες των 'κυπριων' φανταρων στην Κυπρο μονο κατα λάθος δεν τις έδωσαν. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Απογειωση στα 300 μετρα και αμεσως στροφη δεξια και απο τα 200 ποδια καρφί Τουρκία .Επικεφαλής σμηνους και μόνος.ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
Ημουν παρον και μετα απο κατ ιδιαν συζητηση ειχε φτασει πιο μεσα απο το αεροδρόμιο απεναντι της Λημνου .Μια γρηγορη βολτα ηταν.
Και αν εγινε αναφορα απο ρανταρ τι έγινε!Τουλάχιστον έφερε πίσω κανένα κουτί μπακλαβάδες ή τζάμπα χαράμισε ώρες πτήσης;
Μα ουτε μιση ωρα δεν έκανε να γυρίσει.Ουτος ή άλλος πηγαινε για προγραμματισμένη παραβίαση.Σιγα μην του ηρθε ετσι μια ιδέα για βολτα στην Τουρκία.Αν θυμαμαι καλα ηταν ο διοικητης σμηνους f16 50αρια της 330 .
Πολύ στην πλάκα το παίρνετε μερικοί το θεμα .Νομιζετε οτι κοροιδεύουν αυτοί εκει πάνω. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πολύ στην πλάκα το παίρνετε μερικοί το θεμα .Νομιζετε οτι κοροιδεύουν αυτοί εκει πάνω.
Βασικα νομιζουμε οτι κοροιδευεις εσυ εδω κατω...
-
Ξέρει κανείς που ακριβώς πέφτει η Κόκκινη Μηλιά; Να τη βάλω στο gps θέλω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέρει κανείς που ακριβώς πέφτει η Κόκκινη Μηλιά; Να τη βάλω στο gps θέλω.κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις...
http://el.wikipedia.org/wiki/Κόκκινη_Μηλιά -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξέρει κανείς που ακριβώς πέφτει η Κόκκινη Μηλιά; Να τη βάλω στο gps θέλω.
κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις...
http://el.wikipedia.org/wiki/Κόκκινη_Μηλιάhttp://el.wikipedia.org/wiki/Κ�% ... E%B9%CE%AC
-
Στο 0:50 το επικο 'θα τον ξεσκισω τον μπινε'
Θεος το παληκαρι
Ενας ηχος κατι σαν 'μπλα' που ακουγεται στο 0:30-0:31 τι είναι?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Youtube VideoΣτο 0:50 το επικο 'θα τον ξεσκισω τον μπινε'
Θεος το παληκαρι
Ενας ηχος κατι σαν 'μπλα' που ακουγεται στο 0:30-0:31 τι είναι?
η bitchin betty ειναι βρε γελοιε υποκειμενε Μη με πεις οτι δεν την ξερεις και αυτην...
'LOCK LOCK' λεει... παναθεμα σε....
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έχω μάθει οτι όσοι έλληνες φαντάροι πήγαν εκεί, δεν πήγαν σαν έλληνες αλλά σαν κύπριοι...
Δηλαδή μέχρι και πλαστές ταυτότητες τους έδωσαν (έχω δει μια).αλλο η νομιμη δυναμη και αλλο η μεραρχια
-
Για το θεμα των ειδικων δυναμεων αν δεν έχουμε στοιχεία περι αποτελεσματικότητας στην πράξη καλυτερα μην αναφερουμε τα σχολια περι αμορφωτων άνεργων γιατι αυτο δε μας λέει τιποτα στην ουσια .
Τις ταυτοτητες των 'κυπριων' φανταρων στην Κυπρο μονο κατα λάθος δεν τις έδωσαν.Το κακο ειναι οτι υπαρχουν στοιχεια τα οποια ομως δεν γινεται να παρατεθουν σε ενα forum.Οσο αφορα δε το ''αμορφωτος'' και τους λοιπους χαρακτηρισμους αφορουν το συμπερασμα στο οποιο καταληγουμε.Την ελλειψη επιπεδου δηλαδη.Τη δουλεια αυτη δεν μπορεις να την κανεις για βιοποριστικος λογους και μονο πρεπει να υπαρχει και αγαπη για αυτη αλλα και ζηλος.
-
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11324&Itemid=139ενδιαφέρον
Για την ώρα η ελληνική στρατιωτική ισχύς δεν τους επιτρέπει να έχουν την «σιγουριά» που θα ήθελαν στην επίτευξη των στόχων τους. Θα περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία...
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τις ταυτοτητες των 'κυπριων' φανταρων στην Κυπρο μονο κατα λάθος δεν τις έδωσαν.Το κακο ειναι οτι υπαρχουν στοιχεια τα οποια ομως δεν γινεται να παρατεθουν σε ενα forum.Οσο αφορα δε το ''αμορφωτος'' και τους λοιπους χαρακτηρισμους αφορουν το συμπερασμα στο οποιο καταληγουμε.Την ελλειψη επιπεδου δηλαδη.Τη δουλεια αυτη δεν μπορεις να την κανεις για βιοποριστικος λογους και μονο πρεπει να υπαρχει και αγαπη για αυτη αλλα και ζηλος.
Mάλλον δεν ειναι έτσι ακριβώς αφου τα περι ειδικων δυναμεων που εχω έχω δει απλά μου φαινονται απιαστα για έναν απλό στρατιωτικό.Δεν θα ξεχασω ποτε τους ο'υ'καδες που τους πεταξε το πυροσβεστικο στην θαλασσα μαζι με τον εξοπλισμο (βαρκα εξολέμβιο οπλισμό) για να έρθουν στην μονάδα και αυτο ηταν απλά η άφιξη. Ακυρο για μενα το σχολιο περι αναξιοπιστίας τους και ειναι αποψή μου .Ενας που δεν εχει ζηλο να βαφεται παραλλαγη το βραδυ και να ζει με τα φιδια δεν γινεται με τιποτα να παει στις ΕΔ για βιοποριστική δουλειά.Δεν θα τα καταφερει ειτε έχει επιπεδο ειτε όχι.Φυσικα ολοι οσοι πήγαν απλα έφυγαν ή δεν τα κατάφεραν.
Αυτο που λες περι μορφωτικού επιπέδου ισχύει πολύ περισσότερο για αλλους τομεις των Ενοπλων Δυνάμεων.
Σιγουρα κανενας δεν ειναι τοσο μ@@ας να παει να βγαλει το ψωμί του και μόνο στις ΕΔ! Συμφωνω σε αυτό.Δεν θέλει επίπεδο αλλά μούρλα και μονο μούρλα! -
Επετειολόγιο
Σαν σήμερα τα 3ο και 5/42 Ελληνικά Συντάγματα συνάπτουν σκληρή μάχη βόρεια της Οδησσού, που διαρκεί μέχρι την 4η Απριλίου 1919. Η ηρωική δράση τους επιτρέπει την απαγκίστρωση και σύμπτυξη του συνόλου των συμμαχικών δυνάμεων της περιοχής και δίνει τον απαραίτητο χρόνο για την εκκένωση της Οδησσού. -
Mάλλον δεν ειναι έτσι ακριβώς αφου τα περι ειδικων δυναμεων που εχω έχω δει απλά μου φαινονται απιαστα για έναν απλό στρατιωτικό.Δεν θα ξεχασω ποτε τους ο'υ'καδες που τους πεταξε το πυροσβεστικο στην θαλασσα μαζι με τον εξοπλισμο (βαρκα εξολέμβιο οπλισμό) για να έρθουν στην μονάδα και αυτο ηταν απλά η άφιξη. Ακυρο για μενα το σχολιο περι αναξιοπιστίας τους και ειναι αποψή μου .Ενας που δεν εχει ζηλο να βαφεται παραλλαγη το βραδυ και να ζει με τα φιδια δεν γινεται με τιποτα να παει στις ΕΔ για βιοποριστική δουλειά.Δεν θα τα καταφερει ειτε έχει επιπεδο ειτε όχι.Φυσικα ολοι οσοι πήγαν απλα έφυγαν ή δεν τα κατάφεραν.
Αυτο που λες περι μορφωτικού επιπέδου ισχύει πολύ περισσότερο για αλλους τομεις των Ενοπλων Δυνάμεων.
Σιγουρα κανενας δεν ειναι τοσο μ@@ας να παει να βγαλει το ψωμί του και μόνο στις ΕΔ! Συμφωνω σε αυτό.Δεν θέλει επίπεδο αλλά μούρλα και μονο μούρλα!The magic word is 'Μεράκι'
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11324&Itemid=139ενδιαφέρον
To Ισραήλ είναι ένα δυνατό χαρτί το οποίο ίσως να πρέπει - διακριτικά - να το αφήσουμε να φανεί. Ειδικά όταν από πίσω του σέρνει και τις ΗΠΑ.
Υπάρχουν και καλά μηνύματα μέσα σ΄ αυτό τον πανικό γύρω μας. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Έχω ακούσει 3 φορές μέχρι τώρα την ..παπαριά ότι το Νομισματοκοπείο 'κόβει' δραχμές!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Επετειολόγιο
Σαν σήμερα τα 3ο και 5/42 Ελληνικά Συντάγματα συνάπτουν σκληρή μάχη βόρεια της Οδησσού, που διαρκεί μέχρι την 4η Απριλίου 1919. Η ηρωική δράση τους επιτρέπει την απαγκίστρωση και σύμπτυξη του συνόλου των συμμαχικών δυνάμεων της περιοχής και δίνει τον απαραίτητο χρόνο για την εκκένωση της Οδησσού.Η ηρωικη τους δραση αυτη επισης εστειλε τους μπολσεβικους στην αγκαλιά του Κεμαλ, με αποτελεσμα να γυρισει η πλαστιγγα στη Μικρα Ασια και να χαθουν 3.000 και βαλε χρονια ιστοριας...
-
Το τι δουλειά βέβαια είχαν τα ηρωϊκά μας στρατά στην Οδησσό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο βεβαίως
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)