-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ερώτηση... Αν σε συμβόλαιο (π.χ. Βονταφον) παψω να πληρώνω τους λογαριασμούς , όχι διακοπή συνδεσης, θα έχω κυρώσεις;
Αρχικά θα σου διακόψουν τις εξερχόμενες κλήσεις (μετά από κανα δίμηνο) ακολούθως θα διακοπεί τελείως η γραμμή και τέλος (μετά από κάποια τηλέφωνα εκ μέρους τους) θα λάβεις ένα ωραίο εξώδικο από δικηγορικό γραφείο.
Γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο?
μπήκα σε ένα οικογενειακό προγράμματα και πήρα ένα νούμερο παραπάνω μπάς και έρχεται φθηνότερα το πάγιο όπως μου είπαν...
Όσοι είναι στο vodafone unlimited 15 δικαιούνται εκπτωση 5 ε στο πάγιο... Εγώ το έριξα στα 10 €.. Και θα πληρώνω τουλάχιστον 10€ γ@μησιατικα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μόλις τώρα έλαβα ειδοποίηση από το ITunes ότι υπάρχει network specific αναβάθμιση την οποία και γείωσα κανονικά. Αύριο που θα έχω χρόνο, θα πάρω την Vodafone να τα πούμε ένα χεράκι.θα χρεωνουν το internet tethering τωρα...αχορταγοι ειναι τελικα
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μόλις τώρα έλαβα ειδοποίηση από το ITunes ότι υπάρχει network specific αναβάθμιση την οποία και γείωσα κανονικά. Αύριο που θα έχω χρόνο, θα πάρω την Vodafone να τα πούμε ένα χεράκι.
θα χρεωνουν το internet tethering τωρα...αχορταγοι ειναι τελικα
Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το internet tethering;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μόλις τώρα έλαβα ειδοποίηση από το ITunes ότι υπάρχει network specific αναβάθμιση την οποία και γείωσα κανονικά. Αύριο που θα έχω χρόνο, θα πάρω την Vodafone να τα πούμε ένα χεράκι.
Χρησιμοποιείς το κινητό σου σαν modem για να 'βλέπει' το laptop σου internet. Κάπως έτσι: internet -> κινητό -> laptop
Είναι πολύ χρήσιμο σε όσους από εμάς πληρώνουμε για να έχουμε internet στο κινητό, γιατί με μία σύνδεση έχουμε internet και στον φορητό.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το iphone σου δινει την δυνατοτητα να συνδεθεις στο νετ απο εναν Η/Υ χρησιμοποιοντας το iphone.
μεχρι χτες δεν χρεωναν αυτη την υπηρεσια! -
Προς τους Macαδες,εκλιπαρω για βοηθεια,εχω iphone 3g ελληνικοτατο απο vodaphone,ουτε jailbreak ουτε τιποτα,ολα τα προγραμματα που θελω τα πληρωνω κανονικοτατα,εβαλα τη δευτερα το NDrive Greece(40 ευρουλακια ),το εγκαθιστα παει να κανει restart και αρχιζει το ατελειωτο loop,με το που βγαινει το μηλαρακι σβηνει και ξανακανει μονο του restart(αιωνια πλεον).Το εσβησα και οταν πηγα σπιτι ειπα να το κανει restore να συνελθει,ελα που ομως δεν γινεται με τιποτα το γ*μιδι,κανει τις προεργασιες και μολις βγαλει στην οθονη την μπαρα της εγκαταστασεις σβηνει και ξανα ανοιγει(και παλι απο την αρχη αιωνια),στο itunes λεει waiting for iphone τοτε ειναι που σβηνει το κινητο και πεταει error 9.Θεωρω πως εχω δοκιμασει τα παντα,επανεγκατασταση itunes,γενικα τα παντα ειναι τελευταιες εκδοσεις,αλλο καλωδιο,ολες τι usb θυρες κλπ.Μεχρι και που το πηγα σε φιλο με mac air και εβγαλε ακριβως τα ιδια.
Πηρα τηλ στη vodaphone και μου λεει χωρις αποδοιξη ξεχνα το,δεν την βρισκω προς το παρον,αλλα και να την βρω παλι να το στειλω για σερβις για ενα restore?Ειμαι ολος αυτια.....
-
πατα το on-off και το home ταυτοχρονα μεχρι να εμφανισθει το μηλαρακι.
επισης δοκιμασε ενα restore αλλα σαν νεο τηλεφωνο -
Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα είναι απυθμενα μλκς... Δεν χρειάζεται αποξειξη για την εγγύηση, πας στο κατάστημα που το πήρες και στ βρίσκουν στο σύστημα... Αυτό σε περίπτωση που δεν συνέλθει με ον/οφφ και home μπατονν ταυτόχρονα ...
Κανε και μια ερώτηση στο www.myphone/forum
-
Παιδιά καλησπέρα....Σήμερα είχα μια ατυχία...Ένας φίλος μου έριξε το κινητό κάτω και τώρα η οθόνη δε δείχνει τίποτα...Από ότι έχω καταλάβει έχοντας χαλάσει 3 οθόνες κινητών μάλλον κάηκε γιατί για σπασμένη δεν την κόβω...Ξέρετε πόσο θα πάει στο περίπου το μαλλί για αντικατάσταση με μια καινούρια??Επαναλαμβάνω το κινητό μου είναι i phone 3g...Περιμένω απαντήσεις...
Ευχαριστώ...
-
Αμα δεν ειναι σπασμενη(και δεν υπαρχει καποιο σημαδι που να δειχνει οτι επεσε) πιθανοτατα να μπορει να θεωρηθει ως βλαβη και να στο φτιαξουν με την εγγυηση.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αμα δεν ειναι σπασμενη(και δεν υπαρχει καποιο σημαδι που να δειχνει οτι επεσε) πιθανοτατα να μπορει να θεωρηθει ως βλαβη και να στο φτιαξουν με την εγγυηση.Το προβλημα ειναι οτι εχει ληξει...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μόλις τώρα έλαβα ειδοποίηση από το ITunes ότι υπάρχει network specific αναβάθμιση την οποία και γείωσα κανονικά. Αύριο που θα έχω χρόνο, θα πάρω την Vodafone να τα πούμε ένα χεράκι.Να ζητήσεις το κεφάλι του Jobs σε πιατέλα!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα....Σήμερα είχα μια ατυχία...Ένας φίλος μου έριξε το κινητό κάτω και τώρα η οθόνη δε δείχνει τίποτα...Από ότι έχω καταλάβει έχοντας χαλάσει 3 οθόνες κινητών μάλλον κάηκε γιατί για σπασμένη δεν την κόβω...Ξέρετε πόσο θα πάει στο περίπου το μαλλί για αντικατάσταση με μια καινούρια??Επαναλαμβάνω το κινητό μου είναι i phone 3g...Περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ...
το πας για επισκευη και επειδη δεν τα επισκευαζουν παιρνεις ενα νεο τηλεφωνο με 200 ευρωπουλα.
-
αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου...
http://www.e-click.gr/index.php?target= ... t_id=33108
http://www.e-click.gr/index.php?target= ... t_id=39444
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα....Σήμερα είχα μια ατυχία...Ένας φίλος μου έριξε το κινητό κάτω και τώρα η οθόνη δε δείχνει τίποτα...Από ότι έχω καταλάβει έχοντας χαλάσει 3 οθόνες κινητών μάλλον κάηκε γιατί για σπασμένη δεν την κόβω...Ξέρετε πόσο θα πάει στο περίπου το μαλλί για αντικατάσταση με μια καινούρια??Επαναλαμβάνω το κινητό μου είναι i phone 3g...Περιμένω απαντήσεις...
Ευχαριστώ...
το πας για επισκευη και επειδη δεν τα επισκευαζουν παιρνεις ενα νεο τηλεφωνο με 200 ευρωπουλα.
Ναι εεεε?Σιγα μη το δωσω...Καλυτερα να κατσω να το φτιαξω μονος μου....
αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου...
http://www.e-click.gr/index.php?target= ... t_id=33108
http://www.e-click.gr/index.php?target= ... t_id=39444
Τα χερια μου πιανουν...Ενα guide κατι στο νετ δεν υπαρχει???Πως πρεπει να το ανοιξω κλπ???Βρηκα και οθονες στο ebay γυρω στα 40pounds μαζι με ολα τα συμπρακαλα...
-
Ψαξε στο google για ''iPhone Disassembly''
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Να ζητήσεις το κεφάλι του Jobs σε πιατέλα!
Δεν είναι θέμα apple, αλλά δικτύου.
Πήρα την Vodafone προηγουμένως και συζητήσαμε. Ένας εκπρόσωπος τους -δεν θα τον χαρακτήριζα και τον πιο ευγενικό στον κόσμο- μου εξήγησε ότι αυτή είναι η νέα τους πολιτική και απλά θα πρέπει να την αποδεχτώ. Τον ενημέρωσα ότι επιθυμώ διακοπή του συμβολαίου που έχω από το 1993 και τελειώνει το θέμα. Το κατέγραψε και περιμένω τηλέφωνο επιβεβαίωσης αύριο.
Αναγκαστικά Cosmote λοιπόν, παρόλο που ούτε αυτοί δίνουν πλέον την δυνατότητα να προσθέσεις όγκο δεδομένων στο κινητό σου (μόνο 750ΜΒ στο price range που με ενδιαφέρει, αντί για 1Gb που είχα μέχρι τώρα με την Voda). Επίσης υπάρχει η ανασφάλεια του αν θα εξακολουθήσουν να επιτρέπουν το tethering χωρίς να πληρώνεις κερατιάτικα, αλλά τουλάχιστον θα έχω καλύτερο δίκτυο στο σπίτι μου.
-
Παιδια να ρωτησω κατι...Η οθονη δεν ειναι σπασμενη αλλα απλα στην αρχη εβγαζε κατι γραμμες...Μετα ομως εστρωσε και τωρα δειχνει μονο ασπριλα οταν παταω το power button η το home button κατα τα αλλα το κινητο ξεκλειδωνει και τα κανει ολα κανονικοτατα.Δηλαδη δεν εχω μονο ενδειξη.Παιζει να ειναι τιποτα αλλο?
-
Kατι κουνηθηκε απο μεσα και τα κανει αυτα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kατι κουνηθηκε απο μεσα και τα κανει αυτα.Λες δηλαδη να μην ειναι η οθονη???Γαμωτο ειναι εντελως δικοπο...Απο τη μια ειπα για οθονη σε ενα μαγαζι και μου ζητησανε 170Ε και απο την αλλη πηγα στον Γερμανο πως δεν βαζουν χερι τα κ@ριολι@!
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]