-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εντάξει, από στρατιωτικούς δεν έχεις απαιτήσεις...Πλάκα κάνω, δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχει και ένα 1% που είναι νορμάλ.
Για τα επίπεδα που μιλάμε τώρα, σαφώς και δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον όσον αφορά στους αξιωματικούς.
Στην παραμεθόριο, π.χ., ήταν όλοι αρκετά καλοί.Αλλά το σημερινό -για μένα- ξεπέρασε κάθε όριο.
Δεν μιλάμε για χώσιμο, δεν μιλάμε για αγγαρεία, μιλάμε για ένα αντικειμενικό υπαρκτό κόστος έναντι... του τίποτα.Έτσι απλά ρε παιδί μου, επειδή βαρέθηκαν να σκεφτούν και να λειτουργήσουν λες και τους πληρώνουν γι' αυτό που κάνουν, εσύ άδειασε λίγο την τσέπη σου, χάσε προσωπικό χρόνο, ύπνο κλπ.
Τέσπα... αρκετά το κούρασα εδώ. Ες αύριον τα νεώτερα και τα σπουδαία
-
3 και νύχτωσε και δεν ειμαι καλά!!!
-
Charmak66 πρεπει να ησουν μεγαλο λαμογιο στο στρατό. ,,Σωστο σε βρίσκω!
mjacob δικιο έχεις αλλα κανε κουράγιο ,,θα περάσει.
Ουτε εγω εκανα για στρατο αλλα με ενα παγουρακι ουισκι στην τσεπη το ξεπέρασα! -
καλά ξεμπερδέματα ρε mγακοβε
φωτιά και τσεκούρι
-
Μιας και μιλαμε για ιατρικη και αξιωματικους στο στρατο,να πω κι εγω για ενα 'μεμονωμενο' περιστατικο που γνωριζω ?
Σε μεγαλο κεντρο εκπαιδευσης με αριθμο νεοσυλλεκτων τετραψηφιο συνεβη το εξης..
Ενα παληκαρι μια μερα εμφανιστηκε στα ιατρεια κανοντας εμετο αιμα.. τα εκανε ολα πουτ@ν@. Ηταν περιοδος καταταξης και οι 4 λοχαγοι ιατροι ηταν παροντες. Χεστηκαν πανω τους ,του εκαναν ορους και τον εστειλαν στο νοσοκομειο κατεπειγοντως.(ενα απο τα 'καλυτερα' στρατιωτικα νοσοκομεια της χωρας)..
Με το που φευγει σκαει η ατακα απο λοχαγους. 'δεν πα να πεθανει, αφου εμεις καναμε αυτο που επρεπε και τον στειλαμε στο '....' και δεν εχουμε ευθυνη δε μας ενδιαφερει..εδω μεσα να μην πεθανει κανεις'..
ουαου ???
Το παιδι επεστρεψε το βραδυ και μας ειπε οτι οι γιατροι του ειπαν οτι δεν εχει τιποτα μιας και ο ΩΡΛ που τον εξετασε δεν βρηκε κατι στο φαρυγγα............ (το παιδι εκανε εμετο αιμα οχι μαλακιες..τριβαμε 10 ωρες για να καθαρισει). Ωσοσο για καλο και για κακο του ειπαν να κανει εξετασεις απο δευτερα...
Οκ ενημερωνουμε τους λοχαγους και ολα καλα.. Βεβαια το παληκαρι το βλεπες οτι δεν ηταν καλα,αλλα που να παει το μυαλο σου..
Τελος παντων εξαφανιζεται για καμια βδομαδα και αρχισαμε να τον ψαχνουμε. Και τελικα τι ειχε γινει ρε παιδια?
Το παιδι ειχε εσωτερικη αιμορραγια στο στομαχι και κατα τυχη δεν ξεψυχισε ,πηγε σε νοσοκομειο και του το βρηκαν και τον κρατησαν μεσα... Καλα το τι εγινε μετα δεν περιγραφεται.. Εννοειται οτι εψαχναν ολοι οι αξιωματικοι πως να ριξουν το φταιξιμο στο φανταρο που δεν πηγε σε στρατιωτικο νοσοκομειο για να νοσηλευτει.. τελος καλο παντως ειχε η υποθεση και δεν ανοιξε μυτη που λεει ο λογος!ΕΕΕΕ ?? πως σας φαινεται ? Υπαρχει αυτο ?
-
δεν έπεσαν κεφάλια υπολόγων ?
-
Άντε επιτέλους με τους χακί γελοίους
Ποτέ ξανά με τις μπουρδελοπαραλλαγές
Τελευταία μέρα, κι αντί να είμαστε με χαμόγελα να λέμε μλκίες, είχαμε φυσικά show.
Γραπτή αναφορά στο τάγμα, ΗΚΑΛ κλπ κατ' ιδίαν κράξιμο σε κάθε στέλεχος, διοικητή και λοιπούς
Δεν πειράζει. Ξεγυρισμένο πατόκορφο χέσιμο σε κάθε έναν εκεί μέσα, διοικητή included, για το τριμπούρδελό τους το στρατό που τον θυμούνται μόνο όταν είναι να κράξουν κανά φαντάρο στη σκοπιά.
Δεν πειράζει. Λίγη χαρτούρα που τόσο είναι ερωτευμένοι μαζί της, και μερικές γραπτές συγγνώμες εκ μέρους τουςΆιντε και στο διάολο με τους γελοίους υποκριτές. Να φροντίζουν το μπουρδέλο τους να μην επηρεάζει τίποτα έξω από τις σάπιες πύλες τους. Η ανοχή μας έχει και όρια στην αχρηστία τους
-
Απορώ τι έγινε... αν θες μας λες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
:hmmm: Απορώ τι έγινε... αν θες μας λες.Κι εγώ έχω μείνει με την απορία τι έγινε χθες. Γιατί τα πέρα-δόθε στην Αττική Οδό...
-
Δεν είναι βυσματίας να υπηρετεί έξω απ το σπίτι του
μγάκοβε βγάλε τα άπλυτα στη φόρα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Charmak66 πρεπει να ησουν μεγαλο λαμογιο στο στρατό. ,,Σωστο σε βρίσκω!μπα, ήσυχος ήμουν και γενικά τυπικός για να μη μπαίνουμε σε διαδικασίες πρηξίματος
Μιας και μιλαμε για ιατρικη και αξιωματικους στο στρατο,να πω κι εγω για ενα 'μεμονωμενο' περιστατικο που γνωριζω ?
Σε μεγαλο κεντρο εκπαιδευσης με αριθμο νεοσυλλεκτων τετραψηφιο συνεβη το εξης..
Ενα παληκαρι μια μερα εμφανιστηκε στα ιατρεια κανοντας εμετο αιμα.. τα εκανε ολα πουτ@ν@. Ηταν περιοδος καταταξης και οι 4 λοχαγοι ιατροι ηταν παροντες. Χεστηκαν πανω τους ,του εκαναν ορους και τον εστειλαν στο νοσοκομειο κατεπειγοντως.(ενα απο τα 'καλυτερα' στρατιωτικα νοσοκομεια της χωρας)..
Το παιδι ειχε εσωτερικη αιμορραγια στο στομαχι και κατα τυχη δεν ξεψυχισε ,πηγε σε νοσοκομειο και του το βρηκαν και τον κρατησαν μεσα... Καλα το τι εγινε μετα δεν περιγραφεται.. Εννοειται οτι εψαχναν ολοι οι αξιωματικοι πως να ριξουν το φταιξιμο στο φανταρο που δεν πηγε σε στρατιωτικο νοσοκομειο για να νοσηλευτει.. τελος καλο παντως ειχε η υποθεση και δεν ανοιξε μυτη που λεει ο λογος!
ΕΕΕΕ ?? πως σας φαινεται ? Υπαρχει αυτο ?
Περίεργο μου φαίνεται, από ιατρικής απόψεως. Να μην εξεταστεί για γαστροραγία με αιματέμεση θα ήταν περίεργο, οπότε δε νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο. (υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που θα μπορούσε να σταματήσει η αιμορραγία και συγχρόνων να 'κρυφτεί' η αιτιολογία της)
δεν έπεσαν κεφάλια υπολόγων ?
Να πέσουν κεφάλια για ποιόν λόγο; Πέθανε κανείς; Ακόμα και αν πέθαινε, είσαι σίγουρος ότι δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες;
Μη αντιδράτε σαν τους γελοίους στα παράθυρα, μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και προφανή, ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε εκ των έσω μια κατάσταση.Τέλος πάντων, μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχουμε πλήρη γνώση των γεγονότων, άρα ανάξιο σχολιασμού κ πόσω μάλλον εξαγωγής γενικότερων συμπερασμάτων.
-
ουστ σκιντζή
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τέλος πάντων, μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχουμε πλήρη γνώση των γεγονότων, άρα ανάξιο σχολιασμού κ πόσω μάλλον εξαγωγής γενικότερων συμπερασμάτων.
Πιο πληρη εικονα δεν θα μπορουσαμε να εχουμε. Το γ ενικο προσωπο που χρησιμοποιω μπορει να ειναι τυχαιο μπορει και οχι.. think!!! προστατευουμε κυριως το φορουμ που μας επιτρεπει να εκφραζομαστε οταν δεν αναφερουμε τοποθεσιες και ονοματεπωνυμα.
Θα μου πειτε τι μας λες ρε μεγαλε, αν γινοταν κατι τετοιο θα επρεπε να τους ειχε σκισει κτλπ. Ε βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει.. Σιγουρα κατι εγινε και εμειναν ολοι ευχαριστημενοι..
Δεν το ειπα για να βγαλουμε γενικα συμπερασματα,προς θεου! Αλλα οτι ειναι για πολλα σχολια, σιγουρα ειναι..
-
Αναρωτιεμαι γιατι τοση αντιπαθεια για τις ενοπλες δυναμεις?
Τοσο ασχημα περασατε καποιοι στη θητεια σας, ή απο το πολυ μεσον που χρησιμοποιησατε, τη βγαλατε εντελως στη λουφα, ωστε τωρα να γελατε με τους 'μα@@@ες' (μη βυσματιες μονιμους και κληρωτους), που συχνα ταλαιπωρουνται και να 'τους την λετε' και απο πανω!
ΥΓ:Το εχω δει με τα ματια μου αυτο και δεν το πιστευα!!!! Ο πιο ευνοημενος/κηφηνας -λογω μεσου- να ειρωνευεται διαρκως τον οποιονδηποτε
Οπως εχω δει βεβαιως και υποδειγματα συμπεριφορας...
Και κατι ακομα: Ο μα@@κας στρατιωτικος,που πιθανως δεν σας συμπεριφερθηκε σωστα ή ειχε ελλειπεις γνωσεις, θα ηταν το ιδιο μα@@κας και με ελλειπεις γνωσεις ως τραπεζικος, εφοριακος, ηλεκτρολογος, μαναβης, καθηγητης, φαναρτζης, γιατρος κλπ. Και τουμπαλιν...
Βεβαια λογω εξουσιας, ο 'κακος' στρατιωτικος φαινεται περισοτερο.
Ενω οι αλλοι που προανεφερα, δεν φαινονται τουλαχιστον αμεσως ή δεν τους παιρνει να φανουν.
Μηπως πρεπει να προσπαθησουμε να ειμαστε πιο αντικειμενικοι στις κρισεις μας?
Ειδικοτερα ο χαρακτηρας, δεν συνοδευει το επαγγελμα αλλα τον ανθρωπο. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τοσο ασχημα περασατε καποιοι στη θητεια σας, ή απο το πολυ μεσον που χρησιμοποιησατε, τη βγαλατε εντελως στη λουφα, ωστε τωρα να γελατε με τους 'μα@@@ες' (μη βυσματιες μονιμους και κληρωτους), που συχνα ταλαιπωρουνται και να 'τους την λετε' και απο πανω!
ΥΓ:Το εχω δει με τα ματια μου αυτο και δεν το πιστευα!!!! Ο πιο ευνοημενος/κηφηνας -λογω μεσου- να ειρωνευεται διαρκως τον οποιονδηποτε
Και κατι ακομα: Ο μα@@κας στρατιωτικος,που πιθανως δεν σας συμπεριφερθηκε σωστα ή ειχε ελλειπεις γνωσεις, θα ηταν το ιδιο μα@@κας και με ελλειπεις γνωσεις ως τραπεζικος, εφοριακος, ηλεκτρολογος, μαναβης, καθηγητης, φαναρτζης, γιατρος κλπ. Και τουμπαλιν...
Ενω οι αλλοι που προανεφερα, δεν φαινονται τουλαχιστον αμεσως ή δεν τους παιρνει να φανουν.
Ειδικοτερα ο χαρακτηρας, δεν συνοδευει το επαγγελμα αλλα τον ανθρωπο....Σωστός!
Ηλιθίους βρίσκεις παντού. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ειδικοτερα ο χαρακτηρας, δεν συνοδευει το επαγγελμα αλλα τον ανθρωπο....Σωστός!
Ηλιθίους βρίσκεις παντού.μαζεμένους όμως τοσους πολλούς μαζί πού;;;
-
Εντάξει , μικρογραφία της κοινωνίας είναι οπότε το φαινόμενο είναι πιο έντονο.
Παρ όλα αυτά , την περίοδο που υπηρέτησα εγώ (92-93) δεν ήταν 'τραγικά' τα πράγματα. -
Μικρογραφια my ass...
Εγω τοση βλακεια παντως δεν εχω δει εξω!!!
(και ειμαι και απο τους πολυ ευνοημενους που περασαν ζωη και κοτα στον στρατο!) -
Όσους βλέπετε και στο forum έχει, απλά στο στρατό σε βάζουν να κάνεις δουλειές, δεν σου σπάνε τα νεύρα μόνο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όσους βλέπετε και στο forum έχει, απλά στο στρατό σε βάζουν να κάνεις δουλειές, δεν σου σπάνε τα νεύρα μόνο...πολύ σωστή τοποθέτηση!!!
3ημερη τιμητική!
Περί Θητείας [#3]