-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ένα ΖΗΤΩ για το Πολεμικό Ναυτικό μας: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=114093&cid=4
οσοι το θεωρουν ροζ... μαλλον εχουν να δουνε πολυ πολυ καιρο γυναικα... Ελεος δλδ...
+1!
Ωραία πόδια όμως...
-
Ένα ΖΗΤΩ για το Πολεμικό Ναυτικό μας: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=114093&cid=4
οσοι το θεωρουν ροζ... μαλλον εχουν να δουνε πολυ πολυ καιρο γυναικα... Ελεος δλδ...
Εδώ κατάλαβαν και σε ποιο νοσοκομείο γυρίστηκε από έναν καναπέ και ένα ζευγάρι πόδια!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εδώ κατάλαβαν και σε ποιο νοσοκομείο γυρίστηκε από έναν καναπέ και ένα ζευγάρι πόδια!
Σιγουρα θα ρωτησαν τον Κικιζα... ειδικος στην αναλυση βιντεο! Βλεπει αυτο που οι αλλοι δεν βλεπουν!
-
Λοιπόν, επειδή ήμουν συμφοιτητής με τους στρατιωτικούς ιατρούς, ένα έχω να πω: έχουν τα καλύτερα θέματα εξετάσεων, τα ανακυκλώνουν στους νεότερους, κυρίως προσπαθούν να περάσουν τα μαθήματα χωρίς ιδιαίτερο βαθμό αλλά ωςποσότητα για να μην μείνουν πίσω, και τέλος τα πρώτα 2 χρόνια τραβιούνται κουρασμένοι στα μαθήματα, διότι είχαν σκοπιές ή θαλαμοφυλίκια τα βράδια.
δε λέω, είναι καλοί φοιτητές μιας και τελειώνουν ιατρική Θεσνίκης ( ), αλλά όπως ακριβώς και οι πολίτες ιατροί. όσον αφορά την εκπαίδευση στην αναμονή που αναφέρεις, οι πολίτες είτε βοηθούν σε πανεπιστημιακές κλινικές αμισθεί, είτε κάποιον ιατρό (ξέρω αμέτρητες περιπτώσεις συμφοιτητών μου), είτε κάνουν αγροτικό (μεγάλο σχολείο), είτε φεύγουν έξω στο εξωτερικό με πολύ καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης. ειδικά τα περιστατικά των πανεπιστημιακών κλινικών δεν τα πιάνει κανένα νοσοκομείο. στην προηγούμενη μετάθεση έτυχε να είναι στο νοσοκομείο ειδικός οπλίτης χειρουργός, με ειδικότητα στην πανεπιστημιακή ιπποκρατείου θεσνικης. στο παλικάρι καθόταν σούζα στρατιωτικοί ιατροί. του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη
coupeas μη με βάλεις να απολογηθώ για όσους ιατρούς έρχονται από χώρες εξωτερικού, εκεί δεν έχω εμπειρία, και δεν ξέρω τί κάνουν. σου μιλώ για τους έλληνες συμφοιτητές που είχα.
επίσης, τα στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν αφενώς περιορισμένο αριθμό περιστατικών, αφετέρου στερούνται ποικιλίας. και δεν το λέω εγώ αυτό, το λέει υποστράτηγος του υγειονομικού πχ σκέψου στην ορθοπαιδική, την κατεξοχήν βασική ειδικότητα του στρατού, πόσες αρθροπλαστικές γόνατος ή ισχίου θα κάνει ένας ειδικός στρατιωτικός (συνήθως επίατρος) ορθοπαιδικός στην ξάνθη, αλεξανδρούπολη, κτλ... σε σχέση με έναν 40άρη πολίτη. με τα γερόντια των στελεχών δεν βγαίνει δουλειά...υγ: τον στρατό τον ξέρω πολύ καλά . με αυτόν μεγάλωσα
υγ2: αυτό που ανέφερε ο σαρμάκ για την μετεκπαίδευση των στρατιωτικών στο εξωτερικό ισχύει. προσπαθούν να βρούν θέση που να χρηματοδοτείται και πλέον είναι δύσκολο. το ψάχνει ο λοχαγός μου αυτό και δεν το βρίσκει. επίσης πάνε για 6-12 μήνες max. αυτό το κάνει σχεδόν καθένας σοβαρός επιστήμονας ιατρός. άλλοι τελειώνουν ολόκληρες ειδικότητες έξω.
υγ3: λυπάμαι τους στρατιωτικούς ιατρούς όταν κάνουν χρόνο διοικήσεως.νομίζω είναι ο πιο άχρηστος χρόνος. βάλε-βγάλε όπλα, σκηνές, κτλ. ξεφτίλα. αν αυτό είναι η εκπαίδευση που αναφέρετε, θα γελάσω
υγ4: ενημερωτικά το αναφέρω. στο έτος μου 3-4 στρατιωτικοί είχαν αγοράσει bluetooth handfree από ρωσία-ιντερνετ για να αντιγράφουνβστα μαθήματα. ήταν στο χρώμα του δέρματος, μικροσκοπικό. έλα να μου πεις ότι διάβαζαν κιόλας
-
ΣΣΑΣιτες, εξασφαλισμενος μισθος και συνταξιμα απο τη μερα εισαγωγης, κανενα ενδιαφερον μιας και κανενας δε θα τους ζητησει το κατι παραπανω, εκτος μερικων που το προσπαθουν
παντα κατεβαιναν στις προφορικες εξετασεις ενστολοι για να εχουν καλυτερη αντιμετωπιση, πλην των ελαχιστων καθηγητων που ηταν δηλωμενοι οτι δεν τους χωνευαν
ολες τις αλλες μερες με πολιτικα στη σχολη
βγαιναν απο τη σσασ για να ρθουν σχολη για μαθηματα (θεωριες) και την καναν για υπνο σπιτι τους,
η μεγαλη ροη σσασιτων καθε πρωι στην εγνατια ειναι αντιθετα προς το ΑΠΘ
πολυ παλιοτερα μπορει να ηταν καλυτεροι γιατι ειχαν καλυτερες ευκαιριες μετεκπαιδευσεις,
τωρα τιποτα παραπανω, οπως προειπαν καποιοι αστικος μυθοςκαι χωρις να το χω καταλαβει παντα με το δικαιωμα να κανουν επαγγελμα εξω απο το στρατευμα νομιμα, γιατι?
-
είτε βοηθούν σε πανεπιστημιακές κλινικές
Δεν θέλει βυσματάρα κάτι τέτοιο; Εννοείται ότι ισχύει αυτό που λες αλλά έχω υπόψη μου (πχ δερματολόγοι στο Συγγρό) ότι πρέπει να έχεις σοβαρό δόντι για να σε δεχτούν για ειδικότητα εκεί.
-
coupeas μη με βάλεις να απολογηθώ για όσους ιατρούς έρχονται από χώρες εξωτερικού, εκεί δεν έχω εμπειρία, και δεν ξέρω τί κάνουν. σου μιλώ για τους έλληνες συμφοιτητές που είχα.
επίσης, τα στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν αφενώς περιορισμένο αριθμό περιστατικών, αφετέρου στερούνται ποικιλίας. και δεν το λέω εγώ αυτό, το λέει υποστράτηγος του υγειονομικού πχ σκέψου στην ορθοπαιδική, την κατεξοχήν βασική ειδικότητα του στρατού, πόσες αρθροπλαστικές γόνατος ή ισχίου θα κάνει ένας ειδικός στρατιωτικός (συνήθως επίατρος) ορθοπαιδικός στην ξάνθη, αλεξανδρούπολη, κτλ... σε σχέση με έναν 40άρη πολίτη. με τα γερόντια των στελεχών δεν βγαίνει δουλειά...Συμφωνώ στα παραπάνω φιλε μου.
Το θεμα ειναι οτι σε ερωτηση μου στον διευθυντη περι της νοσηλείας ενος ασθενή και ειδικα στον χρονο της η απαντηση ηταν ,,,,,,,,,εεεεεεεεε τωρα , ,και αυτοι εδω πως θα μάθουν. .Μαλιστα τον εν λογο διευθυντη τον ηξερα χρονια και αποκλείεται να έλεγε οτι ηθελε!
Και τελικα την πληρώνει ο ασθενής.
Πιστευω ομως πως σε μια κλινική σαν την παραπάνω που ανεφερες PeterPan δεν θα μπορουσε να γινει αυτό ! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
είτε βοηθούν σε πανεπιστημιακές κλινικές
Δεν θέλει βυσματάρα κάτι τέτοιο; Εννοείται ότι ισχύει αυτό που λες αλλά έχω υπόψη μου (πχ δερματολόγοι στο Συγγρό) ότι πρέπει να έχεις σοβαρό δόντι για να σε δεχτούν για ειδικότητα εκεί.
ρώτα τον κουπέα, ξέρει
(δεν θέλει δόντι. για να κάνεις ειδικότητα εκεί θέλει απλά υπομονή, καταθέτεις τα χαρτιά σου και περιμένεις. για να πας να βοηθήσεις αμισθί, σιγά που θα σου πουν όχι στο να βγάζεις λάντζα)
ρε κουπέα συνεχίζεις και εκτίθεσαι, αλλά δεν πειράζει
σ αγαπάμε -
αντί να υποστηρίξεις το σώμα
-
Ο κορσαιρ είναι μπήχτης
-
άντε ρε γαμώσπιτοι, δεν ντρέπεστε να μιλάτε για στρατό ρε
Αλλά βέβαια στ' αρχίδια σας
Επειδή δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εκεί μέσα που να σκεφτεί τι σκατά επιπτώσεις έχουν αυτά που 'διατάσσει', εγώ :Έπρεπε να κάνω 200+χιλιόμετρα πέρα δώθε
Να περάσω 4-5 φορές από την αττική οδό
να χάσω 2 ώρες ύπνου
να φάω 4 ώρες στο δρόμο
και να γυρίσω σπίτι μου 3 ώρες αργότεραΑλλά βέβαια, σάμπως αυτοί πληρώνουν βενζίνες και διόδια;
Σάμπως αυτοί έχασαν τον ύπνο τους;
Σάμπως αυτοί έχασαν 4 ώρες από τη ζωή τους;
Σάμπως αυτοί γύρισαν πιο αργά σπίτι τους;Όχι βέβαια. Στ' αρχίδια τους
Ρε κρετίνοι χρωστάω τπτ λεφτά σε κανέναν σας ;
Ρε @@δια, έχετε κάνει κάτι περισσότερο στη ζωή σας από 'μένα και σας χρωστάω τπτ ώρες;Γιατί την τελευταία φορά που θυμάμαι, με τον δικό μου ιδρώτα πληρώνεστε και μου χρωστάτε και ένα ετήσιο εισόδημα (θέλετε να το βάλουμε κάτω πόσο είναι;)
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ
τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είστε. Δεν ντρέπεστε ρε να μιλάτε μετά για στρατό, και στρατιωτικοποιήσεις, και ό,τι νά 'ναι, ΟΠΟΤΕ βολεύει τον κώλο σας.Θα τα πούμε αύριο Κρίμα που δεν έχει καμιά αναφορά τάγματος με όλη την ιεραρχία παρούσα
-
Χωσιμο μυριζει!!
-
το γελοίο της υποθέσεως, είναι ότι δεν μιλάμε καν για χώσιμο. Όλα τα παραπάνω, τα έκανα ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Για κανένα λόγο.
Απλώς και μόνο γιατί ένας μαλάκας δεν υπάρχει εκεί μέσα να ΣΚΕΦΤΕΙ.
Να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ όταν τα κάνει μπουρδέλο.
Να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει κάθε τι που αποφασίζει.Σε ξένους κώλους στρατιωτικοποίηση, σε ξένους κώλους ευθύνες.
Χαίρω πολύ, έτσι ξέρω κι εγώ. -
Σήμερα είχε επιθεώρηση από Υποστράτηγο
Αύριο θα πάω ταξιδάκι στο Δίον Εκδρομούλα ως συνοδός Ιατρός
-
τι έγινε ρε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι έγινε ρε;u talkin' to me?
ΕΕΠ στην αντίστοιχη στρατηγική επιθεώρηση του τάγματος, όταν ο σαπιοστράτηγος έφτασε στο γιατρό 'μας', έχοντας απαυδήσει που φυσικά ούτε περί αποστολών ήξερε τπτ, ούτε περί Μ71 κλπ βλακείες, των ρωτάει αν ήξερε τουλάχιστον πως λέγεται [ο σαπιοστρατηγος]. Φυσικά και δεν ήξερε
Νταξ, γαμώ τα παιδιά ήταν εκείνος ο γιατρός...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τι έγινε ρε;
u talkin' to me?
yep. πολλά νεύρα βλέπω
ΕΕΠ στην αντίστοιχη στρατηγική επιθεώρηση του τάγματος, όταν ο σαπιοστράτηγος έφτασε στο γιατρό 'μας', έχοντας απαυδήσει που φυσικά ούτε περί αποστολών ήξερε τπτ, ούτε περί Μ71 κλπ βλακείες, των ρωτάει αν ήξερε τουλάχιστον πως λέγεται [ο σαπιοστρατηγος]. Φυσικά και δεν ήξερε
μεγαλεία
αν και εμένα σε επιθεώρηση (που δεν βγήκα σε παράταξη) με είχαν βάλει να φτιάξω προβλεπέ λουκάνικο (όπλο δεν είχα βέβαια ) -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τι έγινε ρε;
u talkin' to me?
Μα καλά κι αυτός δεν είδε το επίραμμα με το όνομα του για να του απαντήσει;
-
Ούτε όνομα, ούτε βαθμό ήξερε Ρε ήταν μεγάλο παλικάρι ο γιατρός
[άλλη π@π@ρι@ κι αυτή με τις παρατάξεις.... θέατρο της γελοιότητας αυτές οι επιθεωρήσεις. Εμένα βέβαια ήταν οι πιο εύκολες δύο βδομάδες της παραμεθορίου μου. Όλα τα στελέχη είχαν το αγγούρι στο κώλο με αποτέλεσμα να τρέχουν αυτολι τον κόσμο για τις αγγαρείες του τάγματος. Αυτό φυσικά για μένα σήμαινε ότι μπορούσα απρόσκοπτα να ξύνω τα παπάρια μου, περιμένοντας το γιατρό να φέρει τα ποτηράκια για το ουίσκι ]
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι έγινε ρε;
u talkin' to me?
yep. πολλά νεύρα βλέπω
ε... αυτά που έγραψα παραπάνω ότι έκανα για κανέναν απολύτως λόγο, πέραν του σταρχιδισμού του κάθε μαλάκα. Χρόνος εντός στρατοπέδου : 0. Ενέργειες εντός στρατοπέδου : 0.
Νταξ, το να προσπαθούν να σε χώσουν στο χρόνο που είσαι εντός στρατοπέδου και υποτίθεται κάτι, πες πάει στο διάολο.Αλλά να ξοδεύω τον ύπνο μου, τα χρήματά μου, το αμάξι μου, τις ώρες μου κ.ο.κ. χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος [πραγματικά δλδ, ούτε ήθελαν αυτοί να κάνω κάτι εκεί μέσα, ούτε υποτίθεται ότι θα έκανα κάτι εκεί μέσα]... ε... να πάνε να γαμηθούν [προφανώς με κάποιον δυσάρεστο και επιβλαβή τρόπο]. Το μεν ήμισυ της ταλαιπωρίας απλώς και μόνο επειδή κάποιος φαίνεται πως έχει τόσο στ@@ του τα χρήματα του καθενός και για την κ@υλα του σου πετάει μια μπούρδα, το δε έτερο επειδή κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί την ευθύνη του ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ γι' αυτά που κάνουμε [συνεπάγεται βέβαια την ίδια αδιαφορία με τον προηγούμενο]
Κάθε τι έχει και τα όρια του όμως. Εντός του στρατοπέδου προσπαθείστε να κάνετε ό,τι θέλετε [που λέει ο λόγος]. Αλλά με τον προσωπικό χρόνο και τα χρήματα του οποιουδήποτε δεν θα παίζει κανένας μαλάκας εκεί μέσα.
-
Εντάξει, από στρατιωτικούς δεν έχεις απαιτήσεις...
Πλάκα κάνω, δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχει και ένα 1% που είναι νορμάλ.
Περί Θητείας [#3]