Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καποιος μιλησε για 'ενοικια' στην Ελλαδα ως ενα μεγαλο κοστος που αναγκαστηκα περναει στην λιανικη τιμη. Εχει μαλλον την εντυπωση οτι τα μαγαζια στην Oxford st. London ειναι παραχωρημενα τσαμπα στους Αγγλους καταστηματαρχες...
@@ μεντολες ολα οσα λετε. Εχουν συνηθισει ολοι οι μαγαζατορες να κοπανανε στο κεφαλι γιατι ο Ελληνας ηταν προβατο, κ τωρα που μαθαινει ο κοσμος αλλες λυσεις για τις αγορες τους κλαιγονται ολοι νομιζοντας οτι θα συνεχιζαν να τρωνε αβερτα.
Τα πάνταόλα, τόνα τάλλο, σουπα μουπες και δεν συμμαζεύεται.....
Επισης, στο θεμα του ορισμου τιμων. Ο κολλητος μου ειναι ο επισημος+αποκλειστικος εισαγωγεας για δυο πασιγνωστες μαρκες αθλητικων ειδων κ αλλες 2 λιγοτερο γνωστες, για Ελλδα+Κυπρο+καποια Βαλκανια. Δεν λεω μαρκες για να μην τον κρφωσω.
Συμφωνει απολυτα με τα παραπανω χωσιματα στους Ελληνες εμπορους κ πρακτικες των. Εκτος βεβαια αν μιλαμε για τα δικα του προιοντα οπου κανει τα ιδια...Ορισμος τιμων λιανικης για να μην χαλαει η πιατσα, κυνηγι σε οποιον εισαγει εκτος δικτυου, κ παει λεγοντας.
Σε τί συμφωνεί ακριβως ο φίλος σου....;; Σε ποια χωσίματα συμφωνεί ακριβώς....;; Αυτά που επιβάλλει στους πελάτες του....;; Δε σε καταλαβαίνω.....
Καποιος απο τους επαγγελματιες ας μου πει γιατι πηγαινω πχ στο μαγαζι της Nike και ανακαλυπτω οτι δεν υπαρχουν μπλουζες στο νουμερο XXL και πρεπει να τις αγορασω απο αμερικη σωνει και καλα,το ιδιο βεβαια με τις αλλες μαρκες αθλητικων
Δεν μπορώ να γνωρίζω, δεν μπορώ καν να φανταστώ....Αυτό που ξέρω είναι με όλα αυτά που γινονται (περαν οικ. κρίσης) ΠΟΛΛΑ πράγματα θα εκλείψουν απο την αγορά....!! Ειδικά τα μη ΠΟΛΥ αναλώσιμα, μονο με παραγγελία θα έρχονται....!!