-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Λογικα θα αργησει να ερθει στις εκθεσεις , με τοσες ανακλησεις και προβληματα θα πρεπει να ξανα ελέγχουν ολα απο την αρχη
Πωλείται ήδη...
Ναι πωλείται ο πατέρας μου το έχει ήδη.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Λογικα θα αργησει να ερθει στις εκθεσεις , με τοσες ανακλησεις και προβληματα θα πρεπει να ξανα ελέγχουν ολα απο την αρχη
Πωλείται ήδη...
Ε! Τότε κυκλοφορεί αναμεσά μας και μόνο οι αντιπρόσωποι και οι πελάτες/επισκέπτες στις εκθέσεις τα έχουν προσέξει και τα ξεχωρίζουν απο τα παλιά!
Εγώ όπως ξεχωρίζω και τα f/l Yaris/Rav4 έτσι και σ' αυτό ... απο τα άσπρα πίσω φώτα! -
Το έχω δει και εγώ κάμποσες φορές.
Ξεχωρίζει από τη μούρη.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πωλείται ήδη...
Ε! Τότε κυκλοφορεί αναμεσά μας και μόνο οι αντιπρόσωποι και οι πελάτες/επισκέπτες στις εκθέσεις τα έχουν προσέξει και τα ξεχωρίζουν απο τα παλιά!
Εγώ όπως ξεχωρίζω και τα f/l Yaris/Rav4 έτσι και σ' αυτό ... απο τα άσπρα πίσω φώτα! -
Mετά το f/l θα ονομαστεί aguris?
-
μάλλον pap-auris
-
κουκουρουκου μπορουν να το πουν?
-
... θα έπρεπε να αλλάξουν και στο προηγούμενο μοντέλο! Απλά ... Auris PR και Auris AR ... pre/after recall ... για να ξεχωρίζουν και στη μεταπώληση!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... θα έπρεπε να αλλάξουν και στο προηγούμενο μοντέλο! Απλά ... Auris PR και Auris AR ... pre/after recall ... για να ξεχωρίζουν και στη μεταπώληση!!!εισαι κακεντρεχης !
-
τι να το κανεις το f/l στο auris αφου οι συνταξιουχοι δεν προκειται να παρουν αυξηση στη συνταξη.
τσαμπα τα ποσα εξελιξης -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
δε θα το ελεγα καλυτερο,
...απλα ειναι λιγοτερο σκ@τα από το παλαιότεροσε αυτο συμφωνω απολυτα
-
Κι εμένα από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το Auris, δεν ενθουσιάστηκα. Οι ενδοιασμοί μου εστιάζονται στο 'χοντρο-κώλικο' πίσω μέρος, στα ογκώδη (φουσκωμένα) φτερά, που δυσκολεύουν την ορατότητα και στη χαμηλή ποιότητα των πλαστικών του ταμπλό (χαμηλότερη σαφώς από τα μαλακά πλαστικά στη δική μου Corolla 1.4 VVTi του 2003, δηλ. του άμεσου 'προγόνου').
Οταν λοιπόν είδα από κοντά το Auris, αισθητικά και ποιοτικά, με απογοήτευσε.
Πρόσφατα, οδήγησα την έκδοση 1.33 με τους 101 ίππους και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε η απόδοση του κινητήρα. Ισως να φταίει το βαρύ αμάξωμα, ίσως οι αυστηρές προδιαγραφές ρύπων αλλά σε σχέση με το δικό μου Corolla 1.4 των 97 ίππων, πιστεύω ότι το Auris 1.33 πάει χειρότερα, οπότε σαφώς η έκδοση 1.6 με τους 132 ίππους είναι μονόδρομος.
Πριν από λίγες ημέρες μπήκα και στην ανανεωμένη έκδοση (f/l) του 2010. Είχα διαβάσει για μαλακά πλαστικά το μόνο που είδα (και έπιασα) είναι το μαλακό πλαστικό στο ντουλαπάκι συνοδηγού και λίγο μαλακό πλαστικό στον πίνακα οργάνων. Ολα τα άλλα πλαστικά παραμένουν σκληρά και άχαρα. Η αίσθηση ποιότητας στο εσωτερικό, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι σε ψηλότερο επίπεδο.
Και το παράδοξο ξέρετε ποιό είναι; Οτι η 'αδελφή' Corolla (εννοώ τη σεντάν έκδοση) έχει πολύ καλύτερα πλαστικά και αποπνέει ανώτερη ποιότητα από το Auris. Παράλογο δεν είναι;
-
Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι θα βγαινει με 1.8 κινητηρα 150 περιπου αλογα , συμφωνα με τους 4τροχους
Πως το επαθαν στην Toyota????
-
Εμένα πάντως η Corolla (εννοώ τη σεντάν εκδοχή) μου δείχνει πολύ πιο ποιοτική από το Auris. Και παρόλο που δε μου άρεσαν ποτέ τα σεντάν, αν ήταν να επιλέξω μεταξύ των δύο, θα έπαιρνα την Corolla.
Για μένα η ΤΟΥΟΤΑ θα έπρεπε να προβεί σε μια γενναία αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού του Auris, αν θέλει να βγει μπροστά στον ανταγωνισμό.
-
το αμάξι απο τα τέλη του '09 ερχόταν και με αυτό το μοτέρ.
Ερχόταν όμως μόνο σε μια έκδοση εξοπλισμού και ας πούμε,κάπως *λίγα κομμάτια *στην αρχή.Το site της Toyota δεν επιβεβαιώνει την έλευση του 1.8 στο fl,αλλά λογικά 'εν ευθέτω χρόνω' θα έρθει
και αυτή. -
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Εμένα πάντως η Corolla (εννοώ τη σεντάν εκδοχή) μου δείχνει πολύ πιο ποιοτική από το Auris. Και παρόλο που δε μου άρεσαν ποτέ τα σεντάν, αν ήταν να επιλέξω μεταξύ των δύο, θα έπαιρνα την Corolla.Για μένα η ΤΟΥΟΤΑ θα έπρεπε να προβεί σε μια γενναία αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού του Auris, αν θέλει να βγει μπροστά στον ανταγωνισμό.
Συμφωνώ σε αυτό,οτι η Corolla φαίνεται πιο ποιοτική απο το Auris.
Αλλά προσωπικά προτιμώ την ποιότητα να φαίνεται σε βάθος
χρόνου.Anyway,εγω θεωρώ την έλλειψη σπορτιφ εκδόσεων,την έλλειψη περισσότερων diesel κινητήρων,
και την διάθεση περισσότερου εξοπλισμού ως βασικού τα σημεία που θα μπορούσε να βελτιωθεί
η παρουσία του Auris στην αγορά. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
το αμάξι απο τα τέλη του '09 ερχόταν και με αυτό το μοτέρ.
Ερχόταν όμως μόνο σε μια έκδοση εξοπλισμού και ας πούμε,κάπως *λίγα κομμάτια *στην αρχή.Το site της Toyota δεν επιβεβαιώνει την έλευση του 1.8 στο fl,αλλά λογικά 'εν ευθέτω χρόνω' θα έρθει
και αυτή.Μακαρι παντως να ερθει με 150 αλογα.Γιατι μπορει μεν να ειναι ενα αδιαφορο σχεδιαστικα αμαξι αλλα δεν παυει να ειναι ενα αμαξι για ολες τις δουλεις και πανω απο ολα υπεραξιοπιστο , οπως τα πιο πολλα Toyota.
-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Εμένα πάντως η Corolla (εννοώ τη σεντάν εκδοχή) μου δείχνει πολύ πιο ποιοτική από το Auris. Και παρόλο που δε μου άρεσαν ποτέ τα σεντάν, αν ήταν να επιλέξω μεταξύ των δύο, θα έπαιρνα την Corolla.Για μένα η ΤΟΥΟΤΑ θα έπρεπε να προβεί σε μια γενναία αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού του Auris, αν θέλει να βγει μπροστά στον ανταγωνισμό.
+1 αλλά πολύ γεροντίστικο είναι ρε φίλε το corolla.Δεν δίνει την εικόνα ενός ωραίου σεντάν που ήταν...Πάντως για τον 1.8 θα προτιμούσα πολύ παραπάνω την Οκταβία με τον TSI και ας έβγαζε 150 με τούρμπο πάρα να ηταν ατμοσφαιρικό.
-
¨οσες έβγαιναν Ιαπωνία είναι πολύ καλές (μέχρι 2008) Οι επόμενες είναι από Νότιο Αφρική και Αγγλία.
-
Τα Auris f/l που έρχονται πλεον που κατασκευάζονται?
Toyota Auris f/l 2010