-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Δεν μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά αλλά τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητα τραβούν σαν μαγνήτες τα μικροχτυπήματα κτλ.
Αυτό είναι απ τους κανόνες της φύσης .-
Πρώτος μήνας που είχα το αυτοκίνητο, μια γάτα μπήκε από κάτω, ένα σκυλί την κυνηγούσε, το σκυλί αφηνιασμένο προσπαθούσε να την πιάσει και μου δάγκωσε το φτερό αφήνοντας ένα σετ βαθύτατες γρατσουνιές που φαίνονται κάτασπρες αφού το χρώμα έφυγε από πάνω τελείως
Πόσο πιθανό είναι να σου συμβεί αυτό, όσα χρόνια κι αν έχεις το αμάξι;!
Αλλά για να με ξενερώσει, έγινε απ τον πρώτο μήνα που γυάλιζε ολοκαίνουριο -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά αλλά τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητα τραβούν σαν μαγνήτες τα μικροχτυπήματα κτλ.
Αυτό είναι απ τους κανόνες της φύσης .-
Πρώτος μήνας που είχα το αυτοκίνητο, μια γάτα μπήκε από κάτω, ένα σκυλί την κυνηγούσε, το σκυλί αφηνιασμένο προσπαθούσε να την πιάσει και μου δάγκωσε το φτερό αφήνοντας ένα σετ βαθύτατες γρατσουνιές που φαίνονται κάτασπρες αφού το χρώμα έφυγε από πάνω τελείως
Πόσο πιθανό είναι να σου συμβεί αυτό, όσα χρόνια κι αν έχεις το αμάξι;!
Αλλά για να με ξενερώσει, έγινε απ τον πρώτο μήνα που γυάλιζε ολοκαίνουριοΌσο απίστευτο κι αν φαίνεται έχω ένα σωρό ανάλογα παραδείγματα με δαγκωμένα φτερά από αφηνιασμένους σκύλους.
Στο δικό μου πχ σκύλος προσπαθούσε να φτάσει γάτα (ενώ αυτή κάθονταν έντρομη στην κουκούλα) τρέχοντας γύρω από το αυτοκίνητο και κάνοντας χρήση των νυχιών για να σκαρφαλώσει!!!!!
Όταν είδα τις γρατσουνιές δεν ήξερα από που προήλθαν.... Κόντευα να τρελαθώ μέχρι που ήρθε ένας αυτόπτης μάρτυρας και μου περιέγραψε το συμβάν....
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Να σας πω και εγώ τη γνώμη μου. Πήρα ένα αυτοκίνητο εικοσαετίας μεταχειρισμένο (ΜΧ5). Στους 5-6 μήνες που ήταν σε κυκλοφορία, μου το χτύπησαν παρκαρισμένο 3 φορές, μια εν κινήσει, μου το σπάσανε για να πάρουν έναν φακό από περιοδικό και ένα γούρι κ.α.π.Και φυσικά όχι. Στο επόμενο αυτοκίνητο που θα χω για καθημερινή χρήση, τίποτα δε θα με ενδιαφέρει. Και εμφανησιακά δε θα διορθώνω τίποτα. Μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά εννοείται ότι πάντα προσπαθώ να έχω τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιώ στην πιο καλή κατάσταση (Αν εξαιρέσουμε τον Χάρο, που είναι χαμένη υπόθεση) για την δική μου ασφάλεια, και για των άλλων. Αλλά εμφανησιακά ειλικρινά δε με νοιάζει. Και αυτός είναι και ο λόγος που δε χρησιμοποιώ κάποιο άλλο από τα αυτοκίνητα που ήδη έχω. Τα λυπάμαι να βγάλω στο κωλοχανίο που ζούμε.
Εκτός φυσικά αν αποφασίσει κάποιος να μου χρηματοδοτεί τις επισκευές...
Γεια σας και απο εμενα.Σκεφτηκατε ποτε οτι τα παρισοτερα απο αυτα τα σαραβαλακια που λετε με τις λακουβες κ τα χτυπηματα ειναι εργαλεια δουλειας και οχι μοστρας?Στον φιλο που λεει, οτι ειναι θεμα ανθρωπου και οχι οικονομικων η καθαριοτητα κ η συντηρηση, αναφερομαι.Εχω συνεργειο κ εχω δει σαλονι να ντρεπεσε να μπεις και απο φρενα λαστιχα αμορτισερ χαλια μαυρα.Εχω δει κ ακριβως το αντιθετο...Τα αυτοκινητα ειναι για να τα πηγαινουμε και οχι να μας'πηγαινουν'Ειναι εργαλεια δουλειας και εξυπηρετησης και οχι σκλαβιας(οχι ρε γ@@@το μπηκα με σκονισμενα παπουτσια στο 'εργαλειο')
-
Ανάλογα που παρκάρεις. Στο σπίτι μου τα μικροχτυπήματα σε προφυλακτήρες είναι καθημερινά. Πιο αραιά γίνονται και λακκουβίτσες σε φτερά και πόρτες.
-
Ο χρήστης Jonnakos έγραψε:
Να σας πω και εγώ τη γνώμη μου. Πήρα ένα αυτοκίνητο εικοσαετίας μεταχειρισμένο (ΜΧ5). Στους 5-6 μήνες που ήταν σε κυκλοφορία, μου το χτύπησαν παρκαρισμένο 3 φορές, μια εν κινήσει, μου το σπάσανε για να πάρουν έναν φακό από περιοδικό και ένα γούρι κ.α.π.
Και φυσικά όχι. Στο επόμενο αυτοκίνητο που θα χω για καθημερινή χρήση, τίποτα δε θα με ενδιαφέρει. Και εμφανησιακά δε θα διορθώνω τίποτα. Μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά εννοείται ότι πάντα προσπαθώ να έχω τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιώ στην πιο καλή κατάσταση (Αν εξαιρέσουμε τον Χάρο, που είναι χαμένη υπόθεση) για την δική μου ασφάλεια, και για των άλλων. Αλλά εμφανησιακά ειλικρινά δε με νοιάζει. Και αυτός είναι και ο λόγος που δε χρησιμοποιώ κάποιο άλλο από τα αυτοκίνητα που ήδη έχω. Τα λυπάμαι να βγάλω στο κωλοχανίο που ζούμε.
Εκτός φυσικά αν αποφασίσει κάποιος να μου χρηματοδοτεί τις επισκευές...
Γεια σας και απο εμενα.Σκεφτηκατε ποτε οτι τα παρισοτερα απο αυτα τα σαραβαλακια που λετε με τις λακουβες κ τα χτυπηματα ειναι εργαλεια δουλειας και οχι μοστρας?Στον φιλο που λεει, οτι ειναι θεμα ανθρωπου και οχι οικονομικων η καθαριοτητα κ η συντηρηση, αναφερομαι.Εχω συνεργειο κ εχω δει σαλονι να ντρεπεσε να μπεις και απο φρενα λαστιχα αμορτισερ χαλια μαυρα.Εχω δει κ ακριβως το αντιθετο...Τα αυτοκινητα ειναι για να τα πηγαινουμε και οχι να μας'πηγαινουν'Ειναι εργαλεια δουλειας και εξυπηρετησης και οχι σκλαβιας(οχι ρε γ@@@το μπηκα με σκονισμενα παπουτσια στο 'εργαλειο')
Σωστός ο φίλος!
-
Oταν ειχε παρει ο πατερας μου το αυτοκινητο του το 2000 στους 3 μηνες του χτυπησαν το πισω φτερο,το φτιαξε.Στον χρονο πανω σπασαν το πισω παραθυρο, το αλλαξε.Ακολουθησε σπασιμο παρ-μπριζ,το φτιαξε.Ξαναχτηπησαν παλι το πισω φτερο το αφησε.Μεχρι να προλαβει να το φτιαξει χτυπαν το μπροστινο φτερο και ραγιζουν τον καθρεφτη του οδηγου μεχρι που ειπε ''δεν γα@@ται θα το αφησω ετσι,βαρεθηκα''.Απο το 2005 ειναι με βουλιαγμενο μπρος-πισω φτερο,ραγισμενο καθρεφτη(δεν υπαρχει προβλημα ορατοτητας γιατι ειναι στην ακρη),γδαρσισμο αναμεσα στις αριστερες πορτες και φυσικα γρατζουνισμενους προφυλακτιρες.Μηχανολογικα ολα ειναι OK.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αϊ παενε ρε.
Μια χαρα ειναι τα πατακια, καταμαυρα με καλης ποιοτητας μοκετα. Απλα εχουν στην ακρη το λογοτυποΤαιριαζουν απολυτα με το μπλε εσωτερικο και το μπλε λεβιεδακι και πεταλιερα.
http://www.youtube.com/watch?v=7Bd8yv1j6cw
Να σου δώσω και τα μαρσπιέ και τη φιλτροχοάνη που έβαλε ο αδερφός μου (χωρίς να με ρωτήσει! ) για να ολοκληρώσεις το λουκ; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=7Bd8yv1j6cw
Να σου δώσω και τα μαρσπιέ και τη φιλτροχοάνη που έβαλε ο αδερφός μου (χωρίς να με ρωτήσει! ) για να ολοκληρώσεις το λουκ;E oχι και καγουρας επειδη εβαλα σπαρκο πατακια.
Τη φιλτροχοανη και τα μαρσπιε αληθεια μου τα δινεις?
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΑ .-
ΕΛΕΟΣ & ΝΤΡΟΠΗMια χαρα ειναι. Εσυ απλα δεν εχεις γουστο και ζηλευεις.
Eδω, φημες λενε πως παραλιγο να επερνες astra και λες εμενα κακογουστοΕπισης ΕΛΕΟΣ ειναι αυτο:
Στον Τρίλοφο βγαίνετε; Εγώ πλέον μόνο Πρίβιλετζ ή Νανί-Νανί...
και ΝΤΡΟΠΗ το να περνας απο το μαγαζι και να μη μπαινεις να πεις ενα γεια... :iconcool
-
Saxon_747 στη δεξιά πλευρά της κονσόλας, κάτω από το ντουλαπάκι, από το μέρος του συνοδηγού, τι είναι εκείνο το πραγματάκι;
-
Αρωματικό για την φασολαδίτσα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αρωματικό για την φασολαδίτσαΌχι, έχει και διακόπτη από ότι βλέπω...
-
Kι'ομως...
Το εχω εκει για να μη βαραει στη μαπα το πατσουλι και να μη το βλεπω -
Ο χρήστης Jonnakos έγραψε:
Φίλε γύρνα πίσω κ διάβασε τι γράφω... Άσε εμένα.Εγώ φοιτητής είμαι..Εχω την πολυτέλεια να είμαι ψείρας...
Όμως η γυναίκα που περιγράφω (45χρονη,χωρισμένη, μεροκαματιάρισσα) με τα χίλια ζόρια έβαλε γραμμάτια το 2005 να πάρει ένα Clio 1,2 κ επιπλέον σπουδάζει κ ένα παιδι...Σου φαίνεται 'ματσό'; η οτι θέλει το κλιο γυαλισμένο για να πάει κάθε βράθυ στα μπουζούκια να ξοδεύει τα εκοτομμύρια της;
Κ κάθε μερα πάει πέρα δωθε λόγω δουλειάς,κ με λάσπες έχει μπει.Ακόμα κ στο μαντρί πάει κ μετα μπαίνει μέσα... Είπαμε όμως κάθε τόσο θα το καθαρίσει...
Όσο γ τα μηχανικά η γυναικα γνώσεις δεν έχει...Ότι της λένε στην αντιπροσωπία,αυτα κάνει (την προκαθορισμένη συντηρηση δλδ)...
Θέμα ανθρώπου είναι,καθαρα.... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
ΥΓ: Δεν αναφερομαι στο φαινομενο που ειναι εντονο στις 'υποβαθμισμενες' περιοχες ή σε ιδιοκτητες ΙΧ που τα εχουν μετατρεψει σε 'ΔΧ', βαζοντας μεσα κουβαδες, πινελα, τρυπανια-τροχους, καφασια κλπ, γιατι ειναι εργαλεια της δουλειας τους. Σε εμας τους 'αλλους' αναφερομαι......
Περιμενω τις αποψεις σας....Επειδή εγώ έγραψα περί ανθρωπιάς και οικονομικών, παραθέτω το αρχικό ποστ. Πριν γράψετε, διαβάστε πρώτα...
-
Επανέρχομαι στο θέμα.
Οσο περνάει ο καιρός , τόσο το ποσοστό στραπατσαρισμένων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αυξάνεται. Τι έχουν δει τα μάτια μου τελευταία στους δρόμους, δεν περιγράφεται........ Κρίμα που δεν εχω βγάλει φωτό, θα προσπαθήσω.
Edit: Ιδιοκτήτης συνεργείου στη γειτονιά μου, μου είπε οτι το τρίμηνο Φεβρουαρίου -Απριλίου ειχε τρελλή δουλειά. Ο λόγος απλός: Οσοι ειχαν αυτοκίνητα 10ετίας+ και τα ειχαν παραμελήσει, σκεφτόμενοι άλλοι με την απόσυρση και άλλοι με τις οικονομικές δυνατότητες που είχαν πρό μέτρων-ΔΝΤ , οτι θα το αντικαταστούσαν φέτος ή του χρόνου, ατύχησαν. Οπότε εκαναν αρκετές εργασίες, προκειμένου να τα κρατήσουν αλλη μια πενταετία. Για λαμαρινοδουλειές όμως, ούτε λόγος....
Οσοι βέβαια, λόγω μειώσης εισοδημάτων δεν μπορούν πλέον να κάνουν καμμία επισκευή-συντήρηση, θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν με ... -
Πάντα τα είχα/έχω άψογα. Το ίδιο κ ο πατέρας μου. Ακόμα και η αδερφή μου το πλένει κάθε εβδομάδα γιατί το γουστάρει καθαρό.
Είναι θέμα χαρακτήρα. Επίσης αλλάζω πολλά πράγματα προληπτικά ενώ ακόμα κ τα λάδια στα σέρβις είναι δικά μου και όχι τα σπορέλαια που βάζουν στις αντιπροσωπείες.
-
Το αντιθετο απο αυτο το τοπικ ειμαι εγω..Τη θελω να γυαλιζει,νιωθω οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο..και μεσα φυσικα το ιδιο..
Ο πατερας απο την αλλη την αφηνει και 6 μηνες απλυτη απ εξω..Παντως για να ειμαι και on topic..Γενικα δε πολυ παρατηρω αλλα ενα αυτοκινητο στη πατρα μου εχει κανει πραγματικα εντυπωση..Θα ντρεπομουν να το κυκλοφορω πραγματικα.. Ειναι ενα κυπαρισσι 306 στο οποιο δεν υπαρχει τετραγωνικο εκατοστο αχτυπητο.. Ολα τα φαναρια σπασμενα..Ολες οι πορτες μπασμενες ,μπρος πισω χτυπημενο..Την επομενη φορα που θα το πετυχω θα πεσουν φωτο..Ειναι πραγματικα προκλητικο..
-
το κυπαρισσι 306 που λες ειναι αυτο που συνηθως ειναι παρκαρισμενο στην κοντα στη γεροκοστοπουλου?
Κακοδιατηρημένα και κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα