-
http://www.news247.gr/a/4!121621
Mε το ερώτημα της απόλυσης παραπέμπονται στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο οι δύο ειδικοί φρουροί που στις 19 του περασμένου Νοέμβρη κατηγορούνται ότι κακοποίησαν 35χρονη γυναίκα από την Αρμενία μπροστά στο μόλις 2 ετών παιδί της.
Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η Ενορκη Διοικητική Εξέταση που είχε διεταχθεί σε βάρος τους και παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο με την μέγιστη δυνατή ποινή, αυτή της απόλυσης. Μέχρι να εξεταστεί η υπόθεσή τους από το πειθαρχικό συμβούλιο, οι δύο ειδικοί φρουροί θα παραμείνουν σε κατάσταση διαθεσιμότητας.
.......................... -
Όλο για ελλείψεις αστυνομικών ακούω, η συμπεριφορά τους όμως δε δείχνει τα ίδια...
Κατά τις 20:00 σήμερα ήμουν σε βενζινάδικο επί της Αμφιθέας και μου έπλεναν το αυτοκίνητο. Ξαφνικά, μπροστά από το πρατήριο πέρασε περπατώντας γρήγορα ένας 40άρης φορώντας μόνο ένα λευκό σλιπάκι Οι πάντες γύρισαν και τον κοιτούσαν και γελούσαν, ενώ 1-2 σχολίασαν ότι πρόκειται για κάτοικο της περιοχής που ύστερα από οικογενειακή τραγωδία τρελάθηκε.
Θα είχε περάσει 1 λεπτό όταν περιπολικό κατευθυνόμενο προς την ίδια κατεύθυνση που πήγαινε και ο 'γυμνός' έκανε την εμφάνισή του. Βγήκα προς το δρόμο, είδα ότι σταμάτησε λίγο πιο κάτω, εκεί που είχε φτάσει ο 'γυμνός' και έπαψα να ασχολούμαι.Πέρασαν 10-15 λεπτά μέχρι να μου πλύνουν το αυτοκίνητο, οπότε φεύγοντας στο σημείο που ήταν ο 'γυμνός' είχαν μαζευτεί 3 περιπολικά με καμια 10αριά αστυνομικούς και δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας Ζ
Σιγά ρε παιδιά, δεν πρόκειται για τον Πάσσαρη!!! Σε 15 λεπτά εμφανίστηκαν 12 αστυνομικοί για έναν άνθρωπο που έτρεχε με το βρακί του στο δρόμο;;; Έλεος δηλαδή! Και μετά δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί για να προστατέψουν τις γειτονιές της Αθήνας. -
concealed weapon?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πέρασαν 10-15 λεπτά μέχρι να μου πλύνουν το αυτοκίνητο, οπότε φεύγοντας στο σημείο που ήταν ο 'γυμνός' είχαν μαζευτεί 3 περιπολικά με καμια 10αριά αστυνομικούς και δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας Ζ
Σιγά ρε παιδιά, δεν πρόκειται για τον Πάσσαρη!!!Αν ήταν ο Πάσσαρης σιγά μην έτρεχαν. Θα έβγαζαν αριθμάκια στο τμήμα για το ποιος θα πάει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
concealed weapon?Πολυ friends βλεπεις φιλαρακι
-
Ε; Ποιός τα χέζει τα φιλαράκια όταν υπάρχει το himym.
-
-
Ξημερώματα Κυριακής (~5:00) η αστυνομία είχε στήσει μπλόκο για αλκοτέστ στην αρχή της Κουντουριώτη στο λιμάνι.
Πέρασα από μπροστά τους, αλλά για ακόμα μια φορά με αγνόησαν. Πρέπει να έχω πολύ αθώο μούτρο τελικά... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ξημερώματα Κυριακής (~5:00) η αστυνομία είχε στήσει μπλόκο για αλκοτέστ στην αρχή της Κουντουριώτη στο λιμάνι.
Πέρασα από μπροστά τους, αλλά για ακόμα μια φορά με αγνόησαν. Πρέπει να έχω πολύ αθώο μούτρο τελικά... -
Ποιους περιμεναν να πιασουν; Αυτους που πηγαιναν αναποδα απο το kiss fish ; Πιο λογικο θα ηταν μετα απο τα γνωστα μαγαζια της παραλιας ωστε να μαγκωσουν και τα μπουζουκια και τα μπαρ...
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ποιους περιμεναν να πιασουν; Αυτους που πηγαιναν αναποδα απο το kiss fish ; Πιο λογικο θα ηταν μετα απο τα γνωστα μαγαζια της παραλιας ωστε να μαγκωσουν και τα μπουζουκια και τα μπαρ...μαλακες ειναι να χασουν το μεροκαματο απο τα μπουζουκια;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Youtube VideoΠήγα να πάρω τον μικρό μου αδερφό από το Vogue.
Ποιους περιμεναν να πιασουν; Αυτους που πηγαιναν αναποδα απο το kiss fish ; Πιο λογικο θα ηταν μετα απο τα γνωστα μαγαζια της παραλιας ωστε να μαγκωσουν και τα μπουζουκια και τα μπαρ...
Μια χαρά σημείο είναι για όσους φεύγουν από τα μαγαζιά στα Σφαγεία. Μετά την στροφή κιόλας, για να μην φαίνεται. Βέβαια έτσι δεν πιάνουν όσους συνεχίζουν ευθεία προς τα δικαστήρια, ενώ αν έβαζαν το μπλόκο λίγο πριν το φανάρι θα τους έπιαναν όλους. Άν έβαζαν και άλλο ένα μπλόκο προς την αντίθετη κατεύθυνση, λίγο πριν το underpass της νέας εισόδου (μπορεί και να είχε, δεν πέρασα από εκεί) θα περικύκλωναν τα ποντίκια. Με ένα ακόμα περιπολικό στο σημείο που η Κωλέττη διασχίζει τις γραμμές του τρένου κλείνεις όλες τις πιθανές εξόδους διαφυγής.
Η περιοχή προσφέρεται για ενέδρα.
-
Εκει ομως μαγκωνουν μονο τα μπουζουκια, ενω λιγο πιο κατω θα μπορουσαν να ελενξουν και τα μπουζουκια και τα παραλιακα μπαρ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μια χαρά σημείο είναι για όσους φεύγουν από τα μαγαζιά στα Σφαγεία. Μετά την στροφή κιόλας, για να μην φαίνεται. Βέβαια έτσι δεν πιάνουν όσους συνεχίζουν ευθεία προς τα δικαστήρια,
Kαι εκει στηνουν μπλοκο, το πανε εναλλαξ.
-
Μπλοκο Σαββατο το βραδυ απεναντι απο τη Βεσο στη Πατρα.
Ο ''βασικος'' και πιο ζωηρουλης τροχονομος σε ρολο τερματοφυλακα, αναμεσα στις δυο λωριδες, προσπαθουσε να δει ποιο αυτοκινητο απο ποια λωριδα θα τσακωσει. -
'Aστυνομικός οδηγάει και μιλάει στο κινητό γιατί ξέρει πως δεν θα τον γράψουν'
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ
'Γυρνώντας απο την δουλειά μου πετυχαίνω αυτό το αυτοκίνητο ..
Άκρως προκλητικό , με φιμέ τζάμια (τελευταία σκάλα) , φιμέ φανάρια , εξάτμιση , και η πινακίδα ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ..
Πάω να τον προσπεράσω , και βλέπω έναν μπάτσο , ένστολο , και μάλιστα να μιλάει και στο...τηλέφωνο , να αλλάζει λωρίδες σαν να μην τρέχει τίποτα..!!
Αυτός ο μπουρτζόβλαχος θα έκανε το βράδυ τον μάγκα , σταματώντας αυτοκίνητα που περνάει κατα 10χλμ. το όριο ταχύτητας.. και θα τους έκλεινε το σπίτι.. 'ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-
Λοιπον, ειχε να με σταματησει αστυνομια με αυτοκινητο αιωνες. Σχεδον ειχα αρχισει να ανησυχω, μιας και ειμαι ατομο που απο 15 χρονων ειχα πολυ στενες σχεσεις με την τροχαια -και την αστυνομια γενικως-. Μα γιατι δε μου δινουν καθολου σημασια τα τελευταια χρονια;
Τον τελευταιο καιρο ο καλος θεουλης με ακουσε, σε διαστημα καπου δυο εβδομαδων με εχουν σταματησει δυο φορες. Η μια για αλκοτεστ, στη Νεα Σμυρνη, καθως γυρνουσα απ'την κοπελα μου, ξημερωματα. Δεν πινω ουτε σταγονα αν ειναι να πιασω τιμονι οποτε κλαϊν.
Η αλλη ιστορια ειναι πραγματικα απιθανη. Κορινθου - Αθηνων, στο υψος της Κακιας Σκαλας, μου κανουν σημα. Στο δρομο ειμαι σχεδον μονος, εκτος απο αλλα 2-3 ατομα που επισης εχουν σταματησει.
Η ταχυτητα σας κυριε, μου λενε, 180, και μου δειχνουν το μηχανημα. Οριο 100. Αδεια διπλωμα ασφαλεια. Βγαζω το διπλωμα και τους το δινω. Στο ντουλαπακι ειχα διαφορα πραγματα και δεν εβρισκα την αδεια και την ασφαλεια -καπου εκει θα ειναι βεβαια -. Μισο λεπτο να παρω ενα τηλεφωνο, τους λεω. 'Ειναι δικο σας το αυτοκινητο, κυριε;' 'Μαλιστα.' 'Σιγουρα;' 'Μαλιστα.' 'Ειναι στο ονομα σας;' 'Μαλιστα.' 'Ενταξει. Βγειτε απ'το αυτοκινητο και ακολουθηστε με.' Αδιαμαρτυρητα ακολουθω, ετσι κι αλλιως δεν ειχα καμια δικαιολογια. H πραγματικοτητα ειναι οτι αν δεν εχει κινηση/αερα κλπ, παντα κινουμαι με ταχυτητες 180-200 στα περισσοτερα σημεια της Αθηνων Κορινθου επειδη μου φαινεται οκ τις ωρες που ταξιδευω. Ο τροχαιος αρχιζει να γραφει διαφορα σε ενα μπλοκακι και με ρωταει διαφορα για τα στοιχεια μου. Ο συναδελφος του συνεχισε να παιρνει φωτογραφιες.
Με τι ασχολεισαι, μου λεει. Του εξηγω. Αναλυτικα μαλιστα.
Ποσα θα πληρωσω, τον ρωταω. 20 ευρω μου λεει, μεσα σε 10 μερες στα ΕΛΤΑ. Γουρλωνω τα ματια. Δεν ηξερα, σκεφτομαι, οτι ειναι τοσο χαμηλα τα προστιμα σημερα. Περιμενα κατι σαφως πιο εντυπωσιακο. Η αδερφη μου προ ημερων πληρωσε τα ιδια για ενα χαζοπαρκαρισμα. Θα γραψω οτι πηγαινες με 118, μου λεει, για να μη χασεις το διπλωμα σου. Σας ευχαριστω, του λεω.
Ειλικρινα, δεν εχω ιδεα γιατι μου τη χαρισε. Δε διαμαρτυρηθηκα στιγμη, δεν ειπα τιποτα, δεν εχω περιεργο επιθετο που να παραπεμπει σε διασημο/πολιτικο/whatever.
Να πατε στο καλο, μου λεει. Μπαινω στο αυτοκινητο και ανοιγω το φως να δω τι γραφει η κληση. Ασε λεω, θα δω αργοτερα, μην αλλαξει γνωμη... δεν ξερεις ποτε.. χαζο φυσικα, αποκλειεται να αλλαζε γνωμη, αλλα το παραδεχομαι, το σκεφτηκα.Φευγω και τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα. Νιωθω τυχερος πανω απο ολα, αλλα και φοβισμενος. Γιατι την επομενη φορα δε θα ειμαι τοσο τυχερος. Και ειλικρινα δε με νοιαζουν τα λεφτα. Η αφαιρεση διπλωματος ομως θα με κανει καπως ετσι
κι αυτο γιατι στην παρουσα φαση μου ειναι απαραιτητο το αυτοκινητο, θα ηταν αδυνατο να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου χωρις αυτο....
Πρεπει λοιπον να προσεχω, ή να μαθω τα μπλοκα απ'εξω. Ή ακομα καλυτερα, και τα δυο.
Η μαλακια βεβαια ειναι οτι το timing που την εφαγα ηταν ολιγον ανυποπτο -ταξιδευω σε ακυρες ωρες για πολλους λογους-, οποτε με ανησυχει για το μελλον...
Το νου σας λοιπον...
Μια αλλη λυση ειναι να ενεργοποιησω τη μαλακια στο αμαξι που χτυπα μετα τα 130 χλμ, ή να παρω κανα smart που ετσι κι αλλιως δεν παει βημα μπας και σωσω το διπλωμα μου...
εναλλακτικα παιρνω μια R1, παω ακομα πιο γρηγορα και τα γραφω ολα στα @@ μου -
χαχα και εγω μια απο τα ιδια στο σχιστο 8 το βραδυ δεν ειχε ψυχη εκει και ειχα ηδη αργησει γιατι ειχαμε και ασκηση το βραδυ και φευγω πατημενος απο την τελευταια στροφη πριν το φαναρι του νεκροταφειου μεχρι το φαναρι ειχα μαζεψει 140-150 και στην αμεσως επομενη στροφη αφου ειδα οτι δεν υπηρχε ουτε μυγα ειπα να την παρω αλλα f1 εκοψα και την πηρα κλειστα για να μην χασω ταχυτητα
αλλα ελα στην εξοδο ηταν το καρουμπαλο και κοντεψα να πεσω επανω της με τα πολλα με προλαβαν λιγο μετα την εισοδο του στρατοπεδου στον σκαραμαγκα με στολη κανονικα το οπλο διπλα μπερεδες κτλ
ερχεται ο ενας απο την μερια του οπλου και η αλλη απο εμενα μου φωναζουν ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ
βγαινω εξω με βλεπει της λεω το κλασσικο που λεω παντα (οι τουρκοι εκαναν παραβιαση κτλ κτλ ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας )και παντα μα παντα ψαρωνουνκαι ρωταω τωρα εγω
ναι εκανα βλακεια κοντεψα να πεθανω και να παρω μια γκομενα και εναν βλακα μαζι μου αυτοι δεν επρεπε να μου κοψουν τον κωλο? μια ζωη επειδη ειμαστε με παραλλαγη παει να πει οτι ειμαστε υπερανω του νομου? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ερχεται ο ενας απο την μερια του οπλου και η αλλη απο εμενα μου φωναζουν ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ
βγαινω εξω με βλεπει της λεω το κλασσικο που λεω παντα (οι τουρκοι εκαναν παραβιαση κτλ κτλ ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας )και παντα μα παντα ψαρωνουνκαι ρωταω τωρα εγω
ναι εκανα βλακεια κοντεψα να πεθανω και να παρω μια γκομενα και εναν βλακα μαζι μου αυτοι δεν επρεπε να μου κοψουν τον κωλο? μια ζωη επειδη ειμαστε με παραλλαγη παει να πει οτι ειμαστε υπερανω του νομου?Τελικα τον Ελληνα δεν τον πιανεις πουθενα!!!Οπως και να γινει θα γκρινιαζει!!!!
Αμα ηθελες να σε γραψουν cabala10 γιατι ειπες το παραμυθακι;Γιατι δεν παραδεχτηκες το σφαλμα σου; -
δεν ειναι οτι ηθελα σαφως και δεν ηθελα να με γραψουν αλλα δεν ηξερα οτι ειναι και τοσο καβουρια
απλα το θυμηθηκα οταν ειδα τον παραπανω μπατσο να μιλαει στο τηλ και λεω οντως οι γιατροι και οι αστυνομοι ειναι οι χειροτερες ρατσες στον κοσμο οτιδηποτε και αν κανουν οι αλλοι θα τους καλυψουν
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4