Ο χρήστης spiros έγραψε:
ολοι ειναι διατεθιμενοι να κανουνε θυσιες, ΑΛΛΑ ο κοσμος θελει να ξερει ποιο ειναι το χρονοδιαγραμμα εξοδου απο την κριση, και κυριως θελει να δει τα ΛΑΜΟΓΙΑ να πηγαινουν ΦΥΛΑΚΗ (μαζι με δημευση των περιουσιων τους φυσικα)αν δεν γινουν αυτα, δε θα υπαρξει ανοχη/υπομονη.
ναι κυριε να πληρωσω, εστω και αν δε φταιω, αλλα δε μπορω να βλεπω τα ΛΑΜΟΓΙΑ να κυκλοφορουν ελευθερα, να διαγουν πολυτελεστατο βιο, και συχνα πυκνα να βρισκονται στα καναλια και να μας κουνανε το δακτυλο για να μας πεισουν οτι πρεπει να κανουμε θυσιες για να βγουμε απο την κριση που αυτοι μας εβαλαν.
οι λίγοι αξιοπρεπείς που έχουνε απομείνει εδώ το θέλουνε αυτό....και το λέω αυτό γιατί ποιος να κάνει αντίσταση απέναντι σε ποιον?να πάει ο μπαμπάς που μέχρι χτες έγλυφε στο κομματικό γραφείο να βολευτεί ο γιος και η κόρη να χτυπήσει τον ευεργετη του?>δε γίνοντε αυτά...που μέχρι χτες παρακαλούσε ακόμα και για το πρόστιμο που έφαγε ή ακόμα και για την κλήση των 50 ευρώ?
Συν τα καρκινώματα τους μεγαλοδημοσιογράφους που τσεπώνουν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα και το παίζουν πως συμπάσχουν με τον απλό λαο
καλά αυτοί δεν υπάρχουν καν πόσο μάλλον σε 3-4 χρόνια θα έχουν αντικασταθεί εξολοκλήρου από τα Blog και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιανει ο πωπός τους.
παει για κοψιμο και ο 14ος των ΙΥ. Το ετοιμαζουν, εξωφυλλο στο 'Πρωτο Θεμα'. νεο κυμα αυξησεων σε καυσιμα τον Μαη
Δεν έχω πάρει πάντως απάντηση. Τι κέρδος θα έχει το κράτος και η κυβέρνηση αν κόψει (ή μειώσει) δύο μισθούς στον ιδιωτικό τη στιγμή που τα χρήματα αυτά ΔΕΝ βγαίνουν από το κράτος, αλλά από τη τσέπη του εκάστοτε εργοδότη?
Μάλιστα μόνο χασούρα θα έχει το κράτος επειδή θα χάσει τις εισφορές των ασφαλιστικών ταμείων από τις κρατήσεις αυτών των μισθών.
Νίκο μάλλον είναι προσπάθεια για να περιοριστούν οι απολύσεις.......
Φίλε Γιώργο αν κάποιος μου πει ότι αύριο αν η εταιρία πάει χάλια δε θα απολυθώ, ας μου κόψουν ένα μισθό!
Στον ιδιωτικό όμως αυτή η σιγουριά δε θα υπάρξει ποτέ.
Όπως λοιπόν στη προηγούμενη εταιρία μας υποσχέθηκαν ότι αν μειώσουμε το μισθό σας δε θα σας απολύσουμε και απέλυσαν τελικά μετά από 6 μήνες το 2% της εταιρίας...έτσι και τώρα και οπουδήποτε καμιά ιδιωτική εταιρία δε μπορεί να το εγγυηθεί.
δε χρειάζεσαι απάντηση στην τσέπη των επιχειρηματιών θα μπούνε όπως έχουν μπει τόσα άλλα.