-
O tempora, o mores...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...ναι το φυτό πήρε 10 στην τελευταια εργασιά!...ελεος!
Μη δινεις σημασια συνεχισε τις βολτες σου εσυ.Ξερω εγω τι σου λεω (το εχουμε ξαναπει ειμαι το αντιστοιχο σου στη Θεσσαλονικη).
-
μια ακομη ενημερωση και απο εμενα
αλλαξα το 'μπρατσακι ζυγαριας' ως ελλατωματικο υλικο που ηταν
και τα νεα ειναι ευχαριστα, μιας και ο ηχος εξαφανιστηκε και βελτιωθηκε το θεμα το θορυβου απο την αναρτηση, με λιγα λογια εξαφανιστηκε ο θορυβος.αλλα τελικα ηταν λαθος δικο μου, μιας και απο την αρχη θα ηταν ελλατωματικο απλα αργησα να το καταλαβω μιας και στις αρχες ακογοτανε πολυ αραια και που ωσπου προς το τελος ειχε αρχισει να γινεται εκνευριστικο. τελος παντων , τελος καλο ολα καλα!
αλλα....
σημερα που ημουν στην εθνικη και επειδη κινουμουν με ταχυτητες μεταξυ 170 με 200...
ενω στην αρχη ηταν ολα καλα οσο εφτανα στον προορισμο μου αρχισε να αναπτυσεται ενας καινουργιος θορυβος,
αεροδυναμικος, μαλλον ...κατω απο τα φτερα του αυτοκινητου,
δεν μιλαω για τον αεροδυναμικο θορυβο απο τους καθρεπτες.ηταν σαν να 'χτυπούσαν' τα προστατευτικα που εχουμε στα πισω φτερα, κατι σαν μοκετες που ειναι.
αυτα βγαινουν απο την θεση τους οταν πλενω το αυτοκινητο με πιεστικο για να καθαρισει απο τις βρωμιες που κρατανε, οταν λεω οτι βγαινουν , εννοω απο την μερια που κρατιουνται απο την εσωτερικη μερια των φτερων, ομως μπαινουν πολυ ευκολα στην θεση τους.αλλα σημερα ηταν το κατι αλλο, αυτος ο καινουργιος ανξηγητος αεροδυναμικος θορυβος,
ηταν σαν να χτυπουσα παρα πολυ γρηγορα παλαμακια με τα χερια μου.εχει συμβει σε κανεναν????
-
Σε εμένα όχι.
Δεν βγάζω πάντως τα καλύματα των θόλων κατά το πλύσιμο. -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
μια ακομη ενημερωση και απο εμενααλλαξα το 'μπρατσακι ζυγαριας' ως ελλατωματικο υλικο που ηταν
και τα νεα ειναι ευχαριστα, μιας και ο ηχος εξαφανιστηκε και βελτιωθηκε το θεμα το θορυβου απο την αναρτηση, με λιγα λογια εξαφανιστηκε ο θορυβος.αλλα τελικα ηταν λαθος δικο μου, μιας και απο την αρχη θα ηταν ελλατωματικο απλα αργησα να το καταλαβω μιας και στις αρχες ακογοτανε πολυ αραια και που ωσπου προς το τελος ειχε αρχισει να γινεται εκνευριστικο. τελος παντων , τελος καλο ολα καλα!
αλλα....
σημερα που ημουν στην εθνικη και επειδη κινουμουν με ταχυτητες μεταξυ 170 με 200...
ενω στην αρχη ηταν ολα καλα οσο εφτανα στον προορισμο μου αρχισε να αναπτυσεται ενας καινουργιος θορυβος,
αεροδυναμικος, μαλλον ...κατω απο τα φτερα του αυτοκινητου,
δεν μιλαω για τον αεροδυναμικο θορυβο απο τους καθρεπτες.ηταν σαν να 'χτυπούσαν' τα προστατευτικα που εχουμε στα πισω φτερα, κατι σαν μοκετες που ειναι.
αυτα βγαινουν απο την θεση τους οταν πλενω το αυτοκινητο με πιεστικο για να καθαρισει απο τις βρωμιες που κρατανε, οταν λεω οτι βγαινουν , εννοω απο την μερια που κρατιουνται απο την εσωτερικη μερια των φτερων, ομως μπαινουν πολυ ευκολα στην θεση τους.αλλα σημερα ηταν το κατι αλλο, αυτος ο καινουργιος ανξηγητος αεροδυναμικος θορυβος,
ηταν σαν να χτυπουσα παρα πολυ γρηγορα παλαμακια με τα χερια μου.εχει συμβει σε κανεναν????
Το ιδιο και σε μενα δεν φευγουν) παρ'ολο που επειμενω σε αυτα τα σημεια.Πηγαινε στην αντιπροσωπια να σου αλλαξουν τα κλιπσακια που συγκρατουν τις ''μοκετες'' ,μαλλον καποιο απο τα δοντακια που εχουν εχει σπασει και εχουν χαλαρωσει
-
Λοιπό...αφου όλοι είστε μεσα στη γκρίνια - να μη σας το χαλάσω - να πω κι εγώ το Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο πρόβλημα που αντιμετωπίζω το Bravo μου.
Το χαλάκι στην πλευρά του συνοδηγού είναι από την ημέρα της παραλαβής 'σκεβρωμένο' !(κάνει μια καμπυλότητα στη μέση) .
Τώρα καλώ τον Κούγια ( ή καλύτερα τον Λυκουρέζο? ) να κανονίσει την αγωγή κατά της Fiat! -
Λοιπό...αφου όλοι είστε μεσα στη γκρίνια - να μη σας το χαλάσω - να πω κι εγώ το Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο πρόβλημα που αντιμετωπίζω το Bravo μου.
Το χαλάκι στην πλευρά του συνοδηγού είναι από την ημέρα της παραλαβής 'σκεβρωμένο' !(κάνει μια καμπυλότητα στη μέση) .
Τώρα καλώ τον Κούγια ( ή καλύτερα τον Λυκουρέζο? ) να κανονίσει την αγωγή κατά της Fiat!Παρε και το δικηγορο της Αλεξανδρατου αυτον που εβαλε να κανει τη μυνηση κατα του Ψωμοπουλου (βλεπω και λιγο μεσημεριανα ) μπας και κανεις και κονε με τη Τζουλια
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τώρα καλώ τον Κούγια ( ή καλύτερα τον Λυκουρέζο? ) να κανονίσει την αγωγή κατά της Fiat!: Παρε και το δικηγορο της Αλεξανδρατου αυτον που εβαλε να κανει τη μυνηση κατα του Ψωμοπουλου (βλεπω και λιγο μεσημεριανα ) μπας και κανεις και κονε με τη Τζουλια
χμμμμ....
σε είχα για άνθρωπο με γούστο!!!
(άκου με την Αλεξανδράτου!!!..... ..έλεος!!!! ) -
ΥΓ: για το πατάκι το λέω σοβαρά.....
-
Μια ολόκληρη ημέρα χωρίς παράπονο για τριγμούς???....ααα!!! δεν πάμε καλά!
-
Προσφέρω διαφημιστικό χώρο στο Bravo. Σε αντάλλαγμα, θέλω τσάμπα βενζίνη. Μόνο σοβαρές προσφορές.
-
Εκτελούνται μαζικές μεταφορές προσώπων και αποσκευών ( έως 4 άτομα και 400 λίτρα αποσκευών ) με ταχύτητα και ασφάλεια , μουσική της επιλογής σας.
Κόστος 2,00€ ανά χιλόμετρο.
Επιτρέπεται το κάπνισμα. -
Αστο φίλε εγω το έχω πάει ένα βήμα παραπέρα.. Κουβαλάω ειδικά διαμορφωμένο τροχόσπιτο με 15 θέσεις καθήμενων και 10 όρθιων. Θα χεστούμε στο τάλιρο.
-
σχετικα με τον αεροδυναμικο θορυβο που ειχε δημιουργηθει και ακουγοτανε σε υψηλες ταχυτητες ανω των 160 χλμ/ωρα
τελικα ειχαν ξελασκαρει οι βιδες στην ποδια που βρισκεται κατω απο τον κινητηρα και 'χτυπουσε' στις υψηλες ταχυτητες.
μεταξυ μας , μετα την αλλαγη λαδιων που εκανα, επειδη αυτη η ποδια θα αφαιρειται, μαλλον δεν βιδωσαν καλα τις βιδες ή ξεχασαν να τις βαλουν και γι΄ αυτο τον λογο ειχα αυτο το προβλημα.παει και αυτο εγινε, και συνεχιζουμε.... μονο με βολτες και χωρις αλλα χαζο-προβληματα απο 'δω και περα.
αλήθεια ποσα χιλιόμετρα έχετε κανει με τα μπραβακια σας??
προσωπικα εχω κανει σχεδον 21.000 χλμ και σε 15 μέρες κλεινουμε τον πρωτο χρονο συμβιωσης
-
31000 + χιλιόμετρα από τον Αύγουστο που το πήρα!
Έχω αρχίσει και το λυπάμαι!
-
20700 χλμ. από αρχές Αυγούστου του 2009...χωρίς προβλήματα (πλην της κατανάλωσης!... ).
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Αστο φίλε εγω το έχω πάει ένα βήμα παραπέρα.. Κουβαλάω ειδικά διαμορφωμένο τροχόσπιτο με 15 θέσεις καθήμενων και 10 όρθιων. Θα χεστούμε στο τάλιρο....καλός!!!
-
25000 χλμ σε 14 μήνες. Για πότε περνάνε τα χιλιόμετρα...Πολύ γρήγορα, αν έχεις Bravo Sport!
-
Μια ολόκληρη ημέρα χωρίς παράπονο για τριγμούς???....ααα!!! δεν πάμε καλά!Επειδη με προκαλεσες παρε τωρα για να μαθεις .Ολοι θα εχετε παρατηρησει το θορυβο που κανουν τα κλαπετα του κλιματισμου οταν βαζετε μπροστα το αυτοκινητο,κανει κατι σαν σαρωση-δοκιμη του συστηματος το κλιματιστικο.Το μεσημερι που εφυγα απο τη δουλεια οχι μονο οταν εβαλα μπροστα αλλα και λιγα δευτερολεπτα μετα ακουγα θορυβο απο μεσα απο το ταμπλω.Δηλαδη η διαδικασια διαρκει οσο διαρκουσε αλλα εχει γινει πιο θορυβωδεις.Ακουγεται σαν να ζοριζεται το κλαπετο ,που φερνει τον αερα στο προσωπο, να κινηθει.Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα;Καποιος καμια ιδεα;
Υ.Γ.Η Αλεξανδρατου δεν μου αρεσει αλλα επειδη ειναι Θεσ/νικη τωρα μου εχουν ζαλισει τα @ρχιδι@ ολοι οι συναδελφοι να παμε να τη δουμε.Οποτε καταλαβαινεις την ανεφερα σαν το πιο προσφατο ονομα ''ομορφης γκομενας'' που ακουσα.Ηταν παιχνιδι του μυαλου στο υποσχομαι
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μια ολόκληρη ημέρα χωρίς παράπονο για τριγμούς???....ααα!!! δεν πάμε καλά!
Επειδη με προκαλεσες παρε τωρα για να μαθεις .Ολοι θα εχετε παρατηρησει το θορυβο που κανουν τα κλαπετα του κλιματισμου οταν βαζετε μπροστα το αυτοκινητο,κανει κατι σαν σαρωση-δοκιμη του συστηματος το κλιματιστικο.Το μεσημερι που εφυγα απο τη δουλεια οχι μονο οταν εβαλα μπροστα αλλα και λιγα δευτερολεπτα μετα ακουγα θορυβο απο μεσα απο το ταμπλω.Δηλαδη η διαδικασια διαρκει οσο διαρκουσε αλλα εχει γινει πιο θορυβωδεις.Ακουγεται σαν να ζοριζεται το κλαπετο ,που φερνει τον αερα στο προσωπο, να κινηθει.Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα;Καποιος καμια ιδεα;
Υ.Γ.Η Αλεξανδρατου δεν μου αρεσει αλλα επειδη ειναι Θεσ/νικη τωρα μου εχουν ζαλισει τα @ρχιδι@ ολοι οι συναδελφοι να παμε να τη δουμε.Οποτε καταλαβαινεις την ανεφερα σαν το πιο προσφατο ονομα ''ομορφης γκομενας'' που ακουσα.Ηταν παιχνιδι του μυαλου στο υποσχομαιΚαλά...δεν παίζεστε με την εμμονή σας με τους θορύβους!!!! Μήπως δεν σας αρέσει ή σας προβληματίζει και ο ήχος του κλειδιού κατά την είσοδό του στη μίζα?... ...λέω μήπως!!!
Υ.Γ.να πάνε να τη δουν ρε!!!....νηστικό σκυλί -καρβέλια ονειρεύεται-.... συναδέλφους έχεις φίλε , ελπίζω να μην εξαρτάσαι απ αυτούς σε θέματα δουλειάς.
(με έπιασε η γκρίνια μου)
Fiat Bravο 2007