-
-
Η giulietta θα πουλήσει πολύ! Δεν έχει ανταγωνισμό. Όλα στην κατηγορία είναι παρωχημένα.
-
Μένει να την οδηγήσουμε και μετά θα έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Αν κρίνω απ' το πάτημα όλων των alfa στο δρόμο πιστεύω πως και η giulietta θα έχει ανάλογη συμπεριφορά. Σχεδιαστικά πάντως δεν συγκρίνεται με κανέναν ανταγωνιστή. Θα δούμε...
-
Παντως οι ταρανδοι στο βιντεο φανηκε να εντυπωσιαστηκαν
-
-
Mπραβο νεε παιδι μου...
Ας παρει καποιος τηλεφωνο τον Vasgti να δει αν ειναι καλα.μετα απο τοσα χονια που κοροιδευει για το ΠΟΤΕ θα βγει η giulietta θελω πολυ να δω τι λεει σημερα που φαινεται οτι το αμαξι δεν θα εχει ανταγωνιστη ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ.
Οι πουστηδες οι μαφιοζοι παλι αναγκαζουν τον κοσμο να υποκλιθει.RespeKt.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mπραβο νεε παιδι μου...Μα είναι επιτέλους μια Alfa Romeo όπως πρέπει να είναι εξ αρχής.
-Εξωτερικά κορυφαία στην κατηγορία (περιμένω να συγκρίνω από κοντά με το 3θυρο Megane μόνο - με 5θυρους ανταγωνιστές δεν υπάρχει σύγκριση).
-Εσωτερικά σίγουρα κορυφαία (δεν ξέρω για ποιότητα και ιστορίες, το σχέδιο του ταμπλό με κέρδισε κατευθείαν)
-Έχει κατάλληλους κινητήρες απ την πρώτη μέρα παρουσίασης (1.4 με 120 και 170, 1.8 με 235 που είναι ο,τι πρέπει για το σύστημα φορολόγησης εδώ, +2λιτρος diesel με 170)
-To στήσιμο σαν προδιαγραφές φαίνεται να πηγαίνει καρφί για κορυφήΜόνο οι τιμές είναι κάτι που με ανησυχεί απ την ελληνική αντιπροσωπεία, καθώς παίζει μετά από περίοδο πείνας να βρουν ευκαιρία να το ρίξουν στην πιασοκωλιά... μη μας πουν τπτ τιμές επιπέδου Α3 που είναι παράλογα ακριβό.
-
Είναι πολύ όμορφη τελικά, ομορφότερη από ότι περίμενα.
-
Το μόνο φαουλ είναι το τιμόνι της μιτο... Στην μιτο που έχει μια πιο παιχνιδιαρικη διάθεση παει, εδώ ένα τιμόνι απογονος της 147 θα ήταν ιδανικο
-
Ο χρήστης alfa8c έγραψε:
Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη προκατάληψη σήμερα. Μόνο αυτοί που δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις έχουν κάποιες αμφιβολίες. Η giulietta είναι πραγματικό αυτοκίνητο!
Ρίξτε μια ματιά στις ανακλήσεις άλλων εταιρειών!!!Μια χαρά προκατάληψη υπάρχει και σήμερα... ειδικά απο εκείνους που παρακολουθούν τις εξελίξεις...
Πως και πως περίμεναν οι alfisti να σταματήσει η παραγωγή της 147 και να πάρει πόδι απο τις γραμμές παραγωγής το ζημιάρικο εργοστάσιο στο Pomigliano...Επι του θέματος τώρα, πανέμορφη η Τζουλιέτα... ειδικά απο το πλάι και πίσω...
Οι μοναδικές ενστάσεις μου design-wise είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα (τα οποία δεν έχω χωνέψει ακομα) και το άσχημο κατ'εμε τιμόνι που χαλάει το πολύ ωραίο σύνολο στο εσωτερικό...
Για τα καθίσματα δεν ανησυχώ... λογικά όλο και κάποιο σπορ κάθισμα θα βγάλουν ως εξτρά επιλογή... χλωμό το βλέπω να το αφήσουν έτσι...Επίσης περιμένω να δω πραγματικές επιδόσεις απο τον 1.75 235ps, μιας και το 6.8' μου κάνει λίγο συγκρατημένο...
-
O Montezemolo κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από το Wester είχε το παγωμένο πρόσωπο του νεκρού....ίσως φοβόταν ότι στο τέλος θα τον ανάγκαζαν να κάνει το αγαπημένο του test,βάζοντας τον στο χώρο αποσκευών .
Μόλις τελείωσε η παρουσίαση από τον Wester,έπαιξε το τραγουδάκι 'happy birthday to you'...προς τιμήν του ενός αιώνα της μάρκας.
-
Συγγνώμη που σας το χαλάω... αλλά έκαναν 15 χρόνια για να βγάλουν μια 5πορτη mito ;
Όμορφα, ενα μπραβο στην alfa romeo για τον αντικαταστάτη της 147...
Ο αντικαταστάτης της το μακρινο 2039 θα διαφέρει πολύ;
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Συγγνώμη που σας το χαλάω... αλλά έκαναν 15 χρόνια για να βγάλουν μια 5πορτη mito ;Όμορφα, ενα μπραβο στην alfa romeo για τον αντικαταστάτη της 147...
Kαλά, εδώ μεταξύ μας βγήκε προσθιοκίνητη giulietta και η λατρεία της παράδοσης, πίστης στην ιστορία κλπ πήγε περίπατο.
-
Ρε συ Ντίνο... τι λέμε τώρα, εδω αυτή εχει παχύτερη μοκέτα!
-
Και να ηθελε να βγαλει πισωκινητο δεν θα μπορουσε
-
Πολύ όμορφη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγγνώμη που σας το χαλάω... αλλά έκαναν 15 χρόνια για να βγάλουν μια 5πορτη mito ;
Όμορφα, ενα μπραβο στην alfa romeo για τον αντικαταστάτη της 147...
Kαλά, εδώ μεταξύ μας βγήκε προσθιοκίνητη giulietta και η λατρεία της παράδοσης, πίστης στην ιστορία κλπ πήγε περίπατο.
Όμορφο είναι . -
Το θέμα είναι ....
πόσο καλό το έφτιαξαν ?
Αξιόπιστο στο χρόνο ?
Ευχάριστο στο δρόμο ?Αν απαντηθούν με πάνω απο 8/10 τότε με καλή διαφήμιση τότε θα πουλήσει.
στην παγκόσμια αγορά δεν χωρούν κλισέ και κολλήματα.
-
Μιλάς βέβαια για μια μάρκα που τα (θετικά) κλισέ τα 'χει για προσευχή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάς βέβαια για μια μάρκα που τα (θετικά) κλισέ τα 'χει για προσευχή.Βρε 'μπιούτι ιζ νοτ ινάφ' λέμε...
Alfa Romeo Giulietta