-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ερωτηση προς Αθηναιους ή γνωστες της περιοχης..
Ποιο εμπορικο καταστημα βρισκεται στην περιοχη της Γλυφαδας ή εκει κοντα?
Ολο καταστηματα ειναι !!!
Μηπως εννοεις τυπου Mall?Ακριβως...
Το Mall εκει ειναι?
-
Το Mall ειναι στο Μαρουσι και πηγαινεις ειτε με τον Ηλεκτρικο (ΗΣΑΠ) και κατεβαινεις στο σταθμο Νερατζιωτισα ειτε με το αμαξι σου. Ονοματα δρομων δεν γνωριζω. Εκει κοντα στη Γλυφαδα εχει ενα εμπορικο κεντρο κοντα στο Δελτα του Φαληρου. Τωρα πως λεγεται δεν γνωριζω για να σε κατατοπισω.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ερωτηση προς Αθηναιους ή γνωστες της περιοχης..
Ποιο εμπορικο καταστημα βρισκεται στην περιοχη της Γλυφαδας ή εκει κοντα?
Ολο καταστηματα ειναι !!!
Μηπως εννοεις τυπου Mall?Ακριβως...
Το Mall εκει ειναι?
-
Εμπορικό κέντρο Colloseum στη Λ. Ποσειδώνος και City Plaza στη Λεωφ. Βουλιαγμένης!
(Από οδηγο πόλης)! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμπορικό κέντρο Colloseum στη Λ. Ποσειδώνος και City Plaza στη Λεωφ. Βουλιαγμένης!
(Από οδηγο πόλης)!Ευχαριστω...
-
ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο? η Γλυφάδα είναι τίγκα στα εμπορικά κέντρα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο? η Γλυφάδα είναι τίγκα στα εμπορικά κέντραΟχι.... Οταν λεω εμπορικο εννοω τυπου ''Mall' και επειδη δεν γνωριζω γενικα τις περιοχες ειπα μηπως υπαρχει κατι αναλογο στην Γλυφαδα....
-
Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο αλλά έχει άπειρα μαγαζιά κατά μήκους του κεντρικού δρόμου. Γυναίκες και νέοι τα προτιμούν.
-
Έχουμε μήπως ανοικτό θέμα για τα ασφάλιστρα αυτοκινήτων?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Έχουμε μήπως ανοικτό θέμα για τα ασφάλιστρα αυτοκινήτων?Yπαρχει το ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
-
Thanks!
-
Έχω κάποιο πρόβλημα σε αστυνομικό έλεγχο αν κυκλοφορώ με μπαστούνι του baseball στο πίσω κάθισμα?
-
Xρειάζεται ειδική άδεια το μπαστούνι?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Έχω κάποιο πρόβλημα σε αστυνομικό έλεγχο αν κυκλοφορώ με μπαστούνι του baseball στο πίσω κάθισμα?Όχι αν πας για baseball
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Έχω κάποιο πρόβλημα σε αστυνομικό έλεγχο αν κυκλοφορώ με μπαστούνι του baseball στο πίσω κάθισμα?
Όχι αν πας για baseball
Να έχεις και ένα γάντι και μια μπάλα και δε νομίζω ότι μπορούν να σου πουν κάτι
-
Ενας καλος πυροσβεστηρας παντως επιβαλλεται
Βοηθαει και στην περιπτωση που λογω περιορισμενου χωρου δεν εχεις ευχερια κινησεων. -
Πυροσβεστηρας χρειαζεται ετσι και αλλιος αμα γινει καμια στραβη.Εμας μας ειχαν δωσει εναν με την αγορα αυτοκινητου μικρον βεβαια.Αλλα αμα θες βαλε καμια σιδερια κατι που να χωραει ισα ισα κατω απο το καθισμα για περιπτωση αναγκης.Παντος καλη η ιδεα να εχεις ενα μπαστουνι και ενα γαντι.
-
Νομίζω οτι είχαμε καταλήξει σε παρόμοια συζήτηση στον φακό maglite, που πωλείται μεταξύ άλλων στο Praktiker (40 ευρώ), είναι σαν μεταλλικό κλομπ με λάμπα.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Νομίζω οτι είχαμε καταλήξει σε παρόμοια συζήτηση στον φακό maglite, που πωλείται μεταξύ άλλων στο Praktiker (40 ευρώ), είναι σαν μεταλλικό κλομπ με λάμπα.Ειναι με led ? Μην χαλαει η λαμπα με το πρωτο χτυπημα
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Η ανησυχία μου ήταν να μην βρω και τον μπελά μου νομικά δηλαδή, που βέβαια πάντα αν πέσεις σε κάποιον περίεργο μπορείς να τον βρείς, αλλά να μην είμαι και εγώ προκλητικός από μέρους μου.
Ο φακός maglite είναι πράγματι εξαιρετική λύση, δεν την σκέφτηκα παρότι έχει έναν ο πατέρας μου στο αμάξι για την δουλειά (κάπου στους 30 πόντους).
Έχω ήδη παραγγείλει ένα ξύλινο μπαστούνι 86 πόντων στα 13 ευρώ. Αχρείαστο να είναι
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο