-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχουν τρελοί μεζέδες εκεί έξω!
Καλά τους κάνουν αφού τα θέλει ο πωπός τουςΔυο αδέλφια, μια γυναίκα από την Αθήνα και ένας …συνταξιούχος αστυνομικός από τα Γιάννινα, έχουν αναστατώσει την Ηπειρωτική πρωτεύουσα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, αφού κατάφεραν να εξαπατήσουν χιλιάδες πολίτες και να αποκομίσουν εκατομμύρια ευρώ με ένα μοναδικά έξυπνο τρόπο.................................
..........................., ενώ τα περισσότερα από τα θύματα του κυκλώματος είναι κυνηγοί και πολλοί προέρχονται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική!Ιστοριες με κοριτσακια-αγορακια που μεγαλοι 'ανθρωποι' τους αγοραζαν παγωτα-καραμελες, τα ξεγελουσαν και στη συνεχεια τα βιαζαν, τις θυμαστε?
Ιδια (αλληγορικα) ειναι και αυτη η περιπτωση. Αλλα στη συγκεκριμενη, τα θυματα αν και ηταν ενηλικα, ουτε τις καραμελες πηραν, σαφως βιαστηκαν, προφανως δεν τους αρεσε και το χειροτερο: τωρα παιζουν και , αφου 'ψαχνονται' και να δικαιωθουν!
ΥΓ: Ο καθενας μας ειναι αξιος της τυχης του. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Για να καταλάβω δηλαδή, ΟΛΟΙ εσείς που σχολιάζεται, όταν πρωτοξεκινήσατε να οδηγείτε είσασταν από την πρώτη κιόλας στιγμή εντελώς ξεψάρωτοι και κούλ στο ξεκίνημα στην ανηφόρα ;;;;Γιατί μιλάμε για ανθρώπους που είναι εμφανώς καινούργιοι και εντελώς άπειροι, σε μια διαδικασία που είναι από τις ποιό δύσκολες για έναν νέον οδηγό.
Ναι. Αυτο δεν σημαινει οτι ακομα κ τωρα, μια φορα στις χιλιες, δεν θα μου σβησει, αλλα αυτο εχει να κανει με το συνηθειο μου να ξεκιναω με μυτη-τακουνι στις ανηφορες . Ε, μια στο πολυ τοσο δεν πιανει.
Αλλα απο αυτο να φτανουμε στο σκηνικο που περιεγραψε πρωτο, να την παρει πισω ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ, ε οχι συγνωμη αλλα να παει να μαθει να οδηγαει ΠΡΙΝ κ οχι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της οδηγησης αναμεσα μας.
-
χειροφρενο δεν εχεις;
-
Εχω. Πολυ πιο ξεκουραστο κ με λιγοτερες κινησεις αυτο που κανω εγω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σε εμενα που περιμενα σε ΣΤΟΠ για να μπορεσω να στριψω ειχε ερθει ενας ταριφας και μου κορναρε για να ξεκινησω, ουτε λεπτο δεν ειχε που ειχα σταματησει στο Στοπ και περιμενα. Μολις αρχισε να μπινελικωνει το σβησα αναψα τα αλαρμ κατεβηκα και του ειπα: Το αμαξι εμεινε βλαβη! Στον εκανα τον ταριφα να φυγει με οπισθεν μολις απομακρυνθηκε αρκετα μπηκα στο αμαξι εβαλα μπρος και εφυγα! Με ειδε ο ταριφας και επαθε! Να σταματησω σε Στοπ και να κορναρει ο ταριφας? Που ακουστηκε! Αφου τον περιποιηθηκα χωρις να βρισω ετσι ψυχραιμα πολυ το ειχα χαρειΕκανες ισως το καταλληλοτερο!!! Εγω εχω και το ''Ν'' πισω και επειδη στα στενα δε τρεχω μαζευονται πισω μου και μου κανουν σινιαλο με τα φωτα να τρεξω... Εννοειται πως τους αφηνω να παιζουν με τα φωτα τους!
-
Ο χρήστης StarAlliance έγραψε:
Εγω εχω και το ''Ν'' πισω και επειδη στα στενα δε τρεχω μαζευονται πισω μου και μου κανουν σινιαλο με τα φωτα να τρεξω... Εννοειται πως τους αφηνω να παιζουν με τα φωτα τους!Την επόμενη φορά φώτισέ τους λίγο τη μούρη με το/α προβολάκι/α ομίχλης να δεις πως θα τους αρέσει.
Όσοι/όσες βλέπουν 'Ν' ή σχολή οδηγών και κορνάρουν ή ανάβουν φώτα παίζει να είναι από τα μεγαλύτερα ζώα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. -
Παρατηρω πως ειμαι απο τους λιγους που δεν ενοχλουν τα 'Ν'εουδια οδηγους! Δεν μ'αρεσει να τους πιεσω ενω ειναι στην αρχη της εμπειρικης τους οδηγησης (δεν μου ερχεται κατι αλλο να περιγραψω), εκτος και αν ειναι κανα ζωαδι οποτε θα φαει καλα Οπως χθες κοπελα με C1 και 'Ν' πισω ειχε βαλει τη μεγαλη σκαλα και με ψιλοστραβωνε, της εκανα σινιαλα τιποτα αυτη χαμπαρι χτενιζοταν μεσα και κουτσομπολευε με κατι φιλες της! Την αφησα να με περασει και αφησα το απλετο φως της μερκας να την φωτισει λιγο μπας και βαλει μυαλο Ειναι στιγμες που σκεφτομαι να βαλω μουφοξενον για κατι τετοιους σκοπους
(Καλα δεν το εννοω) -
Σήμερα το πρωί, εκεί που έχω κάνει το κίτρινο σημαδάκι (ελπίζω να φαίνεται), VW Golf να πηγαίνει με την όπισθεν επειδή έτριψε σε λάθος έξοδο. Ερχόσουν πατημένος για να μπεις περιφερειακή και όπως έπαιρνες την ανοιχτή δεξιά, έβλεπες μπροστά σου το ζώο να κάνει όπισθεν και να κλείνει το ρεύμα. Ελπίζω να μην έπεσε κανείς άτυχος πρωινιάτικα πάνω του.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παρατηρω πως ειμαι απο τους λιγους που δεν ενοχλουν τα 'Ν'εουδια οδηγους! Δεν μ'αρεσει να τους πιεσω ενω ειναι στην αρχη της εμπειρικης τους οδηγησης (δεν μου ερχεται κατι αλλο να περιγραψω), εκτος και αν ειναι κανα ζωαδι οποτε θα φαει καλα Οπως χθες κοπελα με C1 και 'Ν' πισω ειχε βαλει τη μεγαλη σκαλα και με ψιλοστραβωνε, της εκανα σινιαλα τιποτα αυτη χαμπαρι χτενιζοταν μεσα και κουτσομπολευε με κατι φιλες της! Την αφησα να με περασει και αφησα το απλετο φως της μερκας να την φωτισει λιγο μπας και βαλει μυαλο Ειναι στιγμες που σκεφτομαι να βαλω μουφοξενον για κατι τετοιους σκοπους
(Καλα δεν το εννοω)Θα μπορουσες απλα να της κανεις νοημα για τα φωτα της σε καποιο κοκκινο φαναρι. Τουλαχιστον η κοπελα αυτη φροντισε να βαλει το χαρακτηριστικο Ν. Υπαρχουν αλλα ζωα που δηθεν για να μην γινουν ''στοχοι'' (οπως λενε) δεν το βαζουν (αρκετοι πρωην συμμαθητες μου που οδηγουν πλεον... ). Τι να πω? Μαγκια τους? Οκ! Αλλα αν εμπλακουν καπου, ακομα και να φταιει ο αλλος αυτοι θα πληρωσουν τη νυφη...
-
Ο χρήστης StarAlliance έγραψε:
[...]Αλλα αν εμπλακουν καπου, ακομα και να φταιει ο αλλος αυτοι θα πληρωσουν τη νυφη...Δεν βρίσκω και πολύ λογικό να ισχύει αυτό.
-
Κ καλα κανεις γιατι δεν ισχυει.
Απο κει και περα, αλλο το να εισαι νεος οδηγος, κ αλλο το πραγματικα να μην κατεχεις βασικα πραγματα που αφορουν την οδηγηση κ να θεωρεις οτι δικαιολογεισαι/κ να χρησιμοποιεις το 'Ν' ως επιχειρημα.
-
Πολλά μπράβο στην Ελληνίδα αρχηγό κόμματος με το ταπεινό Lexus που με τη συνοδεία 5 απεργοσπαστών
(οδηγός + συνοδεία με αυτοκίνητο της Ελληνικής αστυνομίας με μπλε φάρο αναμένο) κινούνταν το βράδυ προς Ν.Μάκρη παραβιάζοντας τους νόμους (όρια ταχύτητας, επικύνδυνη οδήγηση με συνεχείς σφήνες)σε ώρα με αρκετά πυκνή ροή οχημάτων.Μάλιστα εξανάγκαζε τους πάντες να κάνουν δεξιά...όταν έφτασε σε μένα όσο και αν επέμενε παίζοντας ο οδηγάρας φώτα εισέπραξε μια δυνατή φρενιά προκειμένου να σταματήσω στο κόκκινο αναμένο σηματοδότη όπως και τα 3 προπορευόμενα απο εμένα αυτοκίνητα...Μετά με σφήνες εξαφανίστηκαν και τους ξαναπέτυχα στο φανάρι της νέας Μάκρης που στρίβει αριστερά προς την Ανατολή.το μπλέ φάρο τον αχνόβλεπα απο την Παλλήνη.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
-
Την έχω πετύχει κι εγώ, ακριβώς σε ίδιο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
Πολλά μπράβο στην Ελληνίδα αρχηγό κόμματος με το ταπεινό Lexus που με τη συνοδεία 5 απεργοσπαστών
(οδηγός + συνοδεία με αυτοκίνητο της Ελληνικής αστυνομίας με μπλε φάρο αναμένο) κινούνταν το βράδυ προς Ν.Μάκρη παραβιάζοντας τους νόμους (όρια ταχύτητας, επικύνδυνη οδήγηση με συνεχείς σφήνες)σε ώρα με αρκετά πυκνή ροή οχημάτων.Μάλιστα εξανάγκαζε τους πάντες να κάνουν δεξιά...όταν έφτασε σε μένα όσο και αν επέμενε παίζοντας ο οδηγάρας φώτα εισέπραξε μια δυνατή φρενιά προκειμένου να σταματήσω στο κόκκινο αναμένο σηματοδότη όπως και τα 3 προπορευόμενα απο εμένα αυτοκίνητα...Μετά με σφήνες εξαφανίστηκαν και τους ξαναπέτυχα στο φανάρι της νέας Μάκρης που στρίβει αριστερά προς την Ανατολή.το μπλέ φάρο τον αχνόβλεπα απο την Παλλήνη.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
εχει αναφερθει ξανα η παπαρηγα με το λεξους της σε αυτο το τοπικο
-
ναι αλλά όχι σε ημέρα απεργίας!!
καθόταν και στη θέση του συνοδηγού -
Δε λες καλά που δεν οδηγούσε αυτή
-
Όντως, κανονικά έπρεπε να απεργούσε ο οδηγός της κ να οδηγάει η ίδια το Λέξους κάνοντας σφήνες κ περνώντας κόκκινα.
Αυτό θα κολλούσε κ στο 'ό,τι πιο απίθανο'.ΥΓ: Το σκηνικό στη θεσσαλονίκη το είχα περιγράψει κι εγώ σε αυτό το τοπικό.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
Περισσότερες από μία φορές. Πέρα από τον ast, έχω αναφερθεί κι εγώ στην αφεντιά της στο παρελθόν: viewtopic.php?p=1472537#p1472537
http://www.youtube.com/watch?v=9ROgN9cphYM : Από το 0:57 και ύστερα φαίνεται το κλείσιμο του δρόμου για να μην περάσει άλλος.
-
Οδηγώ σήμερα το πρωί στην Ε.Ο με κατεύθυνση Θεσ/νικη. Πηγαίνω με καμιά 120-130Kmh και λίγο πριν την έξοδο για Σίνδο κινούμαι στην μεσαία λωρίδα, επειδή γνωρίζω πως συνήθως βγαίνουν στην Ε.Ο. από δεξιά πολλοί από Σίνδο. Πράγματι καθώς πλησιάζω, βλέπω καμιά 10αριά αυτοκίνητα να βγαίνουν από την έξοδο Σίνδου, αρχικά στην βοηθητική και στην συνέχεια στην δεξιά λωρίδα. Όλα ΟΚ μέχρι που 'τύπισσα'-φόνισσα με Golf και πινακίδα ΚΖΤ-1414 πετάγεται μπροστά μου (ζήτημα να πήγαινε με 80-90). Επειδή είχα ταχύτητα, κάνω κατευθείαν φλας για να κάνω ελιγμό και να την περάσω από την αριστερή. Και εκείνη την στιγμή κάνει την θεική κίνηση και μου βγαίνει και αυτή στην αριστερή. . Φρένα να μη πέσω πάνω της, φώτα, χειρονομίες. Μου κουνάει το χέρι και συνεχίζει... Πρακτικά δηλαδή από τέρμα δεξιά έκοψε 3 λωρίδες κυκλοφορίας και πήγε τέρμα αριστερά. Την επόμενη φορά ίσως να είναι λεωφορείο αυτό που θα κλείσει, και ίσως να μην φρενάρει έγκαιρα... Ελπίζω μέχρι τότε να μην πάρει κανέναν αθώο ο 'χάρος' μαζί του.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
Περισσότερες από μία φορές. Πέρα από τον ast, έχω αναφερθεί κι εγώ στην αφεντιά της στο παρελθόν: viewtopic.php?p=1472537#p1472537
http://www.youtube.com/watch?v=9ROgN9cphYM : Από το 0:57 και ύστερα φαίνεται το κλείσιμο του δρόμου για να μην περάσει άλλος.
Αν και δεν είναι τόσο εκπαιδευμένοι που να ξέρουν 100% τι κάνουν, ίσως έχουν ένα δίκιο στην τακτική αυτή. Κάποια από αυτά τα 'κόλπα' τα χρησιμοποίησα στους Ο.Α. που ήμουν οδηγός επισήμων (οικογένεια προέδρου χώρας). Κανονικά έπρεπε να κλείνουν φανάρια, να μπλοκάρουν δρόμους κτλ, αλλά για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και εκπαίδευσης δεν το κάνουν. Στους Ο.Α. το κάναμε κάποιες φορές όταν ο δρόμος είχε κίνηση, πιθανούς κινδύνους κτλ:
http://www.youtube.com/watch?v=O_BjLB_D ... re=related
Δείτε μετά το 6:10 για αυτά τα θέματα.
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]