-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Tότες ΟΚ, η θέα και ο καθαρός αέρας αποζημιώνει.κ προπαντος βρισκονται σ'ενα ησυχο περιβαλλον
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μ@λακίες λέτε : ο Παπάγος σας γ@μ@ει ΟΛΟΥΣ
Κι έχεις και δίπλα το ΕΚΑΒΤο ΕΚΑΒ είναι πολύ χρήσιμο με τόσους γεροκαραβανάδες
Αφού δεν έχεις (λες) σπίτια απούλητα, τι σκίζεσαι στη διαφήμιση; Ή πρόκειται για άκρατο τοπικισμό
Δεν έχω , το τελευταίο το πούλησα πριν 2 μήνες , αλλά είναι το χωριό μου , 15-20 γενιές τώρα .
Και δεν είναι άκρατος τοπικισμός , αλλά πραγματικότηταΔεν αντέχω να μου το παίζουν καλύτερα προάστεια , το αισχρό Νέο Ψυχικό με συντελεστές δόμησης από 1,20 μέχρι 3,6 , η ο Χολαργός με 1,20 και τεράστιο πρόβλημα πάρκινγκ . Η Αγία Παρασκευή με άπειρη υγρασία και στενόμακρα σκοτεινά οικόπεδα .
Παλιότερα μας λέγανε ότι είμαστε μακρυά από την Αθήνα και ότι έχουμε διαμπερή κυκλοφορία , επειδή είμαστε ανάμεσα Κηφισίας και Μεσογείων . Τώρα ήρθε η Αττική οδός και το μετρό και ο προαστιακός και έπαψε το πρόβλημα .
Παρ' όλα αυτά το αισχρό Νέο Ψυχικό πουλάει 4 με 5000 €/τμ , πράγμα που μου φαίνεται αδιανόητο .
Αλλά είναι στην γυφτιά του Ελληνα που λέει 'μένω στο Ψυχικό' , εννοώντας το Νέο , αλλά ελπίζοντας ότι ο συνομιλητής του θα νομίσει το Παλαιό . -
Πάντως, έχω μάθει τόσα για το...Χαλάνδρι εδώ μέσα, που έτσι μου έρχεται να ...μετακομίσω!
Κοίτα cruiser, μπορεί να μην έχεις κάτι προς πώληση τώρα, αλλά μάλλον στο μέλλον στο Χαλάνδρι δεν θα πουλάς;Όχι, δεν πρόκειται για άκρατο τοπικισμό, πρόκειται μάλλον για απλό συμφέρον...
Και το ωραιότερο είναι πως μαθαίνουμε από σένα, πως τα νοίκια εκεί πάνω είναι της τάξης του 1000άρικου, ενώ τα σπίτια φτάνουν στα 4 χιλιαρικόπουλα ευρουλίνια...
Μήπως , λέω μήπως, μας τα λες λίιιιιγοοοοο χοντρά;
-
Στο Παλαιό πόσο είναι οι τιμές?
Εγώ θέλω Φιλοθέη -
Εγώ Utrecht
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ UtrechtΑπο ολλανδια η Ντελφτ είναι πολύ συμπαθιτική.. αλλά μου φένεται ότι πολλοί ολλανδοί την 'αντιπαθούν'
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
τι γλυφαδες και καβουρια ρε.
πολιτεια ,διονυσιος ,εκαλη αυτες ειναι περιοχες,χτιζεις την βιλα σου και εισαι αρχοντας.και αμα θες να δεις θαλασσα παιρνεις την πορσε η την φερραρι και πας οπου γουσταρεις
Πολυ σωστος! Ηρεμια πανω απ'ολα την θαλασσα τη θυσιαζα μιας και προτιμω βουνο! Ολα τα αλλα δεν με τρελενουν!
Καλο το βουνο και το πρασινο αλλα ακομα καλυτερο να χαζευεις την θαλασσα απο το σαλονι - μπαλκονι σου και πισω σου να εχεις το βουνο .
Πανοραμα Βουλας τα συνδιαζει όλα τέλεια.
Για διπλα στην θαλασσα κατασταση, λαιμος Βουλιαγμενης και Καβουρι αλλα οχι μεσα σε τιποτα στενα ... μιλαμε για τα ελαχιστα σπιτια σε μεγαλα οικοπεδα απομονομενα οπτικα απο τους εξω και μπροστα στην θαλασσα που ειναι αγορασμενα εδω και δεκαετιες. Για να αγορασεις εκει , μονο μεταχειρο θα βρεις ,αν βρεις ποτε ... και με εκαθαριστικο πετυχημενου εφοπλιστη και πάνω . Καμια πιθανοτητα δηλαδηεκει ρε εχει βαβουρα ,πολυ κινηση,αυτοκινητα,λεωφορεια,τραμ .
ενταξει ωραια ειναι να χαζευεις την θαλασσα αλλα δεν νομιζω οτι εχει και τιποτα αλλο σαν περιοχη να δωσει.
μια περιοχη με υγρασια,ζεστη το καλοκαιρι και κρυο τονχειμωνα.ενω αμα μενεις ψηλα στα βορεια προαστια θα εχεις την δροσουλα το καλοκαιρι το χιονακι σου τον χειμωνα,ησυχια ,λιγα αυτοκινητα.
βουνο ρε βουνο. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μ@λακίες λέτε : ο Παπάγος σας γ@μ@ει ΟΛΟΥΣ
Κι έχεις και δίπλα το ΕΚΑΒΤο ΕΚΑΒ είναι πολύ χρήσιμο με τόσους γεροκαραβανάδες
Αφού δεν έχεις (λες) σπίτια απούλητα, τι σκίζεσαι στη διαφήμιση; Ή πρόκειται για άκρατο τοπικισμό
Δεν έχω , το τελευταίο το πούλησα πριν 2 μήνες , αλλά είναι το χωριό μου , 15-20 γενιές τώρα .
Και δεν είναι άκρατος τοπικισμός , αλλά πραγματικότηταΔεν αντέχω να μου το παίζουν καλύτερα προάστεια , το αισχρό Νέο Ψυχικό με συντελεστές δόμησης από 1,20 μέχρι 3,6 , η ο Χολαργός με 1,20 και τεράστιο πρόβλημα πάρκινγκ . Η Αγία Παρασκευή με άπειρη υγρασία και στενόμακρα σκοτεινά οικόπεδα .
Παλιότερα μας λέγανε ότι είμαστε μακρυά από την Αθήνα και ότι έχουμε διαμπερή κυκλοφορία , επειδή είμαστε ανάμεσα Κηφισίας και Μεσογείων . Τώρα ήρθε η Αττική οδός και το μετρό και ο προαστιακός και έπαψε το πρόβλημα .
Παρ' όλα αυτά το αισχρό Νέο Ψυχικό πουλάει 4 με 5000 €/τμ , πράγμα που μου φαίνεται αδιανόητο .
Αλλά είναι στην γυφτιά του Ελληνα που λέει 'μένω στο Ψυχικό' , εννοώντας το Νέο , αλλά ελπίζοντας ότι ο συνομιλητής του θα νομίσει το Παλαιό .Κοίτα 1 πράγμα είναι σίγουρο : ΔΕΝ υπάρχει συνωμοσία κατά του Χαλανδρίου, απολύτως βέβαιο
Υπάρχει προσφορά και ζήτηση αμείλικτη που διαμορφώνει τιμές και Ό,ΤΙ και να λες οι τιμές δείχνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο μια γενική (στατική ) εικόνα μιας περιοχής. Σίγουρα καλύτερα και πιο αντικειμενικά από τα λογάκια σου και τα λογάκια μου...
Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι προσωπικές ανάγκες αλλά και τα προσωπικά γούστα του καθενός όπου μπορούμε να συζητάμε επ'άπειρο χωρίς να καταλήξουμε πουθενά... -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Εγώ Utrecht
Απο ολλανδια η Ντελφτ είναι πολύ συμπαθιτική.. αλλά μου φένεται ότι πολλοί ολλανδοί την 'αντιπαθούν'
κακό δεν είναι, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα χωριά για να μείνεις
άσε που είναι @ρχιδοκαμπος
-
Εγώ Utrecht
Απο ολλανδια η Ντελφτ είναι πολύ συμπαθιτική.. αλλά μου φένεται ότι πολλοί ολλανδοί την 'αντιπαθούν'
Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε κάτι στο 16 ή πάνω στο Quai d'Orsay
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ Utrecht
Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε κάτι στο 16 ή πάνω στο Quai d'Orsay
16!! Είσαι τρελός ; (βέβαια άλλοι καιροί άλλα ήθη όταν είσαι φοιτητής )
Marais (ile St-Louis, έτοιμος ήμουν να νοικιάσω) και 6ème - 5ème -
το χοντραίνεις μιράζ
St-martin για μένα, ή oberkampf ψηλά για να έχω θέα στο νεκροταφείο
όταν φτάσω στην ηλικία του κουτσάν marais-st Louis
εδιτ: με πρόλαβε ο δικηγόρος
-
Το αδικείς το marais : είναι ζωντανό με τα μπαράκια του και τα εστιατόριά του και τις αδερφάρες του τις έχει και τους εβραίους του με τα κοτσιδάκια τους και τα κιπά τους ...Μια χαρά νεανικό είναι
Το 16 και το 7 είναι για την ηλικία μου
Α και η τελευταία μου γειτονιά είναι όμορφη : 18ο, μετρό Lamarck – Caulaincourt (έμενα Rue Darwin)
-
Υπάρχουν πολλές περιοχές με ησυχία, θέα θάλασσα, βουνό και δάσος, 4 λεπτά από το κέντρο και όλα στα πόδια σας......αρκεί να φύγετε από την Αθήνα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχουν πολλές περιοχές με ησυχία, θέα θάλασσα, βουνό και δάσος, 4 λεπτά από το κέντρο και όλα στα πόδια σας......αρκεί να φύγετε από την Αθήνα.Σωστός!!!
Ελάτε επαρχία!!! -
OXIIIIIIIIIIIII δεν σας θέλουμε.....πήζουμε και μόνοι μας...σαν τα τυριά ένα πράγμα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το αδικείς το marais : είναι ζωντανό με τα μπαράκια του και τα εστιατόριά του και τις αδερφάρες του τις έχει και τους εβραίους του με τα κοτσιδάκια τους και τα κιπά τους ...Μια χαρά νεανικό είναιΤο 16 και το 7 είναι για την ηλικία μου
Α και η τελευταία μου γειτονιά είναι όμορφη : 18ο, μετρό Lamarck – Caulaincourt (έμενα Rue Darwin)
Το Μαραίς είναι εξαιρετικό και οι Εβραϊκοί φούρνοι του ακόμα καλύτεροι.
Πλάκα πλάκα ένα σπιτάκι με θέα την Place des Vosges
Δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι στο 20ο κοντά στο Δημαρχείο του
Πολλές επιλογές τα χρήματα όμως λίγα -
Χαλάνδρι το Παρίσι έχει?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το αδικείς το marais : είναι ζωντανό με τα μπαράκια του και τα εστιατόριά του και τις αδερφάρες του τις έχει και τους εβραίους του με τα κοτσιδάκια τους και τα κιπά τους ...Μια χαρά νεανικό είναι
Το 16 και το 7 είναι για την ηλικία μου
Το Μαραίς είναι εξαιρετικό και οι Εβραϊκοί φούρνοι του ακόμα καλύτεροι.
**Πλάκα πλάκα ένα σπιτάκι με θέα την Place des Vosges **
Δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι στο 20ο κοντά στο Δημαρχείο του
Πολλές επιλογές τα χρήματα όμως λίγαΑαααααυτό
Είχα μια 'φίλη' με πατέρα gendarme!!!! (τον οποίο γνώρισα κιόλας) η οποία έμενε πάνω στην Place des Vosges (η υπηρεσία νομίζω πλήρωνε για το σπίτι) -
Εγώ Utrecht
δεν ήξερα ότι ήταν @καμπος. κρίμα.
γμτ μου λήπει η 'Ευρώπη' μην μιλάτε για το Παρίσι
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!