-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Παντως σε οτι αφορα την αποσταση στρατοπεδου απο το σπιτι δεν νομιζω οτι συγκρινεται κανεις με εμενα!!! Χρονος απο την στιγμη που εμπαινα στο αυτοκινητο και την στιγμη που περνουσα την πυλη του στρατοπεδου 29 δευτερολεπτα με τα φαναρια πρασινα!!!!Εγώ θέλω 11 λεπτά (9km)
-
ολοι οι βισματιες σε ενα φορουμ μαζεμενοι....
καταντια...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αλήθεια, charmakk πως ήταν στα κααυ?
απόσπαση μπορεί να πάρει κανείς στο 424?Δύσκολα. Τόση βαρεμάρα δεν αντέχεται. Τώρα ο ΕΣ τα έχει εφοδιάσει με ΔΥΟ γιατρούς, απ ότι μαθαίνω. (για 11 στρατιώτες)
Πολύ χλωμό ως αδύνατο, απ όσο έχω καταλάβει. (φυσικά με το κατάλληλο δόντι όλα γίνονται)
Κατάλαβα...
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!@popolaros: να υποθέσω ότι εσύ πήγες στο τριεθνές?
-
Το πιο εύκολο ρουσφέτι για έναν πολιτικό, είναι να σε καβατζώσει στο στρατό...
-
2 και σημερα μου μεινανε για την Αυλωνα...
Μιλησε κανεις για βυσματα...? Δωστε κι απο εδω ρε παιδια! -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Μιλησε κανεις για βυσματα...? Δωστε κι απο εδω ρε παιδια!Κανόνισε να γράφεις στο φόρουμ σε κανά μήνα από στρατόπεδο 2χλμ από το σπίτι σου...
-
Μπα ΚΕΒΟΠ δεν παω που να με πληρωναν καλα! Δυστηχως στην καλυτερη Εβρο στην χειροτερη Μυτιληνη παω μετα αλλα και τι εγινε...? Μερικοι μηνες ειναι !
-
αλλα και τι εγινε...? Μερικοι μηνες ειναι !Αλοιμονο σε εμας που καναμε 22μηνες
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μιλησε κανεις για βυσματα...? Δωστε κι απο εδω ρε παιδια!Κανόνισε να γράφεις στο φόρουμ σε κανά μήνα από στρατόπεδο 2χλμ από το σπίτι σου...
2km? Γιατί να θέλει κάποιος τόσο δυσμενή τοποθεσία;
-
22 μηνες...? Ουτε δοσεις για αμαξι να πληρωνες...! Απαλευτο ακουγεται!
-
Μπα ΚΕΒΟΠ δεν παω που να με πληρωναν καλα! Δυστηχως στην καλυτερη Εβρο στην χειροτερη Μυτιληνη παω μετα αλλα και τι εγινε...? **Μερικοι μηνες ειναι **!Ακριβως
Αλοιμονο σε εμας που καναμε 22μηνες
Ναι, αλλα τοτε ηταν Ελληνικός Στρατός.....
-
Live από το μάχιμο ΚΕΥΠ Λαμίας το οποίο μια μόλις βδομάδα μετά την παρουσίασή μας πήραμε έξοδο!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Live από το μάχιμο ΚΕΥΠ Λαμίας το οποίο μια μόλις βδομάδα μετά την παρουσίασή μας πήραμε έξοδο!!Κι εσύ τρελό μαχήμι ε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Live από το μάχιμο ΚΕΥΠ Λαμίας το οποίο μια μόλις βδομάδα μετά την παρουσίασή μας πήραμε έξοδο!!
Κι εσύ τρελό μαχήμι ε;
Τραγελαφικά σκηνικά στο ΚΕΥΠ! Πήραμε έξοδο χωρίς να έχουμε ορκιστεί, ορκιζόμαστε 12 μέρες μετά την παρουσίασή μας, εγώ σε μια βδομάδα μέσα δεν έχω κάνει ούτε μισή υπηρεσία, το φαί μαμάει και η ξάπλα δίνει και παίρνει όλο το 24ωρο!!
Στρατός (μέχρι τώρα) = Β.Υ.Κ (Βρώμικη Υποχρεωτική Κατασκήνωση)
Ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια!! -
Υλικοπόλεμος είσαι... έτσι θα συνεχίσει... εκτός αν πέσεις σε καμία Ταξιαρχία με Μαύρο Διοικητή...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υλικοπόλεμος είσαι... έτσι θα συνεχίσει... εκτός αν πέσεις σε καμία Ταξιαρχία με Μαύρο Διοικητή... -
αδεια απολήσεως με το καλό...
γυρναμε για καμια 10αρια μέρες, παιρνουμε το χαρτάκι κ τέλος το πανηγύρι -
με το καλό βασίλη!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κι εσύ τρελό μαχήμι ε;
Τραγελαφικά σκηνικά στο ΚΕΥΠ! Πήραμε έξοδο χωρίς να έχουμε ορκιστεί, ορκιζόμαστε 12 μέρες μετά την παρουσίασή μας, εγώ σε μια βδομάδα μέσα δεν έχω κάνει ούτε μισή υπηρεσία, το φαί μαμάει και η ξάπλα δίνει και παίρνει όλο το 24ωρο!!
Ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια!!Λόχος/Διμοιρία;;;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κι εσύ τρελό μαχήμι ε;
Ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια!!Λόχος/Διμοιρία;;;;
1ος Λόχος 3η Διμοιρία
Δεν μας χάλασε το εξτρα 2ημερο που έδωσε σήμερα ο γαλωνάς!!
Περί Θητείας [#3]