-
-
Εκεί μέσα κ@βλωμ3ν0ι είναι μόνο οι μόνιμοι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σεντόνια και μαξιλαροθήκες πλένονται κανονικά. Οι κουβέρτες μόνο έχουν να τιναχτούν από την επιστράτευση του '74... Μην γίνεστε και τόσο μιγιάγγιχτοι... Στα ξενοδοχεία δλδ κουβαλάτε δικά σας σεντόνια;Ε, ναι....!! Τί κι αν έχουν να τιναχτούν οι κουβέρτες απ΄το 74..!!! Αρκεί που τα σεντόνια πλένονται κανονικά...!!
CAMEL στο μεταλλικό κεσεδάκι είναι the best. Απλώς θέλει βούρτσισμα και είναι λίγο πιο μπελαλίδικο.
Βερνίκι κορυφαίο και χωρίς να χρειάζεται βούρτσισμα, είναι αυτό...!!! Βγάινει και σε μεγάλη συσκευασία σε πορτοκαλί χρώμα..!!
Γενικά το θέμα διέγερση ('επαναλαμβάνω διέγερση...' ) είναι κάτι ψιλοάκυρο όπως και τα περί αντι-κούκου.
Τί διέγερση και μλκίες, εδω τις πρώτες μέρες δε μπορούσαμε να χε$@$@#με καλά-καλά...!!
-
Σε μια μονάδα που ήμουν αποφασίστηκε κάποτε να τιναχτούν αρχικά και μετά να πλυθούν οι κουβέρτες. (παρουσιάστηκε ένα κρούσμα ψώρας και κάτι κοριοί)
Η σκόνη από το τίναγμα πήγαινε κυριολεκτικά σύννεφο και σε ένα τέταρτο χτύπησε τηλέφωνο από διπλανή μονάδα ρωτώντας για τη φωτιά που πιάσαμε και αν θέλαμε βοήθεια.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα απλά αυτογυάλιστα, παιζει να σου πηδήξουν τα άρβυλα on the long run. Εκεί που τσακίζει το άρβυλο σιγά σιγά θα 'σπάσει' το δέρμα.
+1
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το πιστεύετε ότι αν μου λέγαν να ξαναπεράσω βασική εκπαίδευση στις ίδιες συνθήκες (ίδια άτομα, ίδια περίοδο κλπ κλπ) θα πήγαινα με τα τσαρούχια;
Αντιθέτως το 'υποτίθεται βυσματικό' υπόλοιπο της θητείας μου πλην της εκπαίδευσης για την ειδικότητα δεν το ξαναπερνάω που να με πληρώσουν...+++++++++++++++111111111111111111111111
Αυλωνα 5ος θαλαμος, 10 ατομα τουλαχιστον 25 και ανω και στον πουτσο μας ολα. Ολονυχτιες στις τουαλετες, πορνο απο τα κινητα , να μιλαει ο ενας με τις φιλες του αλλου στο κινητο,
Προφανως ειχαμε ολοι τις ιδιες αναγκες καθως και κοινη αντιμετωπιση απο τους ανωτερους. -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
να μιλαει ο ενας με τις φιλες του αλλου στο κινητο,? Swinger's thalamos?
-
Βγήκαν οι μεταθέσεις για τα 8μηνα.
Μπήκα σε Hummer νοσηλευτικό Με αυτό πάμε στις βολές!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα απλά αυτογυάλιστα, παιζει να σου πηδήξουν τα άρβυλα on the long run. Εκεί που τσακίζει το άρβυλο σιγά σιγά θα 'σπάσει' το δέρμα.
+1
Καλύτερα να κοπεί λίγο το δέρμα. Θα ναι πιο ευκολοφόρετα.
Πολύ βασικό κατά τη γνώμη μου κόλπο:
Το πρώτο βραδυ που παίρνεις κανείς τα άρβυλα, βάζεις μπόλικο από το βερνίκι του στρατού, εκείνο το αθλιο στην κονσέρβα. Και ΔΕΝ το τρίβεις με τη βούρτσα, το αφήνεις πάνω. Το πρωί φυσικά αυτό θα χει παγώσει και θα χει ασπρίλες, αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτές τις μαλακίες στην αρχή!
Αυτό το επαναλαμβάνεις σε κάθε ευκαιρία, μεσημέρι-βράδυ, για τις πρώτες 4-5 μέρες. Αφήνεις το κωλο-βερνίκι για μπόλικη ώρα να ποτίσει και το καθαρίζεις μετά από ώρες. Έτσι κι αλλιώς και να στην πουν κανείς δεν μπορεί να ρίξει καμπάνα σε έναν μη ορκισμένο...
Το δερματάκι θα χει γίνει μετά μωρουδίστικο και τα άρβυλα άαανετα!! -
Μηπως το καναμε τεραστιο το θεμα με τις αρβυλες??
Εγω τις πηρα και συνολικα στην θητεια μου τους εβαλα βερνικι 2 φορες (μια μετα την βολη και αλλη μια γιατι ειχαν γινει χαλια και δεν καθαριζαν με πανι!) και τα ποδαρακια μου δεν επαθαν τιποτα... Φορεμα θελουν και περπατημα! Μετα γινονται πιο ανετες και απο αθλητικο παπουτσι... -
Τις έβαφα συχνά με αυτογυάλιστο και είχα τις πιο μαύρες και γυαλιστερές αρβύλες - με διαφορά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τις έβαφα συχνά με αυτογυάλιστο και είχα τις πιο μαύρες και γυαλιστερές αρβύλες - με διαφορά.+1
melos
Όταν κυκλοφορείς έξω σε σκοπιές και βολές, δεν σε πολυνοιάζει. Όταν όμως έχεις αστέρια να σε βλέπουν, χρειάζεται μαύρισμα και γυάλισμα.Ούτε σκληρές μου φάνηκαν, ούτε με χτύπησαν ποτέ. Και έβγαλα το 12μηνο με το ένα ζευγάρι μόνο. Το αλλό βρίσκεται ετοιμοπόλεμο για το χωραφάκι που θα αγοράσω και θα ξανασκάψω στον Όλυμπο.
-
Σε ενα στρατοπεδο σαν και το παραπανω, η αρβυλες μου δεν λερωθηκαν σχεδον ποτε και αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο δεν τις εβαψα/γυαλισα ποτε αν εξαιρεσεις τις 2 φορες στο κεντρο που περιεγραψα!Αλλα δεν ειχα και κανενα προβλημα σκληροτητας απο την πρωτη στιγμη!! Μια χαρα... Λιγο 'δουλεμα' ηθελαν και εγιναν μια χαρα! Ουτε γυαλιστικα, ουτε καμηλες, ουτε ασπραδια ουτε τιποτα!
Υγ: Ντεν εκανα σκοπιες η βολες καρντια μου... Μονο καμερες!
-
Kαλαμαριά;;;
Άντε 1+ σήμερα....
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Βγήκαν οι μεταθέσεις για τα 8μηνα.Που βγήκαν και πως/πότε θα ενημερωθούμε;
Πήρα το ΚΨΜ[...] Καλό/μακακία μου; θα δείξει.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Kαλαμαριά;;;Άντε 1+ σήμερα....
Yeap! 11 μηνες στο Στρατοπεδο Κοδρα...
Περασες και εσυ απο εκει? -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Kαλαμαριά;;;
Άντε 1+ σήμερα....
Περασες και εσυ απο εκει?Όχι, απλά έμενα κοντά και κάτι μου θύμησε!
-
στου κόδρα ήταν ένα φιλαράκι πριν 2-3 χρόνια.
μόνο κάμερες υπηρεσία, αλλά λόγο ελλειψης φαντάρων τους πήγαινε χοντρη εμπλοκή!40ΚΣ ρεεεεε
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Kαλαμαριά;;;
Άντε 1+ σήμερα....
Περασες και εσυ απο εκει?κανατε και εσεις φανταροι.... φτου σας. φαγαμε εμεις την μουτζουρια και την καταχνια....
χαλαλι σας...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στου κόδρα ήταν ένα φιλαράκι πριν 2-3 χρόνια.
μόνο κάμερες υπηρεσία, αλλά λόγο ελλειψης φαντάρων τους πήγαινε χοντρη εμπλοκή!40ΚΣ ρεεεεε
2 φορες στην θητεια μου καθησα 2 μερες συνεχομενες υπηρεσια λογω εμπλοκης...
Στην χειροτερη 1 μεσα 1 εξω,ενω κατα κανονα 1 μεσα 3 εξω (και μαλιστα με off, δηλαδη αγραφη 48ωρη αδεια) Πρακτικα εμπαινα 2 φορες την εβδομαδα στο στρατοπεδο και τις υπολοιπες σπιτι μου... ενω καλοκαιρι (ιουνιο,ιουλιο, αυγουστο) λογω παλαιοτητας μονο 2 σαββατοκυριακα δεν ειχα αγραφη αδεια και ειχα υπηρεσια!
Αλλα και μεσα που ειμασταν χαβαλε καναμε...
Πολιτικα ρουχα, λαπτοπ στις καμερες με ιντερνετ απο το wifi της μοναδας, μπασκετακι το απογευμα στο γηπεδο, γυμναστηριο (με power plate παρακαλω!!!), κλιματιστικα παντου και ξυλινο κρεβατι (απο ενα σημειο και μετα μονο εγω ειχα λογω υψους!)Απο τα καλυτερα στρατοπεδα (αν οχι το καλυτερο απο την στιγμη που εκλεισε το Τριαδι της Αεροποριας ηταν οταν υπηρετουσα!) Μας ακουγαν οι ναυτες απο την Ναυτικη Διοικηση απεναντι και εκλαιγαν...
εδιτ: καλος πολιτης billy!!!!
Περί Θητείας [#3]