-
Ο χρήστης tmanolat έγραψε:
βλέπω ότι η συζήτηση φουντώνει.Για να σας γειώσω λίγο (και να με μπινελικώσετε πιθανότατα), έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το passat που είναι περίπου στην ίδια τιμή και φαίνεται να έχει καλύτερο εξοπλισμό
παρε passat
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βλέπω ότι η συζήτηση φουντώνει.
Για να σας γειώσω λίγο (και να με μπινελικώσετε πιθανότατα), έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το passat που είναι περίπου στην ίδια τιμή και φαίνεται να έχει καλύτερο εξοπλισμό
παρε passat
Αν είναι να επιλέξει passat, τότε μιλάμε ΜΟΝΟ για Passat CC (ειδικά τώρα που θα βγαίνει και 5θέσιο).
-
αγαπητοί φίλοι,μέχρι πρότινος είχα το golf V 1400 FSI. Κλείνοντας 5 χρόνια είμαι γενικά ευχαριστημένος με την ποιότητα κύλησης, την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα. Βέβαια τα 90 άλογα ήταν κάπως λίγα ενώ ήταν κάπως σπαστικό το συμπλήρωμα λαδιού (1lt/χρόνο) που 'απαιτούσε' ο FSI κινητήρας.
Μου δίνεται η ευκαιρία μέσω εταιρικού αμαξιού να πάρω ένα καινούργιο, και σκέφτομαι το 3008 (το βασικό μοντέλο με τα 120 άλογα). Μου αρέσει η εμφάνιση και επίσης πιστεύω ότι θα είναι επαρκέστατο για τα 4 άτομα της οικογένειας.
Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε στα παρακάτω:
-
Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα έχω Γαλλικό αυτοκίνητο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα - ζήτημα που αφορά γενικά τα γαλλικά και ιδίως τα peugeot? Σε σχέση πάντα με τα VW και δή το Golf. Ζητήματα ποιότητας και ασφάλειας με ενδιαφέρουν περισσότερο!
-
Εξειδικεύοντας το (1), είχα ακούσει παλιά ότι σε περίπτωση τρακαρίσματος τα peugeut δεν είναι και ότι ασφαλέστερο (ξέρω ωστόσο ότι το 3008 είναι 5* NCAP).
-
Θα εκτιμούσα απο τους φίλους με 3008 να μου πουν εν τάχει αν είναι ικανοποιημένοι
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται μπούρδες, pls pardon my ignorance , απλά έχω το γνωστό άγχος πριν την απόκτηση νέου αυτοκινήτου!!!
Χίλια ευχαριστώ!
Συγνώμη δηλαδή αλλά σου προσφέρεται μια θεόσταλτη ευκαιρία να ξεφορτωθείς ένα Γκόλφ και συ το σκέφτεσαι ακόμα?? Και πολύ έχεις αργήσει...βουρ στην Πεζάρα!!
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
βλέπω ότι η συζήτηση φουντώνει.
Για να σας γειώσω λίγο (και να με μπινελικώσετε πιθανότατα), έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το passat που είναι περίπου στην ίδια τιμή και φαίνεται να έχει καλύτερο εξοπλισμό
παρε passat
Αν είναι να επιλέξει passat, τότε μιλάμε ΜΟΝΟ για Passat CC (ειδικά τώρα που θα βγαίνει και 5θέσιο).
ναι αλλα εκνευριστικοι χωροι
ειναι σιγουρα πιο ομορφο ομωςτο 5θυρο για τους πισω ειναι καλυτερο? δεν το χω δει
Συγνώμη δηλαδή αλλά σου προσφέρεται μια θεόσταλτη ευκαιρία να ξεφορτωθείς ένα Γκόλφ και συ το σκέφτεσαι ακόμα?? Και πολύ έχεις αργήσει...βουρ στην Πεζάρα!!
ναι πηγαινε στη πεζαρα να δεις καλο
-
tmanolat,
έχεις pm -
Τι 5θυρο βρε συ qsis; 5θέσιο αντί για 4θέσιο που έβγαινε μέχρι πρότινος έγραψα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Passat CC -
Κατα τη γνωμη μου προσωπικα το 3008 δεν το χονευω για τα looks.Πραγματικα δε μου αρεσει καθολου σχεδιαστικα αλλα εχει πολυ ομορφο ταμπλο και ο 150αρης πραγματικα πιστευω πρεπει να παει καλα.6αρι σασμαν δε προκειται να κολωσει και ουτε κατεβασιες δε θα χρειαστεις ουτε τιποτα.Αναφερθηκε το touran ποιο πριν πιστευω πως αν γινεται να το παρεις με τον 1.8TSI θα ηταν η καλυτερη λυση μιας και ξερεις τι σημαινει vw και πρεπει να σου αρεσει.
-
το 5θυρο για τους πισω ειναι καλυτερο? δεν το χω δειΑν αναφέρεσε σε 4θεσιο/5θέσιο Passat CC
Έφυγε η πλαστική θήκη απο την μέση και μπορεί να βολέψει -έστω για λίγο- και έναν πέμπτο!
Όπως και να έχει πάντως είναι ... υπέροχο! -
κοιταξτε,
το passat μουρθε σαν ιδέα ως εξής:-
η trendline 1400 tsi (αρχικό αρχικό μοντέλο) είναι σε τιμή συγκρίσιμη του 3008
-
φαντάζομαι ότι η μετάβαση απο golf θα είναι ευκολότερη . Μπαίνοντας μέσα μου φάνηκε πολύ οικείο
-
έχω μερικές αναστολές που τις προσπερνώ ως εξής:
3.1. μέγεθος, 'μαούνα' για πόλη --> park assist, radar μπρος πίσω (γιατί είμαι και λίγο ατζαμής με τα παρκαρίσματα)
3.2 το 3008 είναι λίγο στενό για 5 άτομα (πίσω χώροι) σε αντίθεση με το passat
3.3 φαντάζομαι ότι ο 1400 tsi θα είναι επαρκής για τα ταξίδια που περιέγραψα παραπάνω
Από την άλλη στο 3008 εντυπωσιάστηκα απο την θέση οδηγού, καμμία σχέση με ότι άλλο είδα. Πέρα απο εκεί όμως; πχ ο κινητήρας μου λέτε ότι θα πρέπει να είναι ο τουρμπάτος. 5 άτομα θα στριμώχνονται. Και από τι διάβασα το ηχοσύστημα δεν λέει και πολλά (βέβαια το τελευταίο είναι το λιγότερο )
το cc σίγουρα είναι φανταστικό, είναι όμως πέρα απο το budget
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι 5θυρο βρε συ qsis; 5θέσιο αντί για 4θέσιο που έβγαινε μέχρι πρότινος έγραψαδιαβασα λαθος
-
Από την άλλη στο 3008 εντυπωσιάστηκα απο την θέση οδηγού, καμμία σχέση με ότι άλλο είδα.
δε πιστευω να εχεις κι εσυ το συνδρομο του να καθεσαι ψηλα
-
όχι Απλά μου φάνηκε όμορφη η κονσόλα και οι μπροστινές θέσεις
Από την άλλη στο 3008 εντυπωσιάστηκα απο την θέση οδηγού, καμμία σχέση με ότι άλλο είδα.
δε πιστευω να εχεις κι εσυ το συνδρομο του να καθεσαι ψηλα
-
Mια χαρά είναι το 3008, χτύπα το.
-
Εφόσον πρόκειται για εταιρικό, όποιον και αν επιλέξεις, βάλε άφοβα και 2-3 εξτρα παραπάνω αρκεί να μην ξεπεράσεις το ανώτατο budget (ή τουλάχιστον προσπάθησε να το περάσουν έτσι χωρίς να ανέβει πολύ το μίσθωμα).
-
3.2 το 3008 είναι λίγο στενό για 5 άτομα (πίσω χώροι) σε αντίθεση με το passat
Μπήκες στο πίσω κάθισμα του Πασάτ? Το κεντρικό τούνελ της μετάδοσης και τον τεμπέλη που φτάνει πολύ πίσω τα είδες? Το ύψος, αν είναι CC το πρόσεξες?
-
στην απλή έκδοση όμως εξοπλισμού και (κυρίως) κινητήρα;
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mια χαρά είναι το 3008, χτύπα το. -
Αν μπορείς πάρτο τουρμπάτο, η ροπή είναι όλα τα λεφτά. Αλλά κ με 120 άλογα θα είσαι οκ. Οριακά μεν όταν είσαι φορτωμένος αλλά αν δεν μπορείς για παραπάνω καλά είναι.
-
εγω εχω το 3008 κι εχω δυο μωρα (2 ετων και 8 μηνων). Επειδη παμε πολυ συχνα ταξιδια πισω υπαρχουν δυο καρεκλακια στην ακρη και στη μεση η γυναικα μου καθεται ανετα.Βοηθαει πολυ οτι δεν υπαρχει τουνελ μεταδοσης.Το υποβραχιονιο μαλιστα το χρησιμοποιουμε για να ξαπλωσει στο μωρο στην αλλαγη πανας...Τα isofix δεν τα προτιμησα γιατι δεν αξιοποιουν το χωρο στις ακρες.Οσο για το πλατος, πισω ειναι 1410 και οχι φυσικα 1300 που λεει το autotriti.Απορω πωσ το εβγαλαν.1300 δεν ειναι ουτε το golf (κι εγω Golf ειχα αλλα μου τον τρακαραν και πισω με τις ιδιες συνθηκες ηταν πολυ στριμωχτα.
-
tmanolat,
Πάρε με τηλέφωνο να τα πούμε. Σου έστειλα και άλλο pm.
είχα golf, να πάω σε peugeot 3008?