-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κανά tip για Λαμία κάποιος;;;Να σε βάλουν στον πρώτο λόχο
Υ.Π. ή Ε.Π. ?
-
επιτέλους ίντερνετ!
Πετροχώρι τελικά είναι ανεκτά, μιας και είμαστε προς το παρόν 5 ιατροί. Μας έχουν τεντώσει όμως οι βραδινές βολές από μονάδες που έρχονται στο πεδίο βολής μας.
έρχεται και το καρναβάλι όπου να 'ναι... θα δούμε πως θα πάει...
πάντως η διανυκτέρευση αξίζει πολύ ευτυχώς που υπάρχει και αυτή και είναι καλά.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κανά tip για Λαμία κάποιος;;;Μπαίνω 8/2!! Από tips ακούγονται διάφορα...οι πληροφορίες μου λένε ότι 1ος και 2ος λόχος είναι οι πιο προνομιούχοι...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πετροχώρι τελικά είναι ανεκτά, μιας και είμαστε προς το παρόν **5 **ιατροί. Μας έχουν τεντώσει όμως οι βραδινές βολές από μονάδες που έρχονται στο πεδίο βολής μας.
Άντε ρε! Μόνο 5 έ;
Και διανυκτέρευση πουλάκιμ; Μια χαρά σε βρίσκω -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πετροχώρι τελικά είναι ανεκτά, μιας και είμαστε προς το παρόν **5 **ιατροί. Μας έχουν τεντώσει όμως οι βραδινές βολές από μονάδες που έρχονται στο πεδίο βολής μας.
Άντε ρε! Μόνο 5 έ;
Και διανυκτέρευση πουλάκιμ; Μια χαρά σε βρίσκωκαλά είναι προς το παρόν... μας προσέχουν
το πρόβλημα θα είναι αν αρχίσουν να φεύγουν μερικοί... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κανά tip για Λαμία κάποιος;;;
Να σε βάλουν στον πρώτο λόχο
Υ.Π. ή Ε.Π. ?
E.Π. ευτυχώς....
1ος λόχος μάλλον δεν λέει εάν κατάλαβα από το εικονίδιο
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κανά tip για Λαμία κάποιος;;;
Να σε βάλουν στον πρώτο λόχο
Υ.Π. ή Ε.Π. ?
E.Π. ευτυχώς....
1ος λόχος μάλλον δεν λέει εάν κατάλαβα από το εικονίδιο
Όχι ρε, δεν το έγραψα ειρωνικά or anything.
1ος λόχος είναι χαλαρά και μακράν καλύτερος από τους άλλους....Τέσπα, χημείο (για επίπεδα κέντρου εκπαίδευσης that is) είναι η Λαμία. Δλδ χάλια για φυσιολογικά ανθρώπινα επίπεδα, αλλά πολύ καλύτερα από άλλα κέντρα .
Τι tips να υπάρχουνε μωρέ.... ό,τι φαντάζεσαι γενικώς.
Ξέρω γω, κινητό με κάμερα αν θες απόφυγέ το τις πρώτες μέρες. Αργότερα δεν ασχολείται κανείς με το ζήτημα. Γενικώς παίζει ένα πρόβλημα με τις πρίζες (είναι υπερβολικά λίγες) αλλά νταξ, θα την βρείς την άκρη σου.Μην ψαρώνεις αλλά και μην αντιμετωπίζεις υπεροπτικά αξιωματικούς κλπ και δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει κανένας.
Δεν χρειάζεται να κάνεις οτιδήποτε σου λένε, ούτε να υπερβάλλεις εαυτόν, (π.χ. τραγουδάκια και φωνές στις 'παρελάσεις'), χωρίς όμως να το παίζεις παντελώς ξεψάρωτος και σας γράφω ψυχρά στ@@ μου. Κοινώς να μην τους προκαλείς.
Κυρίως αν είσαι και κάποιας ηλικίας (25+ ας πούμε) θα δεις ότι θα έχεις a priori πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από όλους. Τουλάχιστον εγώ (29 ) αυτό είδα. Κανείς δεν μου έπρηξε τ@@, κανείς δεν μου έλεγε τίποτα, στο βαθμό που κι εγώ απλώς έκανα απλώς τα βασικά. Ούτε σε παρελάσεις φώναξα, ούτε τραγουδάκια τραγούδησα, ούτε ένα σωρό άλλες μαλακίες.Όταν πιάσετε υπηρεσίες, αν δεις ότι σε αδικούνε καταφανώς, μην κολλήσεις να πας να τους κάνεις φασαρία.
Βρες εκεί 3-4 άτομα που κολλάτε να κάνετε παρέα, και θα περάσει ο καιρός. Υπομονή για τη πιο μαλακισμένη περίοδο της ζωής σου
Μετά θα φύγεις για καμιά μονάδα, όπου και τα πράγματα θα είναι απείρως καλύτερα (μην ακούς τι παπαριές θια σας λένε εκεί ότι στις μονάδες είναι έτσι κι αλλιώς και δεν ξέρω γω τι). Τα κέντρα εκπαίδευσης είναι ό,τι χειρότερο υπάρχειΈχε και 2-3 ζευγάρια latex γάντια στην τσέπη, και άραζε στο πλάι του λόχου (εκεί έχει και τα μηχανήματα με τους καφέδες αναψυκτικά κλπ). Όποτε περνάει κανείς τα φοράς (εσύ και οι 2-3 φίλοι σου) και κάνετε ότι μαζεύετε σκουπίδια. Μόλις φύγει τα βγάζετε και αράζετε Σίγουρη συνταγή
Delivery από το φράχτη στα γήπεδα. Να τσεκάρετε τι σας φέρνουν, γιατί κάνουν πουστιές και φέρνουν λιγότερα.
Εννοείται sleeping bag, μην ακους τι θα λένε.
Αν είσαι 1ο λόχο, το πιο άνετο μπάνιο μετά το σιωπητήριο. Δεν θα έχει κόσμο και θα έχει και άπλετο ζεστό νερό.Αν έχεις καλό βύσμα, ή πολλή τύχη, θα κάτσεις ΕΠ. Και πάλι μην ανησυχείς, αν δεν κάτσεις θα πας διαβιβάσεις, που και πάλι μια χαρά είναι.
Αυτοκίνητο είναι λίγο περίεργη φάση να φέρεις, γιατί θα φύγετε με ομαδικά φύλλα πορείας. Βέβαια αν τους τα πρήξεις λίγο θα σε αφήσουν να φύγεις με το δικό αυτοκίνητο και να ακολουθήσεις το πούλμαν με τους υπόλοιπους. Δλδ αν την τελευταία μέρα (μέχρι τότε θα σας λένε ότι αποκλείεται, και ότι μετά θα τρέχετε από τις μονάδες να τα φέρετε κλπ) τους πεις ότι το αυτοκίνητο σου είναι απέξω και θες να φύγεις με αυτό, θα σε αφήσουν να φύγεις με το αυτοκίνητό σου.
Αυτά ξέρω γω... αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος θα τις βρεις εύκολα τις άκρες σου
Γενικότερα μην ξεχνάς ότι το καλύτερο βύσμα είναι πάντα ο εαυτός σου Μπορείς να περάσεις μια χαρά θητεία χωρίς να πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο, χωρίς να κάνεις το οποιοδήποτε καραγκιοζιλίκι, χωρίς να κλαφτείς σε κανέναν. -
@mjakob
Μιας και βλέπω τα ξέρεις φίλε μου, μπαίνω κι εγώ 8/2 Λαμία Σώμα Υλικού Πολέμου. Το Ε.Π. που αναφέρεις τι είναι και γιατί είναι καλύτερο από το Υ.Π.?? Υπάρχει κανένας σχετικά να σίγουρος τρόπος να μπεις 1ο Λόχο ή είναι κορώνα γράμματα το θέμα...γιατί και μένα οι πληροφορίες μου λένε ότι ο 1ος Λόχος είναι προνομιούχος σε σχέση με τους άλλους.
Επίσης σκέφτομαι μετά την άδεια ορκωμοσίας να ανέβω με δικό μου αμάξι. Θα χρειαστεί ή είναι νωρίς ακόμα και το τρώει τσάμπα η υγρασία?
-
E.Π. είναι Έρευνας Πληροφορικής
Υ.Π. είναι Υλικού ΠολέμουΕλπίζω σε καλή μεταχείριση (30) κ.λπ.
Για sleeping bag πάντως εδώ και 2 ΕΣΣΟ που είχα φίλους που πήγανε, τους τα είχανε πάρει στην πύλη! Βέβαια από το 1ο επισκεπτήριο τους φέρανε οι δικοί τους, αλλά οκ, εάν συνηθίσεις 1 εβδομάδα στο κρεβάτι, μετά και χωρίς sleeping bag μια χαρά είναι. Αλλά μερικοί διμοιρίτες έμπαιναν μέσα τα βράδια και όποιον τον έβλεπαν με sleeping bag των πέταγαν κάτω
Επίσης λένε ότι κινητό με κάμερα είναι απαγορευμένο (τρώς Φ).
Για το πώς μπαίνεις σε κάποιον λόχο, για πές; Random; Ονομαστικά; Ανάλογα με την μέρα που θα μπείς;;
Btw με τρένο θα πάω, να μην έχω και την έννοια των αγροτο-μπλόκων.
-
μαγκεψε και ο στρατος , μην χεσω....
-
κατούρα και λίγο
-
το ΕΠ είναι Έρευνας Πληροφορικής.
Για το ΥΠ, και πάλι, ισχύει ότι αν έχεις καλό βύσμα ή κάποια τύχη θα κάτσεις ΥΠ. Αλλιώς πιθανότατα πας για Μηχανικό ( ). Εγώ αυτή την πορεία είχα, και τελικά να σου πω την αλήθεια καλύτερα μηχανικό παρά ΥΠ, γιατί σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλύτερα άτομα .
Γενικώς δλδ, ό,τι μετάταξη, μονάδα κλπ σου τύχει, μη μασάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Κι εγώ δλδ είχα χαλαστεί όταν είδα τη μετάταξη για μηχανικό, αλλά τελικά στη μονάδα πέρασα πάρα πολύ καλά.
Για το λόχο, και καλά είναι θέμα τύχης. Σου σημειώνουν στο χαρτί κατάταξης το λόχο και τη διμοιρία στο πρώτο 'συνεργείο' που θα συναντήσεις μόλις μπεις μέσα στο στρατόπεδο (εκεί που δήθεν ελέγχουν και τι πράγματα έχεις φέρει). Εμένα μου έτυχε. Αλλά μπορείς και με λίγο μπλα μπλα να ψήσεις το φανταράκο που στα γράφει να σε βάλει στον πρώτο.
Το τι ώρα θα μπεις δεν έχει να λέει. Στα γραφεία (βασικά γραφείς μόνο στο δήθεν επιλοχάδικο βάζουν, τουτέστιν 3 άτομα από κάθε λόχο) θα βάλουν ούτως ή άλλως τα πολύ βύσματα (δεν είναι όπως στο πεζικό π.χ. που αν πας νωρίς και έχεις τελειώσει ΑΕΙ θα σε βάλουν σε γραφείο, και έχουν μπόλικα...), και για το λόχο δεν επηρεάζει. Οπότε μπες και μετά τις 14:00.
Πτυχία, χαρτιά και παπαριές γενικώς να έχεις μαζί σου (+ ΑΦΜ)
Ακτινογραφία ΔΕΝ χρειάζεται. Αν δεν έχεις, θα σε στείλουν στο νοσοκομείο να βγάλεις, και θα χάσεις και μια μέραΥΕΑ αν δεν θες να πας, απλώς το λες. Ούτε αγωνίσματα ούτε τπτ δεν περνάς.
ΛΥΒ δεν έχει σημασία τι θα τους πεις. Η ένδειξη για υπαξιωματικό βγαίνει μετά, και η επιλογή σου δεν επηρεάζει.Η μόνη χοντρή μαλακία που μπορεί να σου τύχει, είναι να βγει το όνομα σου για ΕΛΔΥΚ (κύπρος). Μπορείς να το γλυτώσεις, αλλά θα σε πάνε πεζικό (μπρρρρρ).
Τώρα για το αυτοκίνητο....
Η πόλη είναι πολύ κοντά. Κανά 10-15λεπτο περπάτημα, και ελάχιστο κόστος για ταξί. Τώρα που είναι και χειμώνας δεν ξέρω αν θα έχει νόημα το αυτοκίνητο. Σίγουρα πάντως όλο και κάποιος θα έχει για να εξυπηρετεί (εμείς δλδ πηγαίναμε σε καμιά παραλία κλπ, αλλά ήταν καλοκαίρι). Θεωρητικά σε έξοδο σαββάτου ή κυριακής προλαβαίνεις να πας και αθήνα, αλλά για λίγες ώρες, οπότε δεν είναι και σίγουρο ότι αξίζει.Ο μόνος σημαντικός λόγος είναι για να φύγεις με το αυτοκίνητό σου για τη μονάδα, αλλά εμπεριέχει ένα ρίσκο (κανονικά και επειδή πλέον φεύγουν με ομαδικά φύλλα πορείας, δεν προβλέπεται, αλλά με πρηξ πρηξ γίνεται )
-
Κατατοπιστικότατος!! Thanks! Κάπως έτσι τα χω ακούσει κι εγώ τα πράγματα!
Τα προβλήματα τώρα είναι τα εξής:
-
ακτινογραφία μάλλον θα φάει πακέτο γιατί δεν το κόβω να τρέχω σε στρατιωτικό νοσοκομείο 8-11 το πρωί και στήνομαι σε ουρές. ΙΚΑ σύκα και μλκ που πήρα τηλέφωνο κλείνουν ραντεβού σε 1+ μήνα!
-
εάν μείνω ΥΠ (που μάλλον θα μείνω) ακούω ότι οι πιθανοί προορισμοί είναι Κομοτηνή, Λήμνο, Κω και Ρόδο! Ισχύει?? Το καλό της υπόθεσης είναι ότι και στα 4 μέρη έχω φίλους και συγγενείς...
-
πόσο δύσκολο είναι να πάρω απόσπαση? Θέλει πολύ βαρβάτο βύσμα ή δεν παίζει γενικά?
-
το αμάξι μάλλον θα το πάρω μετά την ορκωμοσία. Με κουκούλα σταθμευμένο και ότι γίνει. Άλλωστε έκανα υπομονή και η τελευταία αποστολή της Alfa μου είναι να με πάει φαντάρο...
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γενικότερα μην ξεχνάς ότι το καλύτερο βύσμα είναι πάντα ο εαυτός σου Μπορείς να περάσεις μια χαρά θητεία χωρίς να πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο, χωρίς να κάνεις το οποιοδήποτε καραγκιοζιλίκι, χωρίς να κλαφτείς σε κανέναν.
Σοφη κουβεντα και μεγαλη αληθεια!!!
Μην ασχολειστε με εξαιρεσεις ανθρωπων που θα σας διοικησουν και ειναι πραγματι 'δυστροποι'. Η εκτιμηση στα σοβαρα προσωπα (στρατιωτες) απο τους προισταμενους τους, ειναι δεδομενη.
Να εχετε παντα στο νου, οτι η μειωση της θητειας λογικο ειναι να εχει επιφερει και δυσκολιες στην εκτελεση καθε ειδους 'υπηρεσιων'. Οσο για τις συνθηκες διαβιωσης, βαλτε και 'λιγο νερο στο κρασι σας', μην πιανεστε απο το παραμικρο για να παραπονεθειτε. Αναφερετε το προβλημα που εντοπισατε με ευγενεια και κατι απο αυτο θα διορθωθει.
Υπομονη. Η θητεια -για τους περισοτερους- οταν τελειωσει ειναι μια γλυκια αναμνηση, οσο δυσκολα και αν περασε. -
Ο χρήστης skous έγραψε:
E.Π. είναι Έρευνας Πληροφορικής
Υ.Π. είναι Υλικού ΠολέμουΕλπίζω σε καλή μεταχείριση (30) κ.λπ.
Εννοείται
Σε όλες τις μονάδες, κέντρα για ειδικότητα κλπ, αν δείξεις και λίγη προθυμία (του στυλ, ξέρω καλά από υπολογιστές, δούλευα χρόνια σε γραφεία κλπ οπότε αν χρειάζεστε κάτι κλπ) θα είσαι 100% σε κάποιο γραφείο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται Δλδ πρωινά δεν θα είσαι σε καμία αγγαρεία, θα αναπτύξεις σχέσεις με τους αξιωματικούς (βλ. άδειες ), και το κυριότερο θα έχεις κάτι να κάνεις να περνάει η μέρα.
Στη Λαμία μόνο δεν πολυισχύει αυτό για τα γραφεία, γιατί είναι λίγες οι θέσεις και μεγάλα τα βύσματα Αλλά για τις μονάδες κάπως έτσι πάνε.Στη Λαμία, σκέψου πως οι αξιωματικοί που θα σας 'τρέχουν' είναι παιδάκια 22 χρονών. Αν είσαι σοβαρός στη συμπεριφορά σου (όχι προκλητικός δλδ), θα δεις ότι αυτό (την ηλικία σου δλδ) το σέβονται ΠΟΛΥ. Τουλ, εγώ αυτό είδα.
Για sleeping bag πάντως εδώ και 2 ΕΣΣΟ που είχα φίλους που πήγανε, τους τα είχανε πάρει στην πύλη! Βέβαια από το 1ο επισκεπτήριο τους φέρανε οι δικοί τους, αλλά οκ, εάν συνηθίσεις 1 εβδομάδα στο κρεβάτι, μετά και χωρίς sleeping bag μια χαρά είναι. Αλλά μερικοί διμοιρίτες έμπαιναν μέσα τα βράδια και όποιον τον έβλεπαν με sleeping bag των πέταγαν κάτω
Τι να σου πω.... σε 307 και 308 πάντως δεν συνέβη τπτ τέτοιο. Δλδ να τα πάρουν στην πύλη.
Αυτό που λες ότι πέταγαν άτομο κάτω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συνέβη.
Κανένας δεν πρόκειται ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ, όχι να σε πετάξει κάτω. Δεν πρόκειται να έρθει κανείς σε σωματική επαφή μαζί σου Μόνο πολύ πολύ αργότερα, σε καμιά μονάδα, αν παίζετε φάπες με κανάν αξκο που πλέον όμως θα κάνετε παρέα και θα έχετε την άνεση να κάνει μλκίες ο ένας στον άλλοΕπίσης λένε ότι κινητό με κάμερα είναι απαγορευμένο (τρώς Φ).
Ναι ισχύει. Αλλά αυτό μόνο για το κέντρο. Μετά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Φόρα παρτίδα θα έχεις όποιο κινητό έχεις. Αν έχεις iPhone θα στα πρήζουν όλα τα 'στελέχη' για το ποια applications έχεις, και τι κάνεις και να μπουν λίγο facebook
Οπότε ή πάρε άλλο κινητό για το κέντρο (παίζουν κάτι στάνταρ φανταρικά. Μπες σε ένα μαγαζί και πες 'μπαίνω φαντάρος και θέλω κινητό' και θα σου τα φέρουν. Χωρίς κάμερα, με ραδιόφωνο), ή να είσαι προσεκτικός με το δικό σου.
Εγώ προσωπικά βαριέμαι απίστευτα να είμαι προσεκτικός, οπότε πήρα το στανταράκι, που μπορούσα να το παρατάω για φόρτιση όπου να 'ναι χωρίς να φοβάμαι αν θα το κλέψουν (στον 1ο λόχο δεν έχει πρίζες στους θαλάμους).Για το πώς μπαίνεις σε κάποιον λόχο, για πές; Random; Ονομαστικά; Ανάλογα με την μέρα που θα μπείς;;
Σίγουρα θα παίζουν και ονομαστικές καταστάσεις, αλλά και καλά έιναι random. Δεν κοιτάνε δλδ κάποια λίστα όταν αποφασίζουν που θα πας. Η μέρα και η ώρα πάντως δεν παίζουν ρόλο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατατοπιστικότατος!! Thanks! Κάπως έτσι τα χω ακούσει κι εγώ τα πράγματα!Τα προβλήματα τώρα είναι τα εξής:
- ακτινογραφία μάλλον θα φάει πακέτο γιατί δεν το κόβω να τρέχω σε στρατιωτικό νοσοκομείο 8-11 το πρωί και στήνομαι σε ουρές. ΙΚΑ σύκα και μλκ που πήρα τηλέφωνο κλείνουν ραντεβού σε 1+ μήνα!
Ε ναι.. στ@@ σου. Θα χάσεις και μια μέρα εκπαίδευσης, που δεν θα σε χαλάσει καθόλου
- εάν μείνω ΥΠ (που μάλλον θα μείνω) ακούω ότι οι πιθανοί προορισμοί είναι Κομοτηνή, Λήμνο, Κω και Ρόδο! Ισχύει?? Το καλό της υπόθεσης είναι ότι και στα 4 μέρη έχω φίλους και συγγενείς...
Έχει κι άλλους προορισμούς. Έβρο, μυτιλήνη κλπ κλπ. Αν έχεις συγγενείς κάπου, βάλε προτίμηση εκεί. Αν και το ζήτημα της προτίμησης είναι λίγο σχετικό.... Καταλαβαίνεις. Ρόδο ας πούμε βάζει πολύς κόσμος, οπότε παίζεται. Λήμνο δεν νομίζω να βάζει κανένας.
- πόσο δύσκολο είναι να πάρω απόσπαση? Θέλει πολύ βαρβάτο βύσμα ή δεν παίζει γενικά?
Απόσπαση (και όχι κατ' εξαίρεση μετάθεση) δεν είναι δύσκολο να πάρεις. Αλλά εξαρτάται από που για που. Από τη μονάδα σου στην τοπική μεραρχία ας πούμε, μπορεί και να είναι σχετικά εύκολο. Για την αθήνα είναι δύσκολο. Μην αγχώνεσαι πάντως με τέτοια. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε μονάδα με καλή παρέα και να μην θες να φύγεις για καμία μεραρχία/πρατήριο/μουσείο κλπ. Γενικώς καλύτερα λίγο πήξιμο με καλή παρέα εντός στρατοπέδου, παρά λιγότερο με χειρότερη παρέα
- το αμάξι μάλλον θα το πάρω μετά την ορκωμοσία. Με κουκούλα σταθμευμένο και ότι γίνει. Άλλωστε έκανα υπομονή και η τελευταία αποστολή της Alfa μου είναι να με πάει φαντάρο...
Αν το έχεις αποφασίσει, τότε μην το διώξεις μέχρι και την τελευταία μέρα Ο,ΤΙ και αν σας λένε. Τελικά θα σε αφήσουν να φύγεις με το δικό σου. (τουλ. αυτό είδα να συμβαίνει).
Για παρκάρισμα έχει κοντά στο στρατόπεδο (δεν παίζει να το βάλεις μέσα), κάτω από τις γραμμές του τραίνου. Μην το βάλεις στο δρόμο μπορστά, για 1-2 φορές τη βδομάδα έχει λαϊκή.
Υπάρχουν πάντως και parking που δεν είναι πολύ ακριβά. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατατοπιστικότατος!! Thanks! Κάπως έτσι τα χω ακούσει κι εγώ τα πράγματα!Τα προβλήματα τώρα είναι τα εξής:
- ακτινογραφία μάλλον θα φάει πακέτο γιατί δεν το κόβω να τρέχω σε στρατιωτικό νοσοκομείο 8-11 το πρωί και στήνομαι σε ουρές. ΙΚΑ σύκα και μλκ που πήρα τηλέφωνο κλείνουν ραντεβού σε 1+ μήνα!
Εγώ πήγα σήμερα 401 στις 11:10 και τελείωσα 12:30
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κατατοπιστικότατος!! Thanks! Κάπως έτσι τα χω ακούσει κι εγώ τα πράγματα!
Τα προβλήματα τώρα είναι τα εξής:
Εγώ πήγα σήμερα 401 στις 11:10 και τελείωσα 12:30
Εμένα γιατί μου είπαν από τηλεφώνου ότι η διαδικασία είναι 8-11? Γενικά χάλια η φάση ή παλεύεται?
-
Πάτε σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο με 1 φωτοτυπία από το σημείωμα κατάταξης και θα είστε εντάξει. Εγώ πήγα στο 424 (παρεμπιπτόντως έχει ωραία αρχιτεκτονική το κεντρικό αίθριο του κτηρίου) ~2βδομάδες πριν μπω κι έφαγα άκυρο γιατί ήταν μόνο με ραντεβού 1+ μήνα μετά. Αμέσως μετά πήγα στο Παπαγεωργίου που είναι ακριβώς δίπλα και εφημέρευε και τελείωσα σε μισή ώρα.
-
Ξέρει κανείς πότε βγουν οι μεταθέσεις των 8μηνίτων της 309;
Περί Θητείας [#3]