-
Πιο απο τα παραπάνω μικρά gti θα αγοράζατε και γιατί?
-
-
-
100% στο SportKa!!! (Είμαι ο μόνος που ψήφισε... )
Λοιπόν, γιατί το Ford:
-Στρίβει όπως πρέπει (δεν πρέπει για τους καθωςπρέπει... )
-Είναι ελαφρύ.
-Είναι φθηνό (αν δεν κάνω λάθος το φθηνότερο από τα παραπάνω)
-Έχει ακριβώς τον κινητήρα που χρειάζεται.
-Έχει θεόκοντο κιβώτιο (αν και στην εθνική δεν το εκτιμάει κανείς αυτό ιδιαίτερα... στο στροφιλίκι όμως;;; )
-Δεν χωράει και πολύ κόσμο στο πίσω κάθισμα...
-Μ' αρέσει η εμφάνισή του.Ερώτηση: Ενδιαφέρεσαι για αμάξι; Αν ναι, δες και αυτό της υπογραφής μου... Δεν είναι Gti, αλλά είναι αρκετά σβέλτο παντού (και ξέρει να στρίβει κιόλας... )... Δεν κρατήθηκα... το είπα...
-
Δεύτερη ψήφος στο Ka
Δεν το έχω οδηγήσει , αλλά απ' ότι διαβάζω και ακούω **είναι **GTi ... με προσιτή τιμή. -
micra λόγω σχεδιασμού, μακράν το καλύτερο από τα παραπάνω (μαζί με το sportka)
-
Oλα αυτά τα αυτοκινητάκια πλην του Arosa..στην θέση του το Ιbiza Top Gun..συν το 206 1,6 κ το Punto Sporting τα είχε πριν λίγο καιρό συγκριτικό τεστ ελληνικό περιοδικό του χώρου.
Εκτός των άλλων τα δοκίμασαν και στην πίστα (kartoδρομο στις Αφίδνες)..Ιδού:
- Κa 1.02.50
- Yaris 1.02.70(!!) ..my choice
- Ibiza 1.03.85
- 206 1.04.35
- Ignis 1.04.40
- Micra-Punto 1.04.85
Ψηφίζω Yaris για την ποιότητά του, τον πολύ καλό κινητήρα του, την στιβαρότητά του, τον εξοπλισμό του και τους χώρους του.
**Αλήθεια το Αrosa τι το θελες..
-
Ψηφισα Ignis Sport γιατι εχει αυτο το αλητικο που λειπει απο τα καινουρια μικρα GTi. K sτην εμφανιση κ στη συμπεριφορα.
-
SportKa, λόγω πλαισίου, τιμονιού και κιβωτίου. Δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει αυτό ακριβώς, αλλά το StreetKa. Μπήκα και βγήκα
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα!
-
Το ignis το οδηγησα στα Μεγαρα και μου αρεσε παρα πολυ...
Παρα το αυξημενο υψος του δεν γερνει και κρταει αρκετα...Κινητηρας δυνατος με καλο τραβηγμα απο χαμηλα αν και ηταν ακομα σφικτο λογω λιγων χλμ...Ο ηχος της εξατμισης ηταν μπασος και οχι κουραστικος...Φρενα καλα.
Α εχει και καθισματα Recaro ...
Μια ψηφος στο ignis λοιπον... -
Ο χρήστης Pmavros έγραψε:
Πιο απο τα παραπάνω μικρά gti θα αγοράζατε και γιατί?Γιατί αλήθεια δεν έβαλες και την επιλογή:
Κανένα από αυτά
ή τουλάχιστον
** Kάποιο άλλο που δεν αναφέρεται!?**
-
Ποιο θα έλεγες εναλλακτικά Theo,έναντι των υπολοίπων?
-
206 1.6
-
Λοιπόν,για να γίνεται και κουβέντα...
Το 206 1.6 έχει, κατά τα περιοδικά,χειρότερο τιμόνι,πιο μαλακό και άτσαλο στήσιμο και χειρότερες ρεπρίζ από το Sportka!
Γιατί να το διάλεγα,πέραν της αισθητικής,η οποία είναι υποκειμενική (προσωπικά, το Sportka μου αρέσει πάρα πολύ..)? -
To ford δε το συζητώ.......
-
Μια ακόμα στο Ford και από μένα. Ίσως να με έχει επηρεάσει συνforumas που μας είχε τρελάνει με τις εντυπώσεις του από το δικό του kaκο παιχνίδι.
-
To Ignis γιατι απλα... εγω το πηρα ηδη! Γιατι; Ειναι φτηνο, δυνατο, αξιοπιστο κ κομπλε (A/C, ABS, Recaro, ζαντες αλουμινιου κτλ) συν οτι απο αισθηση μου αρεσε περισσοτερο το 206 1.6. Δυστυχως δεν εχω οδηγησει το sport KA για να εχω πιο πληρη εικονα...
-
Συμφωνώ με τον 'elteo' για Yaris(το οδήγησα απαξ και μου άρεσε ).
Βέβαια,δεν ξέρω το ΚΑ.Aν το γνωρίσω μπορεί να αλλάξω γνώμη...
Αλλά και το Ignis καλό είναι(σαφέστατος είμαι ).
Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές και αρκετά καλές επιλογές... Τέτοιους μπελάδες να'χουμε ! -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
To Ignis γιατι απλα... εγω το πηρα ηδη! Γιατι; Ειναι φτηνο, δυνατο, αξιοπιστο κ κομπλε (A/C, ABS, Recaro, ζαντες αλουμινιου κτλ) συν οτι **απο αισθηση μου αρεσε περισσοτερο το 206 1.6. ** Δυστυχως δεν εχω οδηγησει το sport KA για να εχω πιο πληρη εικονα...Αφού σου άρεσε περισσότερο το 206 1.6, τότε γιατί το δείχνεις σαν προτέρημα του Ignis?
Gti χαμηλών... τόνων