Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κληση για παρκαρισμα δεν εχω πληρωσει ΚΑΜΜΙΑ απο το 1999 που πηρα διπλωμα, και δεν μου εχει ερθει καμμια. Φιλος μου αστυνομικος μου ειπε οτι αμα η κληση ειναι απο αστυνομια (και οχι απο δημοτικη, αλλα απο τροχαια) τοτε την πετας στα σκουπιδια. Υπαρχουν δυο πιθανοτητες μετα, ή θα σου ερθει η κληση πολυ αργοτερα αλλα ΔΕΝ θα ειναι φουσκωμενη γιατι δεν μπορουν να θεωρησουν δεδομενο οτι την ελαβες (προσοχη μιλαμε για κλησεις στο παρ-μπριζ), ή να μην σου ερθει ποτε. Εμενα δεν μου εχει ερθει καμμια κληση (μιλαμε για κλησεις απο Πειραια, Χανια, Σαντορινη, Αθηνα κλπ κλπ)
Τελευταία κλήση για παρκάρισμα που θυμάμαι, την πήρα στην Μάρνης. Ηταν η εποχή αμέσως μετά την κατάργηση της 'ελεγχόμενη σταθμευση' του Δήμου Αθηναίων! Ειχα μπει στη Μάρνης από τη Στουρνάρη και παρκάρισα στη δεξιά πλευρά της Μάρνης, όπου παλιά ήταν χώρος 'ελεγχόμενης στάθμευσης'. Μετά το τρίγωνο 'Μάρνης-Στουρνάρη' δεν υπήρχε απαγορευτικό σήμα. Υπήρχε όμως ακριβώς επάνω στο τρίγωνο και μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι ανέβαιναν τη Μάρνης.
Οταν είδα την κλήση, έφυγα, πήγα σπίτι μου, πήρα τη φωτογραφική μηχανή, εβγαλα φωτό της θέσης του σήματος και μετά την εμφάνιση της φωτογραφίας πήγα στην Τροχαία Αγ.Κωνσταντίνου και τους εξήγησα ότι ήταν αδύνατο να δω το σήμα από το σημείο που μπήκα στην Μάρνης, δείχνοντας ταυτόχρονα τη φωτό και την κλήση.
Ανένδοτοι... Να μην τα πολυλογώ, έφυγα λέγοντας ότι τη φωτό την κρατάω και αν θέλουν ας με βάλουν φυλακή, γιατί την κλήση δεν την πληρώνω.
Πρέπει να έχουν περάσει 5 χρόνια και πληρωμή της κλήσης ή δικαστική απόφαση ή ότι σχετικό δεν μου έχει έρθει ακόμα.