-
Ζητείται αυτοκίνητο:
-για ζευγάρι με ένα μικρό παιδί
-4πορτο ή 5πορτο
-επιδόσεις ούτε σε ευθεία, ούτε σε στροφές μας νοιάζουν
-σε χώματα δεν θέλουμε να πηγαίνει
-χώροι αποθηκευτικοί καλό είναι να υπάρχουν αλλά δεν είναι προτεραιότητα
-ζητούμενο πάνω απ' όλα η άνεση (καθισμάτων-ανάρτησης) και χαμηλός θόρυβος
-όσο το δυνατόν φτηνή συντήρηση
-τιμή 6-7 εκατομμύρια maxΑκούω προτάσεις...οποιαδήποτε μάρκα/μοντέλο, αρκεί να πληρεί τα παραπάνω κριτήρια!
-
Ζητείται αυτοκίνητο:
-4πορτο ή 5πορτο
-τιμή 6-7 εκατομμύρια maxΑκούω προτάσεις...οποιαδήποτε μάρκα/μοντέλο, αρκεί να πληρεί τα παραπάνω κριτήρια!
-
Ζητείται αυτοκίνητο:
-4πορτο ή 5πορτο
-
Mondeo 1.8 (πολυ μεγαλο ομως, οποτε αχρηστο για την πολη.)
307 1.6 (μαλλον Ιδανικό για ανεση και γενικα στα υπολοιπα καλο.)
147 1.6 120ΗΡ (μαλλον το καλλιτερο σαν αμαξι,αλλα παραχωρησεις στην ανεση.)εγω εκει θα επαιζα...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Mondeo 1.8 (πολυ μεγαλο ομως, οποτε αχρηστο για την πολη.)
307 1.6 (μαλλον Ιδανικό για ανεση και γενικα στα υπολοιπα καλο.)
147 1.6 120ΗΡ (μαλλον το καλλιτερο σαν αμαξι,αλλα παραχωρησεις στην ανεση.)εγω εκει θα επαιζα...
Δεν ξέρω αν το θέλουν για πόλη ή μόνο για εκτός πόλης....
Η Alfa απορρίπτεται! Είπαμε, ΔΕΝ θέλουμε επιδώσεις!
Οπότε κρατάω Mondeo και 307 για την ώρα......
-
Δεν το προτεινεις για επιδοσεις ρε συ...
για ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ασφαλεια. αν ενα αμαξι εχει ΚΑΙ επιδοσεις, δεν το πας παντου με το γκαζι πατωμα αλλα ΟΤΑΝ και ΑΝ χρειαστει...
Η 147 σωζει ζωες!!!Πω! τη λογικη της γιαγιας μου θυμιζει...
-
seat leon?
-
Honda Civic
-
Leon? Έχω μπεί σε Leon και δεν θα έλεγα οτι έχει και την πιο άνετη ανάρτηση. Και ήταν απλό, 1.4 ή 1.6, όχι καμια έκδοση turbo που δικαιολογημένα θα έχει σκληρή ανάρτηση.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Leon? Έχω μπεί σε Leon και δεν θα έλεγα οτι έχει και την πιο άνετη ανάρτηση. Και ήταν απλό, 1.4 ή 1.6, όχι καμια έκδοση turbo που δικαιολογημένα θα έχει σκληρή ανάρτηση.Τι να σου πω. Μια χαρα μου φάνηκε εμενα.Ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα. Ασε που το 1,4 16V (75HP) SPIRIT έχει 15.650,00 € (5.332.738). Και νομιζω οτι κανουν και επκπτωση 1500 ευρω όπως λεει και το site...
Παντως καλη ιδεα θα ηταν να πας να τα δεις τα αυτοκινητα και αν ειναι δυνατον να κανεις τεστ.
-
Αν η ανεση ειναι η πρωτη πρωρεραιοτητα, πανε για C5 kατα την ταπεινη μου γνωμη... ειδικα και για ταξιδια, οτι πρεπει...
-
Δεν αναφέρθηκε και κάτι άλλο βασικό. Το μήκος!
Πάντως χώρους άνεση σε μικρό πακέτο προσφέρουν τα Idea-Meriva τα οποία φυσικά δεν προσφέρουν επιδόσεις ούτε σε στροφές ούτε σε ευθεία, άρα μέσα στις προϋποθέσεις
Και κάτι άλλο βασικό, θα μέινουν και ρέστα -
παντως (για να ευθυμησουμε και λιγακι) αν ΝΤΕ και ΚΑΛΑ ΔΕΝ θες επιδοσεις και κρατηματα, κοιτα σε ΧΙΟΥΝΤΑΙ κατι...
επισης κατι σε ΒΑΝ, κατι σε ΝΤΑΕΓΟΥ, ΚΙΑ , και τετοια ωραια...οντως το μηκος ειναι σημαντικο. δηλ παμε σε μοντεο, Σιτροεν Σε5, η 307, 147, ΓΚΟΛΦ?( )
-
Πολύ καλό για οικογένεια
-
Ηonda Jazz 1300 . . . μικρό αλλά μόνο εξωτερικά και είναι και οικογενειακό
Είναι σύγχρονο, τα δίνει όλα , πάει παντού άνετα , έχει τεράστιους χώρους μπρος-πίσω , έχει δύναμη και κάνει μόνο 13800 . . . και είναι και Honda . . .
Νομίζω ότι είναι το απόλυτο εργαλείο για Ελλάδα για οικογένεια με 2 ή 3 παιδιά . . .
-
Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις αποκλειστικά κατά Γαλλία μεριά...
Θα προτείνω κι εγώ Renault SCENIC II 1.6 (δεν ξέρω με τις τιμές του τι γίνεται).
Περιττό να σου πώ βέβαια ότι διαφωνώ απολύτως με την αδιαφορία για τις επιδόσεις (είμαι επίσης οικογενειάρχης με παιδί). Στην Ελλάδα ειδικά είναι τεράστιος παράγοντας ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, πολύ περισσότερο από αερόσακους κτλ. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι το Renault καλύπτει ικανοποιητικά και αυτόν τον τομέα. Καλό ψάξιμο -
Tο τζαζ το σκεφτηκα και εγω, αλλα με πρωτη πρωτεραιοτητα την ανεση σε ταξιδια, μαλλον πρεπει να ανεβεις κατηγορια...
Παντως ειναι ενα τρομερο αμαξι. (το οποιο δε θα επαιρνα ποτε ομως!* )ανηκουν στις προτασεις για αλλους...
*Σαρακακης και χοντα. εχω ακουσει τα απειρα.
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο...
ΗΟΝDA JAZZ
-
Επειδή είμαι πάνω κάτω στην ίδια θέση μ'εσένα αυτόν τον καιρό και έχω ψάξει πολύ το θέμα, ιδού (τυχαία σειρά):
Ford Focus (4θυρο ή 5θυρο collection, αναλόγως με τα γούστα σου)
Opel Astra
Mazda 3
Toyota Corolla
Skoda Octavia
[για πολύ φθηνό, αλλά αξιοπρεπέστατο και πολύ καλά εξοπλισμένο, δες το Citroen Xsara 1.6 Exclusive με την προσφορά των -2000 ευρώ. Αν δεν έχεις αλεργία με τους Κορεάτες, δεν χάνεις τίποτα να κοιτάξεις το νέο Daewoo Nubira]Αλλά αν δίνεις χωρίς πρόβλημα τα 7 εκατομμύρια,
Ford Mondeo
Mazda 6
Toyota Avensis.ΥΓ1: Το 307 δεν θα το έπαιρνα, με τη διετή εγγύηση και τα ηλεκτρικά προβλήματα που βγάζει και όντας οικογενειάρχης και όχι νεαρός που αρέσκεται να κυνηγάει τους μηχανικούς, δεν το θεωρώ (σήμερα που υπάρχουν τόσα νέα μοντέλα) καλή επιλογή.
ΥΓ2: Μην μπλέξεις με Honda και Σαρακάκη, όπως σωστά γράφει παραπάνω ο φίλος. Από τις χειρότερες αντιπροσωπίες.
ΥΓ3: Δώσε μεγάλη βάση στην ορατότητα του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των πίσω επιβατών. Πρωταρχικό μέλημα για τις ανάγκες σου είναι να κάθεται καλά το αμάξι στο δρόμο και να μην πιάνεται η μέση από πολύωρη οδήγηση. Επίσης αν έχεις πρόβλημα με τη στάθμευση στο σπίτι ή τη δουλειά σου, απόφυγε το ογκώδες αυτοκίνητο. Θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή. Ιδανικό μήκος: 4,2 μ. +-15 εκατοστά. -
To Jazz λόγω σφιχτής ανάρτησης δεν είναι ότι πιο άνετο κυκλοφορεί, ειδικά στο κάτι από δρόμους που έχουμε. Αλλιώς είναι πολύ καλή επιλογή και φυσικά CVT
Τί αυτοκίνητο προτείνετε?