-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
επίσης οτι περίπου τη πρώτη 1/2 ώρα καις υδρογονάθρακες (που κυκλοφορούν ήδη στο αίμα, doc διόρθωσε αν κάτι μπερδεύω) και μετά περνάς στο λίπος.
δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σωστό αυτό που λες και ούτε τα μαθαίνουμε στην ιατρική
ήρθε η ώρα να γίνεις πιο αναλυτικός
-
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding ... &recid=135.
Γενικώς στο Forum μπορείς να βρεις μερικά καταπληκτικά κείμενα. Παλιά κράταγα αρχείο.
-
Γιάννη πες μου ότι έχεις εντρυφήσει ΚΑΙ σε αυτό
-
Κάτι φεγγάρια διάβαζα καμποσούτσικο γύρω από το θέμα
-
δεν παίζεσαι ρε
με το άλλο που σου είπα να ερευνήσεις μπας κι έχεις κανενα νέο
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κάτι φεγγάρια διάβαζα καμποσούτσικο γύρω από το θέμαγιανναρα
τι πουστριλίκια είναι αυτά ρε φίλε
-
Λες να ξεψάχνιζε το τοπικό για τις αποτριχώσεις?
-
απλά θα είδε κάτι στο house md o άνθρωπος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν παίζεσαι ρεμε το άλλο που σου είπα να ερευνήσεις μπας κι έχεις κανενα νέο
Έχεις pm
-
απλά θα είδε κάτι στο house md o άνθρωπος
Χιουμοράκι, χιουμοράκι ;
-
Μετά από 20ήμερο απουσίας λόγω φόρτου και γαστρεντερίτιδας εδώ και 2 - 3 μέρες επανήλθα εντατικά gym και ήδη άρχισα να ξανανιώνω. Ξεκλειδώνει το σώμα. Τα τελευταία 2,5 χρόνια μπήκε εντατικά στη ζωή μου και έχει συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της καθημερινότητάς μου.
-
ενταξει μας επεισες
-
πάντα ήμουν υπέρ του αθλητισμού.από μικρός έπαιζα μπάλα σε ομάδα,σκι για πολλά χρόνια,kung fu για μια 2ετία και αργότερα γυμναστήριο.γενικά το γυμναστήριο δε με εξιτάρει όσο τα αθλήματα αλλά είναι ένας καλός τρόπος να κρατιέμαι σε φόρμα.έχουμε έναν οικογενειακό φίλο ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα γυμναστής σε ομάδα ποδοσφαίρου,οπότε είναι αρκετά έμπειρος στη δημιουργία ενός ικανοποιητικού προγράμματος για το γυμναστήριο.έβγαλα το πρόγραμμα φωτογραφία μιας και δεν έχω scanner.δείτε το και πείτε μου την άποψή σας αν θέλετε
ημέρα 1:
-
Ολα τα προγραμματα καλα ειναι...αρκει να αλλαζουν καθε 2-3 μηνες για να μην χανουν την αποτελεσματικοτητα τους.Επαγγελματιες bb μπορει να μην κανουν και ποτε το ιδιο προγραμμα,αλλαζουν εως και σε καθε προπονηση.
-
Το μόνο φάρμακο που δουλεύει κατά του λίπους είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Orlistat
Εμποδίζει μέχρι 30% του λίπους των τροφών να απορροφηθεί απο τον οργανισμό. Έχει κάποιες παρενέργειες και πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται με πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα αλλά γενικά είναι ακίνδυνο. Και εννοείται οτι ταυτόχρονα κάνεις και διατροφή, γιατί αλλιώς δέν κάνεις τίποτα.
- Πού το βρίσκεις χωρίς συνταγή γιατρού;
- Είναι στατίνη, δεν είναι diy χάπι. Μπορεί να σου ξετινάξει το συκώτι, μπορεί και να το ανέχεσαι και χρόνια χωρίς προβλήματα. Χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ βιοχημικός έλεγχος πριν και μετά την έναρξη της αγωγής.
Το Xenical ΔΕΝ είναι στατίνη. Είναι μια ουσία που συγκρατεί ένα ποσοστό του λίπους από την λαμβανόμενη τροφή και το αποβάλει κατευθείαν στα κόπρανα. Αν διαβάσετε τις οδηγίες θα δείτε ότι αναφέρει ρητά, ότι πρέπει να ακολουθείται διατροφή με χαμηλά λιπαρά.
Με λίγα λόγια δρα τιμωρητικά. Και φυσικά δεν κάνει τίποτα απολύτως στην περίπτωση που κάποιος τρώει πολλούς υδατάνθρακες (οι οποίοι στη συνέχεια θα μετατραπούν σε λίπος προς αποθήκευση).
**Οι γιατροί που έχουν χορηγήσει Xenical χωρίζουν τους ασθενείς σε 2 κατηγορίες. Σε αυτούς που πρόλαβαν και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν... **Μην γελάτε καθόλου γιατί έχουν συμβεί τραγικά πράγματα με τη συγκεκριμένη ουσία επειδή αυτοί που την έπαιρναν δεν ήξεραν τη δράση της.
Φανταστείτε κάποιον/κάποια σε τραπέζι ή ακόμα χειρότερα σε εκδήλωση με πολύ κόσμο, να του φεύγουν στην ψύχρα χωρίς να προλάβει να κάνει το παραμικρό. Και μιλάμε για φάση ζουμί... (συγνώμη δια το γλαφυρό της περιγραφής μου).
Το νέο φρούρο Ali που έχει κάνει και διαφήμιση στην τηλεόραση απ' όσο είδα είναι ουσιαστικά ένα Xenical/2. Ίδια ακριβώς ουσία, ίδια ακριβώς δράση αλλά στη μισή ποσότητα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το μόνο φάρμακο που δουλεύει κατά του λίπους είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Orlistat
Εμποδίζει μέχρι 30% του λίπους των τροφών να απορροφηθεί απο τον οργανισμό. Έχει κάποιες παρενέργειες και πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται με πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα αλλά γενικά είναι ακίνδυνο. Και εννοείται οτι ταυτόχρονα κάνεις και διατροφή, γιατί αλλιώς δέν κάνεις τίποτα.
- Πού το βρίσκεις χωρίς συνταγή γιατρού;
- Είναι στατίνη, δεν είναι diy χάπι. Μπορεί να σου ξετινάξει το συκώτι, μπορεί και να το ανέχεσαι και χρόνια χωρίς προβλήματα. Χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ βιοχημικός έλεγχος πριν και μετά την έναρξη της αγωγής.
Το Xenical ΔΕΝ είναι στατίνη. Είναι μια ουσία που συγκρατεί ένα ποσοστό του λίπους από την λαμβανόμενη τροφή και το αποβάλει κατευθείαν στα κόπρανα. Αν διαβάσετε τις οδηγίες θα δείτε ότι αναφέρει ρητά, ότι πρέπει να ακολουθείται διατροφή με χαμηλά λιπαρά.
Με λίγα λόγια δρα τιμωρητικά. Και φυσικά δεν κάνει τίποτα απολύτως στην περίπτωση που κάποιος τρώει πολλούς υδατάνθρακες (οι οποίοι στη συνέχεια θα μετατραπούν σε λίπος προς αποθήκευση).
**Οι γιατροί που έχουν χορηγήσει Xenical χωρίζουν τους ασθενείς σε 2 κατηγορίες. Σε αυτούς που πρόλαβαν και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν... **Μην γελάτε καθόλου γιατί έχουν συμβεί τραγικά πράγματα με τη συγκεκριμένη ουσία επειδή αυτοί που την έπαιρναν δεν ήξεραν τη δράση της.
Φανταστείτε κάποιον/κάποια σε τραπέζι ή ακόμα χειρότερα σε εκδήλωση με πολύ κόσμο, να του φεύγουν στην ψύχρα χωρίς να προλάβει να κάνει το παραμικρό. Και μιλάμε για φάση ζουμί... (συγνώμη δια το γλαφυρό της περιγραφής μου).
Το νέο φρούρο Ali που έχει κάνει και διαφήμιση στην τηλεόραση απ' όσο είδα είναι ουσιαστικά ένα Xenical/2. Ίδια ακριβώς ουσία, ίδια ακριβώς δράση αλλά στη μισή ποσότητα.μόνο που εγώ δεν έκανα quote στο xenical
-
Στο link για την ορλιστάτη δεν σχολίασες;
-
-
ΑΝ δε θέλετε να μπλέξετε με χημικά, μετά από κάθε λιπαρό/ζαχαρώδες γεύμα πίνετε πράσινο τσάι ή το εξαιρετικό της Lipton με τις επιπλέον κατεχίνες. Με τα χημικά βάζετε σε μπελάδες συκώτι και νεφρά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στο link για την ορλιστάτη δεν σχολίασες;έχεις δίκιο, ή υπήρχε κάτι άλλο πριν και έκανα λάθος quote ή απλά φανταζόμουν ότι υπάρχει
Γυμναστήρια και άλλα