-
Φοβερή η κονσόλα άθλιο το τιμόνι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοβερή η κονσόλα άθλιο το τιμόνιΣυμφωνώ! Ενα τιμόνι πιο κομψό δεν είχαν? Από 159, 147 έστω!
Και της Mito έτσι δεν είναι?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φοβερή η κονσόλα άθλιο το τιμόνι
Συμφωνώ! Ενα τιμόνι πιο κομψό δεν είχαν? Από 159, 147 έστω!
Και της Mito έτσι δεν είναι?
Η κονσόλα όντως είναι καταπληκτική, φοβερό σε σχεδίαση το εσωτερικό...Καθόλου φλύαρο αλλά sport με κλίση στην κορυφαία ποιότητα υλικών.
Το τιμόνι άθλιο δεν είναι αλλά θεωρώ απαράδεκτο να είναι ολόιδιο με αυτό της Mito. Επίσης δείχνει ογκώδες και χοντροκομμένο μπροστά στην όψη αυτή της classy κονσόλας.
Κρατώ μια επιφύλαξη μέχρι τις 24/1/2010 που είναι το media launch, μήπως εκεί έχουμε την τελική version με άλλο τιμόνι. -
Μπροστά στην φοβερή αυτή κονσόλα (επιτέλους πάνε σε λιτά σχήματα χωρίς ορυμαγδό από κουμπάκια, σαν τις παλιές μερκ) το τιμόνι είναι εντελώς παράταιρο ΙΜΗΟ. Με απόλυτα κριτήρια το λες ογκώδες κλπ, συγκριτικά όμως...
-
πολύ ωραίο το ταμπλό αλλά γιατί βαράει κόκκινα το στροφόμετρο λίγο μετά τις 4 rpm
-
JTDm
-
Γιατί είναι το γρήγορο, οι νορμάλ εκδόσεις θα είναι 2k χαμηλότερα.
Είναι ντίζελ μπρε, γιαυτό.
-
είπα κ εγώ(sorry μόλις ξύπνησα κ έφαγα φλασιά),άντε να βγουν κ τα τεχνικά χαρακτηριστικά (ροπή 0-100 κατανάλωση) γιατί το σκέφτομαι για τα 170,ενώ η mito δεν μου άρεσε η μούρη της η giulietta μου αρέσει στο σύνολό της
-
δεν ξερω αν ειναι υπερβολικο αυτο που θα πω αλλα το τιμονι της αλφα ειναι λιτο και ο τροπος που σβηνει αριστερα και δεξια το ταμπλο ,και το σχημα του κοντερ μου θυμιζει αυτο.
-
Ολα καλα ολα ωραια, το χρωμα με τρελαινει , αλλα αυτο το τιμονι
τι το θελανε και το βαζουν ΟΛΟΙΔΙΟ με της Mito QV στην Gulietta?
Αν δεν εχουν λεφτα για R&D για ενα διαφορετικο, νεο τιμονι , ας παρουν της 159/brera με το ανθρακι βαμμενο αλουμινιο και ας το εβαζαν οπως ειναι, καλυτερο θα ηταν... -
Δεν ειναι το τιμονι συνολικα, ο ογκωδης αεροσακος ειναι που χαλαει τη δουλεια...
-
Καλά τι πάθατε όλοι με το τιμόνι?Μια χαρά τιμόνι είναι σιγά!
Πολύ ωραίο το εσωτερικό πάντως. -
Όλα καλά και τα τιμόνια και τα ταμπλό, αλλά το θέμα είναι κάποια στιγμή το αυτοκίνητο να βγει στην αγορά γιατί νομίζω ότι έχει ήδη αρχίσει αρκετά.
-
-
Μου φαίνεται οτι κάτι με χαλάει απο το A pillar και μπροστά... σαν ο μπροστινός τροχός να είναι μικρός για τον όγκο που 'κάθεται' πάνω του και επίσης δεν έχουν κάνει την μούρη τόσο κάκια όσο το πίσω
-
-
Βάλε αν θέλεις τα link γιατί είναι κομμένες ή πόσταρε μικρογραφίες για να τις ανοίξουμε ή μίκρυνε τες.
Αν κάνω λάθος και είναι αυτό το μέγεθος -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Βάλε αν θέλεις τα link γιατί είναι κομμένες ή πόσταρε μικρογραφίες για να τις ανοίξουμε ή μίκρυνε τες.Δεξι κλικ ---> προβολη εικονας και την βλεπεις ολοκληρη την εικονα .
Προτιμότερο ειναι να μπαινουν τα thumbnaill των φωτο για να μην επιβαρυνεται το φορουμ απο μεγαλες φωτο.
-
μεχρι το Μαρτιο έχουν χρόνο να κάνουν το τιμόνι ( ) όμορφο
-
Αυτά τα χρώμια στο πλαίσιο των παραθύρων που γυαλίζουν μαζί με το σκούρο-ματ πλαστικό δε του πάνε καθόλου πιστεύω. Φουλ αντιγραφή Mazda ή OPEL ρε γμτ...
Ας τα έκαναν ματ...ή όλα γυαλιστερά...ή ακόμα καλύτερα κανένα από αυτά.
Alfa Romeo Giulietta