-
δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες απαντησεις του θεματος,αλλα ανεξαρτητως του οτι η συγκριση γινεται μεταξυ 2 αυτοκινητων διαφορετικων κατηγοριων,ειναι κ διαφορετικης φιλοσοφιας.ως κατοχος σιροκο,θα ελεγα κλιο αν θελει πιο ξεκαθαρο χαρακτηρα κ σιροκο αν θελει πιο all around.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες απαντησεις του θεματος,αλλα ανεξαρτητως του οτι η συγκριση γινεται μεταξυ 2 αυτοκινητων διαφορετικων κατηγοριων,ειναι κ διαφορετικης φιλοσοφιας.ως κατοχος σιροκο,θα ελεγα κλιο αν θελει πιο ξεκαθαρο χαρακτηρα κ σιροκο αν θελει πιο all around.+1000
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες απαντησεις του θεματος,αλλα ανεξαρτητως του οτι η συγκριση γινεται μεταξυ 2 αυτοκινητων διαφορετικων κατηγοριων,ειναι κ διαφορετικης φιλοσοφιας.ως κατοχος σιροκο,θα ελεγα κλιο αν θελει πιο ξεκαθαρο χαρακτηρα κ σιροκο αν θελει πιο all around.Συμφωνω στο γεγονος οτι προκειται για 2 παντελως διαφορετικα αμαξια, απο εκει και περα θα προτιμουσα τον γερμανο.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
το megane παντως μου ριχνει 2 δεκατα στο hockenheim , το τσιροτο αναρωτιεμαι πως θα τα παει μιας και θα ειναι πιο ελαφρυ και εδω που τα λεμε η 4κινηση δε θα το προσεφερε και πολλα μες στη πιστα
αναμενουμε λοιπον
το megane cc ξέρεις πόσο σου ρίχνει?
Εγω που εχω και τα 2(cc-S3)μια φορα που κοντραρα τον εαυτο μου παραλληλα και στα 2 αμαξια μου εριξα
με το μεγκαν τσαγακι.Ασχετο αλλα μια χαρα ειναι το μεγκανακι βρε παιδια αλλα για την δουλεια που προοριζεται.Χαλαρες βολτιτσες το καλοκαιρακι.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Εγω που εχω και τα 2(cc-S3)μια φορα που κοντραρα τον εαυτο μου παραλληλα και στα 2 αμαξια μου εριξα
με το μεγκαν τσαγακι.Δισυπόστατος?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
με το μεγκαν τσαγακι.Δισυπόστατος?
Πανταχου παρων
(Ξανα)δοξαστε με -
Ο χρήστης dum έγραψε:
το megane παντως μου ριχνει 2 δεκατα στο hockenheim , το τσιροτο αναρωτιεμαι πως θα τα παει μιας και θα ειναι πιο ελαφρυ και εδω που τα λεμε η 4κινηση δε θα το προσεφερε και πολλα μες στη πιστα
αναμενουμε λοιπον
με το μεγκαν τσαγακι.Ασχετο αλλα μια χαρα ειναι το μεγκανακι βρε παιδια αλλα για την δουλεια που προοριζεται.Χαλαρες βολτιτσες το καλοκαιρακι.
Nice αλλά ήταν ξεκάθαρα ρητορικό το ερώτημα
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
...Χαλαρες βολτιτσες το καλοκαιρακι.Το ίδιο φαντάζομαι έχουν στο νου τους και οι κατασκευαστές αυτού του είδους αυτοκινήτων!
Από τα 2 του θέματος και μόνο απο εμφάνιση δείχνουν τον διαφορετικό προορισμό και σκοπό τους με κάποια λίγα μικρά κοινά στοιχεία.
Το Scirocco θα τρέξει, θα επιταχύνει, θα σταθεί στο δρόμο αλλά θα πάει και την βόλτα του και την μπαρότσαρκα! Το Clio πάει πιο πολύ προς μικρή 'πολεμική μηχανή' παρα σαν supermini που θα κινηθεί άνετα και οικονομικά στη πόλη! -
αναμενουμε λοιπον
Εννοειται φιλε μου.Αυτο ελειπε,να ειχε υποσταση αυτο το ερωτημα
-
αναμενουμε λοιπον
Tο megane rs δε μας απάντησες πόσα χιλιόμετρα ρίχνει στις ιταλικες κουδουνίστρες με κάτι λέει t-jet που στην πρώτη βροχούλα αραζουν στην άκρη και περιμένουν την οδικη?
Το Meganaki cc έχω εξηγήσει dum κάνει και άλλες δουλειές και κλείνω εδώ το όλο σκηνικό.Ωραίο εμφανισιακά το Scirocco χιλιόμετρα μπροστά του όμως οι Γάλλοι.
-
@Into-Megane
Περασε και μια βολτα απο το τοπικο του Scirocco, εχω ανεβασει
ενα συγκριτικο με Μegane 250 Cup, που δοκιμαζει ο Gill Panizzi,
να δεις αν και ποσα χλμ μπροστα ειναι...
Η φραση σου 'στεκει' καλλιστα για το Megane R26R, ισως το καλυτερο
'πολεμικο' Renault της δεκαετιας που περασε.
Για τα υπολοιπα μοντελα της εχει δρομο ακομα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Into-Megane
Για τα υπολοιπα μοντελα της εχει δρομο ακομα...ποιος σας είπε κύριε Κίκιζα ότι το R26 δεν είναι αυτοκινητάρα?τα ευκόλως εννοούμενα παραλείποντε πατάει κάτω πολύ ακριβότερα μοντέλα άνετα.
αλλά και το καινούριο είναι
-
Μεγκανάκια το μόνο σωστό που είπες σε αυτό το φόρουμ είναι ότι τα Megane RS είναι κορυφαία...
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
@Into-Megane
Για τα υπολοιπα μοντελα της εχει δρομο ακομα...ποιος σας είπε κύριε Κίκιζα ότι το R26 δεν είναι αυτοκινητάρα?τα ευκόλως εννοούμενα παραλείποντε πατάει κάτω πολύ ακριβότερα μοντέλα άνετα.
αλλά και το καινούριο είναι
Ελληνικα γραφω πιο πανω, εσυ καταλαβες το αντιθετο απο αυτο που λεω?
Ειπα οτι αυτο που λες 'ωραιο το Scirocco, αλλα χλμ μπροστα του οι Γαλλοι' μπορει σιγουρα να ειπωθει πχ για το περιορισμενης παραγωγης R26R, που ειναι ισως το καλυτερο 'πολεμικο' (δρομου) της Renault.
Τα υπολοιπα γρηγορα μοντελα της ειναι -σε αρκετα- 'καλο δρομο' αλλα δεν κατεχουν τα πρωτεια, ως ολοκληρωμενη προταση, σε σχεση με τον ανταγωνισμο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγκανάκια το μόνο σωστό που είπες σε αυτό το φόρουμ είναι ότι τα Megane RS είναι κορυφαία...ξεκόλλα να προκαλείς έχω πει πολλά σωστά και η γνώμη μου γενικά δεν πάει με τη μάζα.όχι για να προκαλέσω αλλά δεν θα αγοράσω Polo 1.4 turbo ή Μitsubishi colt turbo τη μιζέρια του νεο-έλληνα και θα κάνω σαν να οδηγάω Bugatti.Είπαμε.Μίζερος δεν είμαι.
Ελληνικα γραφω πιο πανω, εσυ καταλαβες το αντιθετο απο αυτο που λεω?
Ειπα οτι αυτο που λες 'ωραιο το Scirocco, αλλα χλμ μπροστα του οι Γαλλοι' μπορει σιγουρα να ειπωθει πχ για το περιορισμενης παραγωγης R26R, που ειναι ισως το καλυτερο 'πολεμικο' (δρομου) της Renault.
Τα υπολοιπα γρηγορα μοντελα της ειναι -σε αρκετα- 'καλο δρομο' αλλα δεν κατεχουν τα πρωτεια, ως ολοκληρωμενη προταση, σε σχεση με τον ανταγωνισμο.δεν κατάλαβα το αντίθετο ίσα ίσα χαίρομαι που σου αρέσει το R26.γαιτί έχω μπει και σε clio r27 φίλου συνοδηγός και έπαθα και σε αυτό πλάκα.
αλλά και το καινούριο megane III είναι άκρως πωρωτικό μόνο και μόνο στο βίντεο που βλέπεις να 'τρέμει' από το νεύρο που έχει σαν αμάξι.άλλωστε και ο δημοσιογράφος είπε ότι το προτιμάει σαν οδηγική συμπεριφορά
-
Ποιός τρελός παραδέχεται την τρέλα του;
-
αναμενουμε λοιπον
Το Meganaki cc έχω εξηγήσει dum κάνει και άλλες δουλειές και κλείνω εδώ το όλο σκηνικό.Ωραίο εμφανισιακά το Scirocco χιλιόμετρα μπροστά του όμως οι Γάλλοι.
5.5 χρονια το ειχα στην κατοχη μου το CC λες να μην ξερω τι αμαξι ειναι?Και στο κατω κατω δεν παιρνεις
ενα αμαξι για 5-6 φορες τον χρονο που θα το ανοιξεις να κανεις μια ωραια ομολογουμενος βολτα.
Και το ταξιδακι του κανει ανετα και μπορεις να βαλεις 2-3 βαλιτσες παραπανω πισω οταν ειναι κλειστο και
στα δικα μου ματια ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι(γιαυτο και το αγορασα).
Απλα ημουν συνειδητοποιημενος οτι δεν παει μια λογω βαρους και σιγουρα δεν θα εβαζα κοντρες στα φαναρια(οχι πως το κανω τωρα )
Anyway που λενε και οι φιλοι μας οι Ισπανοι,το ευχαριστηθηκα εφυγε παμε για αλλα.Ολα τα βαριεσαι
καποια στιγμη,ολα καλο ειναι να τα δοκιμαζεις,ολα καλα κανουν την δουλεια τους.Το μονο αρνητικο ειναι
να κολας σε στερεοτυπα και να μην εχεις ανοιχτο μυαλο(δεν εννοω εσενα,γενικα μιλωντας)γιατι η εκπληξη
ερχετε συνηθως απο εκει που δεν το περιμενεις. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιός τρελός παραδέχεται την τρέλα του;ποιος λογικός αγόράζει Alfa Romeo?
άσε τώρα σου είπα μην προκαλεις, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...
αν έβλεπα το αμάξι μόνο ως ταχύτητα να είσαι σίγουρος ότι με ένα Megane Rs θα έκανα την ιταλική κουδουνίστρα σου να με ψάχνει με δορυφόρο...αν φυσικα κρατούσε ρελαντι για να ξεκινήσει άστο σου λέω δε σε παίρνει...
5.5 χρονια το ειχα στην κατοχη μου το CC λες να μην ξερω τι αμαξι ειναι?Και στο κατω κατω δεν παιρνεις
ενα αμαξι για 5-6 φορες τον χρονο που θα το ανοιξεις να κανεις μια ωραια ομολογουμενος βολτα.
Και το ταξιδακι του κανει ανετα και μπορεις να βαλεις 2-3 βαλιτσες παραπανω πισω οταν ειναι κλειστο και
στα δικα μου ματια ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι(γιαυτο και το αγορασα).
Απλα ημουν συνειδητοποιημενος οτι δεν παει μια λογω βαρους και σιγουρα δεν θα εβαζα κοντρες στα φαναρια(οχι πως το κανω τωρα )
Anyway που λενε και οι φιλοι μας οι Ισπανοι,το ευχαριστηθηκα εφυγε παμε για αλλα.Ολα τα βαριεσαι
καποια στιγμη,ολα καλο ειναι να τα δοκιμαζεις,ολα καλα κανουν την δουλεια τους.Το μονο αρνητικο ειναι
να κολας σε στερεοτυπα και να μην εχεις ανοιχτο μυαλο(δεν εννοω εσενα,γενικα μιλωντας)γιατι η εκπληξη
ερχετε συνηθως απο εκει που δεν το περιμενεις.Συμφωνούμε απολύτως...ακριβως για τους ίδιους λόγους το αγόρασα και εγώ...και όσα ταξίδια έκανα δεν με απογοήτευσε σε κανενα...άνετο, θόρυβος όσος χρειάζεται...από ζημιές τίποτα...δεν ξέρω θα δυσκολευτώ πολύ να το αποχωριστω ειδικά όταν βλεπω και τι σαβούρες προωθούντε πλεον ως αυτοκίνητα...
έχει γέλιο που όσοι το βλέπουν το θαυμάζουν και μετά ξυνίζουν 'πως επέτρεψε στον εαυτό μου να μου αρέσει ένα Renault'.....γαμώ τα γέλια λέμε....πολύ υποκρισία ΄ομως..
-
δεν ξέρω θα δυσκολευτώ πολύ να το αποχωριστω
Λογικό, κανεις δε θέλει να το αγοράσει....
ΥΓ: Ο Realzeus δεν έχει ιταλικό.
Τι σου εχουν κάνει στο δρόμο και βλέπεις παντού ιταλικά; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
δεν ξέρω θα δυσκολευτώ πολύ να το αποχωριστω
Λογικό, κανεις δε θέλει να το αγοράσει....
ΥΓ: Ο Realzeus δεν έχει ιταλικό.
Τι σου εχουν κάνει στο δρόμο και βλέπεις παντού ιταλικά;
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;