-
Αν ειναι να πας με 3 ατομα και πανω παρε την ε36 να ειναι βασιλιαδες οι πισω.Αν και μετα απο 15 χρονια που την εχετε δεν ξερω αν ακομα παει..
-
και γω εμπαινα μικρος σε Ε36 και οχι δε χωρουσες
-
Φαντασου τωρα που αφηκες και μαλλι.
-
κυριως με τα ποδια ειχα θεμα, τωρα που αφηκα μαλλι ανοιγω την ηλιοροφη
-
και ομως ο Νικος εχει δικιο η 3αρα εχει περισσοτερους χωρους απο την 159.
και επειδη μιλαμε με αριθμους και μετρησεις και δεν ειναι υποκειμενικο τοτε οποιος δεν το καταλαβαινει απλα δεν θελει...
ομως ισχυει.
καλημερα σας...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ρε ποια καρότσια μου λες ρε Νίκο? Θα μας τρελάνεις τελείως να πούμε! Άσε που δεν έχεις ιδέα πως, που και πότε έχω επαφή και με ποια αυτοκίνητα! Κλαίν μάιν λοιπόν! Πίσω οι χώροι για τους ΕΠΙΒΑΤΕΣ είναι ίδιοι! ΙΔΙΟΙ! Να το ξαναπω?ΙΔΙΟΙ!!
Τώρα αν εσύ κρίνεις χώρους βάση παιδικών καροτσιών..τι να πω! Sorry...Λυπάμαι...
Μη τυχόν και δεν παινέψουμε το σπίτι μας και μας κόψει την επιχορήγηση η BMW! Ούτε η κωλοφυλλάδα οι 4Τ έτσι ρε πούστη μου! Λες και θα ξεχάσω εγώ που παιδάκι ακόμα δεν χώραγα πίσω ούτε στο Ε36 ούτε αργότερα στο Ε46....τόσες διαφορές πλέον το Ε90....Προφανώς με αυτά που λες δεν έχεις μπει σε κανένα από τα δύο.
Και ναι...ο αγοραστής σε αυτή τη κατηγορία θα κοιτάξει αν χωράνε τα καρότσια, τα καθισματάκια, τα παιχνίδια, πόσο άνετη είναι η μητέρα στο πίσω κάθισμα, αν χωράει να μπει το μωρό κ.α. τέτοια τα οποία δε μπορείς να τα σκεφτείς και είναι λογικό.
Δε παίνεψα τη BMW στους χώρους...το Insignia παίνεψα:
Καλά για το Insignia δε το συζητάμε...παίζεις μπάλα πίσω ...με διαφορά ΠΟΛΥ μεγαλύτεροι χώροι.
Είναι λοιπόν λογικό (λόγω ηλικίας) να μη το καταλαβαίνεις...όταν φτάσεις στη κατηγορία των αγοραστών που κοιτάνε μεσαία αυτοκίνητα και όταν το αγοράσεις με τα λεφτάκια σου...τότε έλα να τα ξαναπούμε.
@pik ...ακριβώς!
-
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ο αγοραστή της 159 δεν είναι ίδιος με τον αγοραστή του Insigniα και του Avensis. Βάζει την πρακτικότητα σε δεύτερη μοίρα προς όφελος της σχεδίασης και της σπορ αίσθησης. Μη σας πω ότι το προτιμάει το στριμωξίδι γιατί είναι πιο 'αγωνιάρικο'. Για αυτό και οι μάζες δεν θα πάρουν Άλφα ποτέ! Εμένα τυλίξτε μου δύο παρακαλώ...
Τα δύο μέλη του Insignia Club παρακαλούνται να πάνε στον δικό τους ιστοχώρο.
-
realzeus έχεις απόλυτο δίκιο. Πέρσι το πάσχα ήθελα να πάρω αμάξι. Πήγα και είδα την 159 μαζί με την σύζυγο
(μέγα σφάλμα) τελικά δεν βολεύοταν πίσω με το κάθισμα του παιδιού (1 1/2 ετών ) σπορ κάθισμα βλέπεις και το πίσω. τελικά πείρα mazda 6 2.5l το οποίο το θεωρώ όμορφο όχι όσο την 159 η οποία στα μάτια μου είναι το ομορφότερο μεσαίο. -
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
Πήγα και είδα την 159 μαζί με την σύζυγο (μέγα σφάλμα) .Πράγματι μέγα σφάλμα, κι εγώ μαζί της πήγα και μετά 'αναγκάστηκα' να πάρω την 159
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πήγα και είδα την 159 μαζί με την σύζυγο (μέγα σφάλμα) .
Πράγματι μέγα σφάλμα, κι εγώ μαζί της πήγα και μετά 'αναγκάστηκα' να πάρω την 159
τώρα και να αλλάξουμε γυναίκες το mazda το αγόρασα.
-
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
realzeus έχεις απόλυτο δίκιο. Πέρσι το πάσχα ήθελα να πάρω αμάξι. Πήγα και είδα την 159 μαζί με την σύζυγο
(μέγα σφάλμα) τελικά δεν βολεύοταν πίσω με το κάθισμα του παιδιού (1 1/2 ετών ) σπορ κάθισμα βλέπεις και το πίσω. τελικά πείρα mazda 6 2.5l το οποίο το θεωρώ όμορφο όχι όσο την 159 η οποία στα μάτια μου είναι το ομορφότερο μεσαίο.Ακριβώς!
Καλώς ή κακώς όμως δε το καταλαβαίνετε ή θέλετε να το καταλάβετε, αλλά έτσι ακριβώς αποφασίζει και σκέφτεται ο μέσος καταναλωτής.
Οι αλφίστι θα αγοράζουν μόνο άλφα και θα συγχωρούν λάθη, οι OPELάκιδες Insignia, οι BMWάκιδες 3άρα κλπ.
Υπάρχει όμως ένα κοινό που ψάχνει την άνεση και αποφασίζει βάση πραγματικών αναγκών.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Υπάρχει όμως ένα κοινό που ψάχνει την άνεση και αποφασίζει βάση πραγματικών αναγκών.
Αυτό το κοινό όμως έχει άλλες ανάγκες και αν προσπαθήσει η Alfa να το ικανοποιήσει θα φάει το κεφάλι της.
Θυμίζει ΝΔ αυτή η περίπτωση. Ή ικανοποιείς αυτούς και σε κάνουν στην πάντα οι φανατικοί παραδοσιακοί αλφίστι, ή ικανοποιείς αυτούς τους παραδοσιακούς που το μόνο που ρωτάνε στις εκθέσεις είναι το 'ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ?'Οπότε στροφή στις παραδοσιακές αξίες, και όποιος θέλει ανθρωπομεταφορείς, δόξα τω Θεώ υπάρχουν ένα σωρό μάρκες να ικανοποιηθούν.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ρε ποια καρότσια μου λες ρε Νίκο? Θα μας τρελάνεις τελείως να πούμε! Άσε που δεν έχεις ιδέα πως, που και πότε έχω επαφή και με ποια αυτοκίνητα! Κλαίν μάιν λοιπόν! Πίσω οι χώροι για τους ΕΠΙΒΑΤΕΣ είναι ίδιοι! ΙΔΙΟΙ! Να το ξαναπω?
ΙΔΙΟΙ!!
Τώρα αν εσύ κρίνεις χώρους βάση παιδικών καροτσιών..τι να πω! Sorry...Λυπάμαι...
Μη τυχόν και δεν παινέψουμε το σπίτι μας και μας κόψει την επιχορήγηση η BMW! Ούτε η κωλοφυλλάδα οι 4Τ έτσι ρε πούστη μου! Λες και θα ξεχάσω εγώ που παιδάκι ακόμα δεν χώραγα πίσω ούτε στο Ε36 ούτε αργότερα στο Ε46....τόσες διαφορές πλέον το Ε90....Προφανώς με αυτά που λες δεν έχεις μπει σε κανένα από τα δύο.
Και ναι...ο αγοραστής σε αυτή τη κατηγορία θα κοιτάξει αν χωράνε τα καρότσια, τα καθισματάκια, τα παιχνίδια, πόσο άνετη είναι η μητέρα στο πίσω κάθισμα, αν χωράει να μπει το μωρό κ.α. τέτοια τα οποία δε μπορείς να τα σκεφτείς και είναι λογικό.
Καλά για το Insignia δε το συζητάμε...παίζεις μπάλα πίσω ...με διαφορά ΠΟΛΥ μεγαλύτεροι χώροι.
Είναι λοιπόν λογικό (λόγω ηλικίας) να μη το καταλαβαίνεις...όταν φτάσεις στη κατηγορία των αγοραστών που κοιτάνε μεσαία αυτοκίνητα και όταν το αγοράσεις με τα λεφτάκια σου...τότε έλα να τα ξαναπούμε.
@pik ...ακριβώς!
Μάλιστα! Δηλ πρέπει να μεγαλώσω κι άλλο για να δω που χωράω καλύτερα και πού όχι. ΟΚ! Whatever...
Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε ενα Ε90 και μια 159 θα κουβαλάω και μεζούρα μαζί. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυτό το κοινό όμως έχει άλλες ανάγκες και αν προσπαθήσει η Alfa να το ικανοποιήσει θα φάει το κεφάλι της.
Θυμίζει ΝΔ αυτή η περίπτωση. Ή ικανοποιείς αυτούς και σε κάνουν στην πάντα οι φανατικοί παραδοσιακοί αλφίστι, ή ικανοποιείς αυτούς τους παραδοσιακούς που το μόνο που ρωτάνε στις εκθέσεις είναι το 'ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ?'Οπότε στροφή στις παραδοσιακές αξίες, και όποιος θέλει ανθρωπομεταφορείς, δόξα τω Θεώ υπάρχουν ένα σωρό μάρκες να ικανοποιηθούν.
Φίλε busso δε νομίζω. Δε μιλάμε για τρελά πράγματα. Μιλάμε για τις εξής απλές αλλαγές:
- Μικρότερη ρεζέρβα (άχρηστη είναι η 19άρα ζάντα πίσω), άρα μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ
- Μεγαλύτερο άνοιγμα πορτ-μπαγκάζ
- Καλύτερη εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων, λιγότερο 'χοντροκομμένα' καθίσματα
- Μεγαλύτερη πίσω πόρτα, άρα μεγαλύτερο κατώφλι εισόδου
- Πίσω κίνηση (λέμε τώρα...μακάρι...αλλά δεν )
Τα παραπάνω θα κρατήσουν ικανοποιημένους και τους αλφίστι, αλλά και θα φέρουν νέο κόσμο. Δε μιλάμε λοιπόν να ξεχάσουμε ο,τι κάναμε πριν και να γυρίσουμε σε άνοστα και άχρωμα αυτοκίνητα...αλλά μικροαλλαγές που τα κάνουν πιο άνετα και ευρύχωρα για τον μέσο οικογενειάρχη.
Θυμίσου: θα συνεχίσεις να αναπτύσσεσαι αν 'τρως' μερίδιο από τον ανταγωνισμό, όχι αν οι die hard οπαδοί σου αλλάζουν αυτοκίνητα...και εδώ που τα λέμε τώρα για να πούμε και την αλήθεια, οι αλφίστι ότι και να κάνει η Άλφα, πάλι Άλφα θα πάρουν...
-
Ρε ποια καρότσια μου λες ρε Νίκο? Θα μας τρελάνεις τελείως να πούμε! Άσε που δεν έχεις ιδέα πως, που και πότε έχω επαφή και με ποια αυτοκίνητα! Κλαίν μάιν λοιπόν! Πίσω οι χώροι για τους ΕΠΙΒΑΤΕΣ είναι ίδιοι! ΙΔΙΟΙ! Να το ξαναπω?
ΙΔΙΟΙ!!
@pik ...ακριβώς!
Μάλιστα! Δηλ πρέπει να μεγαλώσω κι άλλο για να δω που χωράω καλύτερα και πού όχι. ΟΚ! Whatever...
Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε ενα Ε90 και μια 159 θα κουβαλάω και μεζούρα μαζί.Μα βλέπεις ότι δε το καταλαβαίνεις?
Όχι...δεν εννοώ αυτό. Πρέπει να μεγαλώσεις, να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια για να καταλάβεις τις πραγματικές ανάγκες ενός οικογενειάρχη και δε χρειάζεσαι μεζούρα για να δεις ότι οι χώροι είναι ανεπαρκείς.
-
Ρε άνθρωπε του Θεού!
1ον: μη λες ποτέ σε ένα συνομιλητή σου ότι δεν καταλαβαίνει αυτό που του λες! Στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου!
2ον: όταν λέμε ότι ένα αμάξι έχει ΙΔΙΟΥΣ χώρους με ένα άλλο τι εννοούμε? Αποκλειστικά και μόνο αν χωράει με τον ίδιο τρόπο ένα μωρό με τα παρελκόμενά του?? Δε νομίζω...
-
Ρε μλκ τι ειπαμε; Δεν καταλαβαινεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μλκ τι ειπαμε; Δεν καταλαβαινεις;Βλέπω Αεκαρα ταυτόχρονα και έχω όρεξη...
-
2ον: όταν λέμε ότι ένα αμάξι έχει ΙΔΙΟΥΣ χώρους με ένα άλλο τι εννοούμε? Αποκλειστικά και μόνο αν χωράει με τον ίδιο τρόπο ένα μωρό με τα παρελκόμενά του?? Δε νομίζω...Στο έχουν γράψει εκτός από μένα άλλοι δύο άνθρωποι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ και εσύ εξακολουθείς να λες ότι είναι ίδιοι όχι μόνο αγνοώντας την άποψή τους, αλλά προφανώς (με βάση αυτά που λες) χωρίς καν να έχεις δική σου εμπειρία με τον ίδιο τρόπο που είχαν αυτοί.
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..